Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin, sefa geldin. Çoğu gitmiş azı kalmış. Kavuşacaksın kızına... Darısı başımıza.
Amh sonucu için yola çıkmıştım ki, arkadaşla karşılaştık yolda. Doktorun cebi varmış, telefondan al bilgini dedi, pek sevindim. Geçen haftaki 23 Nisan ve dünkü 1 mayıs resmi tatilleri nedeniyle gecikme olmuş, yarın tekrar sorun dediler. Raiting yükseltiyor zibidiler Kaçışı yok, eninde sonunda gelecek nasıl olsa.

Bayram kurbanı oldum iki hafta üstüste. 23 Nisan ve 1 Mayıs nedeniyle sonucum gelmemiş henüz. Yarın tekrar arayacağım...

Sen nasılsın diyecektim ki mesajını gördüm. Alışverişi transferden bir gün önce yap. Kan dolaşımın artsın
Yarın bu saatlerde hazırlanıyor olursun sanırım. Allah yardımcın olsun...

Selcanım merhaba,

senden haber aldığıma sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş:)

Prof. Saraçoğlu'nun önerdiği bir kür vardı ben kızıma yapıyorum.Kereviz ve ıspanak kürü belki biliyorsundur.1 haftada farkediyor
istersen bir dene canım.

Sevgilerimle,

Sen nasılsın diyecektim ki mesajını gördüm. Alışverişi transferden bir gün önce yap. Kan dolaşımın artsın
Yarın bu saatlerde hazırlanıyor olursun sanırım. Allah yardımcın olsun...

:)) dimiii haklısın.. hergün yapsam doymam alış verişe..
canım yarın 12.00 de dediler opu için ama tabi uzayabiliyor.. sağoll hayatımm benimm

bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz h.geldiniz.

bizden size kocaman sevgiler

Hoşbuldum canım, hep bi kızım olsun istedim, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, şansıyla, bereketiyle gelsin yavrucak.

Bayram kurbanı oldum iki hafta üstüste. 23 Nisan ve 1 Mayıs nedeniyle sonucum gelmemiş henüz. Yarın tekrar arayacağım...

Geç olsun güzel olsun sonucun canım, senin sonuç da resmi tatillerde izin almayı bekleyen tembel personel gibi :)))

canım yarın 12.00 de dediler opu için ama tabi uzayabiliyor.. sağoll hayatımm benimm

Canıııım, ben bile heyecanlandım şimdi, inşallah hayırlısıyla yapılır işlem ve güzel güzel bebişlerin olur. Hep bebişlerin diyorum sana nedense :) İkiz olsa ne olur? Olsun mu :)

ensu canım hayırlı uğurlu olsun devamında hamiş haberini alırız inşallah en az senin kadar heyecanlıyım bugün ilk iğnelerimi aldım hadi hayırlısı olsun diyorum :)

arkadaşlar ğinelerimi öğlen saat 1,30 da aldım doktoruma ulaşamadım bugün çok yoğunmuş erkenmi almışım acaba saati çokmu önemli lütfen yazarmısınız işyerinden ancak öğle çıkabildim

canım bizde ikiz okadar çok varki.. dayımla teyzem ikiz.. ablamın ikizleri var.. halamın var.. keşke ikiz kızlarım olsa..
ben ikiz istiyorumda annem 1 tane olsun bu yaştan sonra sana yazık diyor:)) inşallah seninde ikizkerin olur canım..

ensu canım hayırlı uğurlu olsun devamında hamiş haberini alırız inşallah en az senin kadar heyecanlıyım bugün ilk iğnelerimi aldım hadi hayırlısı olsun diyorum :)

hayatım ignelerin saati önemli değil istediğin saatte vurul ama önemli olan hergün aynı saatte vurulman.. bende senin için heyecanlıyım canımm.. inşallah bu defa tutturacağızz..

inşallah canım ben senin için çok umutluyum içimden bir his olacak diyor çok çaba harcamışsın ve bu sabrın sonucunu alacağına inanıyorum yüce rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşallah

hahah alis vrisin iyi gelmedigi hastalik sikinti yok:) cik biraz canim hava al:) sakin kotu dusunmeee, hep iyi dusun ki iyi olsunn, beynini o yonde motive et..yarin buyuk gunnn, en kalitelisiden yumilerin olsun insallah...bizde buyuyoruz canim 7+5 olduk bugun, 2 hafta daha beklicem tekrar gormek icin..hamile kalinca goreceksin telas endise hic bitmiyor ama sakin olmaliyizzzzzzzzoperimmmmm

Erken olmuyor mu 12:00, 36 saatin dolmamış oluyor :44: Vardır bir bildikleri. Amaaan, hayırlısıyla olgunlarından gelsin de yumurtacıkların, gerisini doktor bilsin

Su gibi geçsin tedavin, uzun sürmüyor zaten. Bu kısmı çabuk geçiyor. İkinci kısmı da nisbeten hızlı. Ama o meşhuuuur 12 gün yok mu? Hayırlısıyla o günleri gör, bebek haberini al ve yaşadıklarını unut inşallah...

Sıkma kendini, her gün aynı saatte yaptır bundan sonrasını da. Kontrole gittiğinde konuşursun doktorunla. Bana 14:00 - 15:00 arası demişlerdi. yarım saatten bir şey olmaz.

Erken olmuyor mu 12:00, 36 saatin dolmamış oluyor :44: Vardır bir bildikleri. Amaaan, hayırlısıyla olgunlarından gelsin de yumurtacıkların, gerisini doktor bilsin

ben bu doktorun tedavilerinden hiçbişey anlamıyorum zaten canım 5 gün klomen kullandırdı geri zamanda hiçbirşey kullandırmadı.. 3 gün de boş geçirdi.. sonra cetrotide son gün vurdurdu.. doğal tüp bebek diyor sorunca.. rezerv az olunca böyle yapıyormuş..

Sevmeye başladım senin doktorunu. Güzel haberler vermene vesile olsun da...

Canım bende bu denememde yumurta biriktirmek istediğimi fakat az ilaçla olmasını istediğimi söyledim doktoruma. Çarşamba günü başladı benim tedavi, az ilaçla yani naturel tüp bebek tedavisi dedi doktorum. 3 yumurtam vardı. Çarşamba sadece merional, perşembe 1 merional, 1 cetrotide iğne yaptım, bugün kontrole gittim, cuma,cumartesi,pazar sadece orgalutron, pazar gece 01.00'de 2 adet decaptly, 04.00'de ovitrelle'yi yapacağım, salı günü de sadece birisi gelişen BİRİCİK yumurtacığım toplanacak.. sonrada dondurulacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…