Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ensuuu canim allah yardimcin olsun hep dualarimdasin hic kolrma canim hep pozitif busefer olcak canim

CAMAS tekrar hosgeldin tedavin hayirli olsun canim iyi dinlenmissindir harika bir program tam benim istedigim gibi ama orda degilim yazikki neyse hayirlisi

sağol gülnevacım . fiyat vs konuşmadık , aslında şöyle oldu,,bizim güzbahar bana çider (çocuk istiyorum derneği) bahsetmişti. Ben de internette sayfalarına girdim üye oldum formlar doldurdum, kısa bir süre sonra bülent beyin asistanlarından murat bey aradı... Meğer doldurduğum formlardan biri de dr.lara soru sormak bölümü imiş, neyse bu vesile ile ben de bu işte bir hayır vardır dedim ve böylece bülent tıraşı seçtim,,,,aslında bahçeci veya semra kahraman düşünüyordum....karar verene kadar burası karşıma çıkıverdi birden,,,

Çider e yıllık aidat olarak 150 tl yatırdım o kadar... Anlaşmalı hastanelerde ilk muayene ücreti ödemiyorsun ve 500 -600 tl indirim oluyormuş.....böylece 5000 tl yerine 4500 gibi bir ödeme yapacaktım sanırım eğer opu +transfer olsaydı,,,, dr bana emb briktrip genetik tanı yapalım dediği için bu 6 ayda kaç opu olur bilmiyorum,,, kaç emb gider elde kaç emb kalır bilmiyorum ve kaç transfer,,,.? Bu ay ilaçlar bitip adetimin 2. 3. Günü gidince iyice öğrencem.... Tabi pgt mi olur micro acgh mi olur..bilmiyorum.... Tek tek mi fiyat verecekler her bir embr için yoksa genel bir rakam mı . Bilmiyorum...

Hayırlı ugurlu bol yumurtalı -embriyolu-bebişli olsun inşallah

Kızlar sağolun

Hoşgeldin ve hamileliğin hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Görünüşe göre senin paşa geç tutunmuş. Endişe etmeden, sakince bebeğine kuvvet ver. Beslenmene dikkat et, bol su içmeyi ve dua etmeyi bırakma. O sana gelsin. Allah' ın izniyle bebeğini kucağına alır, yüreğindeki yangını dindirirsin. Önce sen inan...

Sağol arkadaşım. Net bir karar aldık bir kere daha deneyip bu defteri kapatacağız. Allah büyük. Elbet bizim için de güzellikler yazmıştır. Onların tadını çıkaracağız. Belki evlat edinmeyi düşünebiliriz. Zaman ne gösterir bilinmez...

O da yumurta geliştirmek için. İki günde etkisi ne olur bilmem ama dene... Gelişmeleri ilerlerse sevinirsin. Değişmezse de sorun yok, kür işe yaramamış olur, sen vitamin almış olursun...

Hayırlı olsun arkadaşım. Bugün meşguldüm, giremedim nete. Bol su, bol inanç. Bol bol "ben anne olmaya, sağlıklı bir bebeği karnımda sağlıklı olarak taşıyıp, sağlıklı olarak doğurmaya hazırım" de. Bunu inanarak, yürekten sık sık söyle. İnşallah bu tedavin seni bebeğine kavuşturacak...

elbette hayatta yaşama dair çok güzel şeyler var kısmetimizde varsa mutlaka olacak yoksada hayatımızı karartmaya gerek yok canım bu kaçıncı denemen inşallah bu sefer tutturursun rüyan gerçekleşir

O da yumurta geliştirmek için. İki günde etkisi ne olur bilmem ama dene... Gelişmeleri ilerlerse sevinirsin. Değişmezse de sorun yok, kür işe yaramamış olur, sen vitamin almış olursun...

incir kürünü 20 gün kullandım ama adet olduktan sonra bıraktım ilaçlara ters eki yapar diye galiba yalnış yaptım bilemiyorum

Günaydın arkadaşım bugün test sonucunu yazarım inşallh geç tutunmuştur ....dualarınızı eksik etmeyin allahım tüm bekleyenleri sevindirsin inşaallah

elbette hayatta yaşama dair çok güzel şeyler var kısmetimizde varsa mutlaka olacak yoksada hayatımızı karartmaya gerek yok canım bu kaçıncı denemen inşallah bu sefer tutturursun rüyan gerçekleşir

İkinci olacak. Çok denemedim ben. İltihap sorununu çözmem gerektiğini düşündüm hep. Baktım yaş geçti, deneyeyim dedim. Olmazsa da olmaz, ne yapayım. 41 yılı geri alıp baştan yazamam ki. Önümüze bakmamız gerek artık. Nasipte varsa, bir yerlerden gelir beni bulur zaten.

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu şekilde kaliteli ve tutunma kabiliyeti yüksek embriyoların olur embriyo biriktirme güzel bir fikir bence inşallah başarı oranı da yüksektir.

incir kürünü 20 gün kullandım ama adet olduktan sonra bıraktım ilaçlara ters eki yapar diye galiba yalnış yaptım bilemiyorum

Adetin ikinci günü başlayıp 10 gün kala bırakıyorsun. Etkisi olmuştur yine de. Merak etme. İnşallah iyi sonuçlar alır, sevincini bebeğin doğana kadar yaşarsın...

Günaydın arkadaşım bugün test sonucunu yazarım inşallh geç tutunmuştur ....dualarınızı eksik etmeyin allahım tüm bekleyenleri sevindirsin inşaallah

Amin. Burada herkes birbirinin duacısı, emin ol. İnşallah her şey yolunda gidecek. Gönlünü ferah tut.

Kusura bakma dünden beri hoşgeldin, hayırlı olsun diyeceğim, internet donuyor. Hoşgeldin, hayırlı olsun tedavin. Özletme kendini bu kadar, daha sık gel...

Canım haberlerini şimdi okudum ama sanırım sana yetişemedim bugün transferin varmış Rabbim hayırlısı ile bebişlerine tutunma gücü versin inşallah vakti saati gelmiştir. Dualarım seninle

ama iltihap tedavisi bittiğinde başarı şansın yükselir ve henüz 41 yaş bence pes etme yoluna devam et mutlaka tutturursun imşallah benim yaşım 45 sana göre çok düşük şansım var ama bir umut işte

ensu canım nerdesin ya seni çok merak ettim inşallah transferin iyi geçmiştir bebişlerine sıkı tutun peşinden ben geliyorum çok heyecanlıyım

Kusura bakma dünden beri hoşgeldin, hayırlı olsun diyeceğim, internet donuyor. Hoşgeldin, hayırlı olsun tedavin. Özletme kendini bu kadar, daha sık gel...

canım evet hepimiz birbirimizi biliyoruz artık! ben de tek tek herkesi anmak adınızı yazmak istedim olmadı.. gönlümüz bir ya! şimdi okudum canım son kez diye tekrar karar almışsınız ama sonra belki evlatlık olabilir demişsiniz.. Canım benim ne güzel bir bebeğe güzel bir hayat vereceksiniz1 Evlatlık alanları cani gönülden kutluyorum, Çok yüce bir davranış! Ama bu arada canım ne olur son mon deme! hayırlısı belki olur bu sefer ama son deme! belki sonra da olur, ondan sonra da olur... yani 3 dört tane çocuğun olsun inşallah!

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu şekilde kaliteli ve tutunma kabiliyeti yüksek embriyoların olur embriyo biriktirme güzel bir fikir bence inşallah başarı oranı da yüksektir.
cedrus senin bebişin büyümüş bile canımmmm! Nasıl gidiyor keyfin yerinde mi? herşey yolunda mı?

tutkucum sağol canım.. sen de çok araştırmacısın ben senden çok şey öğrendim burda Allah razı olsun! canım evet yaştan dolayı bunu dedi.. yani sanırım rahimle ilgili ya da tutunma ile ilgili herşey yolunda önceki gebeliklerimden dolayı... şimdi sıra sanırım sağlam yumurtayı bulmada! tutkucum dün yaptığın araştırmalardan biraz bahseder misin? yeni birşeyler var mı? yoksa da hafıza tazeliyelim..bizi okuyan herkese bilgi olsun hem!

Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…