Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti Allah'ın izniyle benimde prensesim olacak inşallah cumartesi kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür

Arkadaşlar bugün Dr gittim. Ilaçlara rağmen foliküller gelişmediği için Dr genotropin 1.2 verdi. Hiç kullanan varmı. Ne işe yarıyor acaba?

canımcığım bende sayfamızda bir arkadaşımız vardı diyarbakırdan gelen bitkisel karışımlarla hamile kaldı..bana gönderdi bunları sağolsun bende onları kullanıyorum..içinde hayıt, aslan pençesi, kantoron kapsül şeklinde..çayını içemediğim için kapsül almak zorunda kalıyorum canım..bunların yanında Qenzim ve melantonin alıyorum bakalım biesteron cylo prognova kullanıyorum..her sabah sıcaklık ölçüyorum ve yumurtlama günümü belirledim ve çok sıkı çalıştık bakalım Allah büyük doğalından gelir bebeğim...canım ben cylo ve prognovayı ve biesteronu daha önce 4 ay kullanmıştım biraz adetlerimde düzensizlikler yaşamıştım kullanırken bırakınca düzene girmişti..inş yina aynı sorunla karşılaşmam..

canımcığım herşeyde vardır bir hayır diyelim inş tedviye gerek kalmadan doğalından gelir bebişin..canım biesteron mucizevi bir ilaç bunu kaullanarak doağl hamile kalanlarda çook...

canımcığım boşver botoksu senin yaşın genç dur daha..sırada bebek var inş tez zamanda çook sağlıklı ikiz üçüzlerin olsun...

Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti Allah'ın izniyle benimde prensesim olacak inşallah cumartesi kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür

çook sevindim canım...sayfamızda çook prense oldu bu sene kızların senesi galiba...geçen akrabımızın bebeği için hediyelik bişeyler baktım oda kız bebek inan canım kıyafetleri görünce kendimden geçtim ne tatlı şeyler var öyle..onlarıda giyince tam ısırmalık olur aman yer teyzesi çok sevimliler yen doğduklarında..Allahım bizede nasip etsin inş bu duyguları..

çok sevindim canımm prensesimiz geliyor.. maşallahhhh

canımcığım boşver botoksu senin yaşın genç dur daha..sırada bebek var inş tez zamanda çook sağlıklı ikiz üçüzlerin olsun...

gülneva canım aynaya bakıyorum kendimi kötü hissediyorum... bu tedaviler çok yıprattı artık.. ömrümüzün çok uzun yıllarını peş peşe tedaviye ayırıyoruz.. artık ruhende yıprandım..
her gece rüyamda Aret beyi görüyorum.. dün gece bana bir kart göndermişti Aret bey.. kartın üzerinde güzel bi yazı varmış...
denizde boğulmamak için zorla kıyıdan tutunuyordum sonunda boğulmamayı başarıyordum..
az kaldı canım.. hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.. yine tutmazsa bu üçüzler nereye gitti çok merak edeceğim:))

canımcığım herşeyde vardır bir hayır diyelim inş tedviye gerek kalmadan doğalından gelir bebişin..canım biesteron mucizevi bir ilaç bunu kaullanarak doağl hamile kalanlarda çook...

Onu da arastrdım arkadasım içerik DHEA biosterondada..ben Swanson Dhea kullanacagım Amerikada cok kullanılıyor bu da Biosteron gibi umarım faydalı olur

Gözün Aydın arkadaşım. İnşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nAsip eder inşallah

gözünüz aydınn Allah tamamına erdirsin inşaalah...

Allah hepinizden razı olsun teyzoşlar öpüyoruz hepinizi

canımcığın inş hayat bebişlerimizle daha bir güzelleşecek...canım grad kaç senin emriyolar kaç hücreliymiş...canım hiç öyle düşünme beterin beteri var ben halime herzaman şükrediyorum en azından bitanede olsa emriyom oluyor çook sağlıklıyız ve yumoş varsa heran hamile kalabilirız..canm senin minişler karnında inş Allahın izniylede çok sağlıklı olucaklar...Allahım dermansız der vermesin canım...az kaldı son beş gün heycan varmı canım..ben transferde sonlara yaklaştıkça daha bir asabi oluyordum...Allahım sabır versin eşlerimize..

Celina1 canım çok geçmiş olsun inşallah bir dahakine sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.

Cedrus gözün aydın canım allah saglikla prensesini kucagina almayi nasip etsin.

Ensucum inşallah hayırlı haberler alırsın seni çok iyi anlıyorum insan nekadar rahat olmak istesem
kafayı bir türlü bosaltamadigimiz için bende hep kabus lar karmakarışık rüyalar görüyordum inşallah güzel haberler verirsin canım.

Kutluk beye gelince kızlar, bugün skype randevusu almak için aradım ve önce 300 dolar yatırmakggerektiğini söylediler. Tedaviyi sordum bununla ilgili gelişme varmı diye hicbirsey soylemiyor lar. Yani tlf da olur yada olmaz cevabını almak 300 dolar.hersey heryer para.hani bir konuşma sonra tedavi olacaksa istese daha mantıklıoolmazmiydi.dr cankat hafta sonu aradım yurt dışındaki
Dedi şimdi kliniği aradım Hayır burda çarşambaya gidecek dendi.canlarim ben bundan bişeyaanlamadımadam sanki kkaçıyor görüşmeden
.bakalım tlf bıraktım beni arayacağıni soylediler

Amin tatlım inşallah su dr tel muhabbetti cok sıkıcı bi durum sanki tamamen para carkı sanki bişey cıkmaz gibi yinede teşekkürler herkes adına cabalıyorsun kovalıyorsun valla helal arkadasımmm

Belki yasal çekinceler vardır. Neticede çalışma aşamasında. Ya da önce parayı yatırmanı bekliyorlar, ciddiyetini anlamak için. Yine de 300 dolar fazla. Türkiye' de yaşıyoruz biz. Moral bozmak yok. İnşallah hayırlı haber, daha da ötesi hayırlı sonuç alırsın...

Kendilerince sebepleri vardır kesin 300 dolar dediğin gibi büyük miktar..gelişmelr olumlu olur inşallah takipteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…