Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım evet hakkaten çok çabuk geçiyor şimdilik, dediğn gibi 12 gün sancısını aşılamada çekmiştim ama sonu kabus oldu inşallah bu sefer yüzümüz güler yüce rabbim yüzümüzü güldürür cümlemizin inş.

Amin, inşallah sonu hayırlı, bebekli olsun...

bir bir birikip sonra insallah hepsi cana donsecek hayatim.. cok ilac kullanmayinca vucudumda yipranmiyor.. ignelerde ne cekerdim.. bu sekilde her ay deneyebilirim..
nekadar sure biriktireceksin cnm..
bende su anda yoldayim opu ya gidiyorum..

bir bir birikip sonra insallah hepsi cana donsecek hayatim.. cok ilac kullanmayinca vucudumda yipranmiyor.. ignelerde ne cekerdim.. bu sekilde her ay deneyebilirim..

Hayırlı olsun. Bütün yüreğimle yavruna kavuşmanı diliyorum...

İnşallah 3 yumurtanda 1.kalite olup, döllenir ve ikizlerini kucağına alırsın canım benim.. Allahım yar ve yardımcın olsunn...
Bende en az iki embriyo transfer edecek şekilde yumurta biriktirmeyi düşünüyorum..

Biliyorsunuz kedim hamileydi. 20 gün kadar önce hava almaları için dışarı çıkardığımda dönmemişti. Yüreğim ağzımda, aklımda bir sürü korkuyla, güzel haberini almayı umuyordum. Ama malesef sarı kızım, kınalı kuzum melek olmuş. İçim yanıyor. Üzüntümü size de bulaştırmamak için bir süre gelmesem daha iyi olacak. Kendinize ,y, bakın dostlarım...

Hayırlı olsun. Bütün yüreğimle yavruna kavuşmanı diliyorum...

cokk sagoll canim benimmm...

nereyeeee... sendemiiii.. canim gitme bi yere yaaa... ((

cokk sagoll cnmm bakalim yumurtalarin durumu iki uc saat sonra belli olacakmis merakla bekliyorumm...

Canımm, yapıldı mı işlem, merakla bekliyorum ben de :)

Canım benim, o melek oldu, şimdi kendi kanından meleklerin için güçlü olmalısın

AMH sonucumu öğrendim az önce. 0,1 den düşük gelmiş. Acıbadem tüp bebek bile denemiyormuş bu durumda. Kimse gideyim şimdi ben?

Ben bu konularda bilgili değilim henüz, sadece destek olabilirim ama mutlaka bir yer vardır, lütfen içini ferah tut, tecrübeli arkadaşlar gelir bilgi verirler.

cokk sagoll canim benimmm...

nereyeeee... sendemiiii.. canim gitme bi yere yaaa... ((

cokk sagoll cnmm bakalim yumurtalarin durumu iki uc saat sonra belli olacakmis merakla bekliyorumm...

Canim hayırlı ugurlu olsun inşallah bbeklediğin guzel haberleri alırsın ve sonrada mujdeni verirsin bize.dualarim seninle

AMH sonucumu öğrendim az önce. 0,1 den düşük gelmiş. Acıbadem tüp bebek bile denemiyormuş bu durumda. Kimse gideyim şimdi ben?

Canim benim doktorum amh değerlerine faolmazsa miyor mesala bende zaten dusuk oldugunu biliyorum onemli olan fsh diyor ve tedavimi yapiyor.bence bu kadar karamsar olma her doktor amh degerlerine olmazsa olmaz diye bakmıyor. Kendini boş yere üzüyor sun. Kendine üzüldüm seni çok iyi anlıyorum benimde iki kendim bu şekilde oldu İnsan çok etkileniyor her yerde onu görüyorsun sesini istiyorsun. Gerçekten insan cok uzuluyor zaten o yuzden artik kedi beslemiyorum.

canımcığım üzülme sende bizdensin ama bizim durmumuzda olup doğal yola hamiş kalan çok bizim sayfamızda erken yumurta rezerv azlığı sayfamızda şuan çook hamişimiz var ve tüp bebeklede başarı elde eden var...sakın umutsuzluğa kapılam yumurtan büyüyorsa ve döleniyorsa herzman şansın vardır..ben iki seneden beri mücadele veriyorum canım...çook doktor umutsuz hasta gözüyle bakar bize ama bizim giblerde hamişş kalıyor...canım benim gitiğim merkez amh ve fsh hiç bakmıyor tavsiye ederim...acıbadem neden tedavini kabul etmediki...yumurtan varsa herzaman şansın vardır...benimde amh 0,16 iki sene önce şimdi hiç tekrar tahlil yapıp moralimi bozamam...amh 0,1 le bizim sayfamızda polyana ve asya doğal hamile kaldılar canım..

canımcığım güzel haberlerini bekliyorum..Allahım yar ve yardımcın olsun..inş Alllahm sen büyüksün encu arkadaşımızın 3 yumoşuda birinci kalite dölensin sağlıklı bebek olsun annesine aminnnnnnnnnnn...

Canim hayırlı ugurlu olsun inşallah bbeklediğin guzel haberleri alırsın ve sonrada mujdeni verirsin bize.dualarim seninle

canlarimmmm guzelll haberimm var 3 yumurtada iyi durumdaymis ve isleme alinacakmiss..

cemrecigim nisancigimm cokkkl tesekkurlerrr.. cok opuyorummm

sagollll canim benimmm... insallah hepsi dollenir yarin arayacaklar... 3 taneside iyiymis ve bu defa imsi teknigi yapilacakk.. doktoru goremedimm. keske gorebilseydim cok seviyorum Aret beyii..

Canım bak, gülneva'nın söylediği topikte ne yazmış arkadaş, sana moral olur

aarwenn
  • Merhaba arkadaslar, kklubune bakmayalı uzun zaman oldu...Kısaca size durumumu anlatmak istedim belki ümit olur.Benim amh değerim bir laboratuvarda 0,1 başka birinde 0,3 çıktı.daha 36 yasındaydım ve 1 tüp bebek denemem vardı hiç tutmayan.Anliyacağınız belki bir yumurta bile zor çıkacaktı onun da kaliteli olup olmayacağı belli değildi. Ancak ben kendimi şu fikre alıştırdım. Bence en önemlisi bu : ' Son bir kez deneyeceğim olursa Allahım hayırlısı olsun olmazsa hayatta ona göre bir yön çizeceğim'.Yani demek istediğim kafama takıp ay ben napıcam vah nolcak şimdi elalem ne der kayınvalideler ne laflar eder vs. hiç umrumda olmadı.Hatta kocamla boşanır mıyızı bile düşünmedim. Çünkü herşeyin takdiri yüce Allahtandır.Bu arada endometriozis kistim var bir tane, hashimoto troidim var, pıhtı bozukluğu var falan.Herneyse tedaviye başladım ilk gittiğim doktor çok çeşitli hormonlarla seni 3 ay menepoza sokup sonra baslicaz kesinlikle yumurtan olmaz dedi...dhea falan birsürü bişeyler yazdı.. Ünlü doktorlardan biriydi buarada..Bu ne ya dedim içimden. Saçmalıyor adam ben hala regl oluyorum..İyce bozcak benim sistemi zaten çok kurcalatmaktan ve hormon hapı almaktan hoşlanmıyorum.Sonra bu dhea çok zararlıymış, bi işe de yaramıyomuş..Tabi ki başka bir doktora gittim.En ünlülerden biri ve Allah razı olsun ondan.o da 1 ay hormon hapı kullan gel dedi, ben de istemiyorum hemen başlayın dedim, tamam dedi. Basladık önce sadece 1 yumurta gelişiyor dediler zar zor, sonra 3 oldu. Toplandı 3ü de kaliteli çıktı.Hepsi döllendi.2 tane yerleştirildi. İkisi de tuttu . Hatta inanılmaz belki ama birini de dondurduk..Şimdi Allah'ın izniyle 14 haftalık ikizlere hamileyim. Hergün doktorumun isteğiyle Clexane vuruluyorum bir adet.Hiçbir ot içmedim. Özel hiçbirşey yapmadım .Tek içtiğim şey "polenli bal tableti"ydi, eczaneden aldım.Folik asit bile içmedim.öncesinde tabii, şimdi içiyorum.Tamamen takıntısızdım. "Olursa hayırlısıyla Allahtan olmazsa da hayırlısı Allahtan."Bence en önemlisi bunu hem düşünmek hem yaşamak. Hala da aynı şekilde düşünüyorum Rabbim bize herşeyin hayırlısını sağlıklısı nasip et..Çünkü ilk denememde bir sürü ot kürleri falan yaptım kafama çooook taktım, hergün kadınlar kulübü gibi sitelere bakıp ne uyguliycağımı şaşırdım.Buradaki herkes aynı/benzer şeyleri ruhunda yaşıyor. Ha bi de transfer sonrası 10 gün evdeydim..Sürekli yatmadım ama yatar durumda falandım.Bakıcak pek kimse olmadığı için bazen dışardan yemek söyledim bazen kendim basit pratik şeyler yaptım.işte bu kadar herkese bol şans inşallah...Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun hayırlısıyla dualarımız kabul olsun inşallah..

cnmm hiccc uzulme.. Acidadem kabul etmiyorsa laboratuvarina guvenmiyordur.. zaten orada tup bebek uniteleride kurulali daha kac olduki..
hicc karamsar olma.. Istanbul Tup Aret beyle bi gorus istersenn.. yada Fulya Bahceci Erbil beyle.. ikiside rezerv azliginda iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…