- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.181
Dün 8 haftalik bebegin kesesi yeteri kadar gelismedigi icin malesef kurtaj dediler.Çok mutsuzum.Dün akşam önceden beni takip eden doktoruma gittim emin olmak ya da bir ümit diye ama malesef( Bu arada bana söylenen pgt denilen işlemin eski yöntemle yapılmasından kaynaklı bu tarz hataların olabileceği bilgisi verildi.Boşu boşuna onca emek 2 ayda yaşanan eziyet boşa gitti.
bende gün aşırı progesteron iğnem var takma değer normalse takma kafana canım...ayy test günüme az kaldım benimde heycan ve korku varr çoook bugün idrar testi alıcaktım ama hiç içimden almak gelmedi...yarın alıcam kesin transferin 10 günü cumartesi test yapıcam evde...
Canimm cok tesekkur ederim.Onu severken karnimda kucuktu biliyordum ama beni birakma bendr seni birakmayagim diyordu.Meger ne kadar komikmisim.Kendimi iyi hissetmek istesemde bir tarafim huzun diger tarafim ofke cikamiyorum duzluge:-(
bende gün aşırı progesteron iğnem var takma değer normalse takma kafana canım...ayy test günüme az kaldım benimde heycan ve korku varr çoook bugün idrar testi alıcaktım ama hiç içimden almak gelmedi...yarın alıcam kesin transferin 10 günü cumartesi test yapıcam evde...
inş canım güzel haberler verrirm sizlere...seninde inş en kısa zamanda doğalından gelsin inş meleğin...
canımcığım yaşadığı olay çok üzücü gerçekten çok üzüldüm.her şerde vardır bir hayır mutlaka canım...Allahım sabrını verir mutlaka... beldkide sağlıksız olucaktı bebeğin birde öyle düşün.. en azından hamile kalabiliyosun buda çok büyük bir umut Allahın izniyle yine hamile kalırsın en kısa zamanda inş ...kürtaja gerek kalmadan inş ilaçlarla düşük olsun canım...
Allahim kimseye yasatmasin ve acini tez vakitte dindirsin saglikli bir bebekle insallah
Komik değildin,özlemiştin. Hepimiz yaptık aynı şeyi. Topu topu 8 hücreyken, kocaman adam yaptık aklımızda. Küçük prensesler oldular bizim için. Dağlar kadar umudumuz da onlardı. İletişim kurmaya çalıştık bunca yılın özlemiyle. O yüzden arkalarına bakmadan çekip gittiklerinde yüreğimizi de kazıyıp gidiyorlar. O yüzden gittiklerinde bıraktıkları boşluk dolmuyor. Her giden, beraberinde belki çocukluğumuzdan beri kurduğumuz hayallerimizi götürüyor.
Bunlar heyr yüreğin kaldıracağı şeyler değil. Ama o öfke ve hüzne kendimizi kaptırırsak, belki bir sonraki denememizde gelecek olana nasıl hazır olacağız? Gideni geri getiremiyoruz maalesef. O yüzden onunla vedalaşıp, küçüğü için hazırlıklara başlamalı. Kolay değil elbette. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Yine de diğer taraftan hayat devam ediyor...
Komik değildin,özlemiştin. Hepimiz yaptık aynı şeyi. Topu topu 8 hücreyken, kocaman adam yaptık aklımızda. Küçük prensesler oldular bizim için. Dağlar kadar umudumuz da onlardı. İletişim kurmaya çalıştık bunca yılın özlemiyle. O yüzden arkalarına bakmadan çekip gittiklerinde yüreğimizi de kazıyıp gidiyorlar. O yüzden gittiklerinde bıraktıkları boşluk dolmuyor. Her giden, beraberinde belki çocukluğumuzdan beri kurduğumuz hayallerimizi götürüyor.
Bunlar her yüreğin kaldıracağı şeyler değil. Ama o öfke ve hüzne kendimizi kaptırırsak, belki bir sonraki denememizde gelecek olana nasıl hazır olacağız? Gideni geri getiremiyoruz maalesef. O yüzden onunla vedalaşıp, küçüğü için hazırlıklara başlamalı. Kolay değil elbette. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Yine de diğer taraftan hayat devam ediyor...
canim 10. gun idrar icin erken olabilir..sonra uzme kendinii..benim 6. gun embiryosuydu 9. gun idrarda cikti..azcik daha bekle isterse hic degilse pazar sabah idrariyla yap..
10. gün kanda çıkması daha kolay. BHCG, gebelik oluştuktan 8 gün sonra kana, 10 - 12 gün sonra idrara geçiyor. Transferin 10. günü gebeliğin 10. günü olmayabilir. İlla yaptıracaksan kanda yaptır. Ama yine de erken...
Amin inşallah canım allah hepimizin kucagini sağlıklı bebislerle doldursun.canim bence lütfen sabret önce kan tahlili yap sonra evde yaparsın bir yerde okumuştum eğer bhcg kanda 20 nin altında ise idrar testinde görünmezmis ve ben dayanamadım evde yapıp Negatifiggörünce boş yere çok üzüldüm ve aynı gün akşam kan degerim 8.73 çıktı ve sevindim tabi sonrası hariç. Demem o ki sabırlı olun bekleyin egerki benimki gibi düşük değercçıksa dahi üzülmeoönemli olan sonra ki artislar.hayirli haberlerinizi alırız insallah
evet canımcığım minnoşum çok küçük konuldu daha yeni bölünme evresindeydi ve 2 hücreliydi orta kalite yani 2 günü emriyosu...diğer idarar testlerinde yanılmadım erken yaptığım halde...cumartesi günü kesin yapmayı düşünüyorum canım kanda baktırmaya cesaretim yok eşimde razı olmaz erken yaptırmama kanda ..senin emriyonda 2 günü konulmuştu canım kaç hücreliydi senin emriyolar..aret beyin çook acelesi vardı tutmak istemedi...onun düşüncesi emriyo orta kalitede olsa anne karnında daha sağlıklı bölünürmüş...canım zaten 2. gün trasnferi yapıldı miniş daha çok küçük annesi... düşünsene 5. gün transferi ile arasında 3 koca gün var.. .. idrar testi için çok erken hiç tavsiye etmem.. boşuna yalnış düşüncelere yapılıp üzülürsün..
çok dayanamıyorsan kandan baktır..
canım iki denemde de idrar testinde hiç yanılmadım ..çok büyük yıkım oluyo testi yapıp negatif çıkınca ama direk kanda görmek insanın içini daha çok acıtıyor..bilerek kan testine gitmek şok etkisi yaratmıyor canım..
canım direk kanda sonuç almak beni daha bir üzüyor...
canım iki denemede de hep 0 gördüm kan değerimi kendi kendime söz verdim 5 üstü görsemde bana çok büyük umut olucak asla üzülmiycem..HAKIMIZDA hayrılısı canım derdini veren rabim sabrınıda verir inş...
evet canımcığım minnoşum çok küçük konuldu daha yeni bölünme evresindeydi ve 2 hücreliydi orta kalite yani 2 günü emriyosu...diğer idarar testlerinde yanılmadım erken yaptığım halde...cumartesi günü kesin yapmayı düşünüyorum canım kanda baktırmaya cesaretim yok eşimde razı olmaz erken yaptırmama kanda ..senin emriyonda 2 günü konulmuştu canım kaç hücreliydi senin emriyolar..aret beyin çook acelesi vardı tutmak istemedi...onun düşüncesi emriyo orta kalitede olsa anne karnında daha sağlıklı bölünürmüş...
evet canımcığım minnoşum çok küçük konuldu daha yeni bölünme evresindeydi ve 2 hücreliydi orta kalite yani 2 günü emriyosu...diğer idarar testlerinde yanılmadım erken yaptığım halde...cumartesi günü kesin yapmayı düşünüyorum canım kanda baktırmaya cesaretim yok eşimde razı olmaz erken yaptırmama kanda ..senin emriyonda 2 günü konulmuştu canım kaç hücreliydi senin emriyolar..aret beyin çook acelesi vardı tutmak istemedi...onun düşüncesi emriyo orta kalitede olsa anne karnında daha sağlıklı bölünürmüş...
canımm yaptırıpda çift çizgiyi göremezsen üzülmek yok ozaman.. eğlencesine yapıyorum diye düşün.. idrarda ikiz veya yüksek değer olmadıkca çıkmıyor.. canım hep diyorum ama bak yine söyleyeceğim önceki bir tedavimde sabah hassas idrar testim negatif çıkmıştı ve aynı gün öğlenki kan testimde beta hcg 186 çıkmıştı.. düşün aradaki farkı..
benimde Aret beydeki 2. gün embriyosuydu canım.. 4 hücreli..
eh peki sen bilirsin, guzel haberlerini bekliyoruz sabirsizlikla..su 4-5 gun oncesinden sonuc gosteren testler var onlardan almaya calis..benimki onda cikmisti..
canımm yaptırıpda çift çizgiyi göremezsen üzülmek yok ozaman.. eğlencesine yapıyorum diye düşün.. idrarda ikiz veya yüksek değer olmadıkca çıkmıyor.. canım hep diyorum ama bak yine söyleyeceğim önceki bir tedavimde sabah hassas idrar testim negatif çıkmıştı ve aynı gün öğlenki kan testimde beta hcg 186 çıkmıştı.. düşün aradaki farkı..
benimde Aret beydeki 2. gün embriyosuydu canım.. 4 hücreli..
canım eğlencesine yapıyorum evet yani negatifi görürsem inş üzülmem...sabah yapıcam canım çıkarsa eşimin doğum günü var oçook büyük bir hediye olur eşim için..canım senin emriyon 4 hücreli kaliteliymiş ne güzel grad kaçtı canım...olmayınca olmuyo işte canım kaliteli olsada orta kalite olsada ...olursa orta kalite olsada tutuyo..
canimmm betlarimiz ayni cikmiss, cok guzelmiss keske devam etseymishemen bir sonraki olcumdemi dustu eger seni uzmiceksem sorabilirmiyim tatlimm
canım yok hiç üzülmüyorum sizlerle geçmişi konuşmaktan.. hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz..
herkezin bünyesi farklı oluyor canım sakın kendinle kıyaslama.. benim sicilim kara tonla kimyasalım :)
2 gün sonra kandan baktırmıştım 140 a düşmüştü sonrada hep düştü..
kk de değerlerle ilgili yüzlerce yazı var bunlara hiç takılma.. sen bebişine sıkıca sarıl doğuma endekslen canım..
canım eğlencesine yapıyorum evet yani negatifi görürsem inş üzülmem...sabah yapıcam canım çıkarsa eşimin doğum günü var oçook büyük bir hediye olur eşim için..canım senin emriyon 4 hücreli kaliteliymiş ne güzel grad kaçtı canım...olmayınca olmuyo işte canım kaliteli olsada orta kalite olsada ...olursa orta kalite olsada tutuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?