- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.961
Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti Allah'ın izniyle benimde prensesim olacak inşallah cumartesi kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür
gözün aydın canım senin adına çok sevindim
Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti Allah'ın izniyle benimde prensesim olacak inşallah cumartesi kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür
Allah razı olsun canım Rabbim sanada ikiz prenses nasip etsin inşallah aminnnnnn.
BEBEKLERVE: canım opun hayırlı olsun!
BCEMRE: Harikasın! Kutluk Bey2le ilgili buraya sıksık haber yaz!
MAGNEZYA: Maşallah! Pıtpıtlar hayırlı olsun canım! Seni de listemizde kırmızılarla görmek, bize harika umut olsun!
ENSU: Hemşile eve mi geliyor? İlahi!!!(ha bu arada ilk negatif olmayacak! pozitif olacak! ...)
Ben 1. denememden sonra hatırlarsanız 2.denememi hemen ilk negatif adetimle hiçmi hiç ara vermeden yapmıştım! O da negatif ti! . sonra 1 ay ara verdim..bu arada baltarçınçörekotu yumurtalarımı artırmıştı ve pozitifti!! sonrası malum!!...
GÜLNEVA: Canım şimdi aynı ilaçları kullanıyoruzya bu arada ben şu hayıt tohumlarından çiğniyorum bazen zararı olur mu sence?
Selcancım,zanorkcum,alişailişçim,acmilacım,tutkucum,wishduygum,ümmücüm,duovacım,alaralarım,omayram,nisandurum,aryaekim,....isimlerini yazamadığım hepiciğininiz,güzbaharım... canlarım....anneler gününüz kutlu olsun!
İki dr a danıştım ikiside bu yasta genetik bakmanın bir anlamı yok dediler ve klasık cevap yumurta kalıtesı kotu artık sansına ıyı kalıte denk gelir inşallah dedıler ben de amin dedım trajı komik anlayacagın arkadasım dhea dıyor internette pek cok yabancı site ben de kendı kendıme dhea kullanmaya karar verdım henuz tam kanıtlanmamıs olsada yurtdısında yaygın sekılde önerılıyor
canımm çok geçmiş olsunn.. inşalllah bir dahakine kucağınada alacaksın..
bu arada özel değilse botoxu nerede yaptırıyorsun iyi ve güvenilir bir yer bulmak zor..
ben pervin dinçeri düşündüm ama acaba gereksiz yere aynı şeye çokmu para veririm diye düşündüm bir yandanda kararsız kalmıştım..
tabi şu aşamada değil ama tez zamanda çok istiyorum..
canımcığım boşver botoksu senin yaşın genç dur daha..sırada bebek var inş tez zamanda çook sağlıklı ikiz üçüzlerin olsun...
canımcığım herşeyde vardır bir hayır diyelim inş tedviye gerek kalmadan doğalından gelir bebişin..canım biesteron mucizevi bir ilaç bunu kaullanarak doağl hamile kalanlarda çook...
Gözün Aydın arkadaşım. İnşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nAsip eder inşallah
gözünüz aydınn Allah tamamına erdirsin inşaalah...
çook sevindim canım...sayfamızda çook prense oldu bu sene kızların senesi galiba...geçen akrabımızın bebeği için hediyelik bişeyler baktım oda kız bebek inan canım kıyafetleri görünce kendimden geçtim ne tatlı şeyler var öyle..onlarıda giyince tam ısırmalık olur aman yer teyzesi çok sevimliler yen doğduklarında..Allahım bizede nasip etsin inş bu duyguları..
çok sevindim canımm prensesimiz geliyor.. maşallahhhh
gülneva canım aynaya bakıyorum kendimi kötü hissediyorum... bu tedaviler çok yıprattı artık.. ömrümüzün çok uzun yıllarını peş peşe tedaviye ayırıyoruz.. artık ruhende yıprandım..
her gece rüyamda Aret beyi görüyorum.. dün gece bana bir kart göndermişti Aret bey.. kartın üzerinde güzel bi yazı varmış...
denizde boğulmamak için zorla kıyıdan tutunuyordum sonunda boğulmamayı başarıyordum..
az kaldı canım.. hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.. yine tutmazsa bu üçüzler nereye gitti çok merak edeceğim:))
çok sevindim canımm prensesimiz geliyor.. maşallahhhh
gülneva canım aynaya bakıyorum kendimi kötü hissediyorum... bu tedaviler çok yıprattı artık.. ömrümüzün çok uzun yıllarını peş peşe tedaviye ayırıyoruz.. artık ruhende yıprandım..
her gece rüyamda Aret beyi görüyorum.. dün gece bana bir kart göndermişti Aret bey.. kartın üzerinde güzel bi yazı varmış...
denizde boğulmamak için zorla kıyıdan tutunuyordum sonunda boğulmamayı başarıyordum..
az kaldı canım.. hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.. yine tutmazsa bu üçüzler nereye gitti çok merak edeceğim:))
Amin tatlım inşallah su dr tel muhabbetti cok sıkıcı bi durum sanki tamamen para carkı sanki bişey cıkmaz gibi yinede teşekkürler herkes adına cabalıyorsun kovalıyorsun valla helal arkadasımmmCelina1 canım çok geçmiş olsun inşallah bir dahakine sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Cedrus gözün aydın canım allah saglikla prensesini kucagina almayi nasip etsin.
Ensucum inşallah hayırlı haberler alırsın seni çok iyi anlıyorum insan nekadar rahat olmak istesem
kafayı bir türlü bosaltamadigimiz için bende hep kabus lar karmakarışık rüyalar görüyordum inşallah güzel haberler verirsin canım.
Kutluk beye gelince kızlar, bugün skype randevusu almak için aradım ve önce 300 dolar yatırmakggerektiğini söylediler. Tedaviyi sordum bununla ilgili gelişme varmı diye hicbirsey soylemiyor lar. Yani tlf da olur yada olmaz cevabını almak 300 dolar.hersey heryer para.hani bir konuşma sonra tedavi olacaksa istese daha mantıklıoolmazmiydi.dr cankat hafta sonu aradım yurt dışındaki
Dedi şimdi kliniği aradım Hayır burda çarşambaya gidecek dendi.canlarim ben bundan bişeyaanlamadımadam sanki kkaçıyor görüşmeden
.bakalım tlf bıraktım beni arayacağıni soylediler
Celina1 canım çok geçmiş olsun inşallah bir dahakine sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Cedrus gözün aydın canım allah saglikla prensesini kucagina almayi nasip etsin.
Ensucum inşallah hayırlı haberler alırsın seni çok iyi anlıyorum insan nekadar rahat olmak istesem
kafayı bir türlü bosaltamadigimiz için bende hep kabus lar karmakarışık rüyalar görüyordum inşallah güzel haberler verirsin canım.
Kutluk beye gelince kızlar, bugün skype randevusu almak için aradım ve önce 300 dolar yatırmakggerektiğini söylediler. Tedaviyi sordum bununla ilgili gelişme varmı diye hicbirsey soylemiyor lar. Yani tlf da olur yada olmaz cevabını almak 300 dolar.hersey heryer para.hani bir konuşma sonra tedavi olacaksa istese daha mantıklıoolmazmiydi.dr cankat hafta sonu aradım yurt dışındaki
Dedi şimdi kliniği aradım Hayır burda çarşambaya gidecek dendi.canlarim ben bundan bişeyaanlamadımadam sanki kkaçıyor görüşmeden
.bakalım tlf bıraktım beni arayacağıni soylediler
Belki yasal çekinceler vardır. Neticede çalışma aşamasında. Ya da önce parayı yatırmanı bekliyorlar, ciddiyetini anlamak için. Yine de 300 dolar fazla. Türkiye' de yaşıyoruz biz. Moral bozmak yok. İnşallah hayırlı haber, daha da ötesi hayırlı sonuç alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?