Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm opunun yapıldığı gün belli olmuyor.. bugün kesin ararlar telefonunu yanından ayırma:))

Her şeyde bir Hayr vardır. Dondurulursa; takip eden ay rahim dinlenip hazırlanınca daha rahat tutunabilir. Bu arada progestorunun da düşürülür, şimdi üzülme zamanı değil, ya biri de döllenmeseydi o zaman ne düşünürdün? İnş.dondurmanı yaparlar ve zamanı gelince keyifle yerken bu günleri hatırlarsın...

canımm hepimiz aynı şekilde buluştuk:)) araştırma yaparken karşımıza kadınlar kulubu çıkıyor ilk..
ayy ne güzell donmuşların varrr.. kistinde inşallah ilk adetinle eriyecek cinstendirr... hemen buz bebeklerine kavuşursun..

Teşekkür ederim canım .. üzülmekten ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum..tedavi zaten yıpratıcı.. olumlu sonuç alamamak çok kötü..

canım çok sağol bende arasam aramasam mı diye düşünüyordum 3 kadar bekleyecem dediğin gibi

canımm transferin şu anda yapılmayacaksa ilaçları bıraktırmaları normal.. çoğumuz ufak sebeplerden bir sonraki ay transfer oluyoruz.. doktorun çok bilinçliymiş herşeyi gözönünde bulunduruyor.. progestoronu hiç takip etmeden transfer yapan okadar çok merkez varki..
bir tane buz bebeğin olacak inşallah..

Haklısın herşeyde bi hayır vardır. dediğin gibi bi tanesi döllendi en azından... inşallah o dondurulabilir.. Sağol canım kendimi daha iyi hissediyorum.. :2:

Teşekkür ederim canım .. üzülmekten ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum..tedavi zaten yıpratıcı.. olumlu sonuç alamamak çok kötü..

Haklısın bugün çok acı duyarsın gün geçmek bilmez dünya başına yıkılmış gibi gelir hayat çok anlamsız ve boş gelir bön bön etrafa bakıp duygusuzca zamanın akıp geçmesini beklersin amaaaaaaaaaaaaaaaa emin ol sabah olduğunda kendini daha hırslı daha güçlü yeniden başlamanın verdiği cesaretle daha mutlu hissedersin dibe vurmadan yüze çıkılmıyor

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama halam 48 yaşında 2 hafta önce ikizleri oldu umudunu yitirme

Ayyyyy maşallah ya böyle haberler beni çok mutlu ediyor bu ay bir arkadaşımda başladı tedaviye 40 yaşında ve çok umutsuz üstelik bu ay yumurtalıklarını geliştirici hap vermiş bir ay daha bekleyecek diye çok üzülüyo hemen bu güzel haberi ona vermeliyim

hatta bu bizde ırsi 2 halamında olmuyordu halamın 1 tanesinin olunca 48 yaşındaki halamda ona annelik yapmaya başladı sonra son 1 şans dedi ikiside defalarca deneme yapmıştı çünkü şimdi halamın ikizleri oldu biri kız biri erkek ege ve ela :)

ay evet öğle yapacam ama heyecanlı ve tedirginim canım senin test sonucun ne zamandı

Bebişine bir adım daha yaklaştın... Opu'dan sonra kaç yumartayı aldıklarını ve genel olarak durumu hakkında bilgi vermediler mi? 24 saat içerisinde de sonucunu bildiriyorlar.

Güzel motivasyon haberi.. Sakıncası yoksa tüp bebiş ise, merkezi ve dr.'nun ismini belirtebilir misiniz?

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama halam 48 yaşında 2 hafta önce ikizleri oldu umudunu yitirme

Haklısın umudumuzu kaybetmemeliyiz. Yaş 38, bir yıllık evliyim. Hayalkırıklığı yaşayınca sanki dünyanın sonuymuş gibi geliyor ama Umut her zaman vardır. Bu arada olursa bebeğimin ismini Umut koymak istiyorum. Kaybettiğim kardeşimin adını...

inşallah canım hayırlısı olsun

Umutsuzluk yok tatlım hep negatifleri gördük aşağı yukarı hepimiz ama elbet birgün Allahın izniyle olacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…