Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizin zekasina saygi duyarim. Iki un. Okudu. Olayin asli annemle teyzemin cocukluguna gidiyor aslinda. Kardesler arasi kiskanclikla basliyor. Biz hep disarida olunca farketmemistik. Ne zaman ben evlendim, o zaman tavirlar degismeye basladi. Kardesim evlendi gecen sene, ben halime sukrettim. Bir senede ilk defa aralikta gelinimiz ameliyat olunca gitmisler evine Kendi hallerine biraktik.

Bu daha kötü olsa gerek hem anlıyor hem yapıyor herkes yaptığından sorumludur o zaman Süzzzzzzz ve geçççççç

Ne güzel canım hayırlı olsun yeni tedavin inşallah göbüşün çifter çifter dolar sen hiç histeroskopi oldun mu?

canım benim çok sağol..
bugün yada yarın regly olmalıyım bekliyorum heyecan dorukta tedaviye başlayacağım..
canım histereskopi olmadım çok düşündüm artık bu tedavide olumsuz olursa yaptırmaya karar verdim..
4 ayrı hastaneden geçtim doktorlarımın hepsi sende gerek yok dedi ama ben yine olumsuz cevap alırsam ilk iş yaptıracağım içimin rahat etmesi için..

ENSU anacim harika olmus kisacik ugur getirsin insallah hic sters yapma tedavin hayirli ugurlu olsun Allah yardimcin olsun canim bizlerden birsey istersen lutfen cekinme yaz ben regil oldum olcam yoksa herkese yasin toplayalim diyecektim senin adina okurduk gerci hep dualaromdasiniz allah evlat iszeyenlerin dualarini kabul etsin canim unutma strey yok kendini dinle bol bol

canlar mallesef benden iyi haberler yok bugün test günümdü ve bebişim annesine bağlanamamış Allahın takdiri canlar herşeyde vardır bir hayır demekten bişey gelmiyor elden..

canımcığım tedavini aaceleye getirme bence aklına ne takıldıysa konuş aret beyle...gerekirse histeroskopi yaptır benim fikrimce...biliyosun her nagtif oluşuz sonuş bizi daha çok çok yıpratıyor...Allah yolunu açık etsin canım benim olmadı inş sıaradaki hamiş sen olursun canım...

canımm iyi dimi.. kendimi biraz karamsar hissediyordum tedavi öncesi saçımıda boyatamıcam nicki kısaltayım dedim..
çok destek oluyorsunuz gerçekten okadar mutlu oluyorumki.. sizleri hepinizii çok seviyorum canlarım..
sizlerde benim dualarımdasınız Allahım herkezin gönlünden geçeni versin..
bi gün hepimiz toplaşsak ne güzel olurdu ama kısmet olmadı bi türlü..
çok öptümm

canim tedavi oncesi karamsarlik olmazzz yeni tedavi yeni umutlar, hadi ama biraz pozitifff

canım ben bu doktoru histereskopiye ikna edemedim.. bir sözüme on cevap veriyor. tuhaf bi adam karşıda çıkamıyorsun fırsat vermiyor.. annem bu ay tedavi olmamı çok istiyor takıntı haline getirmiş olacakmısın diye devamlı arıyor.. şimdi bu doktorda bu ay deneyeceğim canım artık psikolojikmen hazırlandım daha dönmücem zaten raporluyum fazla parada ödemeyeceğim.. evde ilaçta var..
bundada tutmazsa başka bi doktorda daha deneyeceğim ondada olmazsa yumurta donasyonuna yöneleceğim..
hayata bak eşimin sperm sorunu varken geldiğimiz nokta benim yumurta donasyonum olmaz umarım..

canim tedavi oncesi karamsarlik olmazzz yeni tedavi yeni umutlar, hadi ama biraz pozitifff

canımm haklısınn karamsarlıklarımdan kurtulmalıyım acilen:) yeğenimiz nasıl iyimiii

canlar mallesef benden iyi haberler yok bugün test günümdü ve bebişim annesine bağlanamamış Allahın takdiri canlar herşeyde vardır bir hayır demekten bişey gelmiyor elden..

diğer topictede yazdım buradada yazmadan gecemeyeceğim canım seni seviyorum çok geçmiş olsun..
lütfen önüne bak hemen.. inşallah bu son negatifin olacak..

ensu;34974312]canım benim sen nasılsın yeğeni
miz nasıll.. herşey yolundamı..
keyifler yerindedir umarım..[/QUOTE] Canim tedavin hayirli olsun insallah güzel haberler verirsin bizlere
.

Uzuldum canım ama senin de söylediğin gibi iyi dusunelim iyi olsun.mucadeleye devam elbet birgun bizlerde anne olmanin mutlulugunu yasayacagiz.

evett acilen lutfennn, canim yegenin biraz mide bulandirmaya basladi, seninde bugunlerini gorelim insallahh en kisa zamandaa

keyifler yerindedir umarım..
Canim tedavin hayirli olsun insallah güzel haberler verirsin bizlere
.
[/QUOTE]

sağol canım.. inşallah diyorum artık..
doktorunla görüşebildinmi birşey dedimi canım..
tekrar nezaman düşünüyorsun, biraz olsun toparladınmı kendini canım benim.. iyimisin..

Ensu sanki beni anlatıyorsun bizde de pozisyon aynı. Eşimle uğraşırken benim yumurtalar sorun haline geldi.yalniz değilsin bu konuda ama şimdi bunları düşünme ve pozitif ol güzel şeylerddüşün peşinen karamsar olma.buturlu düşüncelerden Uzaklaş ki tedavin olumsuz etkilenmesi
.doktorlar hep aynı dün regl oldum ve bugün çok ağrım var doktora ulaşamıyorum yani hepsi aynı. Hayırlıhaberlerle gelirsin iinşallah.

cok uzuldum canim Allahim kendiliginden gondersin insallah melegini

keyifler yerindedir umarım..
Canim tedavin hayirli olsun insallah güzel haberler verirsin bizlere
.

Uzuldum canım ama senin de söylediğin gibi iyi dusunelim iyi olsun.mucadeleye devam elbet birgun bizlerde anne olmanin mutlulugunu yasayacagiz.[/QUOTE]

iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum canlar iyiki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…