Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah razı olsun arkadaşım. Takmamaya çalışmak daha çok yoruyor. Duygularımı ve gerçeği kabullenip yola devam etmem gerek. Kabul ettim etmesine ama kırılan yeri önce bıçak kesti, sonra yandı gibi bir durum oldu. Geçecek elbet. Kızımı özleyeceğim ama onu tanıdığım için şükretmeye de devam edeceğim. Kendim için de ne yapabilirsem artık...
Zayıflama listem kısa aslında. Dukan diyeti tozu aldım, süte karıştırıp günde iki öğün içiyorum. Sabah kahvaltı, az yağlı peynir, yumurta, şekersiz çay, domates, biber, salatalık, varsa yeşillik bolca. Zeytin bir de. Onun dışında, bir sürahi suya 2 çay kaşığı karbonat, 1 limon, 1 salatalık, 5-6 nane yaprağı, 7-8 karanfil atıp gün boyu onu içiyorum. Geçen pazartesi başladım dukan diyetine. Su da bir kaç gün öncesinden. Şimdiden 3 kilo gitti. Gerisini de vereceğim inşallah.

nasılsın canım nerler yapıyorsun girmiyorsun artık sık sık...özletin kendini canım..sen mayıs gibi başlıycaktın tedavine canım yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyor başladınmı tedavine..

Selam canim, arada bakiyorum cok yazamadim bu siralar, en son seni takip ediyordum negatif haberine üzüldüm. arada okuyorum burayi tamamen birakmadim canim, sen ensuece, zanork, ve acmila sizler ne yaptiniz yapacaksiniz hep takipteyim. birazda kendimle ilgili yazacak bir sey bulamadigimdandir tüp denemedigim icin yorumda cok yapamayinca, az ara vermis oldum. Mayis sonu veya haziran basi cagiracakti doktorum sanirim haziranda cagirir benimki belirsiz canim doktor ilaclari bir kac ay daha uzatirsa birsey yapamiyorum eger ilaci biraktirirsa bir kac ay dogal tedavisiz hamilelik denemeyi düsünüyorum sonrasinda ne yaparim bilmiyorum. dilerim topikteki tüm arkadaslarin bebekleri bu yilin sonuna kadar gelsin.

canımcığın inş bütün değerlerin iyi çıkarda hap kullanman gerek kalmaz...canım inş bebebğin doğalından gelsin tüp bebek süreçleri gerçekten çook zoor...yok yumurta olucakmı yok büyücekmi yok dölencekmi yok tutacakmı daha neler neler...canım ben doğal düşünüyorum aslında iki yada üç ay benim doktorum beni bırakmıyor vazgeçmek yok diyor..bitane yumurtam vardı klomene başlayalım isterseniz demişti bende bu ay ara verme kararı aldım...bitkisel şeyler kullanıyorum bakalım inş doğalından gelir bebeğimde bize sürpriz yapar..Allahtan umut kesilmez canım..

Ayyy çok sevindim canım... İnşaallahh devamı daha da güzel olur.. Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çevirmesin inşallah böyle güzel gelişmelerle mücadeleye devam kızlarrrrr...

ENSUUUU
dinlen azcik canim yakinda geliyo bebisler
Kizlar herkesi öptüm iyi pazarlar herkese

Maşallah kuzum, Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sevindir bu kulunu da Ya Rabbim... (Amin)

canlarım ortak konu olduğu için hepinize toplu yazayım dedim.. bu ay diğer aylardan tek farklı şey yapmıştım; çörek otu-bal-keten tohumu-toz karanfil karışımını herhangibi günde başlayıp 20 gün kadar yedim.. ama faydası oldumu olmadımı hiç bilmiyorum..
biesteronu 1 hafta kullanıp bıraktım nedense içimden gelmedi.. hergün zaten elevit ve coraspirin alıyordum.. 2 haftada quenzim q10 kullandım çünkü elimdeki şişede okadar kalmıştı eski tedavilerimden. birde çayları su gibi açık içip her çaya karanfil attım 2-3 tane..
sigarayıda 1,5 aydır hiç içmedim..
yarına embriyoların hepsi yaşarmı yaşamazmı bilmiyodum artık tek dileğim tedavimin yarıda kalmamasıydı inşallah bir aksilik olmazsa yarın transfer var...
dışarı çıktım pembe kolsuz gömlek ve pembe taşlı küpe aldım yarın transfere giderken pembe giyeceğim.. tutarsa kız olması için:))
hepinizi çok çok seviyorum..

Allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla al bebeciğini. Özleyeceğiz seni. O yüzden güzel haber getir. Oğlan olursa ben alabilirim bak. Sorun olmaz. Kız için çabala dur sen

cok mutlu oldum canım okuyunca.bizlere cok guzel örnek olacak inşallah.elevit ve coraspirini tedavin boyunca mı yoksa öncesimi içmeye başladın merak ettim.

senin dr.un kimdi gülneva77

Canim benim inşallah allah gönlüne göre verir ve pembisleri uzun süre giyersin. Aslında hersey bahane kullanmadigimiz ilaç kalmadı bir an geliyor ve işte o an oluveriyor.insallah senin için o anlardan biri olur ve bebisler ine kavuşursun

Allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla al bebeciğini. Özleyeceğiz seni. O yüzden güzel haber getir. Oğlan olursa ben alabilirim bak. Sorun olmaz. Kız için çabala dur sen

ayy oğluşumuda veremem.. aslında çokda umutlanmak istemiyorum.. ama sadece pozitif olmak istiyorum.. belki evrene güzel şeyler gönderirsek çekeriz canım..

cok mutlu oldum canım okuyunca.bizlere cok guzel örnek olacak inşallah.elevit ve coraspirini tedavin boyunca mı yoksa öncesimi içmeye başladın merak ettim.

sağoll canım benim.. elevitle coraspirini tedaviden 1 ay önce başlayarak içtim ama ben eski tedavilerimdede hep içerdim bu iki ilacı çok etksi olacağını sanmıyorum.. yarına ne olacak bilmiyorum canım bakalım hepsi duruyormu.. ben genelde kötü örnekler arasındayım ama bakalım kaderr bu kez değişecekmi.. gülneva ile doktorumuz aynı canım.. Aret Kamar

canım şubat ayında 13 yıldır çalıştığım işyerimden tedavilere ağırlık vermek için ayrıldım evdeyim.. yıllardır çok yoğun çalışıyordum sabah 06.30 akşam 21.30 .. belki evde olmak dinlenmek biraz keyif yapmak yumurtalara iyi gelmiş olabilir..
yoksa ilaçların çok etkisi olmuyor.. ben Murat Berksoyda ne ilaçlar içmiştim yinede 2. kalite bi yumurta toplanmıştı..
bazı şeyler psikolojiyle çok ilgili ama tabi yarına ne olacak hiç bilmiyorum.. kısmett diyorum artık..
çokda umutlu değilim..
olmazsa negatifi bu ay görürsem aynı adetle hemen tekrar deneyeceğim.. zaten klomenle doğal tüp bebek tedavisi yapıyor..
sen nasılsın cnm çok gözükmüyorsun iyisin dimi..

Iyi olmaya pozitif düşünmeye çalışıyorum diyelim.evet psikoloji gerçekten çok önemli bence dinlenmiş olmanin daffaydası mutlaka olmuştur. Bende aynen senin gibiyim daha önceki 5 tedavide 3 gün zoraki dinlenip hemen çok yoğun tempoda geç saatlere kadar çalıştım öyle oluyordu ki bazan iğneleri işte iken vurup çalışıyordum ve haliyle sonuçlar hep negatif ti. Bende ilk kez bu tedavide gerçekten dinlenerek yaptım ve herneysekadar devam eetmedi ye
De pozitif ilk kez gördüm. Klomenle doğal denedim ama bende pek yumurtalar büyümedi zaten herkeste klomen aynı tepkiyi vermiyorsun
yarın kontrolüm var Olmazsa da Mayıs gibi yine düşünüyorum. Bu arada vitaminleri devam tabi.ama işin en önemliboyutu aaslında
kafayı bosaltip gerçekten pozitif olabilmekte ozaman sonuçlar daha güzel oluyor.
bence çok olumsuz bakma tamam herseye hazırlıklı ol ama daha çok pozitif düşünmeye çalış. Sanki gerçekten hamiş singibi olumlama yap ki evrende seni ddoğru duysun.negatifi nasıl olsa yaşıyoruz birde sen kendı kendine negatifi çağırma. Herşey Güzel olacak

seni çok iyi anlıyorum canım bende o şekilde 5 tedavi geçirdim. iğneleri işyerimde yoğunluktan masamda oturarak vuruyordum..
bakalım ne olacak artık herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok canım..
tekrar deneyeceğine çok sevindim..inşallah bu son denemen olur bebişine kavuşursun.. doktorumda bana hep diyorki maddi olarak durumun yettiği sürece bol bol denemelisin yoksa başka türlü çok uzun aralar vererek şansın olmaz.... illaki birinde tutacak..

canımcığım ikizler yolda belide olmaz belkide üçüz olur ALLAH büyük iki kız bir erkek ne dersin canım..inş çook sağlıklı bebişlerin olsun canım arada sıkılınca yaz habersiz bırakma bizleri..yarın için bol şanslar canım..birde unutmadan o karışımla alakalı olabilir yumurtaların kalitesi canım daha önce duymuştum o karışımı ve işe yaradığını okumuştum..bende tüp bebek tedavime başlarsam yapıcam bu karışımı inş..

canımcığım konuya atladım kusura bakma...bende evlenmeden önce çok yoğun çalışan biriydim evlendim işimi bıraktım şehir değiştirdiğim için ve evliliğimin 3 ayında öğrendim durumumu ve hep bir mücadele iki seneden beri...canım evde olmak daha kötü hep aklın bebekte oluyor bence çalışınca kafan dağılıyor başka şeylere yönleniyorsun...canım 3 kere tüp bebek denedim evdeyim ama evde olmanın olumlu sonuç verdiğine inanmıyorum iyi sonuç verse bende pozitifi görürdüm..mallesef ne kimyasal gebelik 0 üstünde görmedim hiç kan testlerimi..canım önemli olan kafayı rahatlatıp boşaltmak..mallesef bende onu yapamıyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun herşey bahane Allahım ol derse olucak inş..

canlarimmmm guzelll haberimm var 3 yumurtada iyi durumdaymis ve isleme alinacakmiss..

cemrecigim nisancigimm cokkkl tesekkurlerrr.. cok opuyorummm

ensu cum bu güzel haberine çoook sevindim allah tamamını en güzel bir sonuçla yaşatsın sana inşallah dilerim çok yakında bu sayfada hamişiiim yazılarını okuruz ve bu sefer gözyaşların mutluluktan akar inş.

AMH sonucumu öğrendim az önce. 0,1 den düşük gelmiş. Acıbadem tüp bebek bile denemiyormuş bu durumda. Kimse gideyim şimdi ben?

canım sakın bozma moralini allahtan umut kesilmez eminimki bir tedavin olumlu sonuçlanacak sonunda azimle devam et hiç yılmadan
bak benim doktorum sadece %1 ile %5 arasında şansın var diyor ama büyük bir umutla başladım %1 ile %99 aynıdır dedim ve ya allah dedim bugün 7. gün kontrolüm var bakalım ne olacak

canimm simdi aradim hastaneyi ucude bolunmus.. 2 tane dort hucreli 1 tane 5 hucreliymis.. hepsini transfer edecekler..

canimm sagoll benimde aklim sende.. nasil gidiyor tedavin hersey yolundami..
cok sagol guzel dileklerin icin hep beraber canim.. optummm

canimm simdi aradim hastaneyi ucude bolunmus.. 2 tane dort hucreli 1 tane 5 hucreliymis.. hepsini transfer edecekler..

Canııım, çok sevindim, harika bir haber bu, çok duygulandım okurken, Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, kucağını boş bırakmasın. Saat kaçta gideceksin, bize bigli ver lütfen, heyecanla bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…