- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.621
NEVSERIM SEKERPAREM...Gelmisssssss oh hosgelmis sefalar getirmis sagolsun Selcan yazmasa eskiler bize Ceeeeee demicek ozledik ya herkesi nevsercim banada oluyo böyle yazip silinmesi aktif olmayinca heycandan ya yanlis yere basiyorum yada oluyor birseyler hep sil bastan inanki canim allah yardimcin olsun eylule kalmadan gelsin benegin canim bende eylule kadar beklemedeyim malesef sonra tekrar turkiyede deniyecegim
ZONAK
canim hicbirseye takmuyoruz kafaya
Allah büyük ben cok inaniyorum sirasiyla gelcek bebisler bir yil once ayni sonucu almistim ama allaha sükür selman bey cok iyi demisti bu sonuca kafayi takmayin kendi demisti ve 4 yumi oldu canim ben takmiyirum FSH' yada Ahm icini rahat tut
Zayiflama Listen ne canim banada yaz neler yapiyosun biraz bende kilo vermek istiyorum da
ENSUUUU
dinlen azcik canim yakinda geliyo bebisler
Kizlar herkesi öptüm iyi pazarlar herkese
nasılsın canım nerler yapıyorsun girmiyorsun artık sık sık...özletin kendini canım..sen mayıs gibi başlıycaktın tedavine canım yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyor başladınmı tedavine..
Selam canim, arada bakiyorum cok yazamadim bu siralar, en son seni takip ediyordum negatif haberine üzüldüm. arada okuyorum burayi tamamen birakmadim canim, sen ensuece, zanork, ve acmila sizler ne yaptiniz yapacaksiniz hep takipteyim. birazda kendimle ilgili yazacak bir sey bulamadigimdandir tüp denemedigim icin yorumda cok yapamayinca, az ara vermis oldum. Mayis sonu veya haziran basi cagiracakti doktorum sanirim haziranda cagirir benimki belirsiz canim doktor ilaclari bir kac ay daha uzatirsa birsey yapamiyorum eger ilaci biraktirirsa bir kac ay dogal tedavisiz hamilelik denemeyi düsünüyorum sonrasinda ne yaparim bilmiyorum. dilerim topikteki tüm arkadaslarin bebekleri bu yilin sonuna kadar gelsin.
çook sevindim canım hepsini koyar büyük ihtimale aret bey...benim 2 taransferimde vardı senin yaşında bir bayan 3 emriyosunuda koymuşlardı..hadi bakalım ikiz beklerken üçüzler geliyomuş...ımsı tekniği işe yaramış büyük ihtimale..birdaha bendemi imsi istesem...hazırlıklara başla canım bol bol kivi yemen gerek c vitamini bol proteyin besleniceksin ananas bugünden itibaren başla canım kabak çekirdeği kruyemiş özelikle badem fındık ceviz bbol bol ye..
Ayyy çok sevindim canım... İnşaallahh devamı daha da güzel olur..Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çevirmesin inşallah böyle güzel gelişmelerle mücadeleye devam kızlarrrrr...
ENSUUUU
dinlen azcik canim yakinda geliyo bebisler
Kizlar herkesi öptüm iyi pazarlar herkese
Maşallah kuzum, Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sevindir bu kulunu da Ya Rabbim... (Amin)
canlarım ortak konu olduğu için hepinize toplu yazayım dedim.. bu ay diğer aylardan tek farklı şey yapmıştım; çörek otu-bal-keten tohumu-toz karanfil karışımını herhangibi günde başlayıp 20 gün kadar yedim.. ama faydası oldumu olmadımı hiç bilmiyorum..
biesteronu 1 hafta kullanıp bıraktım nedense içimden gelmedi.. hergün zaten elevit ve coraspirin alıyordum.. 2 haftada quenzim q10 kullandım çünkü elimdeki şişede okadar kalmıştı eski tedavilerimden. birde çayları su gibi açık içip her çaya karanfil attım 2-3 tane..
sigarayıda 1,5 aydır hiç içmedim..
yarına embriyoların hepsi yaşarmı yaşamazmı bilmiyodum artık tek dileğim tedavimin yarıda kalmamasıydı inşallah bir aksilik olmazsa yarın transfer var...
dışarı çıktım pembe kolsuz gömlek ve pembe taşlı küpe aldım yarın transfere giderken pembe giyeceğim.. tutarsa kız olması için:))
hepinizi çok çok seviyorum..
canlarım ortak konu olduğu için hepinize toplu yazayım dedim.. bu ay diğer aylardan tek farklı şey yapmıştım; çörek otu-bal-keten tohumu-toz karanfil karışımını herhangibi günde başlayıp 20 gün kadar yedim.. ama faydası oldumu olmadımı hiç bilmiyorum..
biesteronu 1 hafta kullanıp bıraktım nedense içimden gelmedi.. hergün zaten elevit ve coraspirin alıyordum.. 2 haftada quenzim q10 kullandım çünkü elimdeki şişede okadar kalmıştı eski tedavilerimden. birde çayları su gibi açık içip her çaya karanfil attım 2-3 tane..
yarına embriyoların hepsi yaşarmı yaşamazmı bilmiyodum artık tek dileğim tedavimin yarıda kalmamasıydı inşallah bir aksilik olmazsa yarın transfer var...
dışarı çıktım pembe kolsuz gömlek ve pembe taşlı küpe aldım yarın transfere giderken pembe giyeceğim.. tutarsa kız olması için:))
canımcığın inş bütün değerlerin iyi çıkarda hap kullanman gerek kalmaz...canım inş bebebğin doğalından gelsin tüp bebek süreçleri gerçekten çook zoor...yok yumurta olucakmı yok büyücekmi yok dölencekmi yok tutacakmı daha neler neler...canım ben doğal düşünüyorum aslında iki yada üç ay benim doktorum beni bırakmıyor vazgeçmek yok diyor..bitane yumurtam vardı klomene başlayalım isterseniz demişti bende bu ay ara verme kararı aldım...bitkisel şeyler kullanıyorum bakalım inş doğalından gelir bebeğimde bize sürpriz yapar..Allahtan umut kesilmez canım..
Canim benim inşallah allah gönlüne göre verir ve pembisleri uzun süre giyersin. Aslında hersey bahane kullanmadigimiz ilaç kalmadı bir an geliyor ve işte o an oluveriyor.insallah senin için o anlardan biri olur ve bebisler ine kavuşursuncanlarım ortak konu olduğu için hepinize toplu yazayım dedim.. bu ay diğer aylardan tek farklı şey yapmıştım; çörek otu-bal-keten tohumu-toz karanfil karışımını herhangibi günde başlayıp 20 gün kadar yedim.. ama faydası oldumu olmadımı hiç bilmiyorum..
Allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla al bebeciğini. Özleyeceğiz seni. O yüzden güzel haber getir. Oğlan olursa ben alabilirim bak. Sorun olmaz. Kız için çabala dur sen
cok mutlu oldum canım okuyunca.bizlere cok guzel örnek olacak inşallah.elevit ve coraspirini tedavin boyunca mı yoksa öncesimi içmeye başladın merak ettim.
Canim benim inşallah allah gönlüne göre verir ve pembisleri uzun süre giyersin. Aslında hersey bahane kullanmadigimiz ilaç kalmadı bir an geliyor ve işte o an oluveriyor.insallah senin için o anlardan biri olur ve bebisler ine kavuşursun
ayy oğluşumuda veremem.. aslında çokda umutlanmak istemiyorum.. ama sadece pozitif olmak istiyorum.. belki evrene güzel şeyler gönderirsek çekeriz canım..
sağoll canım benim.. elevitle coraspirini tedaviden 1 ay önce başlayarak içtim ama ben eski tedavilerimdede hep içerdim bu iki ilacı çok etksi olacağını sanmıyorum.. yarına ne olacak bilmiyorum canım bakalım hepsi duruyormu.. ben genelde kötü örnekler arasındayım ama bakalım kaderr bu kez değişecekmi.. gülneva ile doktorumuz aynı canım.. Aret Kamar
canım şubat ayında 13 yıldır çalıştığım işyerimden tedavilere ağırlık vermek için ayrıldım evdeyim.. yıllardır çok yoğun çalışıyordum sabah 06.30 akşam 21.30 .. belki evde olmak dinlenmek biraz keyif yapmak yumurtalara iyi gelmiş olabilir..
yoksa ilaçların çok etkisi olmuyor.. ben Murat Berksoyda ne ilaçlar içmiştim yinede 2. kalite bi yumurta toplanmıştı..
bazı şeyler psikolojiyle çok ilgili ama tabi yarına ne olacak hiç bilmiyorum.. kısmett diyorum artık..
çokda umutlu değilim..
olmazsa negatifi bu ay görürsem aynı adetle hemen tekrar deneyeceğim.. zaten klomenle doğal tüp bebek tedavisi yapıyor..
sen nasılsın cnm çok gözükmüyorsun iyisin dimi..
Iyi olmaya pozitif düşünmeye çalışıyorum diyelim.evet psikoloji gerçekten çok önemli bence dinlenmiş olmanin daffaydası mutlaka olmuştur. Bende aynen senin gibiyim daha önceki 5 tedavide 3 gün zoraki dinlenip hemen çok yoğun tempoda geç saatlere kadar çalıştım öyle oluyordu ki bazan iğneleri işte iken vurup çalışıyordum ve haliyle sonuçlar hep negatif ti. Bende ilk kez bu tedavide gerçekten dinlenerek yaptım ve herneysekadar devam eetmedi ye
De pozitif ilk kez gördüm. Klomenle doğal denedim ama bende pek yumurtalar büyümedi zaten herkeste klomen aynı tepkiyi vermiyorsun
yarın kontrolüm var Olmazsa da Mayıs gibi yine düşünüyorum. Bu arada vitaminleri devam tabi.ama işin en önemliboyutu aaslında
kafayı bosaltip gerçekten pozitif olabilmekte ozaman sonuçlar daha güzel oluyor.
bence çok olumsuz bakma tamam herseye hazırlıklı ol ama daha çok pozitif düşünmeye çalış. Sanki gerçekten hamiş singibi olumlama yap ki evrende seni ddoğru duysun.negatifi nasıl olsa yaşıyoruz birde sen kendı kendine negatifi çağırma. Herşey Güzel olacak
Iyi olmaya pozitif düşünmeye çalışıyorum diyelim.evet psikoloji gerçekten çok önemli bence dinlenmiş olmanin daffaydası mutlaka olmuştur. Bende aynen senin gibiyim daha önceki 5 tedavide 3 gün zoraki dinlenip hemen çok yoğun tempoda geç saatlere kadar çalıştım öyle oluyordu ki bazan iğneleri işte iken vurup çalışıyordum ve haliyle sonuçlar hep negatif ti. Bende ilk kez bu tedavide gerçekten dinlenerek yaptım ve herneysekadar devam eetmedi ye
De pozitif ilk kez gördüm. Klomenle doğal denedim ama bende pek yumurtalar büyümedi zaten herkeste klomen aynı tepkiyi vermiyorsun
yarın kontrolüm var Olmazsa da Mayıs gibi yine düşünüyorum. Bu arada vitaminleri devam tabi.ama işin en önemliboyutu aaslında
kafayı bosaltip gerçekten pozitif olabilmekte ozaman sonuçlar daha güzel oluyor.
bence çok olumsuz bakma tamam herseye hazırlıklı ol ama daha çok pozitif düşünmeye çalış. Sanki gerçekten hamiş singibi olumlama yap ki evrende seni ddoğru duysun.negatifi nasıl olsa yaşıyoruz birde sen kendı kendine negatifi çağırma. Herşey Güzel olacak
canlarimmmm guzelll haberimm var 3 yumurtada iyi durumdaymis ve isleme alinacakmiss..
cemrecigim nisancigimm cokkkl tesekkurlerrr.. cok opuyorummm
AMH sonucumu öğrendim az önce. 0,1 den düşük gelmiş. Acıbadem tüp bebek bile denemiyormuş bu durumda. Kimse gideyim şimdi ben?
canımcığım ikizler yolda belide olmaz belkide üçüz olur ALLAH büyük iki kız bir erkek ne dersin canım..inş çook sağlıklı bebişlerin olsun canım arada sıkılınca yaz habersiz bırakma bizleri..yarın için bol şanslar canım..birde unutmadan o karışımla alakalı olabilir yumurtaların kalitesi canım daha önce duymuştum o karışımı ve işe yaradığını okumuştum..bende tüp bebek tedavime başlarsam yapıcam bu karışımı inş..
ensu cum bu güzel haberine çoook sevindim allah tamamını en güzel bir sonuçla yaşatsın sana inşallah dilerim çok yakında bu sayfada hamişiiim yazılarını okuruz ve bu sefer gözyaşların mutluluktan akar inş.
canımmm şimdi aradılarr okadar mutluytumki anlatamam.. mutluluktan birazdan kendimi alış verişe vuracağım:))
3 tanenin hepsi döllenmiş.. embriyolog aradı biraz önce imsi tekniği yaptık ve 3 yumurtanızda döllendi dedi.. durumları ilk güne göre çok iyi dedi..
yarın 15.00 de 2. gün transferim yapılacakmış...
biliyormusun canım ilk tedavim hariç son 5 yıldır ilk kez 3 tane döllenme oldu yıllardır hiç bukadar mutlu olmamıştım..
çok çok öpüyorumm seni hayatım..
canimm simdi aradim hastaneyi ucude bolunmus.. 2 tane dort hucreli 1 tane 5 hucreliymis.. hepsini transfer edecekler..
canimm simdi aradim hastaneyi ucude bolunmus.. 2 tane dort hucreli 1 tane 5 hucreliymis.. hepsini transfer edecekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?