Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sagollll canim benimmm... insallah hepsi dollenir yarin arayacaklar... 3 taneside iyiymis ve bu defa imsi teknigi yapilacakk.. doktoru goremedimm. keske gorebilseydim cok seviyorum Aret beyii..

çook sevindim çook şükür.. imsi tekniği nedir canım biraz bilgilendirimisin müsait olduğun zamanda..opu çıkınc sarhoş gibi oluyor insan yeni çıkmışsındır opu dan..sende biesteron kullanmıştın dimi canım..canım yinede beklentini çook yüksek tutma birtane dölense bizim için yeterli biliyosun moral bozmak yokk ..bende ikiside iyi demişlerdi teki dölenmişti..

AMH sonucumu öğrendim az önce. 0,1 den düşük gelmiş. Acıbadem tüp bebek bile denemiyormuş bu durumda. Kimse gideyim şimdi ben?

Canım, sen bu topikte en güçlü, en kararlı, hepimize en çok destek veren, neşe kaynağımız yüreği güzel bir anne adayı kader arkadaşımız olarak eminim yine sana yakışır bir şekilde mücadelene devam edeceksin.. Sadece bugün seni üzen olaylar üst üste gelmiş..normaldir, hepimiz insanız canım....tedaviler bizleri daha da duygusallaştırdı zanorkcuğum...öpüyorum..

canım şimdi eve geldim saçlarımı ıslatmadan duş aldım yemek yedim iyiyim..
imsi daha çok erkek infertilitesinde uygulanıyor canım.. spermler 6000 ile 8000 kat büyütülüp içinden en iyisi seçiliyor..
yarın belli olacak döllenme biliiyorsun.. bu defa çok daha fazla ilgiliydiler çok şaşırdım..
geçen sefer kimse yumurtaların durumu hakkında hemen bilgi vermemişti.. bir gün sonra kaç tanenin işleme alındığını öğrenmiştim..
şimdi ise 40 dk yatakta beklettiler yumurtaların durumunu öğrenmeden gitmeyin dediler.. onu öğrenince biz çıkacaktık bu defa yine bekleyin spermin durumunu öğrenmeden gitmeyin dediler 15 dk da onu bekledik.. bu günden bu konularda ön bilgi vermelerine çok sevindim..
bakarsın hiç döllenmede olmaz canım hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.. ama tedavi yarıda kalırsa psikolojim bozulacak gibi..

Doktor zaten tüp bebek doktoru değil, anlaşmalı çalışıyorlar. Merkezle kendin görüş falan dedi. FSH de 12 idi Aralık ayında. Bu kadar üzüntüden sonra ne oldu bilmiyorum. Neyse, Allah ne yazdıysa o olacak sonuçta. Ama üstüste geldi, fazla oldu.
Kedim için yapabileceğim bir şey yok artık. Kızları benimle. Torunları olacak Allah' ın izniyle. Hiç değilse öylece çekip gitmedi. Çok güzel anılar, çok ta güzel yavrular bıraktı bana. Giderken yanında olamadım, ona üzülüyorum. Belki evde olsa yardım edebilirdik...

Varlığın yeter kuzum, Allah razı olsun. Dediğin gibi kızım artık melek. Zaten sarı beyaz bir kediydi, görünce içim açılırdı. Rabbim benden daha çok sevmiş kızımı...

canlarimmmm guzelll haberimm var 3 yumurtada iyi durumdaymis ve isleme alinacakmiss..

cemrecigim nisancigimm cokkkl tesekkurlerrr.. cok opuyorummm

sagollll canim benimmm... insallah hepsi dollenir yarin arayacaklar... 3 taneside iyiymis ve bu defa imsi teknigi yapilacakk.. doktoru goremedimm. keske gorebilseydim cok seviyorum Aret beyii..

Çok sevindim senin için. İnşallah bebeklerine kavuşacağın güne az kaldı...
Ankara' ya gönderiyorlar onlar da. Bahçeci' ye tekrar gider miyim bilmiyorum. Başka bir topikte daha benimle aynı şekilde negatif alan birisi vardı. Bırakması gereken ilacı kullanan. Aysun hanım' ı da düşünüyorum. Gerçi ileri yaş gebelikle rezerv azlığı her zaman aynı anlama gelmiyor. Acele edip yanlış bir karar vermek te istemiyorum. Sen bir ara Aret Bey hakkında bilgilendirir misin beni? Ortadan kaybolmadan önce

Teşekkür eerim hatırlattığın için. Bu mesajı okumuştum. Benim de başıma geleceğini düşünmeden. Doktorunun kim olduğunu da yazsa iyiymiş.

Çok güçlü olmak o kadar da iyi değil malesef. Yaşadığım üzüntülerle güçlediğimi düşünürdüm hep. Görüyorum ki olan yumurtalarıma olmuş. Allah büyük. Verecekse o verecek. Şimdi iyi bir doktor telaşındayım.

canım:)) doktor konusunda benimde çok ağzım yandı o yüzden hiç tavsiye etmeyi sevmiyorum..
aradaki fark şu diyebilirim gereksiz 1 tl bile masraf yaptırmıyorlar ve kişisine göre uygulama yapıyorlar..
birde biz yaştaki hastalara yoğun igne ilaç yüklenmesi yapmıyor.. embriyologlarla rahatca istediğim zaman görüşebildim..
belki bu doktorda bebeğim tutmayacak ve bu merkezide gelecekte burakabilirim de şartlar değişebilir ama hiçbirzaman Aret beyi kötüleyeceğimi sanmıyorum çünkü farklı bi doktor ona çok saygı duyuyorum.. açıkca bana tek şansın sıkca denemek diyor..
gülneva da var canım onada sorabilirsin..

Bu anlattıkların bile içimi rahatlattı açıkçası. Seni daha fazla yormayayım ben, dinlen bugün. İnşallah doktorunu çocuk doktoruyla değiştirirsin...

canımcığım hemen toparlanıyosun bizim yumoşlar üzüntüye gelemiyor biliyosun...biz gayet sağlıklı bayanlarız sadece yumoşlarımız çook nazlılar o kadar...biliyorum kabullenmek çook zor ama zaman üzüntü zamanı değil..öncelikle bisteron ve arginmax kullanman gerek kalan yumoşları kaliteli olsun diye..omega 3, Qenzim10,arı sütü bal polen propoli karışımı var eczanede satılan onları kullanıyosun düzenli birde ben doktoruma sordum melantonin diye bir ilaç var onuda kullanıyorum ben hamile kalmaya yardımıc olurmu dedim doktoruma evet ama kanıtlanmış bişey değil istersen kullan dedi ve gönül rahatlıyla kullanıyorum...bunları hepsini araştır canım yumurtaların sayısı bile değişebiliyor bunları düzenli kullanınca..canım birde hayıt var kapsül yada çayını günde bir kere içiyosun fsh yüksekse düşürüyor hormonları dengeliyor aslan pençesi var oda hormonları dengeliyor...

Şimdi daha iyiyim. Kötü haberleri peşpeşe alınca epey sarsıldım. Geçen ay hayıt suyu almıştım. Şişenin yarısına yakınını içmiştim. Sonra adete yakın bıraktım. Şimdi zayıflama çalışmalarına hız verdim. Listeme bağlı kaldıkça güzel güzel gidiyor kilolar. Ekstra bir şey yiyip içmiyorum. Bir ay kadar sürüyor istediğim kiloya inmem. Hemen önümüzdeki adette başlayamaz sanırım. O arada ben de incir havuç kürümü, hayıt suyumu devreye sokarım diyorum. Başlarsak ta Allah Kerim. Ama önce muayene ve öngörüşme için randevu almam gerek. O da önümüzdeki hafta sonu en erken. Eşimin işi nedeniyle. Bakalım, hayırlısı...

Selcanımmmmm ve miniğiiii,
Iyi olduğunuza çok sevindim...Ooooo ne güzel hazırlıklarda başlamış....Allahım sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah...
Abiler nasıl ? Heyecanlılar mı kardeşlerinin doğumu yaklaşıyor diye ?

Bende bahardan çok umutluydum arkadaşım,ama maalesef bu ayki çalışmalarda işe yaramadı demekki bügün regl oldum
Haftaya randevum var,doktora gidip bi yol çizeceğim inşallah,tahlillerimi v.s.yaptırıp belki tedaviye başlayabilirim,ama biryandanda yazın işlerimin çok yoğun olacağını düşünerek doktorumdanda onay çıkarsa Eylül'e tedaviye odaklanabilirim,sanki çok bekleme lüksüm varmış gibi :) ama napayım daha 40 fikrine alışamadım :))
Canımın içi bu sefer özellikle çok uzun yazmıyorum,yazdıklarım kaybolursa korkusuyla...
Seni ve miniiğini çooooooook öpüyorum....Kendinize iyi bakın.....

Ayyyyy gece gece sinir oldum valla ya uzun zamandır yoktum diye,nezamandır yazamadım diye oturdum yazdım da yazdım ama nerdeeeee her seferinde cevapla dediğimde bütün yazdıklarım kayboldu,inat ettim tekrar yazdım yine silindi sizde de oluyo mu böyle şeyler yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim (

Tüm topik arkadaşlarıma sesleniyorum ; Yılmak yok,mücadeleye devam...
Son zamanlarda işlerimin yoğunluğunda pek görünmesemde buralarda hepinizi takip ediyorum,n'olur moralinizi bozmayın.Allahın izniyle elbet er ya da geç bizde burdan mutlu haberlerimizi paylaşacağız...

Veeeeee eski arkadaşlarım, gece gece isim atlayabilirim korkusuyla hepinizi teker teker yazmıyorum,ama ben sıramı savdım :) ceeee deme sırası sizde:)) hepinizi çok merak ediyorum....hepinizden neler yaptınızığın raporunu bekliyorum :))

Kucak dolusu sevgiler....

canım güzel haberlerini bekliyoruz..bu saatlerde haber gelmiştir mutlaka..inş bütün yumoşların dölenip çook sağlıklı bölünsünler...inş yarın kavuşursun meleklerine...bizleri habersi bırakma canım...

canımmm şimdi aradılarr okadar mutluytumki anlatamam.. mutluluktan birazdan kendimi alış verişe vuracağım:))
3 tanenin hepsi döllenmiş.. embriyolog aradı biraz önce imsi tekniği yaptık ve 3 yumurtanızda döllendi dedi.. durumları ilk güne göre çok iyi dedi..
yarın 15.00 de 2. gün transferim yapılacakmış...
biliyormusun canım ilk tedavim hariç son 5 yıldır ilk kez 3 tane döllenme oldu yıllardır hiç bukadar mutlu olmamıştım..
çok çok öpüyorumm seni hayatım..

Son düzenleme:

çook sevindim canım hepsini koyar büyük ihtimale aret bey...benim 2 taransferimde vardı senin yaşında bir bayan 3 emriyosunuda koymuşlardı..hadi bakalım ikiz beklerken üçüzler geliyomuş...ımsı tekniği işe yaramış büyük ihtimale..birdaha bendemi imsi istesem...hazırlıklara başla canım bol bol kivi yemen gerek c vitamini bol proteyin besleniceksin ananas bugünden itibaren başla canım kabak çekirdeği kruyemiş özelikle badem fındık ceviz bbol bol ye..

Ayyy çok sevindim canım... İnşaallahh devamı daha da güzel olur.. Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çevirmesin inşallah böyle güzel gelişmelerle mücadeleye devam kızlarrrrr...

NEVSERIM SEKERPAREM...Gelmisssssss oh hosgelmis sefalar getirmis sagolsun Selcan yazmasa eskiler bize Ceeeeee demicek ozledik ya herkesi nevsercim banada oluyo böyle yazip silinmesi aktif olmayinca heycandan ya yanlis yere basiyorum yada oluyor birseyler hep sil bastan inanki canim allah yardimcin olsun eylule kalmadan gelsin benegin canim bende eylule kadar beklemedeyim malesef sonra tekrar turkiyede deniyecegim
ZONAK
canim hicbirseye takmuyoruz kafaya
Allah büyük ben cok inaniyorum sirasiyla gelcek bebisler bir yil once ayni sonucu almistim ama allaha sükür selman bey cok iyi demisti bu sonuca kafayi takmayin kendi demisti ve 4 yumi oldu canim ben takmiyirum FSH' yada Ahm icini rahat tut
Zayiflama Listen ne canim banada yaz neler yapiyosun biraz bende kilo vermek istiyorum da
ENSUUUU
dinlen azcik canim yakinda geliyo bebisler
Kizlar herkesi öptüm iyi pazarlar herkese

Maşallah kuzum, Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sevindir bu kulunu da Ya Rabbim... (Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…