- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.081
canım ben hataydayım mozaik tüp bebeye gidiyorum ama demin aradılar maalesef yumurta döllenmemiş
başka alternatifler arayacaz sağlık olsun ne yapalım
sen ankaradan memnunmusun kaçıncı denemen bu yaş kaç çok şey sordum galiba ama bir alternatif arayışı içindeğim şu anda ne yapacağımı bilemiyorum
transferden sonra kullanmam gereken ilaçlar vardı progestan birde iğneler elimde kaldı acaba saklasam ileriki denemelerde kullandırırlarmı yoksa eczacıya gerimi versem alıp almayacağı da meçhul
Merhaba kızlar, uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. Bazen duygulanıp, bazen moral buluyorum. 39 yaşındayım. ilk tüp bebek denemesine bu ay Kadıköy Şifada başladık. FSH 8 ama onca iğneden sonra 3 folikülüm olmuş. Duyunca üzüldüm ama tek yumurtayla bile transfer yaşayanları okuyup, umudumu kaybetmiyorum. Kararlı olursak er yada geç minnoşlarımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Hepinize sevgiler...
canımcığım üzülme bitane bebek adayın var inş sağlıklı bölünür canım...canım ben progesteronu biraz araştırdım düşük olması gerek 0 küsür olması gerek emriyo rahime tutnması için..benimde iki tedavimde 0 küsürlerdeydi son 3 tedavimde progestronum 1 küsürlü rakamlardaydı biraz yüksek denemesine ramen yinede doktorum transfer yaptı ama elde var sıfır tabiki tutmdı..canım doktorunun herşeye dikat etmesi ne güzel..hiç üzülme canım birdahi adetinle yine tedavine başla iki emriyo transfer etmeleri daha iyi bende dondurmalarını çok istemiştim emriyolarımı ama kabul etiremedim..benim inatçı doktorum dondurmaya karşı mallesef..bu arada progesteronun kaç çıkmıştı canım..
Merhaba kızlar, uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. Bazen duygulanıp, bazen moral buluyorum. 39 yaşındayım. ilk tüp bebek denemesine bu ay Kadıköy Şifada başladık. FSH 8 ama onca iğneden sonra 3 folikülüm olmuş. Duyunca üzüldüm ama tek yumurtayla bile transfer yaşayanları okuyup, umudumu kaybetmiyorum. Kararlı olursak er yada geç minnoşlarımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Hepinize sevgiler...
canım istanbul ankara izmir büyük şehirlerde ismi duyulan hastenelere gitmen laburatuvar açısından iyi olur.. döllenmede laboratuvar çok önemli tabi doktorunun ilaç protokolüde önemli..
memorial okmeydanı nur hanımdan herkez çok memnun ama fiyatlar oldukca yüksek
bahceci erbil bey var biz yaştaki bayanlarda bayağ başarılı
ankarada genart aysun hanım çok mehtediliyor
yine ankarada başkent üniversite hastenesi hulusi beyden herkez çok memnun.
istanbul tüp aret bey rezervi az bayanlarda çok etkili..
burada arkadaşlarında gittiği yine farklı çok iyi merkezler var aklıma gelmeyen biraz araştır canım..
SK tarihinde sorun yoksa sakla, dursun lazım olacak..transferden sonra kullanmam gereken ilaçlar vardı progestan birde iğneler elimde kaldı acaba saklasam ileriki denemelerde kullandırırlarmı yoksa eczacıya gerimi versem alıp almayacağı da meçhul
canım tedaviye başlarken para ödemedik opu da 2,500 aldılar transfer gerçekleşirse 2000 daha ödeyecektik ama maalesef transfere gidemedik ilaçlara 2000 tl gitmişti tahliller şu bu derken 5,000 tl gitti keşke sonuç alsaydık önemli değil diyecem
şimdi bunları düşünmüyorum nereye gitsek doğru olur onda kafa yoruyorum sadece
Üzüldüm canım artık bi daha ki sefere ....Umudumuzu yitirmeyelim.... sabah laboratuvardan aradıklarında ve transfer yapamıycaklarını söylediklerinde çok üzülmüştüm çok ağladım elde değil .
Ben Adana'da Ankada Tüp bebek merkezine gidiyorum. Burada gidebileceğim en iyi yer sanırım.. Eşim Çukurova üniversitesinde hastanede çalışıyor. Hastanedeki bir profesör önermişti. Dr.Gökhan Çiragil çok olumlu bakıyor güven veriyor.. Buraya yakın şehirlerden gelen hastalar var
Yaşım 38 ilk denemem 1 yıllık evliyim. Senin yaş kaç? Kaçıncı denemen? Benim tüpler tıkalı ve endometriozis var. Yumurtalık rezervim de kötü durumda..
Hoşgeldinn arkadaşımmm öncelikle tedavin hayırlı olsun ben de kadıköy şifayı düşünmüştüm ama giden birisini bulup görüş alamadım hatta engin bey le görüşme yaptım cok pozıtıf ve de matrak biri bayağı gülmüştük görüşmede sonra onun embriyolog olduğunu dr un başkası olacagını söyledi ona da tamam dedık bu sfer dr la randevu saatlerınde uyusamadık vs vazgectik anlayacağın senin nasıl gidiyor izlenimlerin nedir canım?
tedavinn hayırlı olsun canım.. hoşgeldin aramıza.. herşey gönlünden geçtiğince gelişsin..
3 folikül varsa çok çok iyii canımm inşallah hepsi döllenir bebişine kavuşursun..bende 3 fölükülle bu tedavimi yaptım..
Bahçeci Fulya da ilaçları indirimli alabiliyorsunuz.
tatil sonrası şimdi kafan çok rahattır bence yeni bir tedavinin tam zamanı pozitif bir kafayla pozitif sonuçlar alırsın inşallahSK tarihinde sorun yoksa sakla, dursun lazım olacak..
Süratlice mesajları okumaya çalıştım... Malum tatil kaçamağı sonrası yoğunluk kaldığı yerden hızla devam ediyor.
Öncelikle beklediğin ve hayal ettiğin sonuç olmayınca neler hissettiğini en iyi anlayanlardanız. Bu nedenle üzülme demeyeceğim, desek de üzüleceğini biliyorum. Bizler bu durumlarda üzülmek için sebep olmasa da sebep bulabiliriz hormonlarımızla oynuyorlar! gayet doğal...
Ben sana güçlü ol diyeceğim... Şanslı ol diyeceğim... Emin ol niye böyle oldu? öyle mi yapmalıydım? vs vs. bir sürü soru cümlen vardır. İnan her farklı aşamada aynı durumu yaşaman ihtimal dahilinde, endişe bu süreçte hep baş rolde... Her acı yaşayana büyük ne tuhaf... Kimi onca ilaca rağmen hiç yumurtası olmadığı için, kimi döllenmedi diye, döllendi ama gelişmedi diye, döllendi, gelişti, bölündü ama tutunmadı diye, tutundu ama kese olmadı diye, kese oldu ama pıt pıtları duyamadık diye uzar gider... Her aşaması ayrı bir durum...
Bu nedenle umarım çok şanslı olursun umarım çok güçlü olursun... Sıfırlayıp, şimdi daha tecrübeli hallerinle yeni sürecine yelken açarsın... Kalbinden geçen tüm endişelerin tez zamanda mutlu gelişmelerin ile silinsin, yok olsun, hatırlama bile...
Sevgiler
Ensu çok az kaldı bir anda hızlıca gelişti her şey bak ne güzel...Gönlünden geçen ne ise o gerçek olsun, şans tam 12'den gülsün yüzünüze... Rengini kırmızı yapabilmek için heyecanla bekliyorum...
Yeni gelen çıtır hanımefendiler hoşşş geldinizŞansınız bol olsun... listeye hızlıca ekleyeceğim..
Tüm değerli çıtır arkadaşlarıma sevgiler, 1 hafta yoğunluğumu atlatınca uzun soluklu geleceğim... Herkese sevgiler
ps en bi dip not: Dondurulmuş transferim iptal olmuştu malum Haziran'a erteleyecektim. Nasıl olsa 15 gün vs. sürüyor e beklenmedik bir gelişme olmazsa zaten Haziran'a yakın olur transfer diye bu sabah doktoruma koştum. Başlayalım dedim, şaşırdı (genelde erteleyelim diyen bir hastası olarak) ya tutarsa serüvenine başladık... Estrofem katliamıyla transfere hazırlanıyorum... Sigara cısss dedi ısrarla ama otoparka iner inmez yaktım henüz haberi yok...
ileri yaş başarı oaranı nedir acaba fulyayı başka arkadaş ta önerdi
SK tarihinde sorun yoksa sakla, dursun lazım olacak..
Süratlice mesajları okumaya çalıştım... Malum tatil kaçamağı sonrası yoğunluk kaldığı yerden hızla devam ediyor.
Öncelikle beklediğin ve hayal ettiğin sonuç olmayınca neler hissettiğini en iyi anlayanlardanız. Bu nedenle üzülme demeyeceğim, desek de üzüleceğini biliyorum. Bizler bu durumlarda üzülmek için sebep olmasa da sebep bulabiliriz hormonlarımızla oynuyorlar! gayet doğal...
Ben sana güçlü ol diyeceğim... Şanslı ol diyeceğim... Emin ol niye böyle oldu? öyle mi yapmalıydım? vs vs. bir sürü soru cümlen vardır. İnan her farklı aşamada aynı durumu yaşaman ihtimal dahilinde, endişe bu süreçte hep baş rolde... Her acı yaşayana büyük ne tuhaf... Kimi onca ilaca rağmen hiç yumurtası olmadığı için, kimi döllenmedi diye, döllendi ama gelişmedi diye, döllendi, gelişti, bölündü ama tutunmadı diye, tutundu ama kese olmadı diye, kese oldu ama pıt pıtları duyamadık diye uzar gider... Her aşaması ayrı bir durum...
Bu nedenle umarım çok şanslı olursun umarım çok güçlü olursun... Sıfırlayıp, şimdi daha tecrübeli hallerinle yeni sürecine yelken açarsın... Kalbinden geçen tüm endişelerin tez zamanda mutlu gelişmelerin ile silinsin, yok olsun, hatırlama bile...
Sevgiler
Ensu çok az kaldı bir anda hızlıca gelişti her şey bak ne güzel...Gönlünden geçen ne ise o gerçek olsun, şans tam 12'den gülsün yüzünüze... Rengini kırmızı yapabilmek için heyecanla bekliyorum...
Yeni gelen çıtır hanımefendiler hoşşş geldinizŞansınız bol olsun... listeye hızlıca ekleyeceğim..
Tüm değerli çıtır arkadaşlarıma sevgiler, 1 hafta yoğunluğumu atlatınca uzun soluklu geleceğim... Herkese sevgiler
ps en bi dip not: Dondurulmuş transferim iptal olmuştu malum Haziran'a erteleyecektim. Nasıl olsa 15 gün vs. sürüyor e beklenmedik bir gelişme olmazsa zaten Haziran'a yakın olur transfer diye bu sabah doktoruma koştum. Başlayalım dedim, şaşırdı (genelde erteleyelim diyen bir hastası olarak) ya tutarsa serüvenine başladık... Estrofem katliamıyla transfere hazırlanıyorum... Sigara cısss dedi ısrarla ama otoparka iner inmez yaktım henüz haberi yok...
ileri yaş başarı oaranı nedir acaba fulyayı başka arkadaş ta önerdi
Herşey kader kısmette...50, 47 yaşında anne yaptıkları hanımları duymuştum. 1-2 ayda yumurta topladıkları için başarı oranı biraz yüksek oluyor.
internetten başarı oranları için bir site bulmuştum. Yaklaşık 144 bin tüp bebek deneme sonucuna göre hazırlanmış bir hesap programı. Verilerinizi adım adım girip bir oran buluyorsunuz. Merak edenler için adresi http://www.ivfpredict.com/
bu sayfayı araştıracam çok teşekkür ederim allah gönlündekini en kısa zamanda versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?