- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.001
benim hikayemde öyle 40ından sonra ama epey sonra aanızda en büyüğünüz benim. daha önce anne oldum ama hayatımın çok zor bir dönemiydi. yeniden denedik olmadı. tüp bebek tedavisi oldum ne kadar yıpratıcıymış. kimse gerçekten ne yaptığını bilmiyormuş meğer. tedavi olsa olsa tahminleri ile ilerliyor. üstelik psikolojik savaşımızda cabası. bu yaşta ne ğereği var diyenler sizin yaşınızda şansınız yüzde 5 diyenler ortalık dangalaktan geçilmiyor. başta fsh 29du tüp bebek bu değerle yapılmazmış agnucuston bal çörek otu tarçın vs düşürdüm 13e . başladık tedaviye. ilk sefer yumurta olmadı sonrakinde toplanan yumurta bölünüp çoğalmadı şimdi b hcg değerlerim düşük diye dış gebelikle korkutuyorlar iki defa emboli geçirmiştim bu nedenle kan sıvılaştırıcı iğnede oluyorum.moralim bozuk ama asla başımı eğip ağlamayacağim . akbabalara fırsat vermeyeceğim. insanın hamile kalamaması bir kusur vs değilki sadece takdiri ilahi. bu 7 yıllık maceradan tek bir şey öğrendi kafana takmakla olmuyor.merak eden olursa ekleyeyim bende kesede görülmedi allahımın istediği saati bekleyeceğim ve asla birdaha o merkezlere gitmeyeceğimcanımm yakın bi arkadaşımda Nuri beyde tedavi oluyor..
sebepsiz infertileninde sebebi var biliyorsun... sadece sebebin ne olduğunu anlayacak kadar tıp ilerlememiş diyor tüp bebek doktorları..
aynı durumlardayız bende 5 negatif tedaviden sonra eşimin tedaviye daha çok ağırlık vermem için yaptığı yoğun baskılarla ve işimin çok yoğunluğundan dolayı 1 yıl ara verdim iş hayatıma.. 36 yaşındayım..
şubat ayından bu yana evdeyim ama hiç sevmedim ev hayatını.. 13 yıldır çalıştığım yerdi şimdi en çok istediğim şey bebeşime kavuşup işime geri dönmek.. şubatta tedavi olmuştum olmadı şimdi tekrar denedim bakalım ne olacak.. hayırlısı canım çok öptüm..
23 Nisan günü ki çok anlamlı bir gün kızım Ayzen i dünyaya getirdim darısı tüm isteyenlere inşallah tabloda düzeltirmisiniz lütfen
benim hikayemde öyle 40ından sonra ama epey sonra aanızda en büyüğünüz benim. daha önce anne oldum ama hayatımın çok zor bir dönemiydi. yeniden denedik olmadı. tüp bebek tedavisi oldum ne kadar yıpratıcıymış. kimse gerçekten ne yaptığını bilmiyormuş meğer. tedavi olsa olsa tahminleri ile ilerliyor. üstelik psikolojik savaşımızda cabası. bu yaşta ne ğereği var diyenler sizin yaşınızda şansınız yüzde 5 diyenler ortalık dangalaktan geçilmiyor. başta fsh 29du tüp bebek bu değerle yapılmazmış agnucuston bal çörek otu tarçın vs düşürdüm 13e . başladık tedaviye. ilk sefer yumurta olmadı sonrakinde toplanan yumurta bölünüp çoğalmadı şimdi b hcg değerlerim düşük diye dış gebelikle korkutuyorlar iki defa emboli geçirmiştim bu nedenle kan sıvılaştırıcı iğnede oluyorum.moralim bozuk ama asla başımı eğip ağlamayacağim . akbabalara fırsat vermeyeceğim. insanın hamile kalamaması bir kusur vs değilki sadece takdiri ilahi. bu 7 yıllık maceradan tek bir şey öğrendi kafana takmakla olmuyor.merak eden olursa ekleyeyim bende kesede görülmedi allahımın istediği saati bekleyeceğim ve asla birdaha o merkezlere gitmeyeceğim
benim hikayemde öyle 40ından sonra ama epey sonra aanızda en büyüğünüz benim. daha önce anne oldum ama hayatımın çok zor bir dönemiydi. yeniden denedik olmadı. tüp bebek tedavisi oldum ne kadar yıpratıcıymış. kimse gerçekten ne yaptığını bilmiyormuş meğer. tedavi olsa olsa tahminleri ile ilerliyor. üstelik psikolojik savaşımızda cabası. bu yaşta ne ğereği var diyenler sizin yaşınızda şansınız yüzde 5 diyenler ortalık dangalaktan geçilmiyor. başta fsh 29du tüp bebek bu değerle yapılmazmış agnucuston bal çörek otu tarçın vs düşürdüm 13e . başladık tedaviye. ilk sefer yumurta olmadı sonrakinde toplanan yumurta bölünüp çoğalmadı şimdi b hcg değerlerim düşük diye dış gebelikle korkutuyorlar iki defa emboli geçirmiştim bu nedenle kan sıvılaştırıcı iğnede oluyorum.moralim bozuk ama asla başımı eğip ağlamayacağim . akbabalara fırsat vermeyeceğim. insanın hamile kalamaması bir kusur vs değilki sadece takdiri ilahi. bu 7 yıllık maceradan tek bir şey öğrendi kafana takmakla olmuyor.merak eden olursa ekleyeyim bende kesede görülmedi allahımın istediği saati bekleyeceğim ve asla birdaha o merkezlere gitmeyeceğim
merhaba sizleri takip ediyorum beni de eklerseniz sevinirim yaş 38 Adana Fsh 28 - - - çocuğum yok . ilk tüp bebek denemem dün 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis var. eşimde sorun yok.
bebeklerve canımm bugün hastaneden güzel haberin gelecek ve hepsi döllendi diyecekler inşallah.. bizde heyecanla bekliyoruz..
canım çok sağol seninle tanışamadık..
aramıza yeni katıldın sanırım.. hangi aşamadasın şu anda cnm tedavi sürecindemisin..
aslında haklısın.. geçen denemelerimde bu nefes uygulamasını hep yapıyordum ama bu defa hiç yapmadım.. aklıma hiç gelmedi.
23 Nisan günü ki çok anlamlı bir gün kızım Ayzen i dünyaya getirdim darısı tüm isteyenlere inşallah tabloda düzeltirmisiniz lütfen
merhaba sizleri takip ediyorum beni de eklerseniz sevinirim yaş 38 Adana Fsh 28 - - - çocuğum yok . ilk tüp bebek denemem dün 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis var. eşimde sorun yok.
MERHABA ARKADAŞLAR
ensu canım dün arayacaklar diye bekledim aramadılar sabah yapılmıştı opu acaba bugün mü ararlar yoksa ben mi arasam çok heyecanlıyım
bana yazan arkadaşlar
ENSU ,
TUTKU,
BCEMRE,
2220
hepinize teker teker yazmak isterdim işlerim çok yoğun dün işe gelemedim diye birikmiş
hepinizi çok püyorum alahım hepinizin bebişlerini en kısa zamanda kucağınıza almayı nasib etsin
yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz aramıza bol şanslar diliyorum hepinizi öpüyorum
MERHABA ARKADAŞLAR
ensu canım dün arayacaklar diye bekledim aramadılar sabah yapılmıştı opu acaba bugün mü ararlar yoksa ben mi arasam çok heyecanlıyım
bana yazan arkadaşlar
ENSU ,
TUTKU,
BCEMRE,
2220
hepinize teker teker yazmak isterdim işlerim çok yoğun dün işe gelemedim diye birikmiş
hepinizi çok püyorum alahım hepinizin bebişlerini en kısa zamanda kucağınıza almayı nasib etsin
yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz aramıza bol şanslar diliyorum hepinizi öpüyorum
hoşgeldinn canımm.. tedavi hayırlı olsun.. 3 yumurta gayet güzell bir sayı döllenme durumunu öğrendinmi canım hepsi döllenmiştir inşallah.. nerede tedavi oluyorsun..
Hoşbulduk canımm... az önce laboratuvardan aradılar sadece 1 tanesi döllenmiş ve gelişirse donduracaklarmış. Progestoron hormonum yüksek olduğu için transfer yapamıyorlarmış. İlaçları bırakmamı söylediler.. çok üzüldüm şimdi naapıcam ben
Tedavim Ankada Tüp bebek merkezinde yapılıyor.
Teşekkür ederim canım duaların için ama maalesef yalnızca biri döllenmiş o da transfer olamıycak çünkü hormonlarım yüksekmiş...Hoşgeldin canım üç yumurtan inşaalh güzelce bölünüp çoğalır ve transfer edilir dualarımız seninle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?