- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.121
Çıtır kızlar önce yazıp moralinizi bozmak istemedim ama sonra bilerek gitmeniz daha iyi olur diye yazmaya karar verdim.bende 5. Tüp tedavimi bahceci Erbil beye yaptım 3 tane 1. Kalite embriyo vardım yasım o zaman 43 idi.hersey mükemmel derken yeni yöntem deneyelim embriyolarım döndürüp transfer edelim daha iyi olur dedi ve 1.kalite 3 embriyo dondurulmuş tan sonra transfer edıldı ancak sonuç negatif oldu.tedavinin başında sen yaşına göre çok iyisin iyi olacak başarıcaz diyen insan sonuç negatif olunca sen artık deneme yaşında ilerledi bu yaştabiraz zor zaten ve sen aartık donasyonu denemelisiniz diyerek beni altust etti.suan 45 yasindayim ve 6. Denemede kimyadal gebelik yakaladim.bunlari sizlete sunun icin anlattim o merkezin kibrista donasyon yapan kendilerine ait bir merkexi var ve halil ibrahim tekin diye internetten girersenix baglantiyi gorebilursinix.ileri yasta belki normal tup bebekle basarilarida vardır ama bir bölümünün de donasyon olduğunu lütfen unutmayın. Bu arada donasyon a asla karşı değilim sadece insanın bunu kabullenmesi biraz zaman alıyor. Sevgiler
arkadaşlar manisa somadaki durum çok üzdü beni bu sabah kaç saat ağladım..
ne olacak şu anda içerde olan ve dışarda bekleyen ailelerin hali..
Allahım hepsine yardımcı ol ne olur..
İsteyen herkesin evlat sahibi olmasını can-ı gönülden diliyorum. Evlat hasretini çeken biliyor. O ateş düştüğü yeri kavurmadan bırakmıyor. Ve kardeş, hayattaki hiç bir lezzete benzemiyor. Bazen tutunacak tek dalın oluyor. Arada km.ler olsa bile, nefes aldığını bilmek dünyayı güzelleştirmeye yetiyor. Senden ricam, yarın ne yaşayacak olursan ol, bugünden üzülme. Bizim en büyük düşmanımız stres. Sigara iç, ama stres yapma. (Sigaradan daha zararlı olduğu için söyledim, onu da içme) Yarın daha gelmedi. Ve ne getireceğini bilmiyoruz. Şimdiden üzülmek, var olanın gitmesi için kapı açıyor sadece... Gönlünü ferah tut. Rabbim yüreğine düşürdüğü ateşi söndürmeden bırakmaz.
Çıtır kızlar önce yazıp moralinizi bozmak istemedim ama sonra bilerek gitmeniz daha iyi olur diye yazmaya karar verdim.bende 5. Tüp tedavimi bahceci Erbil beye yaptım 3 tane 1. Kalite embriyo vardım yasım o zaman 43 idi.hersey mükemmel derken yeni yöntem deneyelim embriyolarım döndürüp transfer edelim daha iyi olur dedi ve 1.kalite 3 embriyo dondurulmuş tan sonra transfer edıldı ancak sonuç negatif oldu.tedavinin başında sen yaşına göre çok iyisin iyi olacak başarıcaz diyen insan sonuç negatif olunca sen artık deneme yaşında ilerledi bu yaştabiraz zor zaten ve sen aartık donasyonu denemelisiniz diyerek beni altust etti.suan 45 yasindayim ve 6. Denemede kimyadal gebelik yakaladim.bunlari sizlete sunun icin anlattim o merkezin kibrista donasyon yapan kendilerine ait bir merkexi var ve halil ibrahim tekin diye internetten girersenix baglantiyi gorebilursinix.ileri yasta belki normal tup bebekle basarilarida vardır ama bir bölümünün de donasyon olduğunu lütfen unutmayın. Bu arada donasyon a asla karşı değilim sadece insanın bunu kabullenmesi biraz zaman alıyor. Sevgiler
Günaydın, eşiniz ve dr'nuz tv'den uzak durum uyarısında bulunmadılar mı? Çok vahim bir durum Allah yardımcıları olsun. Sizin stresten, üzüntüden uzak durmanız gerekir. Bebişiniz geldikten sonra ağlarsınız, şimdi iyi şeyler düşünün.....
Canım stresten uzak durmalısın. haber seyretmemeye çalış. Haberler başlıbaşına stres kaynağı. Ben TV de sadece komedi dizileri film yada programlarını seyrediyorum. Haber seyredince üzülüyorum ve sinirleniyorum Üzülmenin kimseye bi faydası yok.Zaten bedenen ve ruhen güçlü olman gerek.olacak olan kendi çocuklarını düşün. O yüzden seni üzecek şeylerden uzak dur..
artık kaç tadevi üst üste negatifi görünce kendimi düşünme konusunda duyarsızlaştım galiba canım..
insanın elinde değilki onlarda birilerinin evladı, babası, ağbeyi,kardeşi..
haklısınız biraz haber kanallarını açmamaya çalışacağım..
ben bu sözeride çok beğendim özellikle şunu cümleni (yarın ne yaşayacak olursan ol, bugünden üzülme)
eşim discovery kanallarını izle diyor.. bende hergün oraları izlerken bugün tam tersi haber kanallarından gözümü alamıyorum....
dün gece kazanlar dolusu et yemekleri pişiyordu rüyamda.. rüyada et görmek bana hiç iyi gelmiyor kesin kötü olaylar yaşanıyor.
bebeşimide düşünmek istiyorum ama tamamende uzaklaşıp duyarsızlaşamıyorum...
cumartesine az kaldı zaten artık sanırım tutunmuştur yada beni bırakmıştır ne yapacağına karar vermiştir..(
Canım kendini düşünmüyorsan bebişlerini düşün sen iyi olmalısın ki onlar iyi olsun yani tedavi sonuçları pozitif olsun. Stres çok etkili. Bi arkadaşım çok tedavi gördü ama çocukları olmadı sonra 1 yıl para biriktirip istanbulda tedavi yaptırmak için karar verdiler. Çocuk olayını askıya aldılar. Bıraktılar yani... Sonra stres kalmayınca arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı...
Ah Ensu, ne diyeyim sana bilmem ki? Hepimiz derinden yaralandık, insan olan hiç kimse gözünü bu duruma kapatamaz. Ama senin bunları duymamış olman gerekiyordu.
Kendini çok konuda şartlandırmışsın. Kendi yolunu bu kadar kesin dille kapatma. Ve tutunmuş olması seni bırakmayacağı anlamına gelmiyor. O yüzden kendini daha iyi koruman gerek. Ne rüyalarını, ne haberleri, ne de sana acı veren hatıralarını düşün. Güzel şeylere yoğunlaş. Yakın olsak ta, gelsem yanına, rahatlatsam seni. Yazarak her istediğimi ifade edemiyorum ki sana...
Ensucum, bence tv yi kapat ve hiç açma. Sevdiğin şarkılar çalan bir radyo aç. Dışarı yürüyüşe çık, alışveriş yap. Bak çok az zaman kalmış sonucu öğrenmene. Moralini yüksel tut, herşey güzel olacak.
canımm kapattım şimdi.. sen nasılsın canım bugün.. herşey yolundamı..
canımm çokda uzak değilsin.. istanbula yolun düşürse istediğin zaman görüşürüz.. ama yanındada eşin olur, erkekler olunca bu konularda iyi sohbet edilemiyorki.. çokk öptümm
ne biliyim ya canımm varolduğu belli olmayan bebeği düşünüpde görünen olan varolan acı bir olaydan kendimi almak bana göre değil..
Allah hepsine yardımcı olsun.. geride kalanlarada
Karbonmonoksitten ölüm çok tatlı bir ölümdür diyen zihniyet Allah hepinize aynı ölümü versin demek geliyor içimden. Ne biiliim çook kötüyüm sabahtan beri kendimi toparlayamadım. Ailesinin bekledigi 15 yasinda bir cocuk varmis. Daha da cocuk isci oldugu söyleniyor!!! Dunyayi yakmak istiyorum su an.
Bu millet kömüre, oyunu satan bir millet. Korkunç ucurumlar oluştu toplumda. Biir tarafta madedende çalışan tüm işçilerin bir ayda aldığı maaş tutarı saat takan bir bakan, diğer tarafta 700 Tl'ye çalışan 15 yaşındaki çocuk. Yaman çelişkiler ülkesi. Nasıl uyanır?
nasıl küllerinden yeniden doğar ki bu millet? Kafamda sürekli bunların muhasebesini yapıyorum canım.
Akrep dolunayı var şu anda yeraltını tetıklıyor ölumlerı arttırıyor. Gokyuzu karısık. Doluay satürn kavuşumlu ölüm demek acı demek tam tepemizde. Ben de 2 gündür sürekli karışık rüyalar görüyorum. Yarın histeroskopi olacagım. Olmasam mı acaba diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu gereklı diyorum. Karma karışığım çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?