- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.981
3.TARİF:
bal+tarçın+çörekotu üçlemesini bir kavanoza hazırladım . işyerinde çekmecemde duruyor... ara ara kaşıklıyorum ondan da....
bu karışımı bende yapmıştım ama keten tohumuda katmıştm.. bu tedavimde..
hayırlı olsun canım!Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti Allah'ın izniyle benimde prensesim olacak inşallah cumartesi kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür
teşekkür ederim..canımcığım bende sayfamızda bir arkadaşımız vardı diyarbakırdan gelen bitkisel karışımlarla hamile kaldı..bana gönderdi bunları sağolsun bende onları kullanıyorum..içinde hayıt, aslan pençesi, kantoron kapsül şeklinde..çayını içemediğim için kapsül almak zorunda kalıyorum canım..bunların yanında Qenzim ve melantonin alıyorum bakalım biesteron cylo prognova kullanıyorum..her sabah sıcaklık ölçüyorum ve yumurtlama günümü belirledim ve çok sıkı çalıştık bakalım Allah büyük doğalından gelir bebeğim...canım ben cylo ve prognovayı ve biesteronu daha önce 4 ay kullanmıştım biraz adetlerimde düzensizlikler yaşamıştım kullanırken bırakınca düzene girmişti..inş yina aynı sorunla karşılaşmam..
Seni heyecanla takip ediyoruz! Gerçekten de hakkını helal et bizlere! Ne diyeceğimizi bilemiyoruz biz de!!Celina1 canım çok geçmiş olsun inşallah bir dahakine sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Cedrus gözün aydın canım allah saglikla prensesini kucagina almayi nasip etsin.
Ensucum inşallah hayırlı haberler alırsın seni çok iyi anlıyorum insan nekadar rahat olmak istesem
kafayı bir türlü bosaltamadigimiz için bende hep kabus lar karmakarışık rüyalar görüyordum inşallah güzel haberler verirsin canım.
Kutluk beye gelince kızlar, bugün skype randevusu almak için aradım ve önce 300 dolar yatırmakggerektiğini söylediler. Tedaviyi sordum bununla ilgili gelişme varmı diye hicbirsey soylemiyor lar. Yani tlf da olur yada olmaz cevabını almak 300 dolar.hersey heryer para.hani bir konuşma sonra tedavi olacaksa istese daha mantıklıoolmazmiydi.dr cankat hafta sonu aradım yurt dışındaki
Dedi şimdi kliniği aradım Hayır burda çarşambaya gidecek dendi.canlarim ben bundan bişeyaanlamadımadam sanki kkaçıyor görüşmeden
.bakalım tlf bıraktım beni arayacağıni soylediler
haklısın .. yazını okurken bir baktım ki sımsıkı nefesimi tutmuşum! bir bıraktım ki!!!!! ohhh!!!!Merhaba, bebeğiniz umarım tutunur. Bekleme safhasında doğru nefes alma tekniği ile rahime daha çok oksijen gidiyormuş. Doğru-derin nefes alma genelde bildiğimiz ama pek uygulamadığımız yöntem, hatırlatayım istedim.
Ben 10 gün önce Çider üzerinden Bülent Tıtaşa muayeneye gittim. Bu ay biesteron ve cyclo progynova kullanıyorum.. Adetimle gideceğim.. Bana önce biriktirelim ve pgt yapalım diye..6 ay sürer dedi.. ama bilmiyorum fiyatları soramadım .. ilk muayene ücreti de vermedim (çider üyeliği nedeniyle)... bu ay sonuna doğru giderim inşallah o zaman öğrenicem!Kızlar, ÇİDER üzerinden, değerlerimi yazıp mesaj göndermiştim. Bülent Tıraş acele et diye cevap yazmış ve duruma göre PGT ve rahime çizik atma yöntemlerini deneyebiliriz demiş. Bu işlemlerin fiyatları hakkında kimin bilgisi var? Birisi yaptırmıştı ama kim olduğunu hatırlayamadım. (Bu hafızayla doktora neden gittiğimi unutmam inşallah)
hayırlı olsun canım!
teşekkür ederim..
Seni heyecanla takip ediyoruz! Gerçekten de hakkını helal et bizlere! Ne diyeceğimizi bilemiyoruz biz de!!
haklısın .. yazını okurken bir baktım ki sımsıkı nefesimi tutmuşum! bir bıraktım ki!!!!! ohhh!!!!
Ben 10 gün önce Çider üzerinden Bülent Tıtaşa muayeneye gittim. Bu ay biesteron ve cyclo progynova kullanıyorum.. Adetimle gideceğim.. Bana önce biriktirelim ve pgt yapalım diye..6 ay sürer dedi.. ama bilmiyorum fiyatları soramadım .. ilk muayene ücreti de vermedim (çider üyeliği nedeniyle)... bu ay sonuna doğru giderim inşallah o zaman öğrenicem!
Teşekkür ederim. ÇİDER' i ben de düşündüm ama aslında aklımda Aret Kamar var. Onun da ÇİDER anlaşması yok. Bülent Tıraş buradaki doktorla da anlaşmalı çalışıyor. Bir arkadaşın hamile kalmasına yardımcı oldu. Hevesleniyordum. AMH çok düşük çıkınca buradaki doktor tedaviyi kabul etmeyebilir demişti. Bakalım sonunda ne çıkacak. Umut' tan dosyamı istedim bugün. Karşı ödemeli göndeririz dediler, güldüm. 7,5 TL kargo ücretini bile hesaplıyorlar
Canim benim olurmu öyle şey ne hakkım varki sizlerin üzerinde yinede tabiki helal olsun.insallah umut ettiğimiz güzel gelişmeler olurda hepimiz hamis oluruz.gelismeler oldukça sizlerle paylaşıcam. Sevgilerhayırlı olsun canım!
teşekkür ederim..
Seni heyecanla takip ediyoruz! Gerçekten de hakkını helal et bizlere! Ne diyeceğimizi bilemiyoruz biz de!!
haklısın .. yazını okurken bir baktım ki sımsıkı nefesimi tutmuşum! bir bıraktım ki!!!!! ohhh!!!!
Ben 10 gün önce Çider üzerinden Bülent Tıtaşa muayeneye gittim. Bu ay biesteron ve cyclo progynova kullanıyorum.. Adetimle gideceğim.. Bana önce biriktirelim ve pgt yapalım diye..6 ay sürer dedi.. ama bilmiyorum fiyatları soramadım .. ilk muayene ücreti de vermedim (çider üyeliği nedeniyle)... bu ay sonuna doğru giderim inşallah o zaman öğrenicem!
Bülent tıraş bu hafta sonu sözcü gazetesinin pazar ekinde tam sayfa tüp bebekteki gelişmeleri anlatmış bilmediğimiz bişey yok orda sanırsam ama bilgili ve kendini yenileyen guven veren bir havası var ucuncu denememde bülent beyle nur hanım arasında gdıp gelıyorum ikisiylede ön görüşme yapmaya calışacagım bende
Dolu bir doktor. Ben buradaki doktorun yorumundan dolayı biraz soğumuştum. " Bülent Bey'le kendin görüş, tedavini kabul etmeyebilir, onların da korumaları gereken bir ünü var" dedi net olarak. Hem buradakinden, hem genel olarak Acıbadem' den soğudum bir anda. Aslında ileri yaş ve düşük amh, yüksek fsh düşününce Aret Kamar ve Erbil Bey önde gelen isimler diye biliyorum. Yine de Allah' ın bileceği şey tabi.
canımcığın inş hayat bebişlerimizle daha bir güzelleşecek...canım grad kaç senin emriyolar kaç hücreliymiş...canım hiç öyle düşünme beterin beteri var ben halime herzaman şükrediyorum en azından bitanede olsa emriyom oluyor çook sağlıklıyız ve yumoş varsa heran hamile kalabilirız..canm senin minişler karnında inş Allahın izniylede çok sağlıklı olucaklar...Allahım dermansız der vermesin canım...az kaldı son beş gün heycan varmı canım..ben transferde sonlara yaklaştıkça daha bir asabi oluyordum...Allahım sabır versin eşlerimize..
Hiç belli olmaz arkadaşım neye niyet neye kısmettir bu işler
Merhaba, bebeğiniz umarım tutunur. Bekleme safhasında doğru nefes alma tekniği ile rahime daha çok oksijen gidiyormuş. Doğru-derin nefes alma genelde bildiğimiz ama pek uygulamadığımız yöntem, hatırlatayım istedim.
haklısınn halimize şükretmemiz gerekiyor ama bu bekleme süreçleri yıpratıcı.. son 6 ayda peş peşe 3 tane tedavi gördüm tedaviler bunalttı ama artık sonu iyi gelir umarım..
grade1 var 2 tane canım.. 1 tanede grade2 varmış..
cumartesi en geç 10.30 da belli olmuş olur.. testi verdiğim yer daha ben eve gelmeden mail atmış oluyor çok hızlı bakıyorlar..
güzel dileklerin için çok sağol canımm.. çok öpüyorum
İnşallah sonu iyi gelicek arkadaşım sen gönlünü ferah tut...
Kızlar selam, nasılsınız? umarım herkes iyidir...uzun süredir yazamadım, uzun bi süreç bekledim, beklemek istedim..şimdi ege üni.gidiyorum...tedaviye başlıyoruz..
sağoll canım.. senin doktorun kimdi hayatım.. nerede tedavi görüyordun....
kaç yaşındaydın ve çalışıyormusun:)) ayy çokmu soru sordummm
Ben florance nightengale de tedavi gördüm iki denememide dr Nuri Delikara ile yaptım yaş 40 :) sebepsiz infertilite ikinci denemeye başlamadan işi bıraktım rahat olmak adına.üçüncü denemeyide yapıp ona göre işe dönüp dönmemeye karar vericem şimdilik ev hanımıyım :)))
canımm yakın bi arkadaşımda Nuri beyde tedavi oluyor..
sebepsiz infertileninde sebebi var biliyorsun... sadece sebebin ne olduğunu anlayacak kadar tıp ilerlememiş diyor tüp bebek doktorları..
aynı durumlardayız bende 5 negatif tedaviden sonra eşimin tedaviye daha çok ağırlık vermem için yaptığı yoğun baskılarla ve işimin çok yoğunluğundan dolayı 1 yıl ara verdim iş hayatıma.. 36 yaşındayım..
şubat ayından bu yana evdeyim ama hiç sevmedim ev hayatını.. 13 yıldır çalıştığım yerdi şimdi en çok istediğim şey bebeşime kavuşup işime geri dönmek.. şubatta tedavi olmuştum olmadı şimdi tekrar denedim bakalım ne olacak.. hayırlısı canım çok öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?