Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım inşallah sonumuz iyi gelecek..
erkek infertilitesinde kadının yumurta kalitesi çok çok önemli ve benimkilerin en kalitelisi bile tutunmadı zaten pekde kaliteli değiller.
canım birazda üst üste tedavi göre göre ve yaşta ilerleyince yumurta sorunumuz başgösterdi..
bütün yaşantımı bebeğe endeksledim kariyerime 1 yıl ara verdim.. yumurta donasyonuna ciddi yönelmeyi düşünüyorum sonuçta ben doğuracağım benim karnımda büyüyecek.. ama sperm donasyonunu asla eşim kabul etmez bende istemiyorum çok ağır gelir bunu kaldıramayız çünkü eşime ait birşey hiç olmuyor..
artık hayırlısı diyorum herşeyin inşallah bunlara gerek kalmaz bebeğimizi hepimiz kucağımıza alırız..

inat anam bu doktor biraz dinlese pat pat cevap vermese hazır cevap ya...canım yumurta donasyonu için çok erken aklına bile getirme böyle şeyleri...olumsuz düşünceyle başlama tedavine canım..senin amh iyidi eşinde sorun olmasa normal yola kesin hamile kalırdın canım...canım tedaviler göre göre senelerce tabiki yumurtalarda bir azalma olucak ama senin yumurtan çok kaliteli bence benim fikrim eşine yoğunlaş canım kürler mürler yap eşine...

Canim tedavin hayirli olsun insallah güzel haberler verirsin bizlere
.

sağol canım.. inşallah diyorum artık..
doktorunla görüşebildinmi birşey dedimi canım..
tekrar nezaman düşünüyorsun, biraz olsun toparladınmı kendini canım benim.. iyimisin..[/QUOTE]

Inşallah canım. Bugün grip oldum ve bedenim zayıf düştüğü için çok ağır geçiyor doktora ancak yarın gidebirim cok bitkinim çünkü. Fakat doktorun söyleyeceklerini az çok tahmin edebiliyorum o nedenle söyleyeceklerini çok da düşünmüyorum ben yine bildiğim yoldan gidicem ve ekstra neler yapılabileceği konusunda onu zorluycam .biraz toparlanıp tan sonra bir kez daha yapmayı istiyorum hayırlısı bakalım. Sıra Sende insallah

Merhaba güzel anne adayları

Sabahtan beri günaydınla başlamaktı niyetim ama fırsat bulamadım, iyi akşamlara yetiştim :)

Hepinize güzel haberler alacağınız, sağlıklı, mutlu, umutlu bir hafta diliyorum. Bu ara yoğunluktan uğrayamıyorum ama hepiniz için dua ediyorum. Allah hepinizin dileklerini kabul etsin inşallah

Hepinizi öpüyorum

canımm nerelerdesinn kayıpp
çok öpüyorumm özletme kendinii

sağol canım.. inşallah diyorum artık..
doktorunla görüşebildinmi birşey dedimi canım..
tekrar nezaman düşünüyorsun, biraz olsun toparladınmı kendini canım benim.. iyimisin..

Inşallah canım. Bugün grip oldum ve bedenim zayıf düştüğü için çok ağır geçiyor doktora ancak yarın gidebirim cok bitkinim çünkü. Fakat doktorun söyleyeceklerini az çok tahmin edebiliyorum o nedenle söyleyeceklerini çok da düşünmüyorum ben yine bildiğim yoldan gidicem ve ekstra neler yapılabileceği konusunda onu zorluycam .biraz toparlanıp tan sonra bir kez daha yapmayı istiyorum hayırlısı bakalım. Sıra Sende insallah[/QUOTE]

evet olumsuz sonuçlarda hep aynı sözler haklısın ezberledik artık.
Allah unuttursun olumsuz olan herşeyi :))

Yine kafam karıştı. Bugün doktordaydım. AMH için kan verdim. Sonucu haftaya perşembe gelecekmiş. İstesem de bu periyodumla başlayamayacağım sanırım. Bir de sana aşılama deneyen olmadı mı dedi. Bir tarafım kendiliğinden olmayana aşılama ne yapsın diyor, bir tarafım onu da dene belki olur diyor. Bir başka tarafım tutunma sorununu çözmeden olmaz diyor... Kafam karıştı :44:

[SUP][/SUP]
canım benim sen nasılsın yeğenimiz nasıll.. herşey yolundamı..
keyifler yerindedir umarım..

Sağol canım bulantilarim çok yemek mideme iner inmez disari ciksin bunlar dite alarm veriyo inşallah sende bu bulantilardan yaşarsın bitanem histeroskopi yi sundan sordum rahime çizik atilinca rahim bi kendini toparliyomus bana tedavimden önce atilmisti

Yeni tedavi, yeni nick, yeni ruh, yeni bebek... Hayırlı olsun

sagoll cnm benim.. asilama konusu bizler icin biraz yuzeysel.. tupte herzaman tutunma olasiligi daha yuksek cnm biliyorsun..

cnm cok istedim ama bu doktor istemedi simdi tedavi oncesi kafam okadar karisikki zaten inan.. her ne varsa yapilsin istiyorum bana kalsa.. artik tutmazsa onlarin hepsini yaptiracagim..

inşallah AMH testin iyi çıkar canım

her doktor ayrı telden çalıyor her biri başka başka konuşuyor insan kime inanacağını şaşırıyor dimi

ama sen kalbini ferah tut ve aklın ne diyorsa onu yap yıllarca tüp deneyip başarılı olmayıpta kendiliğinden hamile kalanlar olduğu gibi bakarsın sende aşılamayla hamile kalırsın bellimi olur

ne bende ne eşimde sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyo bir defa yumurta takibiyle hamile kaldım oda düşük oldu sonra iki defa tüp bebek denedik biri negatif diğeri kimyasal oldu yani aslında hamile kalabiliyorum ama devam etmiyor nedense kafam çok karışık :44::44::44::44::44::44::44::44: elalem hiç düşünmeden üstelik ya hamile kalırsam korkusuyla eşiyle beraber olurken hamile kalıp üstüne birde ayyyyy kazara hamile kaldım diyor ya çok gıcık oluyorum böylelerine biz çok istediğimizdenmi olmuyo acaba diyorum ama ne alakası var canım istersin olmaz istemezsin olur bu ne garip bir çark yaaaa bi tanıdığımın gelinlik kızı var kadın artık çocuk istemediğinden tüplerini bağlatmış ama yeniden anne olmak istiyomuş tüplerini açtırmış ve bilin bakalım sonuç ne kadın hamile onun adına sevindim ama milletteki şansada hayran kaldım yani ne yalan söylim

bugün pencereyi açıp bağırasım var neden olmuyo diye yaş geçiyo bunu düşündükçe stresim artıyo hal böyle olunca hormonların dengesi değişiyo yine olmuyo yine olmuyo nasıl kafamdan atayım nasıl unutayım ben bu düşünceyi atamamki ben bebek sahibi olmak istiyorum anne olmak istiyorum eşimi baba yapmak istiyorum bebek kokusu cennet kokusudur derler bende cennet kokulumu koklamak onun gülüşüyle gülmek yeniğden doğmak istiyorum ama olmuyosa bundada bir hayır var deyip Rabbime teslim oluyorum çünkü bunda teselli buluyorum................................

Son düzenleme:

Eşim de aynı yorumu yaptı
Bu durumda aşılama hakkında bilgi istiyorum kızlaaaar. Düşünmediğim bir yöntem olduğu için hiç araştırmadım. Gerçi bizim yaş gurubumuzda ne kadar sonuç verir bilemiyorum açıkçası...

aklın yolu bir değilmi ama

tatlım aşılamada yumurta takibi yapılıyor çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra eşinden alınan Süpermenler sana transfer ediliyor ve döllenip hamile kalman bekleniyor doğal yöntemin labaratuvara uyarlanmış hali diyelim tek farkı yumurta takibi yapıldığı için yumurtanın çatlama günü belli olduğundan eşinde herhangi bir sorun yoksa yeterli sayıda süpermeni transfer edip döllenmesi bekleniyo kısaca böyle aşılama

Hmm. Tüp bebek daha etkili o zaman. En azından döllendi mi diye düşünmüyoruz. Ben bi yazı tura atayım

Çok haklısın canım ama unutma kolay hamile kalıp sonrada kazara demeleri de onların sınavı bak bununla ilgili bir hadis var;
bir hadiste Peygamber Efendimiz (asv),

“Her hak sahibine hakkını vereceksiniz. Hatta boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan kısas sûretiyle hakkı alınacaktır.”

buyurarak âhirette hiçbir haksızlığın karşılıksız kalmayacağını bildirirler. Yine hadis âlimlerinin ifadesine göre, karınca karıncadan hakkını alacaktır.
(4) Birde bu durumu kullanıp can yakıyorlarsa bırak kendileri düşünsün Şüphesiz Rabbim en iyisini bilir inşallah sende anne olacaksın Rabbim için bu kolaydır sen içini ferah tut.

Hmm. Tüp bebek daha etkili o zaman. En azından döllendi mi diye düşünmüyoruz. Ben bi yazı tura atayım

tabiki tüp bebek daha etkili ama dediğim gibi neyin ne zaman başarılı olacağı belli olmuyo aşılama yöntemiyle de hamile kalan çok fazla ama tüm risk faktörlerini hesap edersek tabiki tüp bebek yöntemi daha kesin gibi gözüksede sonuç ortada olmayınca olmuyo aslında herşey yalan hepsi bahane ne yumurta takibi ne çatlaması ne o ne bu yeterki Rabbim Ol desin gerisi teferruat ama Rabbim kulum senden hareket benden bereket demiş boş boş oturmayıp çareler arayacaz elbet bu yöntemlerin biri bizimde çaremizde olacak ister aşılama ister tüp bebek ister doğal yöntem sende kalbini ferah tut ve eşinle beraber bir karar verin ve verdiğiniz karara sonuna kadar inanarak devam edin belki bebeğiniz bu yöntemle sizi karşılayacak bellimi olur tatlım menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…