Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım inşalah güzel haberlerini alırız maalesef benim kötü haber sonucum geldi işlem iptal oldu döllenme olmamış

Üzülme dicem biliyorum boş gelecek umudunu yitirme lütfen imkanın varsa tekrar dene arkadaşım pes etmek yok...er ya da gec bi şekilde anne olman ve olmamız dileğiyle ve inancıyla dol dol taş bak nası iyi gelecek ..umutsuzluk yok....

Teşekkür ederim.
Polyanna kitabını ezbere satır satır yazabilirim. Sanırım ondan

İtiraf ediyorum, bu ay başında bir bioenerji uzmanından yardım aldım. Genel olarak kendimi sevsem de derinlerdeki kırgınlık ve üzüntüler beni de esir almaya başlamıştı. Hele geçen ay üstüste gelen üzüntülerle başetmekte epey zorlandım. Çok şükür şimdi daha iyiyim. Bir de hayvanlarla haşır neşir olmanın çok faydasını görüyorum. Ben onlara yemek veriyorum, onlar bana umut oluyor. Bir nevi alışveriş. Ama ben daha karlıyım sanki

bazen bir uzmandan yardım almaya hepimizin ihtiyacı var sen bunu yaparak çok iyi etmişsin

hayvanların zarar görmesini asla istemem balkonuma kuşlar için yem bırakırım bayatlayan ekmekleri sokaktaki kedilerin köpeklerin yiyeceği yerlere bırakırım ama evde sadece akvaryumda balık beslemeyi seviyorum

canım istanbul ankara izmir büyük şehirlerde ismi duyulan hastenelere gitmen laburatuvar açısından iyi olur.. döllenmede laboratuvar çok önemli tabi doktorunun ilaç protokolüde önemli..

memorial okmeydanı nur hanımdan herkez çok memnun ama fiyatlar oldukca yüksek
bahceci erbil bey var biz yaştaki bayanlarda bayağ başarılı
ankarada genart aysun hanım çok mehtediliyor
yine ankarada başkent üniversite hastenesi hulusi beyden herkez çok memnun.
istanbul tüp aret bey rezervi az bayanlarda çok etkili..

burada arkadaşlarında gittiği yine farklı çok iyi merkezler var aklıma gelmeyen biraz araştır canım..

Canim benim gerçekten çok üzüldüm hep güzel haberler alacaksın diye bekliyordum ama olsun darisi inşallah bir sonraki tedavine.miral bozmak yok bundada vardır bir hayır .önemli olan nedenlerini bulup yola daha emin adımlarla devam etmek.sevgilerimle canim

Canım çok üzüldüm inşallah birdaha böyle bir deneyim yaşamazsın bu son olumsuz tedavin olur

İyi bir tercih. Dinlendiriyor insanı. Ama bırakıp bir yere gitmek zor oluyor. Yanımda gezebilecek bir dost istemiştim. Yalnızlığımı paylaşsın, oyun oynayalım, sarılalım... Sadece köpeğimiz vardı. Kedimi 21 Aralık 2012' de herkes kıyameti beklerken buldum. Kış geçene kadar kalacaktı sözde. Ama ayrılamadık. Şimdi 3 kızı var yanımda. Hepsinden de her gün yeni birşeyler öğreniyor insan. Hepsinin kendine göre kişilikleri var. Ne bir balık diğerine, ne bir kuş diğerine benziyor. En güzeli de birlikte yaşama becerileri. Oyun oynayabilmeleri. Biri beni sustursunnnn

canımcığım üzülme bitane bebek adayın var inş sağlıklı bölünür canım...canım ben progesteronu biraz araştırdım düşük olması gerek 0 küsür olması gerek emriyo rahime tutnması için..benimde iki tedavimde 0 küsürlerdeydi son 3 tedavimde progestronum 1 küsürlü rakamlardaydı biraz yüksek denemesine ramen yinede doktorum transfer yaptı ama elde var sıfır tabiki tutmdı..canım doktorunun herşeye dikat etmesi ne güzel..hiç üzülme canım birdahi adetinle yine tedavine başla iki emriyo transfer etmeleri daha iyi bende dondurmalarını çok istemiştim emriyolarımı ama kabul etiremedim..benim inatçı doktorum dondurmaya karşı mallesef..bu arada progesteronun kaç çıkmıştı canım..

canımcığım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır mutlaka ..benimde 3 tedavimde aradıklarında kalitesiz dölendi ama bölünmeyebilir demişti emriyolog çook alamıştım çook üzülmüştüm inan seni çook iyi anlayabiliyorum..ama transfer olup tutmamasıda çook acı...verdiğin paraya yanasın tutmadığnamı yanasın sen transfer ücretini geri alabilirsin canım mutlaka tekrar ara merkezi bilgi al..Allahım sabır versin canım bugün doya doya acını yaşa yarından itibaren kendini daha iyi hissedeceksin inş kendini bakıma sok canım biesterona tekrar başla polen propolis arı sütü bal Qenzim 10 kullan omega kulan..bunlar yumurta kalitesine çok iyi geliyor..

Susmaaaa arkadaşımm ohh ne güzel paylaş ki artsın çogalsın biz de faydalanlım başjalarına faydamız olsun fikirlerle duygularla beslenir insanlarr besle biziiiii

sağol canım verdiğin bilgiler için evet sıkı bir araştırma yapmak lazım fulyayı internette dolaşırken bende çok duyuyorum ama bakalım şimdi hala şoktayım kendime gelmam lazım

sağol canım verdiğin bilgiler için evet sıkı bir araştırma yapmak lazım fulyayı internette dolaşırken bende çok duyuyorum ama bakalım şimdi hala şoktayım kendime gelmam lazım

canım gülnevanın dediği şeyler çok etkili.
biesterona hemen başlayıp 2 ay mutlaka kullan, Qenzim Q10, Apitera bal polen propolis (eczaneler getiriyor) , elevit, bunları tedavin başlamadan önce 2 ay önceden başlarsan yumurta sayın ve kaliten mutlaka artar.. eşinede bu süreçte balık yağı hapı içirtebilirsen iyi olur..

canım tedaviye başlarken para ödemedik opu da 2,500 aldılar transfer gerçekleşirse 2000 daha ödeyecektik ama maalesef transfere gidemedik ilaçlara 2000 tl gitmişti tahliller şu bu derken 5,000 tl gitti keşke sonuç alsaydık önemli değil diyecem
şimdi bunları düşünmüyorum nereye gitsek doğru olur onda kafa yoruyorum sadece

Üzülmek zaman ve enerji kaybından başka bir şey değil aslında. Bir de yürek söz dinlese...
Hiç değilse dertleşip rahatlayabileceğin bir ortamın var. Burası çok güvenli hissettiriyor bana. Burada bir arkadaş daha tüp bebek yaptırdı sene başında. Şimdi çok şükür hamile. Ama benden başka kimseyle konuşamadı. hamile kalmasına rağmen yaşadığı strese şahit olmasam inanmazdım. Burası gerçekten nimet. Eşler bile yetmiyor böyle zamanda. Ama acını üç gün yaşa. Sonra kendini topla ve hayata da umutlarına da dört elle sarıl. Allah yüreğine evlat ateşi düşürdüyse, elbet vardır bir bildiği.
En sonunda acılarımı, "bundan ne ders almalıyım" diye incelemeye başladım. Dersimi alınca da küçük bir parçasını kendime saklayıp gerisini çöpe atıyorum. Sakladığım parça aldığım dersi unutmamak için. Büyümesin diye sık sık çıkarıp bakmamaya çalışıyorum. Orada bir yerde olduğunu bilmek yetiyor zaten.

Merhaba kızlar, uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. Bazen duygulanıp, bazen moral buluyorum. 39 yaşındayım. ilk tüp bebek denemesine bu ay Kadıköy Şifada başladık. FSH 8 ama onca iğneden sonra 3 folikülüm olmuş. Duyunca üzüldüm ama tek yumurtayla bile transfer yaşayanları okuyup, umudumu kaybetmiyorum. Kararlı olursak er yada geç minnoşlarımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Hepinize sevgiler...

transferden sonra kullanmam gereken ilaçlar vardı progestan birde iğneler elimde kaldı acaba saklasam ileriki denemelerde kullandırırlarmı yoksa eczacıya gerimi versem alıp almayacağı da meçhul

seni o kadar iyi anlıyorum ki ama güçlü ve sabırlı olmak zorundayız kısmetimizde varsa olacak yoksa da yapacak bir şey yok bol bol kafayı yeriz o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…