- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.501
Yaaa ben naptim böyle tam sayfayi kaplamisim hahaha afedersinizzzzz
Bende senin gibi geç evlendim cnm,ilk tedavinin heyecanını hatırlıyorum,o zaman çok az bilgim vardı.Tedavin nerede olacak?Fsh değişkenlik gösterebiliyor ama zaten çok yüksek değil senin değerin,rahat olmak önemli,ilk denemeyi yapıyor olman avantaj.Geride olumsuz tüp deneyimin yok Amh değerini ölçtürdün mü?Doğru ilaç dozu ile maximum sağlıklı yumurta elde edilir inşallah.Ben rahim filmi çektirmedim,rahimin yumurtanın olgunlaşma döneminde kalınlığının heryerde eşit olması ve üçlü çizgi görüntüsünün olması rahimle ilgili bir sorun olmadığını düşündürtüyor doktorlara o yüzden istememiş ben sormuştum memorialde Nur Hn. a.
canım erken yumurta rezervi azlığı topiğimizde bir arkadaş yazmıştı bu iğnenin adını onada uygulanmış bu ay hangi merkez diye sormadım topiği gel yazılarını okursun sen sorarsın canım...
google bilmiyormuş. Çekmeyen bilmez dedimBi de oraya geleyim neymiş...
benim camlarda fena durumda hayatımm ama hiç cam silecek havasında değilim ne olacak kadında yok öyle dursun bu tedavidede artıkk..
seninde tedavi öncesi evin tertemiz olur ne güzel için rahat girersin tedavine..
amh dedinde sence ben yarın sabah hastaneye gidecemya canım bi kez daha amh yaptırsammı..
en son 1 yıl önce yaptırmıştım 1.2 di.. bu sıralar çok aklıma takılıyor acaba kaç diye.. senin ilk amh testin kaçtı canım.
Teşekkür ederim canım fırfırlı donla resmini çeker koyarım ısırırsın teyzesiHayırlı olsun, çok sevindim. Çok istiyordun. Ne mutlu size. Bir de fırfırlı don giydirirsin sen ona, totoşunu ısırsın teyzeleri diye
teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin dualarımdasınız.Hayırlı olsun,bütün kalbimle mutluluğunu paylaşıyorum bende.
Teşekkür ederim canım fırfırlı donla resmini çeker koyarım ısırırsın teyzesi
teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin dualarımdasınız.
ben size oğluşumu göstermişmiydim?
Bak teyzesi karışık muhtelif halleri bunu ısırabilirsin şimdilikEki Görüntüle 1094397 Eki Görüntüle 1094398 Eki Görüntüle 1094399 Eki Görüntüle 1094401 Eki Görüntüle 1094402
Maşallah çok tatlıı. Allah gülücüklerini eksik etmesin yüzünden. Bayıldım oğluna.
Uyuması aynı ben
Bunlarda oğluşum teyzesi
Ben ilk defa AMH yaptırıyorum. Daha önce muayenelerde karnıbahar gibi olurdu yumurtalarım. İlk defa bu yıl rezervin azalmış dendi. Yarın sonuç gelecek, bakalım neymiş. Ama endişeliyim açıkçası. Üstüste çok stres yaşadım bu ay...
Bak teyzesi karışık muhtelif halleri bunu ısırabilirsin şimdilikEki Görüntüle 1094397 Eki Görüntüle 1094398 Eki Görüntüle 1094399 Eki Görüntüle 1094401 Eki Görüntüle 1094402
Tüp çocuklar tatlı oluyo cicim yarın sizinkilerde böyle datluuuu olacak
guzell bi deger gelecek insallah canimm.. gonlunu ferah tutt.. bende 150 tl dediler tekrar yaptirmadim en son 2013 temmuzda yaptirmistim 1.2 di.. belki dusmustur..
Ben de o kadar verdim. Bir de sonucunu alabilsem. Geçen hafta 23 Nisan engeli vardı, bu hafta 1 Mayıs. Cumaya kaldı sonuç alma işi. Neyse, eşim de evde yarın, temizliği bitiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?