Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım fsh-lh -tsh tahlili verdim bu sabah öğleden sonra sonuçları alıp doktorla görüşecem çok heyecanlıyım allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

canım erken yumurta rezervi azlığı topiğimizde bir arkadaş yazmıştı bu iğnenin adını onada uygulanmış bu ay hangi merkez diye sormadım topiği gel yazılarını okursun sen sorarsın canım...

google bilmiyormuş. Çekmeyen bilmez dedim Bi de oraya geleyim neymiş...

Ben ilk defa AMH yaptırıyorum. Daha önce muayenelerde karnıbahar gibi olurdu yumurtalarım. İlk defa bu yıl rezervin azalmış dendi. Yarın sonuç gelecek, bakalım neymiş. Ama endişeliyim açıkçası. Üstüste çok stres yaşadım bu ay...

Hayırlı olsun, çok sevindim. Çok istiyordun. Ne mutlu size. Bir de fırfırlı don giydirirsin sen ona, totoşunu ısırsın teyzeleri diye
Teşekkür ederim canım fırfırlı donla resmini çeker koyarım ısırırsın teyzesi

Hayırlı olsun,bütün kalbimle mutluluğunu paylaşıyorum bende.
teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin dualarımdasınız.

Teşekkür ederim canım fırfırlı donla resmini çeker koyarım ısırırsın teyzesi

teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin dualarımdasınız.

Evet, lütfen. O tombul tombul bacaklarından, totoşundan, kollarından ısırsın teyzesi. Etrafta da yok ki şöyle öpe koklaya seveyim de teselli olsun... Seninkine sulanıyorum o yüzden

Bunlarda oğluşum teyzesi

Eklentiler

• $417477_10151078192392867_1152738668_n.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $887131_10151495093842867_1557994845_o.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $417477_10151078192417867_359204134_n.webp
    6 KB · Görüntüleme: 66

guzell bi deger gelecek insallah canimm.. gonlunu ferah tutt.. bende 150 tl dediler tekrar yaptirmadim en son 2013 temmuzda yaptirmistim 1.2 di.. belki dusmustur..

Tüp çocuklar tatlı oluyo cicim yarın sizinkilerde böyle datluuuu olacak

Bunun sadece benim düşüncem olmadığını öğrenmem iyi oldu. Aşılamada bile daha bir eli yüzü belirgin oluyor bebeklerin. Çok özlendikleri içindir belki de...

guzell bi deger gelecek insallah canimm.. gonlunu ferah tutt.. bende 150 tl dediler tekrar yaptirmadim en son 2013 temmuzda yaptirmistim 1.2 di.. belki dusmustur..

Ben de o kadar verdim. Bir de sonucunu alabilsem. Geçen hafta 23 Nisan engeli vardı, bu hafta 1 Mayıs. Cumaya kaldı sonuç alma işi. Neyse, eşim de evde yarın, temizliği bitiririz

Ben de o kadar verdim. Bir de sonucunu alabilsem. Geçen hafta 23 Nisan engeli vardı, bu hafta 1 Mayıs. Cumaya kaldı sonuç alma işi. Neyse, eşim de evde yarın, temizliği bitiririz

canım hastene aradı cumartesi günü opu olacakmış.. e2 sonucuna göre karar vereceğim demişti doktor çok korkmuştum iptal olur diye Allahtan iptal olmamış.. bakalım ne olacak heyecan dorukta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…