Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yok teyzesi, ben onları üzüntüden değil,mutluluktan ağlatmış olabilirim. Bakın dedim, ne mucizeler var, sakın ümitsizliğe düşmeyin, banada mucizeler yaşatmak için çok güçlü olun dedim..

Hepinizin kandili mübarek, dualarınız kabul olsun kızlar 🙏

Ensu cum cumartesi için çok sevindim canım, herşey yolunda gidecek inşallah ve bebişler gelecek 🐣🐥

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy bisey kalmamis cumartesineee, ay o yumiler 3 bebek olsunlar annelerine insallah..su guzel gunde sesimizi duy yarabbi, kimseyi evlatsiz birakma saglikli sihhatli vatana millete hayirli bebekler nasip et hepimizee

Cnm,fsh değişken olabiliyor çok fazla takılma ,sakın moralini bozma,tedavinde herşey iyi olucak inşallah.

Cnm,fsh değişken olabiliyor çok fazla takılma ,sakın moralini bozma,tedavinde herşey iyi olucak inşallah.

teşekkür ederim inşallah iyi olur ya bugün iğnelere başlıyorum 2 iğnem var bir kalçadan bir deri altı ikisini aynı andamı almak lazım ferkedermi doktora sormayı unutmuşum arıyacam şimdi siz nasıl aldınız iğneleri

Benim kalçadan iğnem yoktu, ikisi de göbektendi. Ama ısrar kıyamet saat 14:00 ile 15:00 arasında yaptır, saatleri geçirme dediler. Sanırım opu saatini gündüze denk getirebilmek içindi. Ya da hormonların düşüşe geçtiği saat olduğu içindir. Yani aynı zamanda yaparsan iyi olur. Yine de doktorunu arayıp net bilgi al. Gördüğün gibi uygulanan ilaçlar bile farklı, belki zamanlama da farklıdır.
İnşallah senin de hamile haberini okuruz buradan

ayy bisey kalmamis cumartesineee, ay o yumiler 3 bebek olsunlar annelerine insallah..su guzel gunde sesimizi duy yarabbi, kimseyi evlatsiz birakma saglikli sihhatli vatana millete hayirli bebekler nasip et hepimizee

sağoll canım benimm.. heyecanla bekliyorum ve döllenme olmazsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
dün gece yarısı 04.00 de çatlatma ignelerimi yaptım kollardan nedense bu defa bu iğneler bana çok ağır geldi bugün başım çatlıyor..
şöyle bi dışarı çıkıp biraz alış veriş yapsam gececek gibi:)))
yeğenimiz iyimii canımmm..

Son düzenleme:

inşallah bu ay hepimizin pozitif sonuçları yazılır bu sayfalarda ne güzel bayram olurdu hepimize
benim ilk tedavim olduğu için bazı yazdıklarınızı anlamaya çalışıyorum benim bugün adetimin 4 günü 2 gün ilaç aldım bugün iğnelere başlıyorum gonal f 450 yazdılar bir iğne daha var ismi aklımda değil kalçadan olan adetimin 7. gününde merkeze gidecem doğru uygulamamı acaba burada herkes progastan dan bahsediyor o ne benim reçetemde yok

Progestan yumurta toplamadan sonra verilmişti bana. Normalde rahmi gebeliğe hazırlamak için vücudun ürettiği bir hormon. İşi hızlandırmak ve garantiye almak için veriliyor. Benim tedavimde ikinci gün göbekten iki iğne ve Letu diye bir tablet vermişlerdi. Gonal F 150 ile başladım. Menegon vardı bir de. Adetin 7. günü Letu bitti, yerine çatlama önleyici bir iğne daha geldi. 4 gün de onları kullandım. Senin doktorunun protokolü farklı görünüyor. Gerçi durumuna göre uyguluyordur tedavini. İlaçla ilgili soruların için doğrudan doktorun kendisiyle görüş. En sağlıklsı o olur senin için.

biz geldik uzun suredir girmedik forma. ben ve kizim iyiyiz cok sukur. bende kansizlik hala devam ediyor.
ne yaptiysak biturlu degerler yukselmedi. halen demir ilacima devam ediyorum. eger ki dogumda kanama cok olursa kan takviyesi yapilcakmis. napalim tek derdimiz bu olsun dimi.

ensu tedavin hayirli ve bebisli olsun insallah. Allah muradina kavustursun.

cedrus senin de prensesin geliyormus gozun aydin arkadasim senin adina cok sevindim. Allah gonlune gore vermis kucagina almayida nasip etsin. ben kiz bebek fikrine alisana kadar bayaga bi zorlandim ama simdi tamamen kizima odaklanmis durumdayim. beni sabah erkenden tekmeleriyle uyandirmasi bile o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

2220 canim seninde amh sonucun insallah super cikar. bende merakla bekliyorum.

bizde kizimin hazirlarini yapiyoruz babasiyla. bu hafta sonu odasina basliycaz galiba. burda 7 aylik hazir istiyorlar. o kadar cok kritelleri var ki anlatamam. liste verdiler elimize neyseki cogunu hallettim. burda dogumdan sonra yardim geliyor evinize. 8-10 gun arasi.
istersen yerine getirme kritelleri eliniz mahkum yani.

bizden simdilik bu kadar hepinizi sap sup opuyossss

duova, ummu, nevser, zeytunn, alisalis, arnavut, cmas, guzbahar, simay nerelerdesiniz:44: ben ve kizim merak ediyoruz sizi.

duova mayisa girdik arkadasim sonunda. tedavin bitti mi simdi bebek calismalarina ne zaman basliycaksiniz

ummu sen nasilsin kuzum. transfer dusunuyordun yaza dogru ne asamadasiniz. sende oyle alisalis arkadasim.

nevser ve zeytunn nereye kayboldunuz. nevser senden cok umutluyum ben. dogal gebelik var mi canim.

arnavut, cmas, guzbahar, simay sizler ne alemlerdesin. bi ses verin

Progestan yumurta toplamadan sonra verilmişti bana. Normalde rahmi gebeliğe hazırlamak için vücudun ürettiği bir hormon..

canımm amh belli oldumuu..

canımm çok sağolll güzel dileklerin için.. hep berabercee.. hayırlısı diyorum artıkk..
kızınla beraber önce Allaha sonra koruyucu meleklere emanet olun..... maşallah hazırlıklar başlamış ne güzell
yeni doğacak bi bebek için keşke buradada yaşam standatları düzgün olsa ve aynı kriterleri herkez yerine getirmek zorunda kalsaa..
çok öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…