- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.061
canım inşalah güzel haberlerini alırız maalesef benim kötü haber sonucum geldi işlem iptal oldu döllenme olmamış
zanorkcum yazdığın mesajları beğenecem ama kk izin vermiyor
sen ne kadar olumlu ve pozitif düşünen birisin senin yazdıklarını okumak bana o kadar iyi geliyorki anlatamam hayata bakış açın çok güzel
bende olumsuzluklar karşısında dibe vurur sonra silkelenir kalkar yoluma devam ederim ama bir başkasının da hayat mücadelesinde heleki bebek sahibi olmak yolundaki mücadelede bu kadar pozitif düşüncelerini okumak insana çok iyi geliyor teşekkürler arkadaşım iyiki buradasın bizimlesin
Teşekkür ederim.
Polyanna kitabını ezbere satır satır yazabilirim. Sanırım ondan
İtiraf ediyorum, bu ay başında bir bioenerji uzmanından yardım aldım. Genel olarak kendimi sevsem de derinlerdeki kırgınlık ve üzüntüler beni de esir almaya başlamıştı. Hele geçen ay üstüste gelen üzüntülerle başetmekte epey zorlandım. Çok şükür şimdi daha iyiyim. Bir de hayvanlarla haşır neşir olmanın çok faydasını görüyorum. Ben onlara yemek veriyorum, onlar bana umut oluyor. Bir nevi alışveriş. Ama ben daha karlıyım sanki
kime gidebilirim bilemiyorum ben hataydayım istanbula gitmeyi düşünüyorum ama çok iyi bir seçim yapmam lazım
ikide bir işimizi bırakıp gidemeğiz maddi manevi aşar bizi ileri yaş konusunda deneğimli bir merkeze gitmek istiyorum
Canim benim gerçekten çok üzüldüm hep güzel haberler alacaksın diye bekliyordum ama olsun darisi inşallah bir sonraki tedavine.miral bozmak yok bundada vardır bir hayır .önemli olan nedenlerini bulup yola daha emin adımlarla devam etmek.sevgilerimle canimcanım ben hataydayım mozaik tüp bebeye gidiyorum ama demin aradılar maalesef yumurta döllenmemiş
başka alternatifler arayacaz sağlık olsun ne yapalım
sen ankaradan memnunmusun kaçıncı denemen bu yaş kaç çok şey sordum galiba ama bir alternatif arayışı içindeğim şu anda ne yapacağımı bilemiyorum
bazen bir uzmandan yardım almaya hepimizin ihtiyacı var sen bunu yaparak çok iyi etmişsin
hayvanların zarar görmesini asla istemem balkonuma kuşlar için yem bırakırım bayatlayan ekmekleri sokaktaki kedilerin köpeklerin yiyeceği yerlere bırakırım ama evde sadece akvaryumda balık beslemeyi seviyorum
Hoşbulduk canımm... az önce laboratuvardan aradılar sadece 1 tanesi döllenmiş ve gelişirse donduracaklarmış. Progestoron hormonum yüksek olduğu için transfer yapamıyorlarmış. İlaçları bırakmamı söylediler.. çok üzüldüm şimdi naapıcam ben
Tedavim Ankada Tüp bebek merkezinde yapılıyor.
canım ben hataydayım mozaik tüp bebeye gidiyorum ama demin aradılar maalesef yumurta döllenmemiş
başka alternatifler arayacaz sağlık olsun ne yapalım
sen ankaradan memnunmusun kaçıncı denemen bu yaş kaç çok şey sordum galiba ama bir alternatif arayışı içindeğim şu anda ne yapacağımı bilemiyorum
İyi bir tercih. Dinlendiriyor insanı. Ama bırakıp bir yere gitmek zor oluyor. Yanımda gezebilecek bir dost istemiştim. Yalnızlığımı paylaşsın, oyun oynayalım, sarılalım... Sadece köpeğimiz vardı. Kedimi 21 Aralık 2012' de herkes kıyameti beklerken buldum. Kış geçene kadar kalacaktı sözde. Ama ayrılamadık. Şimdi 3 kızı var yanımda. Hepsinden de her gün yeni birşeyler öğreniyor insan. Hepsinin kendine göre kişilikleri var. Ne bir balık diğerine, ne bir kuş diğerine benziyor. En güzeli de birlikte yaşama becerileri. Oyun oynayabilmeleri. Biri beni sustursunnnn
İyi tarafından bak. Transfer sonrası negatif daha zor. İleri yaş, rezerv azlığı gibi konularda İstanbul' da bile çok az merkez var, başarılı olan. İsmi sık geçen Aret Kamar, Bahçeci Fulya benim sık duyduklarım. Sen de araştırırsın mutlaka. Ama önce dinlen biraz...
sağol canım verdiğin bilgiler için evet sıkı bir araştırma yapmak lazım fulyayı internette dolaşırken bende çok duyuyorum ama bakalım şimdi hala şoktayım kendime gelmam lazım
Susmaaaa arkadaşımm ohh ne güzel paylaş ki artsın çogalsın biz de faydalanlım başjalarına faydamız olsun fikirlerle duygularla beslenir insanlarr besle biziiiii
canımcığım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır mutlaka ..benimde 3 tedavimde aradıklarında kalitesiz dölendi ama bölünmeyebilir demişti emriyolog çook alamıştım çook üzülmüştüm inan seni çook iyi anlayabiliyorum..ama transfer olup tutmamasıda çook acı...verdiğin paraya yanasın tutmadığnamı yanasın sen transfer ücretini geri alabilirsin canım mutlaka tekrar ara merkezi bilgi al..Allahım sabır versin canım bugün doya doya acını yaşa yarından itibaren kendini daha iyi hissedeceksin inş kendini bakıma sok canım biesterona tekrar başla polen propolis arı sütü bal Qenzim 10 kullan omega kulan..bunlar yumurta kalitesine çok iyi geliyor..
sağol canım verdiğin bilgiler için evet sıkı bir araştırma yapmak lazım fulyayı internette dolaşırken bende çok duyuyorum ama bakalım şimdi hala şoktayım kendime gelmam lazım
canım gülnevanın dediği şeyler çok etkili.
biesterona hemen başlayıp 2 ay mutlaka kullan, Qenzim Q10, Apitera bal polen propolis (eczaneler getiriyor) , elevit, bunları tedavin başlamadan önce 2 ay önceden başlarsan yumurta sayın ve kaliten mutlaka artar.. eşinede bu süreçte balık yağı hapı içirtebilirsen iyi olur..
Üzülmek zaman ve enerji kaybından başka bir şey değil aslında. Bir de yürek söz dinlese...
Hiç değilse dertleşip rahatlayabileceğin bir ortamın var. Burası çok güvenli hissettiriyor bana. Burada bir arkadaş daha tüp bebek yaptırdı sene başında. Şimdi çok şükür hamile. Ama benden başka kimseyle konuşamadı. hamile kalmasına rağmen yaşadığı strese şahit olmasam inanmazdım. Burası gerçekten nimet. Eşler bile yetmiyor böyle zamanda. Ama acını üç gün yaşa. Sonra kendini topla ve hayata da umutlarına da dört elle sarıl. Allah yüreğine evlat ateşi düşürdüyse, elbet vardır bir bildiği.
En sonunda acılarımı, "bundan ne ders almalıyım" diye incelemeye başladım. Dersimi alınca da küçük bir parçasını kendime saklayıp gerisini çöpe atıyorum. Sakladığım parça aldığım dersi unutmamak için. Büyümesin diye sık sık çıkarıp bakmamaya çalışıyorum. Orada bir yerde olduğunu bilmek yetiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?