- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.241
Böyle insanları anlamıyorum demeyeceğim aslında anlıyorum hayatta zeka seviyesi diye birşey var bu geniş bir yelpaze ve bu yelpazede herkes farklı değerlere sahip malesef. Algısı düşük insanların kıyaslama ve yorumlama yeteneği de yok o nedenle onlardan etki-tepki ya da davranış biçimi gibi konularda mantık bekleyemeyiz aynı şeyi yaşayıp sorun ortadan kalktığında bu şekilde davranması bunun sonucu olsa gerek yanlış anlamanı istemem kuzeninle ilgili kötü birşey söylemiyorum canım sadece o bukadarını başarabiliyor kapasite bu kadar yapacak birşey yok malesef bu türlerden benim hayatımda da var
Kizin zekasina saygi duyarim. Iki un. Okudu. Olayin asli annemle teyzemin cocukluguna gidiyor aslinda. Kardesler arasi kiskanclikla basliyor. Biz hep disarida olunca farketmemistik. Ne zaman ben evlendim, o zaman tavirlar degismeye basladi. Kardesim evlendi gecen sene, ben halime sukrettim. Bir senede ilk defa aralikta gelinimiz ameliyat olunca gitmisler evineKendi hallerine biraktik.
Bu daha kötü olsa gerek hem anlıyor hem yapıyor herkes yaptığından sorumludur o zaman Süzzzzzzz ve geçççççç
kızlar yeni tedavi öncesi nickimi kısalttım biraz.. bu yeni nick belki bana uğur getirir..
Ne güzel canım hayırlı olsun yeni tedavin inşallah göbüşün çifter çifter dolar sen hiç histeroskopi oldun mu?
Ne güzel canım hayırlı olsun yeni tedavin inşallah göbüşün çifter çifter dolar sen hiç histeroskopi oldun mu?
canım benim çok sağol..
bugün yada yarın regly olmalıyım bekliyorum heyecan dorukta tedaviye başlayacağım..
canım histereskopi olmadım çok düşündüm artık bu tedavide olumsuz olursa yaptırmaya karar verdim..
4 ayrı hastaneden geçtim doktorlarımın hepsi sende gerek yok dedi ama ben yine olumsuz cevap alırsam ilk iş yaptıracağım içimin rahat etmesi için..
ENSU anacim harika olmus kisacik ugur getirsin insallah hic sters yapma tedavin hayirli ugurlu olsun Allah yardimcin olsun canim bizlerden birsey istersen lutfen cekinme yaz ben regil oldum olcam yoksa herkese yasin toplayalim diyecektim senin adina okurduk gerci hep dualaromdasiniz allah evlat iszeyenlerin dualarini kabul etsin canim unutma strey yok kendini dinle bol bol
canlar mallesef benden iyi haberler yok bugün test günümdü ve bebişim annesine bağlanamamış Allahın takdiri canlar herşeyde vardır bir hayır demekten bişey gelmiyor elden..
canımm iyi dimi.. kendimi biraz karamsar hissediyordum tedavi öncesi saçımıda boyatamıcam nicki kısaltayım dedim..
çok destek oluyorsunuz gerçekten okadar mutlu oluyorumki.. sizleri hepinizii çok seviyorum canlarım..
sizlerde benim dualarımdasınız Allahım herkezin gönlünden geçeni versin..
bi gün hepimiz toplaşsak ne güzel olurdu ama kısmet olmadı bi türlü..
çok öptümm
canımcığım tedavini aaceleye getirme bence aklına ne takıldıysa konuş aret beyle...gerekirse histeroskopi yaptır benim fikrimce...biliyosun her nagtif oluşuz sonuş bizi daha çok çok yıpratıyor...Allah yolunu açık etsin canım benim olmadı inş sıaradaki hamiş sen olursun canım...
canim tedavi oncesi karamsarlik olmazzzyeni tedavi yeni umutlar, hadi ama biraz pozitifff
canlar mallesef benden iyi haberler yok bugün test günümdü ve bebişim annesine bağlanamamış Allahın takdiri canlar herşeyde vardır bir hayır demekten bişey gelmiyor elden..
Uzuldum canım ama senin de söylediğin gibi iyi dusunelim iyi olsun.mucadeleye devam elbet birgun bizlerde anne olmanin mutlulugunu yasayacagiz.canlar mallesef benden iyi haberler yok bugün test günümdü ve bebişim annesine bağlanamamış Allahın takdiri canlar herşeyde vardır bir hayır demekten bişey gelmiyor elden..
canımm haklısınn karamsarlıklarımdan kurtulmalıyım acilen:) yeğenimiz nasıl iyimiii
diğer topictede yazdım buradada yazmadan gecemeyeceğim canım seni seviyorum çok geçmiş olsun..
lütfen önüne bak hemen.. inşallah bu son negatifin olacak..
Canim tedavin hayirli olsun insallah güzel haberler verirsin bizlereensu;34974312]canım benim sen nasılsın yeğeni
miz nasıll.. herşey yolundamı..
keyifler yerindedir umarım..
canım ben bu doktoru histereskopiye ikna edemedim.. bir sözüme on cevap veriyor. tuhaf bi adam karşıda çıkamıyorsun fırsat vermiyor.. annem bu ay tedavi olmamı çok istiyor takıntı haline getirmiş olacakmısın diye devamlı arıyor.. şimdi bu doktorda bu ay deneyeceğim canım artık psikolojikmen hazırlandım daha dönmücem zaten raporluyum fazla parada ödemeyeceğim.. evde ilaçta var..
bundada tutmazsa başka bi doktorda daha deneyeceğim ondada olmazsa yumurta donasyonuna yöneleceğim..
hayata bak eşimin sperm sorunu varken geldiğimiz nokta benim yumurta donasyonum olmaz umarım..
cok uzuldum canimAllahim kendiliginden gondersin insallah melegini
canımm haklısınn karamsarlıklarımdan kurtulmalıyım acilen:) yeğenimiz nasıl iyimiii
diğer topictede yazdım buradada yazmadan gecemeyeceğim canım seni seviyorum çok geçmiş olsun..
lütfen önüne bak hemen.. inşallah bu son negatifin olacak..
Canim tedavin hayirli olsun insallah güzel haberler verirsin bizlereensu;34974312]canım benim sen nasılsın yeğeni
miz nasıll.. herşey yolundamı..
keyifler yerindedir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?