Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herşey kader kısmette...50, 47 yaşında anne yaptıkları hanımları duymuştum. 1-2 ayda yumurta topladıkları için başarı oranı biraz yüksek oluyor.

Çıtır kızlar önce yazıp moralinizi bozmak istemedim ama sonra bilerek gitmeniz daha iyi olur diye yazmaya karar verdim.bende 5. Tüp tedavimi bahceci Erbil beye yaptım 3 tane 1. Kalite embriyo vardım yasım o zaman 43 idi.hersey mükemmel derken yeni yöntem deneyelim embriyolarım döndürüp transfer edelim daha iyi olur dedi ve 1.kalite 3 embriyo dondurulmuş tan sonra transfer edıldı ancak sonuç negatif oldu.tedavinin başında sen yaşına göre çok iyisin iyi olacak başarıcaz diyen insan sonuç negatif olunca sen artık deneme yaşında ilerledi bu yaştabiraz zor zaten ve sen aartık donasyonu denemelisiniz diyerek beni altust etti.suan 45 yasindayim ve 6. Denemede kimyadal gebelik yakaladim.bunlari sizlete sunun icin anlattim o merkezin kibrista donasyon yapan kendilerine ait bir merkexi var ve halil ibrahim tekin diye internetten girersenix baglantiyi gorebilursinix.ileri yasta belki normal tup bebekle basarilarida vardır ama bir bölümünün de donasyon olduğunu lütfen unutmayın. Bu arada donasyon a asla karşı değilim sadece insanın bunu kabullenmesi biraz zaman alıyor. Sevgiler

canımm haklısın zor dönemi atlattım az kaldı inşallah tutunacak diyorum bu sefer.. son 3 gün ve ilk kez bu sefer bi tahmin yürütemiyorum..
buz bebeklerin için start vermene çok sevindimm.. inşallah bu sefer bir aksilik olmayacak bebişlerine kavuşacaksın..
sigara için seni çok iyi anlıyorum yoğun iş hayatının en vazgeçilmez tutkusu oluyor.. en azından bu dönemde azaltmaya çalış canım..
çok öptüm..

Hoşgeldin Fadi75, bu bahar bir 3 folikül dalgası var topikte yabancılık çekmezsin
İnşallah tedavin bebekli biter.

transferden sonra kullanmam gereken ilaçlar vardı progestan birde iğneler elimde kaldı acaba saklasam ileriki denemelerde kullandırırlarmı yoksa eczacıya gerimi versem alıp almayacağı da meçhul

WishDuygu söylemiş zaten. Son kullanma tarihleri dolmadıysa sakla. İnşallah bir sonraki denemen sana bebeğini getirir...

Hayırlı olsun tedavin. Bu defa yan çizmek yok ama. Hamile kalmadan önce sigara işini çözmeni nacizane tavsiye ederim. Kendin bırakamıyorsan Mora terapiyi dene. 1 saatte hiç stressiz kurtuluyorsun

Teşekkürler bilgi için. Hemen değerlerimi ve bilgilerimi girdim. Sonuç %9,5 oranında başarı ihtimalim varmış. Buna da şükür

canımm sana çok hak veriyorum.. bende donasyona karşı bir tutum içinde değilim gerekirse gelecekte denerimde ama şu anda son çare donasyonken ve bizim yumurtamız varken eşimizin spermi varken menopoza girmemişken neden bazı doktorlar enerjimizi düşürüp donasyona yönlendirmeye çalışıyorlar anlamıyorum.. hafiften aklımıza sokuyorlar.. banada bahcecide Ulun bey bu yaştan sonra yumurtan bile kalmamıştır boşuna uğraşıyorsun demişti.. bu tarzda doktorlar 25-30 yaş arası hastalarda başarılı olarak ün yapıyorlar, o yaşta yoğun bir sıkıntısı olmayan hastalara ebede transfer yapsa tutar.. biz yaştakilerede uyguladıkları protokoller önemli, asıl ozaman başarı oranlarını göstermiş olurlar ama uğraşmak istemiyorlar... bilinç altımızda farklı yönlere yönelmezsek tutmayacakmış havası yaratıyorlar... yine bahcecide Süleyman bey bana Murat Berksoya gitmezsen asla çocuğun olmaz diyerek boşuna tonla para harcatmıştı..

Ama unut artık geçenleri. Öyle ya da böyle geride kaldı. İçindeki bebeklere odaklan. Enerjini bebeciklere sakla

guzel haberi 4 gozle bekliyorum tatlimmm..isim cok yogun giremiyorumm

Aa evet hatırladım fiyat soracaktık sorumlu hemşireye yönlendirmek istediler o gün de hemşire hanım yoktu bi protesto gösterisine gtmişti cok sevindim senin adına şifa hastanesi güzel bir yer en önemlisi embriyologlarıda iyi ki en önemlisi aslında hayırlı haberlerle gel inşallh canım ....bir de ne kadar fiyat verdiler canım?

Canim benim bende oraya gidecek arkadaslara tam da bunu anlatmak istemiştim herseyin farkında olarak gidip bizler gibi maddi manevi hüsrana uğramasınlar.insallah sen bu sefer başarıcaksin ve inşallah minnoslar in sana sımsıkı tutunup seni bırakmayacaklar.

Ben de denedim yumurtalıklarımın durumu dolayısıyla en fazla %5 demişti doktor. Hatta bi hastanede her hangi bir tedaviye başlıyamayacaklarını söylemişlerdi. Bu sitede %15 diyor. Çok ümit verici..

Ben de denedim yumurtalıklarımın durumu dolayısıyla en fazla %5 demişti doktor. Hatta bi hastanede her hangi bir tedaviye başlıyamayacaklarını söylemişlerdi. Bu sitede %15 diyor. Çok ümit verici..

ilginc bir siteymis link icin tesekkurler..banada %36.2 cikti..insallah saglikli hamislikler saglikli bebekler nasip olur hepimize...

ne kadar pozitifsiniz.insallah sizde çabucak bebeğinize kavuşursunuz. buradaki herkesin kocaman yürekli ve sevgiyle dopdolu olduklarını gördüm. ilginiz içinde dilekleriniz içinde burada olup yüreginizi yaşadıklarınızı paylaştığınız içinde hepinize teşekkür ederim. bu arada ben birdaha o merkezlere gitmeyeceğim demiştim ya o benim atarlı karakterimden kaynaklanıyor. bu huyum yüzünden çekmediğim çile kalmadı sonucu ne olursa olsun sabrımı taşıran kişi cennnetin anahtarı olsa farketmez siler atarım.ben birdaha o muhannet kapılarına gitmeyeceğim.

gerçekten hoşbuldum.içimdeki bebeğin can bulmasını dilemişsin.ne güzel bir dilek bu. yüreğime su serpti. allah sizlerinde en kısa zamanda dileklerinizi gerçekleştirsin. değerlerim oldukça düşük bir artış var ama istenilen düzeyde değil.elimden geleni yaptım gerisini allah bilir. uykusuzluk kalp çarpıntısı yaşamaya başladım. psişik durumum iyi değil aslında yüzüm gülüyor .içimde kopan fırtınalardan kimsenin haberi bile yok. doktora 8. haftada gideceğim. inşallah güzel şeyler paylaşacağız

İsteyen herkesin evlat sahibi olmasını can-ı gönülden diliyorum. Evlat hasretini çeken biliyor. O ateş düştüğü yeri kavurmadan bırakmıyor. Ve kardeş, hayattaki hiç bir lezzete benzemiyor. Bazen tutunacak tek dalın oluyor. Arada km.ler olsa bile, nefes aldığını bilmek dünyayı güzelleştirmeye yetiyor. Senden ricam, yarın ne yaşayacak olursan ol, bugünden üzülme. Bizim en büyük düşmanımız stres. Sigara iç, ama stres yapma. (Sigaradan daha zararlı olduğu için söyledim, onu da içme) Yarın daha gelmedi. Ve ne getireceğini bilmiyoruz. Şimdiden üzülmek, var olanın gitmesi için kapı açıyor sadece... Gönlünü ferah tut. Rabbim yüreğine düşürdüğü ateşi söndürmeden bırakmaz.

canım şu anda son durumun ne test yaptınmı kan değerin yükselmişmi yoksa düşmüşmü..
belki geç gelişen bir embriyodur..

Son düzenleme:
arkadaşlar manisa somadaki durum çok üzdü beni bu sabah kaç saat ağladım..
ne olacak şu anda içerde olan ve dışarda bekleyen ailelerin hali..
Allahım hepsine yardımcı ol ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…