- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.021
MERHABA ARKADAŞLAR
ensu canım dün arayacaklar diye bekledim aramadılar sabah yapılmıştı opu acaba bugün mü ararlar yoksa ben mi arasam çok heyecanlıyım
bana yazan arkadaşlar
ENSU ,
TUTKU,
BCEMRE,
2220
hepinize teker teker yazmak isterdim işlerim çok yoğun dün işe gelemedim diye birikmiş
hepinizi çok püyorum alahım hepinizin bebişlerini en kısa zamanda kucağınıza almayı nasib etsin
yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz aramıza bol şanslar diliyorum hepinizi öpüyorum
Hoşbulduk canımm... az önce laboratuvardan aradılar sadece 1 tanesi döllenmiş ve gelişirse donduracaklarmış. Progestoron hormonum yüksek olduğu için transfer yapamıyorlarmış. İlaçları bırakmamı söylediler.. çok üzüldüm şimdi naapıcam ben
Tedavim Ankada Tüp bebek merkezinde yapılıyor.
Günaydın; kafama takılan soruları internette araştırınca siteyi buldum, baktım aynı amaç için samimi-çıkarsız bir grup oluşmuş, hadi üye olayım dedim. Yaş 43 sayılır, bir düşük yaşadım, Bahçeci Fulya'da 3 bebişim beni bekliyor, kisti gönderince bebişlerimi alacağım....
Nasrettin hoca misali damdan düşenlerin yaşadıkları tecrübe daha inandırıcı oluyor. Tedavi sürecinde insanın kafasından milyonlarca soru geçiyor, soruların cevaplarının bir kısmını bu sitede bulmak insana moral veriyor.
Canım hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın geçenlerde yazmıştım negatif sonuçlarımda birdahaki tedavi için zaman hiç geçmiyordu ama bebiş tutununca zaman hızla akıp geçiyor hepimiz bu yollardan geçtik hemen umutsuzluğa kapılma ne olur
Hayırlı haberler ver de, tek tek yazmasan da olur, biz aynı derecede seviniriz. Benim opum günün ilk işlemiydi. Ertesi gün akşam üzeri 16:00 da ben arayıp öğrenmiştim durumu. Opudan sonra 12 saat kadar yumurta ve spermleri işleme tabi tutuyorlar. Sonra döllenme işlemini yapıp 8 saat kadar da onun için beklemeleri gerekiyor. Bugün 15:00 e kadar aramazlarsa sen arayıp öğrenebilirsin.
Hoşbulduk canımm... az önce laboratuvardan aradılar sadece 1 tanesi döllenmiş ve gelişirse donduracaklarmış. Progestoron hormonum yüksek olduğu için transfer yapamıyorlarmış. İlaçları bırakmamı söylediler.. çok üzüldüm şimdi naapıcam ben
canımm opunun yapıldığı gün belli olmuyor.. bugün kesin ararlar telefonunu yanından ayırma:))
Her şeyde bir Hayr vardır. Dondurulursa; takip eden ay rahim dinlenip hazırlanınca daha rahat tutunabilir. Bu arada progestorunun da düşürülür, şimdi üzülme zamanı değil, ya biri de döllenmeseydi o zaman ne düşünürdün? İnş.dondurmanı yaparlar ve zamanı gelince keyifle yerken bu günleri hatırlarsın...
Teşekkür ederim canım .. üzülmekten ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum..tedavi zaten yıpratıcı.. olumlu sonuç alamamak çok kötü..
Teşekkür ederim canım .. üzülmekten ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum..tedavi zaten yıpratıcı.. olumlu sonuç alamamak çok kötü..
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama halam 48 yaşında 2 hafta önce ikizleri oldu umudunu yitirme
ay evet öğle yapacam ama heyecanlı ve tedirginim canım senin test sonucun ne zamandı
Ayyyyy maşallah ya böyle haberler beni çok mutlu ediyor bu ay bir arkadaşımda başladı tedaviye 40 yaşında ve çok umutsuz üstelik bu ay yumurtalıklarını geliştirici hap vermiş bir ay daha bekleyecek diye çok üzülüyo hemen bu güzel haberi ona vermeliyim
ay evet öğle yapacam ama heyecanlı ve tedirginim canım senin test sonucun ne zamandı
hatta bu bizde ırsi 2 halamında olmuyordu halamın 1 tanesinin olunca 48 yaşındaki halamda ona annelik yapmaya başladı sonra son 1 şans dedi ikiside defalarca deneme yapmıştı çünkü şimdi halamın ikizleri oldu biri kız biri erkek ege ve ela :)
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama halam 48 yaşında 2 hafta önce ikizleri oldu umudunu yitirme
Güzel motivasyon haberi.. Sakıncası yoksa tüp bebiş ise, merkezi ve dr.'nun ismini belirtebilir misiniz?
Haklısın umudumuzu kaybetmemeliyiz. Yaş 38, bir yıllık evliyim. Hayalkırıklığı yaşayınca sanki dünyanın sonuymuş gibi geliyor ama Umut her zaman vardır. Bu arada olursa bebeğimin ismini Umut koymak istiyorum. Kaybettiğim kardeşimin adını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?