- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.041
Haklısın umudumuzu kaybetmemeliyiz. Yaş 38, bir yıllık evliyim. Hayalkırıklığı yaşayınca sanki dünyanın sonuymuş gibi geliyor ama Umut her zaman vardır. Bu arada olursa bebeğimin ismini Umut koymak istiyorum. Kaybettiğim kardeşimin adını...
canım benimde küçük yaşta vefat eden kardeşim vardı adı Umut(
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama halam 48 yaşında 2 hafta önce ikizleri oldu umudunu yitirme
Hoşbulduk canımm... az önce laboratuvardan aradılar sadece 1 tanesi döllenmiş ve gelişirse donduracaklarmış. Progestoron hormonum yüksek olduğu için transfer yapamıyorlarmış. İlaçları bırakmamı söylediler.. çok üzüldüm şimdi naapıcam ben
Tedavim Ankada Tüp bebek merkezinde yapılıyor.
Teşekkür ederim canım .. üzülmekten ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum..tedavi zaten yıpratıcı.. olumlu sonuç alamamak çok kötü..
cumartesi sabah 10.30 gibi belli olmuş olur canımm..
hatta bu bizde ırsi 2 halamında olmuyordu halamın 1 tanesinin olunca 48 yaşındaki halamda ona annelik yapmaya başladı sonra son 1 şans dedi ikiside defalarca deneme yapmıştı çünkü şimdi halamın ikizleri oldu biri kız biri erkek ege ve ela :)
Haklısın umudumuzu kaybetmemeliyiz. Yaş 38, bir yıllık evliyim. Hayalkırıklığı yaşayınca sanki dünyanın sonuymuş gibi geliyor ama Umut her zaman vardır. Bu arada olursa bebeğimin ismini Umut koymak istiyorum. Kaybettiğim kardeşimin adını...
canım benimde küçük yaşta vefat eden kardeşim vardı adı Umut(
iyi haberlerini bekliyoruz canım.. İnşallah yumurtaların döllenmiştir. Hataydasın galiba ben de Adanadayım Ankada tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Sen nerde tedavi görüyorsun?
Halana tebriklerimizi ilet lütfen. Allah bebekleriyle geçireceği uzun bir ömür versin...
Senin de kardeşine Allah' tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun...
arkadaşlar demin hastaneden aradılar malesef yumurta kalitesiz döllenmemiş
cumartesi sabah 10.30 gibi belli olmuş olur canımm..
canım ben hataydayım mozaik tüp bebeye gidiyorum ama demin aradılar maalesef yumurta döllenmemiş
başka alternatifler arayacaz sağlık olsun ne yapalım
sen ankaradan memnunmusun kaçıncı denemen bu yaş kaç çok şey sordum galiba ama bir alternatif arayışı içindeğim şu anda ne yapacağımı bilemiyorum
canım inşalah güzel haberlerini alırız maalesef benim kötü haber sonucum geldi işlem iptal oldu döllenme olmamış
canımm yaa çok geçmiş olsunnn( çok üzüldümm inan seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde böyle döllenmediği için yarıda kalan tedavim var.. inşallah bu son olumsuz gelişme olur..
doktor değiştirme imkanın varsa değiştir canım sonuçta döllenme olmuyorsa bu doktorun protokolü sana iyi gelmedi belkide..
çok üzüldümmm
kime gidebilirim bilemiyorum ben hataydayım istanbula gitmeyi düşünüyorum ama çok iyi bir seçim yapmam lazım
ikide bir işimizi bırakıp gidemeğiz maddi manevi aşar bizi ileri yaş konusunda deneğimli bir merkeze gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?