- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.461
Selam
Ben aranıza yeni katıldım.Bu yolda yaklaşık 1 yıldır çabalıyoruz.1 yıl 3 ay lık evliyim.Bebek isteği içimizde öyle büyük ki.
İlk denemem Bursa da oldu,6 yumurta 2 tane transfer edildi,hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadı,kürtaj olmak zorunda kaldım.
Sonra tansiyon v.s. sorunları çözmek ve maddi olarak kendimizi biraz toplamak için biraz zaman geçti.Sonbaharda Memorial a Semra Kahraman a gittik.Önce hidrosalpenks ameliyatı olmam gerekli idi,oldum,tüplerin biri tıkalı,diğeride iyi durumda değilmiş,sonraki ay tüp denedik ama 3 yumurtadan sadece bir tanesi olgunlaştı,1 embriyo transfer edildi,sonuç malesef negatif,yıkıldık.1 ay ara ve bahçeci de yumurtaları toplatıp biriktirme yolunu seçtik,2 ay 6 embriyo oluştu,(2. ay az ilaçla 4 embriyo),donduruldu.Transfer ayında doğal siklus ta transfer embriyolar çözüldü,2. tanesi 5. güne gitti,5. gün 2 embriyo transfer edildi,tansiyon yine yükseldi,sancılı bir bekleme süreci,ve kimyasal gebelik.Ve yine yıkım.En çokda eşim e üzüldüm,testten sonra 4 gün hamileydim,mükemmeldi,bebişimizle dünya bambaşka bir yerdi.Şimdi karanlık heryer.Ufacık bir ışık bulmaya çabalıyorum,tekrar bebişimiz için denemeye güç bulacağız inşallah.Okuyorum herkes neler yaşıyor ama ayağa kalkıyor yine,mutlu günler olucak bizim içinde,yüreğimiz sevinçle dolacak Allah'ın izniyle...
hoşgeldinn cnmm..
ben bu topiği çok seviyorum gelen arkadaşların hepsi çok tüp bebek konusunda bilinçli ve samimi içten.. sende öylesin..
1 yıllık evliliğe göre oldukca sıkı bir tedavi çizelgesi ve olumsuzluklar yaşamışsın canım.. ama en iyisi zaten ara vermeden sıkıca takip etmek yoksa geçen zaman hep aleyhimize işliyor. negatifler çoğaldıkca belli bir süre sonra hangi doktora gideceğimizi şaşırıyoruz.. bende eskiden testlerden sonra kaç defa hamileyim zannetmiştim hepsi kimyasal oldu.. inşallah bu önündeki denemende bebişine kavuşursunn..
kaç yaşındasınn cnm..
ensu kuzum ne durumdasin tedviye basladinmi? bu aralar pek takip edemedim
cnmm bende seni merak etmistim aslinda bugun aklima gelmistin.. iyisinn dimii..
persembe basladim cnmmm.. yarin yine doktor randevum var bakalim ne olacakk..
cokk opuyorumm
harikaaaa, ozaman yakindir bebisini alman canimmmunutma hep pozitifi oluyoruzz artik vaktidiri insallah alicaz bebeleri beraber kucagimiza Allahin izniyleee..bizde bu sabah pit pit lari gorduk canim iyiyiz bu defa babacikta gordu oda ck heyecanlandi:) Allahim darisi hepinizin basina insallahhh
canımm ben 5. tedavimde bu tarzda bir iğne vurulmuştum ama adını unuttum.. böyle özel bi iğne aldırmıştı bana 1 igneye 470 TL vermiştim yumurta kalitesini etkiliyor demişti Murat Berksoy ve tek sefer vurulmuştum.. parasını geçtik zaten artık yeterki tutsada.. faydası olmamıştı..
artık karar verdim gülnevacığım bu tarzda farklı iğneler vurulmayacağım.. sadece tedavi ignelerimı kullanacağım..
vücudumuza çok fazla hormon yüklüyoruz ve hangi ilacı duysak kullanıyoruz tedavi sayısıda üst üste artınca Allah korusun kötü bir hastalık çıkacak diye korkuyorum..
hoşgeldinn cnmm..
ben bu topiği çok seviyorum gelen arkadaşların hepsi çok tüp bebek konusunda bilinçli ve samimi içten.. sende öylesin..
1 yıllık evliliğe göre oldukca sıkı bir tedavi çizelgesi ve olumsuzluklar yaşamışsın canım.. ama en iyisi zaten ara vermeden sıkıca takip etmek yoksa geçen zaman hep aleyhimize işliyor. negatifler çoğaldıkca belli bir süre sonra hangi doktora gideceğimizi şaşırıyoruz.. bende eskiden testlerden sonra kaç defa hamileyim zannetmiştim hepsi kimyasal oldu.. inşallah bu önündeki denemende bebişine kavuşursunn..
kaç yaşındasınn cnm..
canımcığım bu iğne öyle bir iğne değil canım..tüp bebekte bu iğne yurt dışında uygulanıyomuş...her gün ilaçla yumurta büyütmek yerine tek iğneyle yumurtalar daha kaliteli büyüyormuş ve tek sefer vuruluyomuş bu iğne...tek iğneyle yumurta büyütmek amaç...eylül sonu gibi türkiyede de uygulanmaya başlanmış iğnenin satışına izin verilmiş türkiyede...ben yarın bu konuyuda konuşcam dktorumla..
canım inşallah bu denemen pozitif çıkacak ve yüzünü güldürecek, canım ben hataydayım burada bi kaç aydır faaliyet gören yeni tüp merkezi açıldı ama araştırdım olumlu sonuç aldıkları sayı az değil hatta 46 yaşını bile tutturmuşlar ama bebek yavaş gelişiyor henüz takipte artık kısmetimizde varsa olacak 3 doktorluk bir ekip bakıyor allah hepimize hayırlısını nasip etsin
Selam
Öyle pat diye konuya giriyorum ama ben hepinizi biraz tanıyorum okuduklarımdan,bu iğneyi bende duymuştum, ve bahçecide doktoruma sordum 2 ay önce kadar.Bana söylediği tek tek vurmak yerine hepsini tek doz olarak vurulmanın farkı olduğu.Sizler bazı ilaçlar kullanıyorsunuz (biesteron dhea v.s. )bende kullansammı bilemiyorum,doktorum pek taraftar değil bende kararsız kaldım gülnevaciğim,
canım bizim kullandığımız haplar yumurtaları daha kaliteli yapıyor canım..senin fsh biraz yüksek amh 1 altı düşük sayılıyor canım..senin tam sınırda çook yüksekte değil..canım doktorun kullandırmadığına göre vardır mutlaka bir bildiği..sen hiç tüp bebek denedinmi canım..emriyo sayın ve kaliteeri iyise bence kullanmana gerek yok..takviye alabilirsin canım bal polen arısütü omega3 Qenzim10 vitamin hapları mesela alınabilir..
Embriyo kaliteleri hep iyi oluyor ama sayısının biraz düşük olduğu denemem oldu,en sonunda devam etmeyişini yumurta kalitesine bağlıyorlar zaten.Sonuç olarak demekki yumurta kalitesinde sorun var diye düşünüyorum ben.Sen şu an deneme yapıyormusun cnm;
inşallah canım iyi sonuç alırız alah isteyen herkese anneliği tattırsın, canım senin kaçıncı denemen ben ilk deniyorum ve yaş faktöründen dolayı çok az şansım var ama yinede içimde bir umut var inşallah olacak diyorum sen ne zaman başlıyorsun başladınmı yoksa
canimmsinn insallahhh tutacakk hamis elbisesi alirim 10 tane yada tayt giyerim bol bol bende tayt hastaligi var..
cnm golgeli sari sacli, beyaz tenli 1.68 im.. kulaklar kucuk.. kucukken gozlerimin cekik olmasini isterdim hep ama koca patlakk gozlerim var..:))
yarin doktor bey ne diyecekk cokk heyecan yaptim cnmmm
sayısı düşük dediği kaç tane canım..ben üç kere tüp bebek denedim üçündede tek emriyom oldu ve orta kaliteydi ve tutmadılar mallesef...hangi merkeze gidiyosun sen canım..
kizlar nisan yagmurundan nekadar icmekk gerekiyorduu
Selam kızlar geçmişi okuyamadım hepinizi selamlıyorum hafta sonu yoktum henüz iş yerime ulaşabildim sabah doktora gittim ilaçlarımı yazdırmaya ama şoktayım doktor cinsiyetimizi de söyledi Rabbim nasip ederse benimde bir prensesim olacakmış teyzeleri çok şükür Rabbime Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah
canımcığım bu iğne öyle bir iğne değil canım..tüp bebekte bu iğne yurt dışında uygulanıyomuş...her gün ilaçla yumurta büyütmek yerine tek iğneyle yumurtalar daha kaliteli büyüyormuş ve tek sefer vuruluyomuş bu iğne...tek iğneyle yumurta büyütmek amaç...eylül sonu gibi türkiyede de uygulanmaya başlanmış iğnenin satışına izin verilmiş türkiyede...ben yarın bu konuyuda konuşcam dktorumla..
Merhaba
başarı oranları çok iyi dediğin için çok merak ettım canım nerde acaba bu merkez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?