- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.661
sağol gülnevacım . fiyat vs konuşmadık , aslında şöyle oldu,,bizim güzbahar bana çider (çocuk istiyorum derneği) bahsetmişti. Ben de internette sayfalarına girdim üye oldum formlar doldurdum, kısa bir süre sonra bülent beyin asistanlarından murat bey aradı... Meğer doldurduğum formlardan biri de dr.lara soru sormak bölümü imiş, neyse bu vesile ile ben de bu işte bir hayır vardır dedim ve böylece bülent tıraşı seçtim,,,,aslında bahçeci veya semra kahraman düşünüyordum....karar verene kadar burası karşıma çıkıverdi birden,,,canım tedavin hayırlı olsun inş..bende cylo prognova ve biesterona tekrar başladım..canım bende Bülent tıraşa gitmeyi çok istiyorum çook metnini duydum ama biraz fiyat yüksekmiş orda..sana 6 aylık masraf kaç mal olucak onu konuştunuzmu canım..
Hayırlı ugurlu bol yumurtalı -embriyolu-bebişli olsun inşallah
Canım benim, şu an işlem yapılıyor olmalı, hadi bakalım en hayırlısından iki bebiş olsunlar inşallah.Allah yardımcın olsun canım, eşini kızdırmayalım, arada bir haberdar et bizi yeter, öpüyorum çokk.
Eşinle çook tatlısınız :) pembe gömleğe de takarmış, kıskanırmış :)) ne çok seviyor seni baksana, hadi bakalım bu kıskanç babaya en tatlısından bebiş olsunlar.
Hayırlı olsun canım, inşallah bebekli olacak yolun
Kızlar sağolunEnsuuu canim allah yardimcin olsun hep dualarimdasin hic kolrma canim hep pozitif busefer olcak canim
CAMAS tekrar hosgeldin tedavin hayirli olsun canim iyi dinlenmissindir harika bir program tam benim istedigim gibi ama orda degilim yazikki neyse hayirlisi
Kızlarrr selamm ,baştan taradım mesajlarınızı coğunluğunu okudum diyebilirim edindiğm izlenim sizin kocaman sımsıkı aynı hedefe yüruyen bir aile oldugunuz ve ben de bu ailenin bir parçası olmak istedim.2 asılama 2 tüp bebek denemesı sebepsiz infertilite 2. Tüp nisan da yapıldı sonucum halen beklemede iki gün arayla yapılan test sonucum 14,27,43 yarın tekrar kan bakılacak degere göre karar verilecek düşük mümdış gebelik mi devam mı diye ...böyle sonuç alan ya da bildiğniz hikayeler var mı ? Sevgiyle kalın
canım sakın bozma moralini allahtan umut kesilmez eminimki bir tedavin olumlu sonuçlanacak sonunda azimle devam et hiç yılmadan
bak benim doktorum sadece %1 ile %5 arasında şansın var diyor ama büyük bir umutla başladım %1 ile %99 aynıdır dedim ve ya allah dedim bugün 7. gün kontrolüm var bakalım ne olacak
canım transferin yapılmıştır şimdi sanırım allahım umutlarını boşa çıkarmasın inşallah ikiz bebişlerin gelir içinde hissetmeye çalış bebişleri hissetki sıkı tutunsunlar
canım bende kontrolden yeni geldim yumurtalar biraz geç gelişiyormuş ama yine doktara bençok umutluyum dedim bana baktı güldü inşallah hep öğle kal dedim 2 gün sonra tekrar gidecem bu arada arkadaşlar tedavi esnasında incir kürü doğrumu bilen varmı
cok sagoll canim benimm.. esim cep teline kiziyor onu firsatladikca kisa kisa yaziyorum.. saat 15.30 da transfer ama ben hastanedeyim su anda... cok opuyorum..
olumlu dusunn canimm insallah boyle kat kat artip tutacak..
canim hepsi cok guzel asamalar.. hic korkacak birsey yo.. insallah yumoslarin cok guzel gelismistirr.. cok opuyorum..
Sağol arkadaşım. Net bir karar aldık bir kere daha deneyip bu defteri kapatacağız. Allah büyük. Elbet bizim için de güzellikler yazmıştır. Onların tadını çıkaracağız. Belki evlat edinmeyi düşünebiliriz. Zaman ne gösterir bilinmez...
O da yumurta geliştirmek için. İki günde etkisi ne olur bilmem ama dene... Gelişmeleri ilerlerse sevinirsin. Değişmezse de sorun yok, kür işe yaramamış olur, sen vitamin almış olursun...
Hoşgeldin ve hamileliğin hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Görünüşe göre senin paşa geç tutunmuş. Endişe etmeden, sakince bebeğine kuvvet ver. Beslenmene dikkat et, bol su içmeyi ve dua etmeyi bırakma. O sana gelsin. Allah' ın izniyle bebeğini kucağına alır, yüreğindeki yangını dindirirsin. Önce sen inan...
sağol gülnevacım . fiyat vs konuşmadık , aslında şöyle oldu,,bizim güzbahar bana çider (çocuk istiyorum derneği) bahsetmişti. Ben de internette sayfalarına girdim üye oldum formlar doldurdum, kısa bir süre sonra bülent beyin asistanlarından murat bey aradı... Meğer doldurduğum formlardan biri de dr.lara soru sormak bölümü imiş, neyse bu vesile ile ben de bu işte bir hayır vardır dedim ve böylece bülent tıraşı seçtim,,,,aslında bahçeci veya semra kahraman düşünüyordum....karar verene kadar burası karşıma çıkıverdi birden,,,
Çider e yıllık aidat olarak 150 tl yatırdım o kadar... Anlaşmalı hastanelerde ilk muayene ücreti ödemiyorsun ve 500 -600 tl indirim oluyormuş.....böylece 5000 tl yerine 4500 gibi bir ödeme yapacaktım sanırım eğer opu +transfer olsaydı,,,, dr bana emb briktrip genetik tanı yapalım dediği için bu 6 ayda kaç opu olur bilmiyorum,,, kaç emb gider elde kaç emb kalır bilmiyorum ve kaç transfer,,,.? Bu ay ilaçlar bitip adetimin 2. 3. Günü gidince iyice öğrencem.... Tabi pgt mi olur micro acgh mi olur..bilmiyorum.... Tek tek mi fiyat verecekler her bir embr için yoksa genel bir rakam mı . Bilmiyorum...
Öncelikle tedavin hayırlı olsun.Bülent bey imkanım olsaydı benimde gitmek istediğim bir doktordur.Genetik tanı karyotip mi?
Bende onunla ilgili bir araştırma yaptım dün.Doktor ileri yaştan dolayı yapalım demiş.
Bakalım hayırlısı,
elbette hayatta yaşama dair çok güzel şeyler var kısmetimizde varsa mutlaka olacak yoksada hayatımızı karartmaya gerek yok canım bu kaçıncı denemen inşallah bu sefer tutturursun rüyan gerçekleşir
Günaydın arkadaşım bugün test sonucunu yazarım inşallh geç tutunmuştur ....dualarınızı eksik etmeyin allahım tüm bekleyenleri sevindirsin inşaallah
incir kürünü 20 gün kullandım ama adet olduktan sonra bıraktım ilaçlara ters eki yapar diye galiba yalnış yaptım bilemiyorum
Günaydın arkadaşım bugün test sonucunu yazarım inşallh geç tutunmuştur ....dualarınızı eksik etmeyin allahım tüm bekleyenleri sevindirsin inşaallah
kızlar hepinize selamlar!! bu cuma prof. bülent traş'la yeni bir döneme adımımı attım inşallah hayırlı olur...(acıbadem-maslak)
dr.um embriyolaraı biriktirelim . genetik tanı yapalım ondan sonra transfer yaparız dedi..bu süreç 6 ay vs sürer dedi.. tamam dedik..
hadi hayırlısı!!! bu ay opu yok.
bu ayki ilaçlarım: -
biesteron (günde 3 kere)
-cyclo-progynova (günde 1 kere)
haziranda inşallah opumda sağlıklı bolbol yumurtalarım olur!!...
Sevgilerimle...
İkinci olacak. Çok denemedim ben. İltihap sorununu çözmem gerektiğini düşündüm hep. Baktım yaş geçti, deneyeyim dedim. Olmazsa da olmaz, ne yapayım. 41 yılı geri alıp baştan yazamam ki. Önümüze bakmamız gerek artık. Nasipte varsa, bir yerlerden gelir beni bulur zaten.
sagoll cnm.. su anda hastanedeyim.. esim bana surat yapiyor iki saattir.. pembe gomlek giymeme bozuldu pek konusmuyor dikkat cekmemi istemiyormus.. birbirimize en uzak iki kosede oturuyoruz.. o dis kapinin yaninda ben Aret beyin odasinin yaninda... umursamiyorum artik onu kac tedaviden sonra...
guzelll dileklerinn icinn cok sagol canimm.. cok opuyorummm...
Kusura bakma dünden beri hoşgeldin, hayırlı olsun diyeceğim, internet donuyor. Hoşgeldin, hayırlı olsun tedavin. Özletme kendini bu kadar, daha sık gel...
cedrus senin bebişin büyümüş bile canımmmm! Nasıl gidiyor keyfin yerinde mi? herşey yolunda mı?Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu şekilde kaliteli ve tutunma kabiliyeti yüksek embriyoların olur embriyo biriktirme güzel bir fikir bence inşallah başarı oranı da yüksektir.
tutkucum sağol canım.. sen de çok araştırmacısın ben senden çok şey öğrendim burda Allah razı olsun! canım evet yaştan dolayı bunu dedi.. yani sanırım rahimle ilgili ya da tutunma ile ilgili herşey yolunda önceki gebeliklerimden dolayı... şimdi sıra sanırım sağlam yumurtayı bulmada! tutkucum dün yaptığın araştırmalardan biraz bahseder misin? yeni birşeyler var mı? yoksa da hafıza tazeliyelim..bizi okuyan herkese bilgi olsun hem!Öncelikle tedavin hayırlı olsun.Bülent bey imkanım olsaydı benimde gitmek istediğim bir doktordur.Genetik tanı karyotip mi?
Bende onunla ilgili bir araştırma yaptım dün.Doktor ileri yaştan dolayı yapalım demiş.
Bakalım hayırlısı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?