- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.601
sagollll canim benimmm... insallah hepsi dollenir yarin arayacaklar... 3 taneside iyiymis ve bu defa imsi teknigi yapilacakk.. doktoru goremedimm. keske gorebilseydim cok seviyorum Aret beyii..
AMH sonucumu öğrendim az önce. 0,1 den düşük gelmiş. Acıbadem tüp bebek bile denemiyormuş bu durumda. Kimse gideyim şimdi ben?
çook sevindim çook şükür.. imsi tekniği nedir canım biraz bilgilendirimisin müsait olduğun zamanda..opu çıkınc sarhoş gibi oluyor insan yeni çıkmışsındır opu dan..sende biesteron kullanmıştın dimi canım..canım yinede beklentini çook yüksek tutma birtane dölense bizim için yeterli biliyosun moral bozmak yokk ..bende ikiside iyi demişlerdi teki dölenmişti..
Canim benim doktorum amh değerlerine faolmazsa miyor mesala bende zaten dusuk oldugunu biliyorum onemli olan fsh diyor ve tedavimi yapiyor.bence bu kadar karamsar olma her doktor amh degerlerine olmazsa olmaz diye bakmıyor. Kendini boş yere üzüyor sun. Kendine üzüldüm seni çok iyi anlıyorum benimde iki kendim bu şekilde oldu İnsan çok etkileniyor her yerde onu görüyorsun sesini istiyorsun. Gerçekten insan cok uzuluyor zaten o yuzden artik kedi beslemiyorum.
Canımm, yapıldı mı işlem, merakla bekliyorum ben de :)
Canım benim, o melek oldu, şimdi kendi kanından meleklerin için güçlü olmalısın
Ben bu konularda bilgili değilim henüz, sadece destek olabilirim ama mutlaka bir yer vardır, lütfen içini ferah tut, tecrübeli arkadaşlar gelir bilgi verirler.
canlarimmmm guzelll haberimm var 3 yumurtada iyi durumdaymis ve isleme alinacakmiss..
cemrecigim nisancigimm cokkkl tesekkurlerrr.. cok opuyorummm
sagollll canim benimmm... insallah hepsi dollenir yarin arayacaklar... 3 taneside iyiymis ve bu defa imsi teknigi yapilacakk.. doktoru goremedimm. keske gorebilseydim cok seviyorum Aret beyii..
cnmm hiccc uzulme.. Acidadem kabul etmiyorsa laboratuvarina guvenmiyordur.. zaten orada tup bebek uniteleride kurulali daha kac olduki..
hicc karamsar olma.. Istanbul Tup Aret beyle bi gorus istersenn.. yada Fulya Bahceci Erbil beyle.. ikiside rezerv azliginda iyi..
Canım bak, gülneva'nın söylediği topikte ne yazmış arkadaş, sana moral olur
aarwenn
- Merhaba arkadaslar, kklubune bakmayalı uzun zaman oldu...Kısaca size durumumu anlatmak istedim belki ümit olur.Benim amh değerim bir laboratuvarda 0,1 başka birinde 0,3 çıktı.daha 36 yasındaydım ve 1 tüp bebek denemem vardı hiç tutmayan.Anliyacağınız belki bir yumurta bile zor çıkacaktı onun da kaliteli olup olmayacağı belli değildi. Ancak ben kendimi şu fikre alıştırdım. Bence en önemlisi bu : ' Son bir kez deneyeceğim olursa Allahım hayırlısı olsun olmazsa hayatta ona göre bir yön çizeceğim'.Yani demek istediğim kafama takıp ay ben napıcam vah nolcak şimdi elalem ne der kayınvalideler ne laflar eder vs. hiç umrumda olmadı.Hatta kocamla boşanır mıyızı bile düşünmedim. Çünkü herşeyin takdiri yüce Allahtandır.Bu arada endometriozis kistim var bir tane, hashimoto troidim var, pıhtı bozukluğu var falan.Herneyse tedaviye başladım ilk gittiğim doktor çok çeşitli hormonlarla seni 3 ay menepoza sokup sonra baslicaz kesinlikle yumurtan olmaz dedi...dhea falan birsürü bişeyler yazdı.. Ünlü doktorlardan biriydi buarada..Bu ne ya dedim içimden. Saçmalıyor adam ben hala regl oluyorum..İyce bozcak benim sistemi zaten çok kurcalatmaktan ve hormon hapı almaktan hoşlanmıyorum.Sonra bu dhea çok zararlıymış, bi işe de yaramıyomuş..Tabi ki başka bir doktora gittim.En ünlülerden biri ve Allah razı olsun ondan.o da 1 ay hormon hapı kullan gel dedi, ben de istemiyorum hemen başlayın dedim, tamam dedi. Basladık önce sadece 1 yumurta gelişiyor dediler zar zor, sonra 3 oldu. Toplandı 3ü de kaliteli çıktı.Hepsi döllendi.2 tane yerleştirildi. İkisi de tuttu . Hatta inanılmaz belki ama birini de dondurduk..Şimdi Allah'ın izniyle 14 haftalık ikizlere hamileyim. Hergün doktorumun isteğiyle Clexane vuruluyorum bir adet.Hiçbir ot içmedim. Özel hiçbirşey yapmadım .Tek içtiğim şey "polenli bal tableti"ydi, eczaneden aldım.Folik asit bile içmedim.öncesinde tabii, şimdi içiyorum.Tamamen takıntısızdım. "Olursa hayırlısıyla Allahtan olmazsa da hayırlısı Allahtan."Bence en önemlisi bunu hem düşünmek hem yaşamak. Hala da aynı şekilde düşünüyorum Rabbim bize herşeyin hayırlısını sağlıklısı nasip et..Çünkü ilk denememde bir sürü ot kürleri falan yaptım kafama çooook taktım, hergün kadınlar kulübü gibi sitelere bakıp ne uyguliycağımı şaşırdım.Buradaki herkes aynı/benzer şeyleri ruhunda yaşıyor. Ha bi de transfer sonrası 10 gün evdeydim..Sürekli yatmadım ama yatar durumda falandım.Bakıcak pek kimse olmadığı için bazen dışardan yemek söyledim bazen kendim basit pratik şeyler yaptım.işte bu kadar herkese bol şans inşallah...Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun hayırlısıyla dualarımız kabul olsun inşallah..
Canım, sen bu topikte en güçlü, en kararlı, hepimize en çok destek veren, neşe kaynağımız yüreği güzel bir anne adayı kader arkadaşımız olarak eminim yine sana yakışır bir şekilde mücadelene devam edeceksin.. Sadece bugün seni üzen olaylar üst üste gelmiş..normaldir, hepimiz insanız canım....tedaviler bizleri daha da duygusallaştırdı zanorkcuğum...öpüyorum..
Çok sevindim senin için. İnşallah bebeklerine kavuşacağın güne az kaldı...
Ankara' ya gönderiyorlar onlar da. Bahçeci' ye tekrar gider miyim bilmiyorum. Başka bir topikte daha benimle aynı şekilde negatif alan birisi vardı. Bırakması gereken ilacı kullanan. Aysun hanım' ı da düşünüyorum. Gerçi ileri yaş gebelikle rezerv azlığı her zaman aynı anlama gelmiyor. Acele edip yanlış bir karar vermek te istemiyorum. Sen bir ara Aret Bey hakkında bilgilendirir misin beni? Ortadan kaybolmadan önce
canım:)) doktor konusunda benimde çok ağzım yandı o yüzden hiç tavsiye etmeyi sevmiyorum..
aradaki fark şu diyebilirim gereksiz 1 tl bile masraf yaptırmıyorlar ve kişisine göre uygulama yapıyorlar..
birde biz yaştaki hastalara yoğun igne ilaç yüklenmesi yapmıyor.. embriyologlarla rahatca istediğim zaman görüşebildim..
belki bu doktorda bebeğim tutmayacak ve bu merkezide gelecekte burakabilirim de şartlar değişebilir ama hiçbirzaman Aret beyi kötüleyeceğimi sanmıyorum çünkü farklı bi doktor ona çok saygı duyuyorum.. açıkca bana tek şansın sıkca denemek diyor..
gülneva da var canım onada sorabilirsin..
Çok güçlü olmak o kadar da iyi değil malesef. Yaşadığım üzüntülerle güçlediğimi düşünürdüm hep. Görüyorum ki olan yumurtalarıma olmuş. Allah büyük. Verecekse o verecek. Şimdi iyi bir doktor telaşındayım.
canımcığım hemen toparlanıyosun bizim yumoşlar üzüntüye gelemiyor biliyosun...biz gayet sağlıklı bayanlarız sadece yumoşlarımız çook nazlılar o kadar...biliyorum kabullenmek çook zor ama zaman üzüntü zamanı değil..öncelikle bisteron ve arginmax kullanman gerek kalan yumoşları kaliteli olsun diye..omega 3, Qenzim10,arı sütü bal polen propoli karışımı var eczanede satılan onları kullanıyosun düzenli birde ben doktoruma sordum melantonin diye bir ilaç var onuda kullanıyorum ben hamile kalmaya yardımıc olurmu dedim doktoruma evet ama kanıtlanmış bişey değil istersen kullan dedi ve gönül rahatlıyla kullanıyorum...bunları hepsini araştır canım yumurtaların sayısı bile değişebiliyor bunları düzenli kullanınca..canım birde hayıt var kapsül yada çayını günde bir kere içiyosun fsh yüksekse düşürüyor hormonları dengeliyor aslan pençesi var oda hormonları dengeliyor...
duova, ummu, nevser, zeytunn, alisalis, arnavut, cmas, guzbahar, simay nerelerdesiniz:44: ben ve kizim merak ediyoruz sizi.
duova mayisa girdik arkadasim sonunda. tedavin bitti mi simdi bebek calismalarina ne zaman basliycaksiniz
ummu sen nasilsin kuzum. transfer dusunuyordun yaza dogru ne asamadasiniz. sende oyle alisalis arkadasim.
nevser ve zeytunn nereye kayboldunuz. nevser senden cok umutluyum ben. dogal gebelik var mi canim.
arnavut, cmas, guzbahar, simay sizler ne alemlerdesin. bi ses verin
canım güzel haberlerini bekliyoruz..bu saatlerde haber gelmiştir mutlaka..inş bütün yumoşların dölenip çook sağlıklı bölünsünler...inş yarın kavuşursun meleklerine...bizleri habersi bırakma canım...
canımmm şimdi aradılarr okadar mutluytumki anlatamam.. mutluluktan birazdan kendimi alış verişe vuracağım:))
3 tanenin hepsi döllenmiş.. embriyolog aradı biraz önce imsi tekniği yaptık ve 3 yumurtanızda döllendi dedi.. durumları ilk güne göre çok iyi dedi..
yarın 15.00 de 2. gün transferim yapılacakmış...
biliyormusun canım ilk tedavim hariç son 5 yıldır ilk kez 3 tane döllenme oldu yıllardır hiç bukadar mutlu olmamıştım..
çok çok öpüyorumm seni hayatım..
canımmm şimdi aradılarr okadar mutluytumki anlatamam.. mutluluktan birazdan kendimi alış verişe vuracağım:))
3 tanenin hepsi döllenmiş.. embriyolog aradı biraz önce imsi tekniği yaptık ve 3 yumurtanızda döllendi dedi.. durumları ilk güne göre çok iyi dedi..
biliyormusun canım ilk tedavim hariç son 5 yıldır ilk kez 3 tane döllenme oldu yıllardır hiç bukadar mutlu olmamıştım..
Ayyyyy gece gece sinir oldum valla ya uzun zamandır yoktum diye,nezamandır yazamadım diye oturdum yazdım da yazdım ama nerdeeeee her seferinde cevapla dediğimde bütün yazdıklarım kayboldu,inat ettim tekrar yazdım yine silindisizde de oluyo mu böyle şeyler yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim (
Tüm topik arkadaşlarıma sesleniyorum ; Yılmak yok,mücadeleye devam...
Son zamanlarda işlerimin yoğunluğunda pek görünmesemde buralarda hepinizi takip ediyorum,n'olur moralinizi bozmayın.Allahın izniyle elbet er ya da geç bizde burdan mutlu haberlerimizi paylaşacağız...
Veeeeee eski arkadaşlarım, gece gece isim atlayabilirim korkusuyla hepinizi teker teker yazmıyorum,ama ben sıramı savdım :) ceeee deme sırası sizde:)) hepinizi çok merak ediyorum....hepinizden neler yaptınızığın raporunu bekliyorum :))
Kucak dolusu sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?