Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim yolumdan gelme yaa
İnşallah seninki pozitiftir, boşuna esef yapıyorumdur.
Ben de babamın olmazsa benim doğum günüme yetişir demiştim. En berbat hissettiğim doğumgünüm oldu. Sen gününü bekle, hiç değilse adamcağızın ağzının tadı bozulmasın. Hem ikinci gün transferiyse daha geç bile çıkabilir. Boşuna üzülmeyin...

canım Garadeyi aklıma soktunya hasta bilgilendirme formuna baktım yazıyormuş. Grade2 yazıyor... Grade1 en iyisi galiba..
seninkisi kaç canım..
canım grade 1 kalite olarak iyi grade 2 orta kaliteli ama bir yazı okudum grade yada hücre sayısına takılmayın diyor çünkü emriyo saat içinde değişime urayabiliyomuş..orta kaliteli bir emriyoda hamilelelikte oluşurmuş...önemli olan sağlıklı emriyo bebek olmasıymış hücre ve grade taklmamak gerekmiş canım..benim grade2 canım anlamadı araştırdığım kadarıyla emriyonun bölünme hücrelerinin ölçüleri farklı boyutlarda olmalarıymış grade1 tek farkı buymuş canım..

canım ben iki kere negatif sonucumu aldım...senden biraz daha tecrübeliyimm..hiçbir emriyonun yüzde yüz tutma ihtimli yok mallesef...sadece Rabim zamanını biliyo ve ben inanaıyorum rabime benim meleğimi tez zamanda göndercek...eşimin doğum günü yarın canım ben cumrtesi sabahı test yapıcam..güzel sonuç alırsam unutmuycağımız doğum günü olucak inş Allahın izniyle canım...

Ya benım merak ettiğim bikonu var arkadaşlar.ben her ay regl olacağım zaman önce regl dönemine yakın gece havale geçiriyorum resmen ve bu yıllardır hiç şaşmadı.malesefki bugüne kadarki tüm tedavilerinmde enson yaptıgım tüp dahil yine aynı dönemde havale geçirdim ve her seferinde de sonuç olumsuz oldu doktorlara soruyorum etkilemez diyorlar ama bu kadar tesadüf olabilirmi her tedavide aynı şeyi yaşadım.bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar cok merak ediyorum.varsa tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.

Valla, benden daha ısrarcı birisine çattım, pes ediyorum.
Elbette gönlüm alacağınız güzel haberle mutluluğunuzun perçinlenmesinden yana. Belki de sadece kendi acım fazla geldi, kimse o acıyı yaşamasın istiyorum.
Bu durumda yarın sabah senin için güzel bir sabah olsun.

Transferden sonra sıcaktan sakının demelerinin sebebi neymiş peki? Bir kadın doğumcuyla görüştün mü bu konuyu? Tüp bebek yapmayan. Belki bebeği etkilememiştir de bebek olmadığı için olmuştur. :44:Havale geçirmesem de reglime son bir hafta kala ısı yükselmesi bende de oluyor. Ben hep regl öncesi sendromlara bağlıyordum. Ya da bir üniversite hastanesine görün.

Cumanız mübarek olsun kızlar 15 gündür misafirim vardı dün gittiler hiç takip edemedim herkes iyidir umarım ben hala bulantılarla uğraşıyorum sizi özledim vallahi

Merhaba arkadasım yaptınmı ıdrar testını? Merak ettım sonucunu. İnsallah hayırlı sevınclı haberler alırız senden

Bende senin gibi düşünüp sıkıntı yapmıyordum fakat tedavilerde de devam edince isteristemez
Insan ikilemde kalıyor. P.tesi degerim düşük cciktiktan sonra da hala ateşim var.p.tesi kontrole gidicem bakalım neler oluyor
Ozaman belli olacak

İnşallah önemli bir şey değildir...

Cumanız mübarek olsun kızlar 15 gündür misafirim vardı dün gittiler hiç takip edemedim herkes iyidir umarım ben hala bulantılarla uğraşıyorum sizi özledim vallahi

Hoşgeldin. Kraker türü şeyler bulundur elinin altında. En kolay onlar alıyor. Bir de bir sürahi suya bir salatalık, bir limon, 8-10 yaprak nane at. Salatalık ve limonları dilimle. Su olarak onu iç. Hem serinletiyor, hem yağ yakımına yardımcı, hem sindirime destek, hem bulantılarını alır... İç işte

Bugün bebeğimin kalp atışını duydum arkadaşlar. Herşey yolunda gidiyor şimdilik. İnşallah sonuna kadar böyle devam ederim. Yeni haberler var mı, çok fazla giremiyorum bu sıralar nete.

Bugün bebeğimin kalp atışını duydum arkadaşlar. Herşey yolunda gidiyor şimdilik. İnşallah sonuna kadar böyle devam ederim. Yeni haberler var mı, çok fazla giremiyorum bu sıralar nete.

hayırlı olsun canım benim.. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın..

- Pıt pıt pıt
- Kim o?
- Anne çok açım

Merhaba arkadasım yaptınmı ıdrar testını? Merak ettım sonucunu. İnsallah hayırlı sevınclı haberler alırız senden

yarın sabah yapıcam idrar testini canım..transferimin 10 günü yarın çok dikkate almıycam negatif çıkarsa...daha çok erken olduğunu biliyorum...

Aaaaaaaaa süpermiş hemen yapayim bunu

- Pıt pıt pıt
- Kim o?
- Anne çok açım
:) Cnım, ben onun acıkmasına fırsat falan vermiyor, ne blursam yiyorum. Ama dr 3 aydan sonra bir çok şeyi yasaklayacak. Şimdlik yiyebilirsin dedi. Ama iştahım öyle bir açık ki, 3 aya kadar 2 kat olacaım heralde. :)

hayırlı olsun canım benim.. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın..
Amin canım inşallah. Tek endişemiz ve dileğimi bu, değil mi?

Ne güzel bir duygudur bebegini saglikla kucagina almani dilerim arkadasim.
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…