Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hoşgeldinn cnmm..
ben bu topiği çok seviyorum gelen arkadaşların hepsi çok tüp bebek konusunda bilinçli ve samimi içten.. sende öylesin..
1 yıllık evliliğe göre oldukca sıkı bir tedavi çizelgesi ve olumsuzluklar yaşamışsın canım.. ama en iyisi zaten ara vermeden sıkıca takip etmek yoksa geçen zaman hep aleyhimize işliyor. negatifler çoğaldıkca belli bir süre sonra hangi doktora gideceğimizi şaşırıyoruz.. bende eskiden testlerden sonra kaç defa hamileyim zannetmiştim hepsi kimyasal oldu.. inşallah bu önündeki denemende bebişine kavuşursunn..
kaç yaşındasınn cnm..

ensu kuzum ne durumdasin tedviye basladinmi? bu aralar pek takip edemedim

cnmm bende seni merak etmistim aslinda bugun aklima gelmistin.. iyisinn dimii..
persembe basladim cnmmm.. yarin yine doktor randevum var bakalim ne olacakk..
cokk opuyorumm

harikaaaa, ozaman yakindir bebisini alman canimmmunutma hep pozitifi oluyoruzz artik vaktidiri insallah alicaz bebeleri beraber kucagimiza Allahin izniyleee..bizde bu sabah pit pit lari gorduk canim iyiyiz bu defa babacikta gordu oda ck heyecanlandi:) Allahim darisi hepinizin basina insallahhh

amin canimm
bebisinnee masallahhh canimm. Allahim saglikli bir sekilde kucagina aldirsin.. benim icimden hep kiz gibi geciyor ama tabii hayirlisii diyelimm.
darisiiiii basimizaaaaaa

canımcığım bu iğne öyle bir iğne değil canım..tüp bebekte bu iğne yurt dışında uygulanıyomuş...her gün ilaçla yumurta büyütmek yerine tek iğneyle yumurtalar daha kaliteli büyüyormuş ve tek sefer vuruluyomuş bu iğne...tek iğneyle yumurta büyütmek amaç...eylül sonu gibi türkiyede de uygulanmaya başlanmış iğnenin satışına izin verilmiş türkiyede...ben yarın bu konuyuda konuşcam dktorumla..

Sevgili Ensu
Hoşbulduk.Umarım sende ,bebek isteyen her kadın ve her ailede kavuşur bebeğine.Ben 42 yaşındaydım cnm.Evlenmeden hemen önce tahlil yaptırmıştım,FSH 3 civarıydı,doktor yaşına göre çok iyi demişti,ki öyleymiş.Ama sonra dramatik bir şekilde yükseldi,1 yıl içinde.Şu an FSH:11, amh:1,1 .Tabi insan korkuyor sağlıklı yumurtayı bulamamaktan.En son embriyolog şöyle demişti:20 li yaşlarda 1o yumurtanın 8 i kaliteli çıkarken sizin yaşlarınızda 10 yumurtanın sadece 2 si iyi çıkar istatiksel olarak.Buda çok iyi bir tablo değil ama mucizeler de yok değil,KK'da okuduklarım bana umut oldu.Senin durumun nedir ?

Selam
Öyle pat diye konuya giriyorum ama ben hepinizi biraz tanıyorum okuduklarımdan,bu iğneyi bende duymuştum, ve bahçecide doktoruma sordum 2 ay önce kadar.Bana söylediği tek tek vurmak yerine hepsini tek doz olarak vurulmanın farkı olduğu.Sizler bazı ilaçlar kullanıyorsunuz (biesteron dhea v.s. )bende kullansammı bilemiyorum,doktorum pek taraftar değil bende kararsız kaldım gülnevaciğim,

Merhaba

başarı oranları çok iyi dediğin için çok merak ettım canım nerde acaba bu merkez?

canım bizim kullandığımız haplar yumurtaları daha kaliteli yapıyor canım..senin fsh biraz yüksek amh 1 altı düşük sayılıyor canım..senin tam sınırda çook yüksekte değil..canım doktorun kullandırmadığına göre vardır mutlaka bir bildiği..sen hiç tüp bebek denedinmi canım..emriyo sayın ve kaliteeri iyise bence kullanmana gerek yok..takviye alabilirsin canım bal polen arısütü omega3 Qenzim10 vitamin hapları mesela alınabilir..

Embriyo kaliteleri hep iyi oluyor ama sayısının biraz düşük olduğu denemem oldu,en sonunda devam etmeyişini yumurta kalitesine bağlıyorlar zaten.Sonuç olarak demekki yumurta kalitesinde sorun var diye düşünüyorum ben.Sen şu an deneme yapıyormusun cnm;

sayısı düşük dediği kaç tane canım..ben üç kere tüp bebek denedim üçündede tek emriyom oldu ve orta kaliteydi ve tutmadılar mallesef...hangi merkeze gidiyosun sen canım..

Amin. Benim bir tedavim oldu. İkincisine hazırlanıyorum. Bu periyodu kaçırdık, AMH sonucunu bekliyoruz. Kısmet olursa Mayıs ayında başlarım. Olmazsa bir sonrakine. Yaşa çok takılma. 50 yaşında doğal hamile kalanlar var.

Hehe. Falcılığa başlıyorum Patlak göz bende de var. Miyoptum. Astigmat ta vardı.
Tayt hastalığı bende de var. Hele tedaviden sonra başka şeylere sığmaz oldum. Tunik te severim liseden beri. İyi bir ikili. Ama hamile kalınca bir tane çiçekli elbise edinmeli
Bugün için bol şans diliyorum sana. Tüm tedavin böyle olumlu enerjilerle dolsun, sonra o enerjiler bebek olup karnına konsun :)

Selam kızlar, ben dördüncü deneme için yarına randevu aldım. Mart ayındaki son denemeden sonraki benim dibe vuruşumun etkilerini üzerimden atmam biraz uzun sürdü. Ama sürekli sizleri takip ettim ve ediyorum. Hepimize bol şanslar diliyorum..Ta kii bebişlerimizi kucağımıza alana kadar mücadeleye devammm...
Arkadaşlar aslında ben bu tedavimde doktorumla yumurta biriktirme yöntemine gitmeyi düşünüyorum bakalım doktorum ne diyecek.. inşallah yine olumsuz bir şey söylemez... hoş söylese de bana aksi tesir ediyor daha da hırsla tedaviye devam ediyorum..
Yumurta biriktirme tedavisinde çokta iğne kullanmakta istemiyorum, doğal gelişmeye en yakın tedaviyi deneyen varmı arkadaşlar...:44::44::44:

sayısı düşük dediği kaç tane canım..ben üç kere tüp bebek denedim üçündede tek emriyom oldu ve orta kaliteydi ve tutmadılar mallesef...hangi merkeze gidiyosun sen canım..

Pemde Mavide 6 yumurta toplandı,4 embriyo oluştu,2 si kaliteli transfer edildi,kalp atışı duyulmadı,malesef kürtaj oldum cnm.iki yumurta toplandı,1 embriyo oluştu Memorial de,tutmadı.Bahçecide ise iki ayda 5+3 yumurta toplandı ,4+2 embriyo oluştu ama kimyasal gebelik oldu.Senin sayı daha düşük belki doktorum bana o yüzden başka ilaç vermiyordur.Sen son denemeni ne zaman yapmıştın?İnşallah hayırlısıyla alırız meleklerimizi kucaklarımıza.

Hayırlı olsun, çok sevindim. Çok istiyordun. Ne mutlu size. Bir de fırfırlı don giydirirsin sen ona, totoşunu ısırsın teyzeleri diye

Merak ettim şimdi. 15 gün yerine tek iğneyle mi olacak tedavi? Kim yapıyormuş, hangi doktor, merkez, hastane... Neyse işte. Dur ben de karıştırayım biraz...

Merhaba

başarı oranları çok iyi dediğin için çok merak ettım canım nerde acaba bu merkez?

canım hatayda ama henüz 7-8 aylık çok yeni bir tüp bebek merkezi ama kimseyi yanıltmış olmıyım ben ilk defa deneyecem ilk uygulamam allah izin vevrirse randevum yarın sabahtan hormon tahlilleri alınacak 3-4 ay önce aşılama için bu tahlilleri istemişlerdi ama değişmiş olabilir diye tekrar yaptıracaz ona göre bir tedavi uygulanacak, canım sen denedinmi sende sorun ne benimki yaş faktörü ama içimde bir umut var olacak diyorum allah hepimizin kucağına sağlıklı bebişler nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…