- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.161
iyiym çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik...benimde bugün transfer gününü saymasak 7 günümdü canım yinede herşeye ramen çook umutlu olmakla beraber orta kaliteli emriyom transfer oldum..canım pozitif sonuç alırsam Allahımın bana çok büyük bir lütfu olur inş..göğüslerde hafif dolgunluk bastırınca ağrı uyku hali ve sabahları boğaz ağrısıyle uyanıyorum ara ara kasıklarda özelikle sol kasığımda ağrılarım var çook ayakta kalınca ağrılarım çoğalıyor nedense ve ara ara adet ağrısı oluyor çook gazım oluyo akşamları ama bu akşam gazım yok nedense canım...kendime belirti arıyorum heran nedense bunlar piskolojikmi diyorum bazen kendi kendime..sende ne gibi belirtii olmuştu canım..
merhaba kızlar
hamile olanları tebrik ediyorum inşallah sağ saım bebeklerini kucaklarına alırlar negatif sonuç alanlarada Allah sabır dayanma ve yeniden deneme gücü versin
bana gelince benim bu ayki reglim çok tuhaf oldu geçen reglden sonra kasıklarımda batmalar oluyodu bu beni biraz olsun ümitlendiriyodu hamilemiyim diye ama reglim hiç şaşmadan gününde gelince hevesim kursağımda kaldı ama beni düşündüren buda değil reglim her zamankinden çoktu ve sancılıydı öyleki kalp çarpıntısı yapacak kadar ama iki gün sürdü ve pat diye bitti ikinci gün dayanamayıp ağrı kesici içmiştim kesilmesinde omu etkili oldu anlamadım yoksa endişenip doktora gitmelimiyim bilemedim ama tedirginim hiç böyle olmamıştı parça parça ve çok fazla kanama olurken ikinci günde birden bire niye kesildi anlamadım sizler böyle bir şey yaşadınızmı :44::44::44::44::44::44::44::44:
Allah kabul etmeyeceği duayı okutmazmış.
Dilerim Allah' tan, bu seneyi hepimiz de hiç değilse karnımızda bebeklerimizle, ümitlerimizle, hayallerimizle bitirelim.
Mucizelere inanır mısın bilmem. Ben inanırım. Rabbim her zaman acıyla sınamıyor kullarını...
canimm masallahhh cokk sevindimm senin adinaa degerin cok iyi insallah kucaginada alacaksin Allahin izni ile..
olumsuz dusunme cnm.. cok guzell bi durumdasin.. hersey yolunda gelisecek insallah.. masallahh
canimm ahh bir gelse herseyim ona feda olsun.. hayattaki tek yasama amacim olacak.. omrumu ona feda edecegim ne isterse aninda yapacagim.. tek cocuk olacakya biraz simarik olsun teyzesi..
unbelivable merakla bekliyorum... Sonucu her ne olursa olsun paylaşmak üzere buradayız. Umarım paylaştığımız yüzündeki gülücükler olur... Şansın bol olsun, gönlünden geçenler gerçek olsun.....
Merhaba fege... Benzer bir durum yaşamadım ama burada o kadar çok negatif seyreden süreçlerden sonra sonu güzel olan şeyler okudum ki... İnanmaktan ve iyi düşünmekten vazgeçmemek lazım... Tecrübelerin paylaşılarak olumlu da olsa olumsuz da olsa bir çok sorunun cevabını oluşturduğu gerçek. Ama her kadının başka bir hikayesi olduğunu hiç unutmamalı... Dilerim gönlünden geçirdiğin ne varsa bir an önce gerçek olur... Şansın bol, yolun hep açık olsun...
Ben daha önce denk gelmiştim Deniz geldi diye okumaya gayret etmiştim... Ama sonrasında yoğunluk, tedaviler vs. derken unutmuştum. İyi ki hatırlattın... Ara ara edebiyat kaygısı gütmeden, olanca samimiyetiyle yazılmış her şeyi severek okurum. Kitap kurdu biri için bu link de bulunmaz nimet... Fırsat buldukça kaldığım yeri de bulunca devam etmek isterim. Teşekkürler hatırlattığın için, sevgiler
gulneva77 Sağlıkla OPU'ya kadar gitsin ve sürecin tüm hızıyla başlasın.. Kalbinden geçirdiğin neyse o olsun... O olmuştur umarım merak içindeyim...
Gönül dolusu tebrikler alfabe... Aksi söylenene kadar hamileliğinizden hiçççççç vazgeçmeyin... Bundan sonra "?" işareti ile bakabileceğin, öngöreceğin, düşündüğün her ne varsa hepsi yüzünde gülüşlerle sonuçlansın... Her şey yolunda gitsin ve hamileliğinin sağlıkla, huzurla ve şansla sürsün... Gönlünden geçen neyse o olsun, sağlıkla doğsun... Sevgiler
Volin tedirgin olmamışsındır umarım, daha az olması veya gecikmesi emin ol her kadının dönem dönem yaşadığı şeyler... Son derece araştırmacı yaklaşarak alınabilecek ve denenebilecek tedaviler için yola çıkmışsın.. Akupunktur için ayrıca tebrik ve takdirlerimi sunuyorum. (iğne fobisi olan biri olarak iğne ve türevleri ile ilişki içerisindeki her kadına sonsuz takdirlerimi sunarım) Yeni evinde huzurla ve sağlıkla hazırlan bebeklerine... (yazarken bebekler diye geçti içimden :) ) Güzel devam eden sürecinin sonunda yaşadığın gelişmelerin pozitif olmasını diliyorum. Şansın hep bol olsun... Sağlıkla, sevgiyle
gulneva77 2-3 gün gelemeyince alıntılayarak ilerledim, OPU günün dahi tespit edilmiş... Bugün başarıyla gerçekleşmiştir umarım... Ve süpermanleri ile buluşup seninle 9 ay geçirmeye hazırlayan bölüm bölüm bölünmüş embriyolar olurlar... Sağlıklı haberlerini bekliyoruz, şansın bol olsun bugün ve bugünden sonra ki her gün... Sevgiler
2220 Zanorkcum hayırlısı ile gitsinler hayırlısı ile de gelsinler, hasretin sona erip koyun koyuna kuzu misali kendi evladınla en kısa sürede kucaklaşmanı en az kendim kadar istiyorum... Vena için heyecanla bekliyorum :) Bir batında kaç torunun olacak kim bilir...? Onun için de senin için de şanslı, sağlıklı günler diliyorum... Sevgiler
duova hoşgeldin... Tatilin her türlüsü güzel... Mevcut ortamdan, ruh halinden çıkmak her zaman iyi geliyor... Olumlu olumsuz bir sürü gelişmeler olsa da dünyaya gelen topiğimizin ufaklıkları hepimizi iyileştiriyor... Eskisi gibi daha sık gelebileceğin günler yakındır umarım. Hayat çok güzel... Çok sevgiler
Gönül dolusu tebrikler nashi sağlıkla, huzurla, şansla dolu bir hamilelik diliyorum. Umarım bundan sonra da her değerin, her tahlilin, her kontrolün başarıyla katlanarak sonuçlansın... Gönlüne tedirginlik değmesin. Keyfini süreceğin bir hamilelik olsun... Sevgiler
ummuseleme o kistlerin yok olması için ettiğin dualara benim de katkım olsun... Dilerim umarım inşallah en kısa sürede tam tabiri ile "def olup" giderler bedeninden... Sonrasında sağlıkla, huzurla ve bol şans ile ilerlersin... Her şeyin gönlünce olmasını dilerim, çok sevgiler
Alara14 hayırlı uğurlu olsun şimdiden... İlaçlarının yan etkilerinin olmadığı, kontrollerinde her şeyin olması gerektiği gibi ilerlediği tedavin seni anne yapsın... Dilerim gönlünden geçtiği gibi ilerler... Başarılı olman dileğiyle yeni tedavinde bol bol şans ve sağlık diliyorum... Güzel haberlerini takip ediyor olacağız... Sevgiler
guzbahar hoşgeldin... Çok geçmiş olsun umarım bir an önce eskisinden de sağlıklı olur ailenizin büyüğü... Yoğunluktan şikayet ederken daha da beterinin içine düşmek nasıldır iyi biliyorum ve anlıyorum... Akıttığın göz yaşı içini rahatlatmıştır... Zaman zaman dolup taşıyoruz bırak arada taşsın... O kadar programlanmışız ki her şeye yetişmeye ve koşturmaya bazen o arada kendimizi unutuyoruz, önceliklerimizi unutuyoruz... Hatırladığımızda da yoluna sokmakta zorlanabiliyoruz onca şeyin içinde... Dilerim sıkıntılarının dindiği güzel paylaşımlarını ilettiğin günler çok ama çok yakındır. Keyfini süreceğin günlerin bol olsun... Gelmesen de kalben burada olduğunu biliyoruz, sende senin için kalbimizde hep yer olduğunu bil :) Daha sık gelebilmen dileğiyle, bol şans... Sevgiler
Dün 8 haftalik bebegin kesesi yeteri kadar gelismedigi icin malesef kurtaj dediler.Çok mutsuzum.Dün akşam önceden beni takip eden doktoruma gittim emin olmak ya da bir ümit diye ama malesef( Bu arada bana söylenen pgt denilen işlemin eski yöntemle yapılmasından kaynaklı bu tarz hataların olabileceği bilgisi verildi.Boşu boşuna onca emek 2 ayda yaşanan eziyet boşa gitti.
canımm ya çok çok geçmiş olsunn.. hiçmi umut yok..
bizde gebe kalmaya uğraşıyoruz gebe kaldıktan sonrada kimbilir ne sıkıntılar yaşayacağız hiç haberimiz yok..
hamile kalıncada stresler üzüntüler bitmiyorki.. Allah yardımcımız olsun canım..
kendi sağlığında bir noktadan sonra önemli kürtaj olmazsan seni zehirleyebilir.. ama iki ayrı doktora sormakla çok iyi etmişsin..
çok klasik olacak ama hayatta herşeyde bir hayır vardır gerçektende canım.. çok çok üzüldüm ve çok öpüyorumm son durumdan bilgilendir canım..
Canım benim Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evraklar nasip etsin inşallah.Hap kullanacağım düşmezse zaten mecbur kürtaj olacağım
Dün 8 haftalik bebegin kesesi yeteri kadar gelismedigi icin malesef kurtaj dediler.Çok mutsuzum.Dün akşam önceden beni takip eden doktoruma gittim emin olmak ya da bir ümit diye ama malesef( Bu arada bana söylenen pgt denilen işlemin eski yöntemle yapılmasından kaynaklı bu tarz hataların olabileceği bilgisi verildi.Boşu boşuna onca emek 2 ayda yaşanan eziyet boşa gitti.
Inşallah canım direğine canı gönülden katılıyorum .Mucizelere nasıl inanmam ki zaten varolan hersey Allahın birer mucizesi.gecen gün facebook ta bir video gördüm bebek erken ddoğuyor ve doktorlar anneye bebeğinin olduğunu ssöylüyorlar anne o kadar çok ağlıyor ki doktorlar dayanamayıp ölen ve vücudu moraran bebeği getirip annesinin kucagina veriyorlar.anne bedeni morarmis bebeği kucağında ağlarken bir bakıyorlar ki bebeğin vücudu
ısısı yavaş yavaş artıyor ve o morarmis beden hafif hafif pembelesiyor ve neticedeanne ssıcaklığını alan annesinin kalp atışlarıni duyan bebeğin de kalbi calismaya başlıyor ve işte o mucize bebek şimdi sağlıklı bir şekilde yapıyormuş
Vede emeklemeye başlamış. Inaniyorum bizlerde mucize mızı zzamanı gelince inşallah yaşayacağız
Her ne yaptıysan bana da söyler misin? 7 gün bozuk çeşme gibi çekilmiyor yaw.
Şaka bir yana, ihmale gelmiyor böyle şeyler. Sen tedbir için bir doktorla görüş. Parçalı olması, hazırlanan tabakanın kalın ve yoğun olmasından ya da iltihaptan olabilir. Ağrıyı yapan da muhtemelen odur. Ama sen bir doktorla görüş.
Geçmiş olsun
sagol canım doktorla görüşecem başka türlü rahat etmiyecem
nemi yaptım hiç bişey inanki sadece ağrı kesici içtim çünkü dayanamıyodum sancıya
Canim cok üzüldüm aynı aciyi daha yeni yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum allah hakkında hayırlısıni
Nasip etsin sana .su aşamadan sonra senin sağlığın daha önemli allah yardimcin olsun canım. Inşallah birgün burda güzel Haberlerimiz doyasıya paylasacagiz
ah canım varya ağzından bal damlıyo daha bir umutlu ve mutlu oldum şimdi..Allahım isterse orta kaliteli emriyoma ol derse oldurur inş canım rabim can kan versin meleğime..bunda kötü düşünceleri hiç aklıma getirmiyorum...yumurta toplamaya gidiceğim gün çok güzel bir rüya görmüştüm canım hava yağmurlu ve birden güneş açıyo gökkuşağı çıkıyodum ve ben gökkuşağının altından geçtim rüyamda anlamı çok güzeldi ve opu sonrası emriyom biraz sorunluydu dölenmişti ama bölünmeyebilir demişti emriyolog ama kuşum beni bırakmadı bölünmüştü canım..bugün arkadaşım aradaı beni rüyasında görmüş evimizin önü nasılbir yeşilmiş çimenler duvarda birsürü beyaz çiçekler varmış...tabi kendisi tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor eşime anlatım içine doğmuş herhalde diyorum..canım progesteron iğnesi oluyomusun takviye olarak...inş sağlıklı bir şekilde alırsın meleğini kucağına..
Geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnsan aslında ne emeği, ne parayı düşünüyor. Bebeğinle kurduğun gönül bağı her şeyden daha önemli. Ama elden bir şey gelmiyor. Allah sabır versin. En kısa zamanda, bu acını mutlulukla unuttursun inşallah.
Canimm cok tesekkur ederim.Onu severken karnimda kucuktu biliyordum ama beni birakma bendr seni birakmayagim diyordu.Meger ne kadar komikmisim.Kendimi iyi hissetmek istesemde bir tarafim huzun diger tarafim ofke cikamiyorum duzluge:-(
ay ay masallah nasil guzel ruyalar bunlarrrr, Allah kucagina almayi nasip edecek insallah canim, sen yeterki inan, pozitif olmaya devam etminiklerimizin bizim destegimize ihtiyaclari varr:) evet canim hergun progesteron ignem var, hemsire sorun yok dedi bende sorun etmiyorum, bebisim sagliklidir insallahh darisi tum bekleyen ozleyen arkadaslarima nasip olsunn
Canim inşallah güzel haberler alacaksın bende beklerken hep acaba belirtiler nedir diye arastiriyordum bendede kasiklarda belirgin agri ara ara belirgin ani sizlamalar goguslerde dolgunluk ve sizlanma bacaklara vuran arada agri ve evet fazlasiyla gaz sancisi ben bu belirtileri yasamistim ve dogru cikti.canim insallah hayirli haberler alacaksin ve bebegin sana tutunmaya devam edecek.lutfen guzel dusun guzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?