- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.521
canım hastene aradı cumartesi günü opu olacakmış.. e2 sonucuna göre karar vereceğim demişti doktor çok korkmuştum iptal olur diye Allahtan iptal olmamış.. bakalım ne olacak heyecan dorukta:)
kızlar benim bugün e2 değerim 644 ve 3 yumurta var..
benim bu e2 hakkında tek bildiğim reglynin 3. günü 50 altı olmasıydı o konuda sorun yok bende 16 çıkmıştı..
bileniniz varmı tedavi sürecindeki bu 644 iyimi 3 yumurtaya göre bugün tedavideki 6. günüm..
cumartesi opu var..
Özellikle üreme çağındaki kadınlara üreme fonksiyonlarını araştırmak için istenen bir hormon tahlilidir.
Normal değerleri:
Kadın 0-12 yaş 2-18 pg/ml
13-15 yaş 11-38 pg/ml
16-50 yaş 30-119 pg/ml
50 yaş ve sonrası: 10-35 pg/ml
Gebelik 10-35 pg/ml
Folliküler faz 30-119 pg/ml
Pik 149-350 pg/ml
Luteal faz 97-216 pg/ml
Ovülasyon takibi 29-97 pg/ml
Vücuttaki en potent endojen östrojendir. Puberte prekoks, amenore, ovülasyon indüksiyonunun takibi ve erkeklerde jinekomastinin değerlendirilmesinde kullanılır.
su durumda bende kac tane follikul var anlayabildinmi cnmm..
Bu bilgi ortalama değerler için. E2 değerin düşme eğiliminde olmadığı sürece sorun yokmuş. Düşerse ya da yeterince artmazsa problemmiş. O yüzden takılma bunlara. Azıcık kalmış bebeğine, ruhunu ona hazırla. Haftaya bugün, "müsadenizle ben gelemiyorum bir süre" demiş ve bizi beklemeye almış olacaksın.
benim bu e2 hakkında tek bildiğim reglynin 3. günü 50 altı olmasıydı o konuda sorun yok bende 16 çıkmıştı..
bileniniz varmı tedavi sürecindeki bu 644 iyimi 3 yumurtaya göre bugün tedavideki 6. günüm..
cumartesi opu var..
birde o vardi dimi.. bu defa internete girsemmi acaba.. girmedim girmedim tutmadi:)) bu sefer 5 gunden sonra girerim..
cumartesi opu var..
canım hastene aradı cumartesi günü opu olacakmış.. e2 sonucuna göre karar vereceğim demişti doktor çok korkmuştum iptal olur diye Allahtan iptal olmamış.. bakalım ne olacak heyecan dorukta:)
birde o vardi dimi.. bu defa internete girsemmi acaba.. girmedim girmedim tutmadi:)) bu sefer 5 gunden sonra girerim..
canım e2 değer süper yumurtanın kalitesini gösterir yumurta başına 150 yada 200 olması gerek demişti doktorum...herşey yolunda çook heycanlandım şimdi cumartesine ne kaldı canım ya ..progesteron yapıldımı canım onunda 0 küsüratlı değerlerde olması gerek..bence bebiş geliyor yolda canım...
canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap kk transfer yapıp her gün net girenlerin tutu hamişler canım...sıkılınca yaz bizleri habersiz bırakma canım özleriz seni çook alıştık sana..
Canım maşallah e2 değerin gayet güzel:)) Az kalmış cumartesiye, bol şans canım:))
canım hayırlısı olsun seni heyecanla takip ediyorum 1 hafta önümdesin ben dün başladım tedaviye inşallah sağlıklı bebiş haberini alırız ardından da ben o haberi alırım inşallah ama benim fsh yükselmiş 13 küsür olmuş 6-7 ay önce 10 du
Hiç germe kendini 3 gün, 5 gün diye. Müsait olursan gelirsin. Keyfine bak. Çoğu kadının farkında olmadığı için bahar temizliği yaptığı, yolculuğa çıktığı, işe gittiği dönem bu. Düşün ki sen ayrıcalıklı olarak, içindeki gelişmeleri takip etme lüksüne sahipsin. Dinlen bol bol. Suyunu iç, yat. Bebeğinin en çok senin dinlenmene ve suya ihtiyacı olacak. Bir de inancına. Gerisi Allah' a kalmış...
sağoll canımm.. bakalım ne olacakk bu sefer.. çokda umutlu değilim ama ya tutarsa umut dünyası diye bakıyorum artık ben tedavilerime.. fsh dan pek anlamıyorum ben canım ama çokda yüksek değilmiş doktorun birşey dedimi bu konuda.. tek bildiğim yükseldiği gibi düşebildiği..
Cok kiziyorum ama hadi bugün kandil Ensu cokkkkk umtlusun canim topigin siradaki hamilesi seni hic sikma canini harika bir zamanlama hersey yolunda gidecek canim merak etme sen ,relax oldumu bu aylarda allah dualarimizi kabul eder canim bu gün bolbol dua et birde su 51 salavati mecule
Oku canim ben sabah namazinda okudum hayirlisini dile gonlunu ferah tut yeter kizlar hepimiz icin gecerli dua edelim bu gün allah hepimizin gunahlarini affetsin ve dualarini kabul etsin
Cedrus canim ya ne yakisli oglun var cokkk tali allah sana bagislasin nazarlardan saklasin masallah bizler icin dua et canim unutma bizleri
Bolll duali cok harika bir gün herkese diliyorum kandiliniz mübarek dualariniz kabul olsun
Bak teyzesi karışık muhtelif halleri bunu ısırabilirsin şimdilikEki Görüntüle 1094397 Eki Görüntüle 1094398 Eki Görüntüle 1094399 Eki Görüntüle 1094401 Eki Görüntüle 1094402
Bunlarda oğluşum teyzesi
sağoll canımm.. bakalım ne olacakk bu sefer.. çokda umutlu değilim ama ya tutarsa umut dünyası diye bakıyorum artık ben tedavilerime.. fsh dan pek anlamıyorum ben canım ama çokda yüksek değilmiş doktorun birşey dedimi bu konuda.. tek bildiğim yükseldiği gibi düşebildiği..
sağoll canımmm yaa zaten sorunda şuki hiçbir tedavime inanarak başlamıyorum.. hep tutmaz yine diye başlıyorum.. hayırlısı artık canımm.. böyle deneye deneye birinde tutacak inşallah.. başka çaremiz yok.. senin amh yarın belli olacak dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?