- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.541
Kızlar, şu anda Gülben programını izliyorum, salya sümük ağlayarak... Umarım sizlerde izlersiniz..
Yok teyzesi, ben onları üzüntüden değil,mutluluktan ağlatmış olabilirim. Bakın dedim, ne mucizeler var, sakın ümitsizliğe düşmeyin, banada mucizeler yaşatmak için çok güçlü olun dedim..
Sağol teyzesi Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere Çifter Çifter versin inşallahMaşallah çok yakışıklı. Sağlıkla büyür inşallah. AllahtA bu mübarek günde tüm isteyenlere verir inşAllah
çook yakışıklı oğluşun canım maşalllah Allah bağışlasın... oğlundamı tüp bebekti canım...
sağoll canımm.. bakalım ne olacakk bu sefer.. çokda umutlu değilim ama ya tutarsa umut dünyası diye bakıyorum artık ben tedavilerime.. fsh dan pek anlamıyorum ben canım ama çokda yüksek değilmiş doktorun birşey dedimi bu konuda.. tek bildiğim yükseldiği gibi düşebildiği..
Cok kiziyorum ama hadi bugün kandil Ensu cokkkkk umtlusun canim topigin siradaki hamilesi seni hic sikma canini harika bir zamanlama hersey yolunda gidecek canim merak etme sen ,relax oldumu bu aylarda allah dualarimizi kabul eder canim bu gün bolbol dua et birde su 51 salavati mecule
Oku canim ben sabah namazinda okudum hayirlisini dile gonlunu ferah tut yeter kizlar hepimiz icin gecerli dua edelim bu gün allah hepimizin gunahlarini affetsin ve dualarini kabul etsin
Cedrus canim ya ne yakisli oglun var cokkk tali allah sana bagislasin nazarlardan saklasin masallah bizler icin dua et canim unutma bizleri
Bolll duali cok harika bir gün herkese diliyorum kandiliniz mübarek dualariniz kabul olsun
inşallah canımm hepiniz bana çok pozitif konuştunuz olacak moduna soktunuz hadi bakalım sizlere inanıyorum:))
canımmsınnn
Yok teyzesi, ben onları üzüntüden değil,mutluluktan ağlatmış olabilirim. Bakın dedim, ne mucizeler var, sakın ümitsizliğe düşmeyin, banada mucizeler yaşatmak için çok güçlü olun dedim..
bizimkiler doğarsa zaten mucize bebek olacak canımmm.. tabi birde kıtmetli bebek..
Hepinizin kandili mübarek, dualarınız kabul olsun kızlar 🙏
Ensu cum cumartesi için çok sevindim canım, herşey yolunda gidecek inşallah ve bebişler gelecek 🐣🐥
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sağoll hayatımm.. nickin bana hep baharı, umudu, temizliği ve saflığı çağrıştırıyor çok güzell seçmişsinn..
inşallah canımm hepiniz bana çok pozitif konuştunuz olacak moduna soktunuz hadi bakalım sizlere inanıyorum:))
canımmsınnn
bizimkiler doğarsa zaten mucize bebek olacak canımmm.. tabi birde kıtmetli bebek..
çok sağoll hayatımm.. nickin bana hep baharı, umudu, temizliği ve saflığı çağrıştırıyor çok güzell seçmişsinn..
Sağol canımm, ben de o nedenle seçtim:) öpüyorum seni çokkkkk 💞💕❤️😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar benim bugün e2 değerim 644 ve 3 yumurta var..
benim bu e2 hakkında tek bildiğim reglynin 3. günü 50 altı olmasıydı o konuda sorun yok bende 16 çıkmıştı..
bileniniz varmı tedavi sürecindeki bu 644 iyimi 3 yumurtaya göre bugün tedavideki 6. günüm..
cumartesi opu var..
canım hayırlısı olsun seni heyecanla takip ediyorum 1 hafta önümdesin ben dün başladım tedaviye inşallah sağlıklı bebiş haberini alırız ardından da ben o haberi alırım inşallah ama benim fsh yükselmiş 13 küsür olmuş 6-7 ay önce 10 du
canımmsınnn
Opun hayırlı olsum,inşallah bütün yumurtaların olgun gelir,ve hepsi embriyo olur,sonrada bebiş.
Cnm,fsh değişken olabiliyor çok fazla takılma ,sakın moralini bozma,tedavinde herşey iyi olucak inşallah.
teşekkür ederim inşallah iyi olur ya bugün iğnelere başlıyorum 2 iğnem var bir kalçadan bir deri altı ikisini aynı andamı almak lazım ferkedermi doktora sormayı unutmuşum arıyacam şimdi siz nasıl aldınız iğneleri
ayy bisey kalmamis cumartesineee, ay o yumiler 3 bebek olsunlar annelerine insallah..su guzel gunde sesimizi duy yarabbi, kimseyi evlatsiz birakma saglikli sihhatli vatana millete hayirli bebekler nasip et hepimizee
Opun hayırlı olsum,inşallah bütün yumurtaların olgun gelir,ve hepsi embriyo olur,sonrada bebiş.
sağoll canım benimm.. inşallah diyorum artık 3 yumurta ile işim zor..
cnm 2 tane embriyo konma hakkım var ama çoğu zaman 2 tane bile döllenmiyor..
hiçbirzaman donmuş olması gibi bi şansım olmadı..
hep sil baştan yıllardır..
Benim kalçadan iğnem yoktu, ikisi de göbektendi. Ama ısrar kıyamet saat 14:00 ile 15:00 arasında yaptır, saatleri geçirme dediler. Sanırım opu saatini gündüze denk getirebilmek içindi. Ya da hormonların düşüşe geçtiği saat olduğu içindir. Yani aynı zamanda yaparsan iyi olur. Yine de doktorunu arayıp net bilgi al. Gördüğün gibi uygulanan ilaçlar bile farklı, belki zamanlama da farklıdır.
İnşallah senin de hamile haberini okuruz buradan
inşallah bu ay hepimizin pozitif sonuçları yazılır bu sayfalarda ne güzel bayram olurdu hepimize
benim ilk tedavim olduğu için bazı yazdıklarınızı anlamaya çalışıyorum benim bugün adetimin 4 günü 2 gün ilaç aldım bugün iğnelere başlıyorum gonal f 450 yazdılar bir iğne daha var ismi aklımda değil kalçadan olan adetimin 7. gününde merkeze gidecem doğru uygulamamı acaba burada herkes progastan dan bahsediyor o ne benim reçetemde yok
Progestan yumurta toplamadan sonra verilmişti bana. Normalde rahmi gebeliğe hazırlamak için vücudun ürettiği bir hormon..
biz geldikuzun suredir girmedik forma. ben ve kizim iyiyiz cok sukur. bende kansizlik hala devam ediyor.
ne yaptiysak biturlu degerler yukselmedi. halen demir ilacima devam ediyorum. eger ki dogumda kanama cok olursa kan takviyesi yapilcakmis. napalim tek derdimiz bu olsun dimi.
ensu tedavin hayirli ve bebisli olsun insallah. Allah muradina kavustursun.
bizde kizimin hazirlarini yapiyoruz babasiyla. bu hafta sonu odasina basliycaz galiba. burda 7 aylik hazir istiyorlar. o kadar cok kritelleri var ki anlatamam. liste verdiler elimize neyseki cogunu hallettim. burda dogumdan sonra yardim geliyor evinize. 8-10 gun arasi.
istersen yerine getirme kritelleri eliniz mahkum yani.
bizden simdilik bu kadar hepinizi sap sup opuyossss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?