Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim inşallah güzel haberler alacaksın bende beklerken hep acaba belirtiler nedir diye arastiriyordum bendede kasiklarda belirgin agri ara ara belirgin ani sizlamalar goguslerde dolgunluk ve sizlanma bacaklara vuran arada agri ve evet fazlasiyla gaz sancisi ben bu belirtileri yasamistim ve dogru cikti.canim insallah hayirli haberler alacaksin ve bebegin sana tutunmaya devam edecek.lutfen guzel dusun guzel olsun

Her ne yaptıysan bana da söyler misin? 7 gün bozuk çeşme gibi çekilmiyor yaw.
Şaka bir yana, ihmale gelmiyor böyle şeyler. Sen tedbir için bir doktorla görüş. Parçalı olması, hazırlanan tabakanın kalın ve yoğun olmasından ya da iltihaptan olabilir. Ağrıyı yapan da muhtemelen odur. Ama sen bir doktorla görüş.
Geçmiş olsun

Inşallah canım direğine canı gönülden katılıyorum .Mucizelere nasıl inanmam ki zaten varolan hersey Allahın birer mucizesi.gecen gün facebook ta bir video gördüm bebek erken ddoğuyor ve doktorlar anneye bebeğinin olduğunu ssöylüyorlar anne o kadar çok ağlıyor ki doktorlar dayanamayıp ölen ve vücudu moraran bebeği getirip annesinin kucagina veriyorlar.anne bedeni morarmis bebeği kucağında ağlarken bir bakıyorlar ki bebeğin vücudu
ısısı yavaş yavaş artıyor ve o morarmis beden hafif hafif pembelesiyor ve neticedeanne ssıcaklığını alan annesinin kalp atışlarıni duyan bebeğin de kalbi calismaya başlıyor ve işte o mucize bebek şimdi sağlıklı bir şekilde yapıyormuş
Vede emeklemeye başlamış. Inaniyorum bizlerde mucize mızı zzamanı gelince inşallah yaşayacağız

Dün 8 haftalik bebegin kesesi yeteri kadar gelismedigi icin malesef kurtaj dediler.Çok mutsuzum.Dün akşam önceden beni takip eden doktoruma gittim emin olmak ya da bir ümit diye ama malesef( Bu arada bana söylenen pgt denilen işlemin eski yöntemle yapılmasından kaynaklı bu tarz hataların olabileceği bilgisi verildi.Boşu boşuna onca emek 2 ayda yaşanan eziyet boşa gitti.

Dün 8 haftalik bebegin kesesi yeteri kadar gelismedigi icin malesef kurtaj dediler.Çok mutsuzum.Dün akşam önceden beni takip eden doktoruma gittim emin olmak ya da bir ümit diye ama malesef( Bu arada bana söylenen pgt denilen işlemin eski yöntemle yapılmasından kaynaklı bu tarz hataların olabileceği bilgisi verildi.Boşu boşuna onca emek 2 ayda yaşanan eziyet boşa gitti.

canımm ya çok çok geçmiş olsunn.. hiçmi umut yok..
bizde gebe kalmaya uğraşıyoruz gebe kaldıktan sonrada kimbilir ne sıkıntılar yaşayacağız hiç haberimiz yok..
hamile kalıncada stresler üzüntüler bitmiyorki.. Allah yardımcımız olsun canım..
kendi sağlığında bir noktadan sonra önemli kürtaj olmazsan seni zehirleyebilir.. ama iki ayrı doktora sormakla çok iyi etmişsin..
çok klasik olacak ama hayatta herşeyde bir hayır vardır gerçektende canım.. çok çok üzüldüm ve çok öpüyorumm son durumdan bilgilendir canım..

Canım benim Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evraklar nasip etsin inşallah.Hap kullanacağım düşmezse zaten mecbur kürtaj olacağım

Canim cok üzüldüm aynı aciyi daha yeni yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum allah hakkında hayırlısıni
Nasip etsin sana .su aşamadan sonra senin sağlığın daha önemli allah yardimcin olsun canım. Inşallah birgün burda güzel Haberlerimiz doyasıya paylasacagiz

Bakmasını bilene, aslında her şey mucize. Bazen hayatın keşmekeşi arasında özüne bakmayı unutuveriyoruz. Rabbim daha basit bir mucize versin bizlere. Mesela buluşup bebeğe dönüşen yumurtayla sperm gibi

Geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnsan aslında ne emeği, ne parayı düşünüyor. Bebeğinle kurduğun gönül bağı her şeyden daha önemli. Ama elden bir şey gelmiyor. Allah sabır versin. En kısa zamanda, bu acını mutlulukla unuttursun inşallah.

sagol canım doktorla görüşecem başka türlü rahat etmiyecem

nemi yaptım hiç bişey inanki sadece ağrı kesici içtim çünkü dayanamıyodum sancıya

sagol canım doktorla görüşecem başka türlü rahat etmiyecem

nemi yaptım hiç bişey inanki sadece ağrı kesici içtim çünkü dayanamıyodum sancıya

Tekrar geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir. Belki içerisi temizlenmiştir. Ama kontrol ettirmeden olmuyor. Sen işini sağlama al da...

Hiç uğramıyorsun. Bir sorun yoktur umarım. Cmas1, İsmihan Sultan da gelmiyor artık. Saymayacağım herkesi tek tek. Volin bile uğramaz oldu. İyi bir şey olsa kime haber vereceğiz ayol?

Canimmm cok tesekkur ederim.Sana da cok gecmis olsun.Bizim gibi tum isteyenlere nasip etsin insallah.Evet bir sonrali yazilarimiz mutlulukla dolsu

ay ay masallah nasil guzel ruyalar bunlarrrr, Allah kucagina almayi nasip edecek insallah canim, sen yeterki inan, pozitif olmaya devam et miniklerimizin bizim destegimize ihtiyaclari varr:) evet canim hergun progesteron ignem var, hemsire sorun yok dedi bende sorun etmiyorum, bebisim sagliklidir insallahh darisi tum bekleyen ozleyen arkadaslarima nasip olsunn

Canimm cok tesekkur ederim.Onu severken karnimda kucuktu biliyordum ama beni birakma bendr seni birakmayagim diyordu.Meger ne kadar komikmisim.Kendimi iyi hissetmek istesemde bir tarafim huzun diger tarafim ofke cikamiyorum duzluge:-(

Canimm cok tesekkur ederim.Onu severken karnimda kucuktu biliyordum ama beni birakma bendr seni birakmayagim diyordu.Meger ne kadar komikmisim.Kendimi iyi hissetmek istesemde bir tarafim huzun diger tarafim ofke cikamiyorum duzluge:-(

canımcığım yaşadığı olay çok üzücü gerçekten çok üzüldüm.her şerde vardır bir hayır mutlaka canım...Allahım sabrını verir mutlaka... beldkide sağlıksız olucaktı bebeğin birde öyle düşün.. en azından hamile kalabiliyosun buda çok büyük bir umut Allahın izniyle yine hamile kalırsın en kısa zamanda inş ...kürtaja gerek kalmadan inş ilaçlarla düşük olsun canım...

bende gün aşırı progesteron iğnem var takma değer normalse takma kafana canım...ayy test günüme az kaldım benimde heycan ve korku varr çoook bugün idrar testi alıcaktım ama hiç içimden almak gelmedi...yarın alıcam kesin transferin 10 günü cumartesi test yapıcam evde...

inş canım güzel haberler verrirm sizlere...seninde inş en kısa zamanda doğalından gelsin inş meleğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…