Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benimde küçük yaşta vefat eden kardeşim vardı adı Umut (

Moral bozmak yok. Bebeğin nasibine yazıldıysa, sadece doğru zamanı bekliyordur gelmek için. Sakin ol ve bebeğine sağlıkla kavuşmak için çabala. Stres, sana da bebeğine de her şeyden çok zarar verir...

Teşekkür ederim canım .. üzülmekten ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum..tedavi zaten yıpratıcı.. olumlu sonuç alamamak çok kötü..

Topla kendini. Bu ruh halin kistini besliyor çünkü. En sevdikleri şey stres. Sabah akşam soğan kürü yap birkaç gün. Folikül kistiyse hemen gidiyor. Değilse de küçülüyor. Benim de vardı. O yüzden bir ay tedavim ertelenmişti. Şimdi gözünün yaşını sil ve bebeğine kavuşunca hissedeceğin mutluluğa odaklan. Hamilelik haberini eşine nasıl vereceğini, bebeğin karnında büyürken onu iyi beslemek için girişeceğin mutfak mücadelesini, ilk tekmesini hissettiğinde yaşayacağın şaşkınlığı, mis kokusunu... Sakinleş ve o muhteşem misafir için hazırlan. Hemen şimdi...

Halana tebriklerimizi ilet lütfen. Allah bebekleriyle geçireceği uzun bir ömür versin...

Kardeşine Allah' tan rahmet diliyorum. Aslında yaşadıklarımız hep yan yolda yürüyen alternatifler. Bizler kendimizi olumlu düşünmek için o kadar zorluyoruz ki, o ihtimali atlıyoruz, görmek istemiyoruz. Başımıza gelince de sarsılıyoruz. Ama bunlar hayatın içindeki gelişmeler. Bizi ele geçirmesine izin verirsek, hedefimize daha zor ulaşırız. O yüzden acıyı dozunda yaşayıp, yeni umutlara yönelmek hem bedenimizi, hem ruhumuzu iyileştirecektir. Gelmeyecek olana ağlamak, gelmek için sabır göstereni küstürür. Hadi, toparlan artık...

iyi haberlerini bekliyoruz canım.. İnşallah yumurtaların döllenmiştir. Hataydasın galiba ben de Adanadayım Ankada tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Sen nerde tedavi görüyorsun?

canım ben hataydayım mozaik tüp bebeye gidiyorum ama demin aradılar maalesef yumurta döllenmemiş
başka alternatifler arayacaz sağlık olsun ne yapalım
sen ankaradan memnunmusun kaçıncı denemen bu yaş kaç çok şey sordum galiba ama bir alternatif arayışı içindeğim şu anda ne yapacağımı bilemiyorum

arkadaşlar demin hastaneden aradılar malesef yumurta kalitesiz döllenmemiş

canımm yaa çok geçmiş olsunnn( çok üzüldümm inan seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde böyle döllenmediği için yarıda kalan tedavim var.. inşallah bu son olumsuz gelişme olur..
doktor değiştirme imkanın varsa değiştir canım sonuçta döllenme olmuyorsa bu doktorun protokolü sana iyi gelmedi belkide..

çok üzüldümmm

Geçmiş olsun, boğulursan büyük denizde boğul diye boşuna söylememişler, tüp bebişe genelde ticari gözle bakılıyor. Araştırmalarını; bizim yaş grubunda başarı sayısı fazla, uzman embrologları olan ve günceli takip edebilecek labaratuvar ortamı bulunan merkezlerde yaparsan en azından için rahat eder diye düşünüyorum..

canım inşalah güzel haberlerini alırız maalesef benim kötü haber sonucum geldi işlem iptal oldu döllenme olmamış

cnm evet gördümm ve çok üzüldüm.. (
hemen önüne bakman gerekli.. hastaneye ödemenin tamamını yaptıysanız transfer ücretini geri talep et canımm veriyorlar..
bugünü bugünde bırakıp hemen başka hastane ve baska merkeze yönelmen en iyisi olur belkide..

kime gidebilirim bilemiyorum ben hataydayım istanbula gitmeyi düşünüyorum ama çok iyi bir seçim yapmam lazım
ikide bir işimizi bırakıp gidemeğiz maddi manevi aşar bizi ileri yaş konusunda deneğimli bir merkeze gitmek istiyorum

İyi tarafından bak. Transfer sonrası negatif daha zor. İleri yaş, rezerv azlığı gibi konularda İstanbul' da bile çok az merkez var, başarılı olan. İsmi sık geçen Aret Kamar, Bahçeci Fulya benim sık duyduklarım. Sen de araştırırsın mutlaka. Ama önce dinlen biraz...

zanorkcum yazdığın mesajları beğenecem ama kk izin vermiyor

sen ne kadar olumlu ve pozitif düşünen birisin senin yazdıklarını okumak bana o kadar iyi geliyorki anlatamam hayata bakış açın çok güzel

bende olumsuzluklar karşısında dibe vurur sonra silkelenir kalkar yoluma devam ederim ama bir başkasının da hayat mücadelesinde heleki bebek sahibi olmak yolundaki mücadelede bu kadar pozitif düşüncelerini okumak insana çok iyi geliyor teşekkürler arkadaşım iyiki buradasın bizimlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…