- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.141
Karbonmonoksitten ölüm çok tatlı bir ölümdür diyen zihniyet Allah hepinize aynı ölümü versin demek geliyor içimden. Ne biiliim çook kötüyüm sabahtan beri kendimi toparlayamadım. Ailesinin bekledigi 15 yasinda bir cocuk varmis. Daha da cocuk isci oldugu söyleniyor!!! Dunyayi yakmak istiyorum su an.
Bu millet kömüre, oyunu satan bir millet. Korkunç ucurumlar oluştu toplumda. Biir tarafta madedende çalışan tüm işçilerin bir ayda aldığı maaş tutarı saat takan bir bakan, diğer tarafta 700 Tl'ye çalışan 15 yaşındaki çocuk. Yaman çelişkiler ülkesi. Nasıl uyanır?
nasıl küllerinden yeniden doğar ki bu millet? Kafamda sürekli bunların muhasebesini yapıyorum canım.
Akrep dolunayı var şu anda yeraltını tetıklıyor ölumlerı arttırıyor. Gokyuzu karısık. Doluay satürn kavuşumlu ölüm demek acı demek tam tepemizde. Ben de 2 gündür sürekli karışık rüyalar görüyorum. Yarın histeroskopi olacagım. Olmasam mı acaba diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu gereklı diyorum. Karma karışığım çook
Karbonmonoksitten ölüm çok tatlı bir ölümdür diyen zihniyet Allah hepinize aynı ölümü versin demek geliyor içimden. Ne biiliim çook kötüyüm sabahtan beri kendimi toparlayamadım. Ailesinin bekledigi 15 yasinda bir cocuk varmis. Daha da cocuk isci oldugu söyleniyor!!! Dunyayi yakmak istiyorum su an.
Bu millet kömüre, oyunu satan bir millet. Korkunç ucurumlar oluştu toplumda. Biir tarafta madedende çalışan tüm işçilerin bir ayda aldığı maaş tutarı saat takan bir bakan, diğer tarafta 700 Tl'ye çalışan 15 yaşındaki çocuk. Yaman çelişkiler ülkesi. Nasıl uyanır?
nasıl küllerinden yeniden doğar ki bu millet? Kafamda sürekli bunların muhasebesini yapıyorum canım.
Akrep dolunayı var şu anda yeraltını tetıklıyor ölumlerı arttırıyor. Gokyuzu karısık. Doluay satürn kavuşumlu ölüm demek acı demek tam tepemizde. Ben de 2 gündür sürekli karışık rüyalar görüyorum. Yarın histeroskopi olacagım. Olmasam mı acaba diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu gereklı diyorum. Karma karışığım çook
eşim discovery kanallarını izle diyor.. bende hergün oraları izlerken bugün tam tersi haber kanallarından gözümü alamıyorum....
dün gece kazanlar dolusu et yemekleri pişiyordu rüyamda.. rüyada et görmek bana hiç iyi gelmiyor kesin kötü olaylar yaşanıyor.
bebeşimide düşünmek istiyorum ama tamamende uzaklaşıp duyarsızlaşamıyorum...
cumartesine az kaldı zaten artık sanırım tutunmuştur yada beni bırakmıştır ne yapacağına karar vermiştir..(
selam arkadaşım, belki bei hatırlarsın :)))) bir süre ara vermiştim..sanırım transferin olmuş hayırlı sı olsun inşallah güzel haberlerini alırız bende ege üni.gidiyorum şimdi.Aslında gitme nedenim histereskopi, şimdi 2-3 test istedi dr..Regl bugün bitti, yarın gidip yaptıracağım testleri, daha sonrada histereskopi...bu tedavide olmazsa donasyon düşünüyoruz, mutlaka rahimin sağlıklı ve herşeye hazır olmasını istiyorum.Donasyon bile olsa rahim çok önemli..ne güzel anlatmışsın canım bu yaşanan kötü günleri..
ayy canımm histereskopi yarınmııı ne çabukk gelmiş zamanı.. ol hayatım için rahat etsinn.. belkilerle yaşamaktansa en güzelini yapıyorsun.. bende bu tedavi olumsuz olursa mutlaka yaptıracağım..
Selam, biz izmirde kent hast.2 kez tüp bebek denedik ve tutmadı.Burdaki arkadaşlarımın ve aklımdaki soruların cevabını orda bulamayacağım için, şimdiki denememizi ege üniversitesinde yapacağız.Burayı tercih etmemiz aslında histeroskopi yaptırmak istemem, ben söylemeden dr.söyledi yapalım diye.Bu bile sevindirdi beni. Doktorun yapılması gerekli dediyse, onun bi yönlendirmesi yokmu?Omayra 34 ve sevgili arkadaşlarım ...bana da histereskopi yapılması gerekmiş 3. Denemeden önce histereskopiyı yapan dr tüp bebeği yapacak dr olmak zorundamı ya da şöyle sorayım histereskopiyi başka yerde yaptırıp sonucunu dr la paylaşamazmıyız bilgisi olan var mı ?
Selam, biz izmirde kent hast.2 kez tüp bebek denedik ve tutmadı.Burdaki arkadaşlarımın ve aklımdaki soruların cevabını orda bulamayacağım için, şimdiki denememizi ege üniversitesinde yapacağız.Burayı tercih etmemiz aslında histeroskopi yaptırmak istemem, ben söylemeden dr.söyledi yapalım diye.Bu bile sevindirdi beni. Doktorun yapılması gerekli dediyse, onun bi yönlendirmesi yokmu?
Ama çoğumuz bunu yapmıyor muyuz? Ya dünde takılıyız ya da yarında. Bugünü yaşamayı unutuyoruz hep...
Omayra 34 ve sevgili arkadaşlarım ...bana da histereskopi yapılması gerekmiş 3. Denemeden önce histereskopiyı yapan dr tüp bebeği yapacak dr olmak zorundamı ya da şöyle sorayım histereskopiyi başka yerde yaptırıp sonucunu dr la paylaşamazmıyız bilgisi olan var mı ?
Ben dr degiştirmeye karar verdim dolayısıyla dr suzum su an az önce dr bülent beyin asistanıyla görüştüm histereskopiye gerek olabılır muayeneden sonra gerek var mı yok mu karar veririz ama muhtemelen hoca ister dedi ..ben de telefonu kapattıktan sonra düşünürken aklıma takıldı hoca bizzat kendımı yapar yoksa baska yerdeki dr yapsa olur mu diye öncelikle burda arastırmak istedim bülent bey le semra hanım ekibi arasındada net karar vermiş değilim ama ikisinede mail atmıştım bülent beyin ekibi hemen dönüş yaptı histereskopide bu arada ortaya cıktı
çok haklısın canım oysa insanoğlunun en önemli özelliği unutmak dünü dünde bırakıp belli olmayan yarın için üzülmeyip bugüne baksak ne iyi ederiz dimi
Geçen gün ben de Bülent Hoca ile mail yoluyla görüştüm. Bana da bahsetmiş histeroskopiden ama zaten Ocak ayında yapıldı, gönderdiğim bilgi formunda da belirtmiştim üstelik. Herkese aynı maili mi gönderiyorlar yoksa?
Ocak ayında ben de yaptırdım. Tüp bebeği yapan doktor yaptı. Edirne' den İstanbul' a sırf bunun için gitmiştim. Başka doktorun yapmasını onaylamadı. Sen yine de doktorunla görüş. Aslında tüp bebek doktorunun yapması daha mantıklı ne de olsa o bölgede kendisi çalışacak.
Hayırlı haberlerinii alacağız arkadşım Allahın izniyle ...stresten uzak dur sen yine de
selam arkadaşım, belki bei hatırlarsın :)))) bir süre ara vermiştim..sanırım transferin olmuş hayırlı sı olsun inşallah güzel haberlerini alırız bende ege üni.gidiyorum şimdi.Aslında gitme nedenim histereskopi, şimdi 2-3 test istedi dr..Regl bugün bitti, yarın gidip yaptıracağım testleri, daha sonrada histereskopi...bu tedavide olmazsa donasyon düşünüyoruz, mutlaka rahimin sağlıklı ve herşeye hazır olmasını istiyorum.Donasyon bile olsa rahim çok önemli..
Canım tekrar hayırlı olsun transferin,güzel haberlerini almak dileğiyle..
canımm kapattım şimdi.. sen nasılsın canım bugün.. herşey yolundamı..
Ben mail attım onlar iki gün sonra tel dönüşü yaptılar asistanıyım diyen bayan fikir yürüttü hoca isteyebilir dedi :)))
Doğru dersin arazi keşif çalışması :)))))
Aa evet hatırladım fiyat soracaktık sorumlu hemşireye yönlendirmek istediler o gün de hemşire hanım yoktu bi protesto gösterisine gtmişti cok sevindim senin adına şifa hastanesi güzel bir yer en önemlisi embriyologlarıda iyi ki en önemlisi aslında hayırlı haberlerle gel inşallh canım ....bir de ne kadar fiyat verdiler canım?
Sağol ensucum, çok iyiyim. Yarın kontrolüm var. Yumişler yeterince büyümüşse belki çatlatma iğnemi yapacaklar. Heyecanla beklemedeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?