- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.561
biz geldikuzun suredir girmedik forma. ben ve kizim iyiyiz cok sukur. bende kansizlik hala devam ediyor.
ne yaptiysak biturlu degerler yukselmedi. halen demir ilacima devam ediyorum. eger ki dogumda kanama cok olursa kan takviyesi yapilcakmis. napalim tek derdimiz bu olsun dimi.
ensu tedavin hayirli ve bebisli olsun insallah. Allah muradina kavustursun.
cedrus senin de prensesin geliyormus gozun aydin arkadasim senin adina cok sevindim. Allah gonlune gore vermis kucagina almayida nasip etsin. ben kiz bebek fikrine alisana kadar bayaga bi zorlandim ama simdi tamamen kizima odaklanmis durumdayim. beni sabah erkenden tekmeleriyle uyandirmasi bile o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
2220 canim seninde amh sonucun insallah super cikar. bende merakla bekliyorum.
bizde kizimin hazirlarini yapiyoruz babasiyla. bu hafta sonu odasina basliycaz galiba. burda 7 aylik hazir istiyorlar. o kadar cok kritelleri var ki anlatamam. liste verdiler elimize neyseki cogunu hallettim. burda dogumdan sonra yardim geliyor evinize. 8-10 gun arasi.
istersen yerine getirme kritelleri eliniz mahkum yani.
bizden simdilik bu kadar hepinizi sap sup opuyossss
canımm amh belli oldumuu..
canımm çok sağolll güzel dileklerin için.. hep berabercee.. hayırlısı diyorum artıkk..
kızınla beraber önce Allaha sonra koruyucu meleklere emanet olun..... maşallah hazırlıklar başlamış ne güzell
yeni doğacak bi bebek için keşke buradada yaşam standatları düzgün olsa ve aynı kriterleri herkez yerine getirmek zorunda kalsaa..
çok öptümm
sağoll canım benimm.. heyecanla bekliyorum ve döllenme olmazsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
dün gece yarısı 04.00 de çatlatma ignelerimi yaptım kollardan nedense bu defa bu iğneler bana çok ağır geldi bugün başım çatlıyor..
şöyle bi dışarı çıkıp biraz alış veriş yapsam gececek gibi:)))
yeğenimiz iyimii canımmm..
biz geldikuzun suredir girmedik forma. ben ve kizim iyiyiz cok sukur. bende kansizlik hala devam ediyor.
ne yaptiysak biturlu degerler yukselmedi. halen demir ilacima devam ediyorum. eger ki dogumda kanama cok olursa kan takviyesi yapilcakmis. napalim tek derdimiz bu olsun dimi.
ensu tedavin hayirli ve bebisli olsun insallah. Allah muradina kavustursun.
cedrus senin de prensesin geliyormus gozun aydin arkadasim senin adina cok sevindim. Allah gonlune gore vermis kucagina almayida nasip etsin. ben kiz bebek fikrine alisana kadar bayaga bi zorlandim ama simdi tamamen kizima odaklanmis durumdayim. beni sabah erkenden tekmeleriyle uyandirmasi bile o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
2220 canim seninde amh sonucun insallah super cikar. bende merakla bekliyorum.
bizde kizimin hazirlarini yapiyoruz babasiyla. bu hafta sonu odasina basliycaz galiba. burda 7 aylik hazir istiyorlar. o kadar cok kritelleri var ki anlatamam. liste verdiler elimize neyseki cogunu hallettim. burda dogumdan sonra yardim geliyor evinize. 8-10 gun arasi.
istersen yerine getirme kritelleri eliniz mahkum yani.
bizden simdilik bu kadar hepinizi sap sup opuyossss
Sen nasılsın diyecektim ki mesajını gördüm. Alışverişi transferden bir gün önce yap. Kan dolaşımın artsın
Yarın bu saatlerde hazırlanıyor olursun sanırım. Allah yardımcın olsun...
bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz h.geldiniz.
bizden size kocaman sevgiler
Bayram kurbanı oldum iki hafta üstüste. 23 Nisan ve 1 Mayıs nedeniyle sonucum gelmemiş henüz. Yarın tekrar arayacağım...
:)) dimiii haklısın.. hergün yapsam doymam alış verişe..
canım yarın 12.00 de dediler opu için ama tabi uzayabiliyor.. sağoll hayatımm benimm
sağoll canım benimm.. heyecanla bekliyorum ve döllenme olmazsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
dün gece yarısı 04.00 de çatlatma ignelerimi yaptım kollardan nedense bu defa bu iğneler bana çok ağır geldi bugün başım çatlıyor..
Hoşbuldum canım, hep bi kızım olsun istedim, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, şansıyla, bereketiyle gelsin yavrucak.
Canıııım, ben bile heyecanlandım şimdi, inşallah hayırlısıyla yapılır işlem ve güzel güzel bebişlerin olur. Hep bebişlerin diyorum sana nedense :) İkiz olsa ne olur? Olsun mu :)
ensu canım hayırlı uğurlu olsun devamında hamiş haberini alırız inşallah en az senin kadar heyecanlıyım bugün ilk iğnelerimi aldım hadi hayırlısı olsun diyorum :)
arkadaşlar ğinelerimi öğlen saat 1,30 da aldım doktoruma ulaşamadım bugün çok yoğunmuş erkenmi almışım acaba saati çokmu önemli lütfen yazarmısınız işyerinden ancak öğle çıkabildim
canım bizde ikiz okadar çok varki.. dayımla teyzem ikiz.. ablamın ikizleri var.. halamın var.. keşke ikiz kızlarım olsa..
ben ikiz istiyorumda annem 1 tane olsun bu yaştan sonra sana yazık diyor:)) inşallah seninde ikizkerin olur canım..
hayatım ignelerin saati önemli değil istediğin saatte vurul ama önemli olan hergün aynı saatte vurulman.. bende senin için heyecanlıyım canımm.. inşallah bu defa tutturacağızz..
:)) dimiii haklısın.. hergün yapsam doymam alış verişe..
canım yarın 12.00 de dediler opu için ama tabi uzayabiliyor.. sağoll hayatımm benimm
Geç olsun güzel olsun sonucun canım, senin sonuç da resmi tatillerde izin almayı bekleyen tembel personel gibi :)))
Sorma. Mal sahibine benzer. Ben de tembelliğe pek bir hevesli ve de yatkınımdır. Ama istesem, özensem bu kadar denk getiremezdim. Harikayım ben
ensu canım hayırlı uğurlu olsun devamında hamiş haberini alırız inşallah en az senin kadar heyecanlıyım bugün ilk iğnelerimi aldım hadi hayırlısı olsun diyorum :)
arkadaşlar ğinelerimi öğlen saat 1,30 da aldım doktoruma ulaşamadım bugün çok yoğunmuş erkenmi almışım acaba saati çokmu önemli lütfen yazarmısınız işyerinden ancak öğle çıkabildim
Erken olmuyor mu 12:00, 36 saatin dolmamış oluyor :44: Vardır bir bildikleri. Amaaan, hayırlısıyla olgunlarından gelsin de yumurtacıkların, gerisini doktor bilsin
ben bu doktorun tedavilerinden hiçbişey anlamıyorum zaten canım 5 gün klomen kullandırdı geri zamanda hiçbirşey kullandırmadı.. 3 gün de boş geçirdi.. sonra cetrotide son gün vurdurdu.. doğal tüp bebek diyor sorunca.. rezerv az olunca böyle yapıyormuş..
Sevmeye başladım senin doktorunu. Güzel haberler vermene vesile olsun da...
2220 sen hangi dr.gidiyosun
ben bu doktorun tedavilerinden hiçbişey anlamıyorum zaten canım 5 gün klomen kullandırdı geri zamanda hiçbirşey kullandırmadı.. 3 gün de boş geçirdi.. sonra cetrotide son gün vurdurdu.. doğal tüp bebek diyor sorunca.. rezerv az olunca böyle yapıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?