Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlarrr selamm ,baştan taradım mesajlarınızı coğunluğunu okudum diyebilirim edindiğm izlenim sizin kocaman sımsıkı aynı hedefe yüruyen bir aile oldugunuz ve ben de bu ailenin bir parçası olmak istedim.2 asılama 2 tüp bebek denemesı sebepsiz infertilite 2. Tüp nisan da yapıldı sonucum halen beklemede iki gün arayla yapılan test sonucum 14,27,43 yarın tekrar kan bakılacak degere göre karar verilecek düşük mümdış gebelik mi devam mı diye ...böyle sonuç alan ya da bildiğniz hikayeler var mı ? Sevgiyle kalın

Merhaba, site için aynı durumda ve aynı duyguları paylaşıyoruz. Test sonuçlarına göre gözünaydın gibi. Ancaakkk, kimyasaldı, dış gebelikti, vs, vs. tüm kuruntuları aklından çıkar, yoksa birinden birini çağırmış oluyorsun. Embyonun gelişmesini engelleyici kistin umurım yoktur. Kistin de yoksa, sadece sağlıklı bebeğine odaklan derim.

canimm sagoll benimde aklim sende.. nasil gidiyor tedavin hersey yolundami..
cok sagol guzel dileklerin icin hep beraber canim.. optummm

canım bugün 7. günüm birazdan kontrole gidecem ilk tüpüm olduğu için aşamaları sizin kadar bilmiyorum ama inşallah iyi haber alırım yazarım tekrar şimdi çıkıyorum baaayyyy

canım hoşgeldin aramıza inşallah sonucun pozitiftir bizede umut olursun selamlarrr

canimm simdi aradim hastaneyi ucude bolunmus.. 2 tane dort hucreli 1 tane 5 hucreliymis.. hepsini transfer edecekler..

maşallah canım bence bölünme sayısı çok güzel..benim emriyom sadece iki hücreli oluyordu..tutmamasının en büyük sebebi kalite bence..canım inş annesinin sıcacık göbüşünde de bölünsün tutnsunlar annesine...

cok sagoll canim benimm.. esim cep teline kiziyor onu firsatladikca kisa kisa yaziyorum.. saat 15.30 da transfer ama ben hastanedeyim su anda... cok opuyorum..

olumlu dusunn canimm insallah boyle kat kat artip tutacak..

canım bugün 7. günüm birazdan kontrole gidecem ilk tüpüm olduğu için aşamaları sizin kadar bilmiyorum ama inşallah iyi haber alırım yazarım tekrar şimdi çıkıyorum baaayyyy

canim hepsi cok guzel asamalar.. hic korkacak birsey yo.. insallah yumoslarin cok guzel gelismistirr.. cok opuyorum..

sagoll cnm.. su anda hastanedeyim.. esim bana surat yapiyor iki saattir.. pembe gomlek giymeme bozuldu pek konusmuyor dikkat cekmemi istemiyormus.. birbirimize en uzak iki kosede oturuyoruz.. o dis kapinin yaninda ben Aret beyin odasinin yaninda... umursamiyorum artik onu kac tedaviden sonra...
guzelll dileklerinn icinn cok sagol canimm.. cok opuyorummm...

canımcığım boşver eşini aman senin en mutlu günün bütün erkekler aynı hep böyle zamanda surat yaparlar çokta tınnnn...çook erken gitmişsin hastaneye sana bol şanslar canım..dualarımız seninle arada gel yaz son durumları kocandan kaçamak..

kızlar hepinize selamlar!! bu cuma prof. bülent traş'la yeni bir döneme adımımı attım inşallah hayırlı olur...(acıbadem-maslak)

dr.um embriyolaraı biriktirelim . genetik tanı yapalım ondan sonra transfer yaparız dedi..bu süreç 6 ay vs sürer dedi.. tamam dedik..
hadi hayırlısı!!! bu ay opu yok.

bu ayki ilaçlarım: -
biesteron (günde 3 kere)
-cyclo-progynova (günde 1 kere)

haziranda inşallah opumda sağlıklı bolbol yumurtalarım olur!!...

Sevgilerimle...

cok sagoll canim benimm.. esim cep teline kiziyor onu firsatladikca kisa kisa yaziyorum.. saat 15.30 da transfer ama ben hastanedeyim su anda... cok opuyorum..

..

ensuececim transferin mi var bugün hayırlı uğurlu olsun inşallaH! Çok sevindim... inşallah canım bu sefer olacak!!!! amin!!!!

cedrus- selcan nasıl gidiyorhamişlik? herkesi özledim! hemen hemen 2 ay içinde neler oldu bilmiyorum duovacım en yeni haberler neler? ensu bugün transfere giriyormuş belki şu an! Allahım ona bebekler nasip etsin inşallah! amin! akıllı-güzel-sağlıklı sıhhatli!!! zeytun-wishduygu-kızlar herkes iyi mi? resignation benim yeni dr.um acıbadem-maslak prof.bülent traş , peki ya sen kime başladın? (ikimiz de birer cemzedeyiz ya! )

Canım benim, şu an işlem yapılıyor olmalı, hadi bakalım en hayırlısından iki bebiş olsunlar inşallah. Allah yardımcın olsun canım, eşini kızdırmayalım, arada bir haberdar et bizi yeter, öpüyorum çokk.

Eşinle çook tatlısınız :) pembe gömleğe de takarmış, kıskanırmış :)) ne çok seviyor seni baksana, hadi bakalım bu kıskanç babaya en tatlısından bebiş olsunlar.

Hayırlı olsun canım, inşallah bebekli olacak yolun

Çok tatlısınız yapembe gömleği kıskanan baba kızına nasıl pembiş giydirecek kimbilir? Güzel Rabbim gönlündekini önce göbüşüne sonrada sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına versin güzel yürekli tatlı arkadaşım. Allahım bu sefer yüzünü güldürsün canım.

canım tedavin hayırlı olsun inş..bende cylo prognova ve biesterona tekrar başladım..canım bende Bülent tıraşa gitmeyi çok istiyorum çook metnini duydum ama biraz fiyat yüksekmiş orda..sana 6 aylık masraf kaç mal olucak onu konuştunuzmu canım..

canım transferin yapılmıştır şimdi sanırım allahım umutlarını boşa çıkarmasın inşallah ikiz bebişlerin gelir içinde hissetmeye çalış bebişleri hissetki sıkı tutunsunlar
canım bende kontrolden yeni geldim yumurtalar biraz geç gelişiyormuş ama yine doktara bençok umutluyum dedim bana baktı güldü inşallah hep öğle kal dedim 2 gün sonra tekrar gidecem bu arada arkadaşlar tedavi esnasında incir kürü doğrumu bilen varmı

Kist vs cok şükür yok eelimizden gelenı yapıp beklıyoruz yarına az kaldı :)

Hayırlı ugurlu bol yumurtalı -embriyolu-bebişli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…