- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.581
Su gibi geçsin tedavin, uzun sürmüyor zaten. Bu kısmı çabuk geçiyor. İkinci kısmı da nisbeten hızlı. Ama o meşhuuuur 12 gün yok mu? Hayırlısıyla o günleri gör, bebek haberini al ve yaşadıklarını unut inşallah...
canım evet hakkaten çok çabuk geçiyor şimdilik, dediğn gibi 12 gün sancısını aşılamada çekmiştim ama sonu kabus oldu inşallah bu sefer yüzümüz güler yüce rabbim yüzümüzü güldürür cümlemizin inş.
Canım bende bu denememde yumurta biriktirmek istediğimi fakat az ilaçla olmasını istediğimi söyledim doktoruma. Çarşamba günü başladı benim tedavi, az ilaçla yani naturel tüp bebek tedavisi dedi doktorum. 3 yumurtam vardı. Çarşamba sadece merional, perşembe 1 merional, 1 cetrotide iğne yaptım, bugün kontrole gittim, cuma,cumartesi,pazar sadece orgalutron, pazar gece 01.00'de 2 adet decaptly, 04.00'de ovitrelle'yi yapacağım, salı günü de sadece birisi gelişen BİRİCİK yumurtacığım toplanacak.. sonrada dondurulacak..
bir bir birikip sonra insallah hepsi cana donsecek hayatim.. cok ilac kullanmayinca vucudumda yipranmiyor.. ignelerde ne cekerdim.. bu sekilde her ay deneyebilirim..
nekadar sure biriktireceksin cnm..
bende su anda yoldayim opu ya gidiyorum..
bir bir birikip sonra insallah hepsi cana donsecek hayatim.. cok ilac kullanmayinca vucudumda yipranmiyor.. ignelerde ne cekerdim.. bu sekilde her ay deneyebilirim..
Hayırlı olsun. Bütün yüreğimle yavruna kavuşmanı diliyorum...
Zanorkcuğum, senin doktorun Aret Kamer'di sanırım. Şu anda kanaltürkte programı var. son gelişmelerden bahsediyorlar.
Hayırlı olsun. Bütün yüreğimle yavruna kavuşmanı diliyorum...
Biliyorsunuz kedim hamileydi. 20 gün kadar önce hava almaları için dışarı çıkardığımda dönmemişti. Yüreğim ağzımda, aklımda bir sürü korkuyla, güzel haberini almayı umuyordum. Ama malesef sarı kızım, kınalı kuzum melek olmuş. İçim yanıyor. Üzüntümü size de bulaştırmamak için bir süre gelmesem daha iyi olacak. Kendinize ,y, bakın dostlarım...
İnşallah 3 yumurtanda 1.kalite olup, döllenir ve ikizlerini kucağına alırsın canım benim.. Allahım yar ve yardımcın olsunn...
Bende en az iki embriyo transfer edecek şekilde yumurta biriktirmeyi düşünüyorum..
Biliyorsunuz kedim hamileydi. 20 gün kadar önce hava almaları için dışarı çıkardığımda dönmemişti. Yüreğim ağzımda, aklımda bir sürü korkuyla, güzel haberini almayı umuyordum. Ama malesef sarı kızım, kınalı kuzum melek olmuş. İçim yanıyor. Üzüntümü size de bulaştırmamak için bir süre gelmesem daha iyi olacak. Kendinize ,y, bakın dostlarım...
AMH sonucumu öğrendim az önce. 0,1 den düşük gelmiş. Acıbadem tüp bebek bile denemiyormuş bu durumda. Kimse gideyim şimdi ben?
cokk sagoll canim benimmm...
nereyeeee... sendemiiii.. canim gitme bi yere yaaa...((
cokk sagoll cnmm bakalim yumurtalarin durumu iki uc saat sonra belli olacakmis merakla bekliyorumm...
AMH sonucumu öğrendim az önce. 0,1 den düşük gelmiş. Acıbadem tüp bebek bile denemiyormuş bu durumda. Kimse gideyim şimdi ben?
Canim hayırlı ugurlu olsun inşallah bbeklediğin guzel haberleri alırsın ve sonrada mujdeni verirsin bize.dualarim seninle
Canımm, yapıldı mı işlem, merakla bekliyorum ben de :)
Canım benim, o melek oldu, şimdi kendi kanından meleklerin için güçlü olmalısın
Ben bu konularda bilgili değilim henüz, sadece destek olabilirim ama mutlaka bir yer vardır, lütfen içini ferah tut, tecrübeli arkadaşlar gelir bilgi verirler.
canımcığım güzel haberlerini bekliyorum..Allahım yar ve yardımcın olsun..inş Alllahm sen büyüksün encu arkadaşımızın 3 yumoşuda birinci kalite dölensin sağlıklı bebek olsun annesine aminnnnnnnnnnn...
canlarimmmm guzelll haberimm var 3 yumurtada iyi durumdaymis ve isleme alinacakmiss..
cemrecigim nisancigimm cokkkl tesekkurlerrr.. cok opuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?