- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.481
Amin. Benim bir tedavim oldu. İkincisine hazırlanıyorum. Bu periyodu kaçırdık, AMH sonucunu bekliyoruz. Kısmet olursa Mayıs ayında başlarım. Olmazsa bir sonrakine. Yaşa çok takılma. 50 yaşında doğal hamile kalanlar var.
Selam kızlar, ben dördüncü deneme için yarına randevu aldım. Mart ayındaki son denemeden sonraki benim dibe vuruşumun etkilerini üzerimden atmam biraz uzun sürdü. Ama sürekli sizleri takip ettim ve ediyorum. Hepimize bol şanslar diliyorum..Ta kii bebişlerimizi kucağımıza alana kadar mücadeleye devammm...
Arkadaşlar aslında ben bu tedavimde doktorumla yumurta biriktirme yöntemine gitmeyi düşünüyorum bakalım doktorum ne diyecek.. inşallah yine olumsuz bir şey söylemez... hoş söylese de bana aksi tesir ediyor daha da hırsla tedaviye devam ediyorum..
Yumurta biriktirme tedavisinde çokta iğne kullanmakta istemiyorum, doğal gelişmeye en yakın tedaviyi deneyen varmı arkadaşlar...:44::44::44:
Ederim canım etmezmiyim forumdaki arkadaşlarım hep dualarımda Rabbbimin izniyle sizlerin sevinçlerini de paylaşacağız burada
Selam
Ben aranıza yeni katıldım.Bu yolda yaklaşık 1 yıldır çabalıyoruz.1 yıl 3 ay lık evliyim.Bebek isteği içimizde öyle büyük ki.
İlk denemem Bursa da oldu,6 yumurta 2 tane transfer edildi,hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadı,kürtaj olmak zorunda kaldım.
Sonra tansiyon v.s. sorunları çözmek ve maddi olarak kendimizi biraz toplamak için biraz zaman geçti.Sonbaharda Memorial a Semra Kahraman a gittik.Önce hidrosalpenks ameliyatı olmam gerekli idi,oldum,tüplerin biri tıkalı,diğeride iyi durumda değilmiş,sonraki ay tüp denedik ama 3 yumurtadan sadece bir tanesi olgunlaştı,1 embriyo transfer edildi,sonuç malesef negatif,yıkıldık.1 ay ara ve bahçeci de yumurtaları toplatıp biriktirme yolunu seçtik,2 ay 6 embriyo oluştu,(2. ay az ilaçla 4 embriyo),donduruldu.Transfer ayında doğal siklus ta transfer embriyolar çözüldü,2. tanesi 5. güne gitti,5. gün 2 embriyo transfer edildi,tansiyon yine yükseldi,sancılı bir bekleme süreci,ve kimyasal gebelik.Ve yine yıkım.En çokda eşim e üzüldüm,testten sonra 4 gün hamileydim,mükemmeldi,bebişimizle dünya bambaşka bir yerdi.Şimdi karanlık heryer.Ufacık bir ışık bulmaya çabalıyorum,tekrar bebişimiz için denemeye güç bulacağız inşallah.Okuyorum herkes neler yaşıyor ama ayağa kalkıyor yine,mutlu günler olucak bizim içinde,yüreğimiz sevinçle dolacak Allah'ın izniyle...
canımcığım bu iğne öyle bir iğne değil canım..tüp bebekte bu iğne yurt dışında uygulanıyomuş...her gün ilaçla yumurta büyütmek yerine tek iğneyle yumurtalar daha kaliteli büyüyormuş ve tek sefer vuruluyomuş bu iğne...tek iğneyle yumurta büyütmek amaç...eylül sonu gibi türkiyede de uygulanmaya başlanmış iğnenin satışına izin verilmiş türkiyede...ben yarın bu konuyuda konuşcam dktorumla..
Sevgili Ensu
Hoşbulduk.Umarım sende ,bebek isteyen her kadın ve her ailede kavuşur bebeğine.Ben 42 yaşındaydım cnm.Evlenmeden hemen önce tahlil yaptırmıştım,FSH 3 civarıydı,doktor yaşına göre çok iyi demişti,ki öyleymiş.Ama sonra dramatik bir şekilde yükseldi,1 yıl içinde.Şu an FSH:11, amh:1,1 .Tabi insan korkuyor sağlıklı yumurtayı bulamamaktan.En son embriyolog şöyle demişti:20 li yaşlarda 1o yumurtanın 8 i kaliteli çıkarken sizin yaşlarınızda 10 yumurtanın sadece 2 si iyi çıkar istatiksel olarak.Buda çok iyi bir tablo değil ama mucizeler de yok değil,KK'da okuduklarım bana umut oldu.Senin durumun nedir ?
Hehe. Falcılığa başlıyorumPatlak göz bende de var. Miyoptum. Astigmat ta vardı.
Tayt hastalığı bende de var. Hele tedaviden sonra başka şeylere sığmaz oldum. Tunik te severim liseden beri. İyi bir ikili. Ama hamile kalınca bir tane çiçekli elbise edinmeli
Bugün için bol şans diliyorum sana. Tüm tedavin böyle olumlu enerjilerle dolsun, sonra o enerjiler bebek olup karnına konsun :)
Selam kızlar, ben dördüncü deneme için yarına randevu aldım. Mart ayındaki son denemeden sonraki benim dibe vuruşumun etkilerini üzerimden atmam biraz uzun sürdü. Ama sürekli sizleri takip ettim ve ediyorum. Hepimize bol şanslar diliyorum..Ta kii bebişlerimizi kucağımıza alana kadar mücadeleye devammm...
Arkadaşlar aslında ben bu tedavimde doktorumla yumurta biriktirme yöntemine gitmeyi düşünüyorum bakalım doktorum ne diyecek.. inşallah yine olumsuz bir şey söylemez... hoş söylese de bana aksi tesir ediyor daha da hırsla tedaviye devam ediyorum..
Yumurta biriktirme tedavisinde çokta iğne kullanmakta istemiyorum, doğal gelişmeye en yakın tedaviyi deneyen varmı arkadaşlar...:44::44::44:
7 gün sabah akşam birer bardak...
selam arkadaşım hoş geldin aslında bende senin gibi yeniğim ve yarın allah izin verirse ilk tüpüme başlayacam yazdıklarını okuyunca çok duygulandım inşalah dünya senin için tekrar aydınlanacak ve sonsuza dek sürecek sadece biraz sabretmemiz lazım kısmetimizde varsa olacak
anladımm canım şimdii.. bugün embriyologla görüşmemde o igneyi sordum.. embriyolog kesin olarak birşey demedi bilgim yok dedi..
Aret bey beni ilk gördü bugün hangi soru var sırada dedi geçen görüşme bayağ gergin geçmişti bu defa 20 dk ayırdı nasıl olduysa ve çok açıklamalar yaptı konuştu okul yıllarına kadar anlattı çok şaşırdım cnm.. devamlı dediği konu bana güven bana bırak kemdini seni anne yapacağım ama sabırlı ol..
bu arada gelişen 2 tane yumurtam var ne yazıkıki bir tane daha 3. de gelişiyor ama onun için şu anda kesin birşey diyemiyorum dedi.. inşallah döllenme olurda tedavim yarıda kalmaz canım.. yarın sabah kan vermeye gideceğim..
merhabalar canım.. yaş ve yumurta istatiği konusunda sana katılıyorum benimde 29 yaşındayken ilk tedavimde 10 yumurta toplanır 8 tanesi döllenirdi şu anda 36 yaşındayım 2 tane toplansa 1 tane döllense çok mutlu oluyorum.. o yüzden ara vermememiz gerekli diyorum devamlı..
maddi olarak her hazır olduğumuzda herşeyi bir kenara bırakıp doktora koşmalıyız.. Bahcecide doktorun kimdi canım bende orada önceden 4 defa tedavi olmuştum..
ortak özelliklerimiz çıktı:)) bende tunik hastasıyım.. tayt ve tunik devamlı... eşimle bu yüzden çok büyük kavgalar verdim.. ilk evlendiğimde tayt giyme diye tutturmuştu ama hiç vazgeçmedim sonunda o pes etti.. üzerine uzun bi tunik olunca kötü durmuyorki:)) sen ne yaptın canım doktora gittinmi dün ortalıkta yoktun acaba dedim İstanbulamı geldi..
tedavin hayırlı olsun canım.. inşallah bol bol yumurtaların birikir.. yumurta biriktirmeyi klomenle denedinizmi hiç.. klomen vücudu çok yıpratmıyor.. tabi yumurtalarının o ilaca vereceği cevapda önemli.
bende gonolf kullanırkende 2-3 tane toplanıyordu klomendede aynı oldu geçen tedavimde 4 tane toplanmıştı.. doktoruna bir sor istersen..
okadar yağmur suyu bulamam cnm ben 1-2 damla diye düşünmüştüm.. zaten yağmurda durdu.. :))
Cnm Bahçecide doktorum Güvenç Bey,senin doktor un kimdi,artı ve eksileri paylaşırmısın benimle,ara vermemek konusunda tamamen haklısın,çünkü sağlam yumurtanın hangi siklusta olduğunu bilemiyoruz ki?Yaşın daha az,bence şansın oldukça fazla.
anladımm canım şimdii.. bugün embriyologla görüşmemde o igneyi sordum.. embriyolog kesin olarak birşey demedi bilgim yok dedi..
Aret bey beni ilk gördü bugün hangi soru var sırada dedi geçen görüşme bayağ gergin geçmişti bu defa 20 dk ayırdı nasıl olduysa ve çok açıklamalar yaptı konuştu okul yıllarına kadar anlattı çok şaşırdım cnm.. devamlı dediği konu bana güven bana bırak kemdini seni anne yapacağım ama sabırlı ol..
bu arada gelişen 2 tane yumurtam var ne yazıkıki bir tane daha 3. de gelişiyor ama onun için şu anda kesin birşey diyemiyorum dedi.. inşallah döllenme olurda tedavim yarıda kalmaz canım.. yarın sabah kan vermeye gideceğim..
ortak özelliklerimiz çıktı:)) bende tunik hastasıyım.. tayt ve tunik devamlı... eşimle bu yüzden çok büyük kavgalar verdim.. ilk evlendiğimde tayt giyme diye tutturmuştu ama hiç vazgeçmedim sonunda o pes etti.. üzerine uzun bi tunik olunca kötü durmuyorki:)) sen ne yaptın canım doktora gittinmi dün ortalıkta yoktun acaba dedim İstanbulamı geldi..
okadar yağmur suyu bulamam cnm ben 1-2 damla diye düşünmüştüm.. zaten yağmurda durdu.. :))
Selam,hoşbuldum,benimle aynı derdi paylaşan arkadaşlarım oldu,bizler birbirimizi anlıyoruz ama kolaylıkla bebekleri olanlar bizi nasıl anlasınki?Onlarada sözüm yok,bu kimsenin suçu değil.Bazı anlar varki sanki özellikle canını acıtmak için konuyu yerli yersiz açıyorlar işte bunu bilerek yapanlar,Allah onların kalplerine insanlık versin.Ben olacağına inanıyorum,bu bir psikolojik savaş ve güçlü kalabilme meselesi aynı zamanda,hep diyorlarya zamanı gelince olacak inşallah.Cnm sen kaç yaşındaşın ,bu yolda ne çabalar verdin,paylaşırmısın?
Dün bende temizlik vardı. Bahar temizliğini ertelemiştim biraz. Annemler geldi, hava tekrar soğudu derken başlayıp bırakmıştım. Odaları değiştirdim. Yıkama faslına geçtim. Öğle saatlerinde de yürüyüşe çıkıyoruz arkadaşla. O yüzden gelemedim dün. Tedaviyi burada yaptıracağım. İstanbul' a opu ve transfer için geleceğim. Amh sonucum perşembe gelecek. O zamana kadar işim biter umarım.
Yağmur suyunu ben geçen defa oluktan almıştım. Tencereye doldurdum. Sonra da iki tülbentten süzdüm. Bir kaç kere süzünce görünürde sorun kalmadı. Bir de 3 gün kadar beklettim içinde kalan da dibine çöksün diye, tekrar kabını değiştirdim ama dip kısmını almadım. Ben ne zaman pencere silsem üstüne yağıyor yağmur. Dene istersen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]ÜLKE ŞEHİR[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]E2[/TD]
[TD]ÇOCUK[/TD]
[TD]SON DURUMU[/TD]
[TD]SORUN DETAY[/TD]
[TD]DOKTOR - MERKEZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY
Alya Doğdu
[/TD]
[TD]45
[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24
[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-
ALYA DÜNYAYA GELDİ
[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]Sisli Mémorial-
Dr. Aynur hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena
Defne doğdu.
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9
[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-
Defne bebiş geldi.
[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey
Elif doğdu.
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82
[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi
[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deti
Kızı doğdu
[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]0,16
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Kizimiz dünyaya geldi
[/TD]
[TD]yasa bagli rezerv azligi
[/TD]
[TD]Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selcan Kerem
[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında
[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 25 HaftalikKızımız olacak
[/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73
[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]0,08[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Cocuk geliyor[/TD]
[TD]2 tüp negatif, spontonhamile- 39 haftalık[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cedrus
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Konya
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]1 oğlu var
[/TD]
[TD]2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif 15 Haftalik Hamile[/TD]
[TD]Tüpler tikali[/TD]
[TD]Konya Novafertil T.B.M
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kumarika
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[TD]İzmir
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]0,1
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2 Negatif. 3. de 8 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 25 Haftalik Kizimiz olacak[/TD]
[TD]Yaşa bağlı rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alfabe
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]Denizli
[/TD]
[TD]16
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]0.12
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]çocuk yok
[/TD]
[TD]4 negatif 5.deneme pozitif
7 haftalik HAMİLE[/TD]
[TD]Yumurta ve sperm az
[/TD]
[TD]Erol Tavmergen-Ege üniversi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nashi
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[TD]bilgileri güncellenecek.
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]unbelivable
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 Haftalik Hamile[/TD]
[TD]bilgileri güncellenecek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme
[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana
[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid var
[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]3 Negatif 3 dondurulmuş yumi bekliyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI
[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS
[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az
2 donmuşu var .
[/TD]
[TD]Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]tiroid
var[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]3 tüp Negatif [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]Hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Hormonsuz deniyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Sakarya[/TD]
[TD]7,08[/TD]
[TD]3,38[/TD]
[TD]1,152[/TD]
[TD]0,13[/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]6,06[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]6 Tüp denemesi var,
7. tedaviye basladi.[/TD]
[TD] erkek infertilitesi[/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simay72[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp -negatif[/TD]
[TD]rezerv az[/TD]
[TD]DR-BAHÇECİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monkey[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]5.61[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]41,54[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme[/TD]
[TD]Yas-Rahim simetri bozuklugu[/TD]
[TD]Izmir Kent Hast. Dr.Israel bey[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]İsvicre[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Subat 2013 10 Haftalik düsük[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]Hormonsuz deneyecek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alara14[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Bolu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]2 Tüp Negatif
yeni tedavisi başlıyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Bahceci Fulya Hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Zanork & 2220[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Edirne[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Martta 1 Negatif[/TD]
[TD]Polip,Iltihap, Rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul- Bahceci Umut T.B.M[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullugullu[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]Mugla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Tüp denemesi negatif
[/TD]
[TD]Sorun yok[/TD]
[TD]Izmir-Bornova Sifa Hast. Dr. Arzu Turan[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]WishhDuygu
[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]8.2
[/TD]
[TD]4.4
[/TD]
[TD]1.73
[/TD]
[TD]2.08
[/TD]
[TD]88
[/TD]
[TD]Cocuk yok
[/TD]
[TD]2 Tüp negatif Transfer bekliyor. 4 donmusu var
16 Nisan 2014
[/TD]
[TD]Tüpler tikali, Endometris
CD56 16.8
[/TD]
[TD]Medicana İnt. Dr. S. Laçin[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Ismihan_sultan[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Hatay[/TD]
[TD]4,5[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]3,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif[/TD]
[TD]Sebepsiz Infertilite[/TD]
[TD]Hedef; Spontan gebelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Resignation
[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]Doktorunu degistirip tekrar deneyecek[/TD]
[TD]Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var[/TD]
[TD]Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Volin[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Avustralya[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]2 tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif[/TD]
[TD]Sperm azligi-
Yumurta rezerv azligi[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebekistiyoruzbiz
[/TD]
[TD]41
[/TD]
[TD]Bursa
[/TD]
[TD]8.87
[/TD]
[TD]3.37
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]0.94
[/TD]
[TD]59.6
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]İlk Deneme/ Dondurulmuşlarla transfer olacak.
Nisan 2014
[/TD]
[TD]Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp
3 donmuşu var.
[/TD]
[TD]ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]gulneva77
[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Tekirdağ[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]0.16[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]2 Negatif
3 tedavide[/TD]
[TD]Yumurta rezerv azligi [/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanduru[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]omayra34[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adı
[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk var/yok[/TD]
[TD]şimdiki durum
[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merak ettim şimdi. 15 gün yerine tek iğneyle mi olacak tedavi? Kim yapıyormuş, hangi doktor, merkez, hastane... Neyse işte. Dur ben de karıştırayım biraz...
Pemde Mavide 6 yumurta toplandı,4 embriyo oluştu,2 si kaliteli transfer edildi,kalp atışı duyulmadı,malesef kürtaj oldum cnm.iki yumurta toplandı,1 embriyo oluştu Memorial de,tutmadı.Bahçecide ise iki ayda 5+3 yumurta toplandı ,4+2 embriyo oluştu ama kimyasal gebelik oldu.Senin sayı daha düşük belki doktorum bana o yüzden başka ilaç vermiyordur.Sen son denemeni ne zaman yapmıştın?İnşallah hayırlısıyla alırız meleklerimizi kucaklarımıza.
canım benim doktorum Süleyman Tosundu.. yani Koşuyolundaki Umut Behceciydi.. ben çok sıkıntlar yaşadım ama benim sıkıntım daha çok doktor kaynaklıydı..
Bahcecide bu 2. denemenmi olacak canım..
canım dileklerine aynen katılıyorum ben 68 liğim 45 yeni bitti geç evlendiim ben 10 aylık evliğim 2 kere aşılama yapıldı malesef sonuç negatif oldu hayırlısıyla yarın ilk tüpüme başlayacam ve inanılmaz tedirgin ve heyecanlıyım ha tedirginliğim sadece doğru tedavi görecekmiğim onda çok endişeliğim rahim filmi istemediler zaman kaybı dediler tahlillerim normaldi fsh biraz yüksek 10 çıkmıştı yarın tekrar yaptıracam sen rahim filmi çektirdinmi hepimize hayırlısı olsun inş.
maşallah emriyor sayın güzel canım..ben bir hafta önce aldım 3 negatifimi mallesef canım..
Evet inşallah önümüzdeki ay düşünüyoruz,biraz kendimizi toplayalım,yumurta durumuna göre sanırım yine biriktirme yoluna gidebiliriz.Ondada beni üzen şu oldu:6 embriyo çözüldü,tabi donmuş 6 taneni verdiği bir rahatlık güvende vardı,içlerinden en az bir tanesinin sağlıklı çıkacağına inanıyorsun,2. günde dondurulan embriyolar eksiksiz 4. güne kadar gittiler,5. gün(Transfer olacağı gün)
embriyolardan 2 tanesinin kaldığını öğrendik transferden hemen önce,işte o var olan rahatlık ve güven duygusu o anda gitti ne yapayım.Seninde 2. tedavin mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?