Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şimdiden yarınki operasyonun için geçmiş olsun. Ciğerimiz yanıyor. Ve o zihniyet için aynı duyguları besliyoruz. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun...

Cok tatli bir ölüm ve kader diyenlere ayni derecede bende cok kiziyorum. keske herkes bizim gibi algilayabilse, ates düstügü yeri yakar tabii, eskiden büyük bir özlemle andigim, gitmek icin can attigim ülkem ne durumlarda yarinki operasyon icin dogrusu neyse ona karar vermen dilegiyle.

Hayırlı haberlerinii alacağız arkadşım Allahın izniyle ...stresten uzak dur sen yine de

selam arkadaşım, belki bei hatırlarsın :)))) bir süre ara vermiştim..sanırım transferin olmuş hayırlı sı olsun inşallah güzel haberlerini alırız bende ege üni.gidiyorum şimdi.Aslında gitme nedenim histereskopi, şimdi 2-3 test istedi dr..Regl bugün bitti, yarın gidip yaptıracağım testleri, daha sonrada histereskopi...bu tedavide olmazsa donasyon düşünüyoruz, mutlaka rahimin sağlıklı ve herşeye hazır olmasını istiyorum.Donasyon bile olsa rahim çok önemli..
Canım tekrar hayırlı olsun transferin,güzel haberlerini almak dileğiyle..

Omayra 34 ve sevgili arkadaşlarım ...bana da histereskopi yapılması gerekmiş 3. Denemeden önce histereskopiyı yapan dr tüp bebeği yapacak dr olmak zorundamı ya da şöyle sorayım histereskopiyi başka yerde yaptırıp sonucunu dr la paylaşamazmıyız bilgisi olan var mı ?

Selam, biz izmirde kent hast.2 kez tüp bebek denedik ve tutmadı.Burdaki arkadaşlarımın ve aklımdaki soruların cevabını orda bulamayacağım için, şimdiki denememizi ege üniversitesinde yapacağız.Burayı tercih etmemiz aslında histeroskopi yaptırmak istemem, ben söylemeden dr.söyledi yapalım diye.Bu bile sevindirdi beni. Doktorun yapılması gerekli dediyse, onun bi yönlendirmesi yokmu?

Ben dr degiştirmeye karar verdim dolayısıyla dr suzum su an az önce dr bülent beyin asistanıyla görüştüm histereskopiye gerek olabılır muayeneden sonra gerek var mı yok mu karar veririz ama muhtemelen hoca ister dedi ..ben de telefonu kapattıktan sonra düşünürken aklıma takıldı hoca bizzat kendımı yapar yoksa baska yerdeki dr yapsa olur mu diye öncelikle burda arastırmak istedim bülent bey le semra hanım ekibi arasındada net karar vermiş değilim ama ikisinede mail atmıştım bülent beyin ekibi hemen dönüş yaptı histereskopide bu arada ortaya cıktı

Ama çoğumuz bunu yapmıyor muyuz? Ya dünde takılıyız ya da yarında. Bugünü yaşamayı unutuyoruz hep...

çok haklısın canım oysa insanoğlunun en önemli özelliği unutmak dünü dünde bırakıp belli olmayan yarın için üzülmeyip bugüne baksak ne iyi ederiz dimi

Ocak ayında ben de yaptırdım. Tüp bebeği yapan doktor yaptı. Edirne' den İstanbul' a sırf bunun için gitmiştim. Başka doktorun yapmasını onaylamadı. Sen yine de doktorunla görüş. Aslında tüp bebek doktorunun yapması daha mantıklı ne de olsa o bölgede kendisi çalışacak.

Geçen gün ben de Bülent Hoca ile mail yoluyla görüştüm. Bana da bahsetmiş histeroskopiden ama zaten Ocak ayında yapıldı, gönderdiğim bilgi formunda da belirtmiştim üstelik. Herkese aynı maili mi gönderiyorlar yoksa?

çok haklısın canım oysa insanoğlunun en önemli özelliği unutmak dünü dünde bırakıp belli olmayan yarın için üzülmeyip bugüne baksak ne iyi ederiz dimi

Bunu alışkanlık haline getirebilmek için bilinçli bir çaba harcamak lazım başlangıçta. Sonrası kendiliğinden gelecek aslında. Ama değişmeye de korkuyoruz sanırım. İçinde bulunduğumuz ruh haline sımsıkı yapışıyoruz.
Yaşadığım ilçede roman kökenli vatandaşlar da var. İlçedeki diğer kökenli vatandaşların neredeyse yarısı anne olmada sorun yaşadığı hale, onlarda hiç karşılaşmadım. İlginç di mi? Bugün kanlı bıçaklı kavga edip yarın kolkola göbek atıyorlar. İmrenmiyorum hayat görüşlerine desem yalan olur, günaha girerim

Ben mail attım onlar iki gün sonra tel dönüşü yaptılar asistanıyım diyen bayan fikir yürüttü hoca isteyebilir dedi :)))

Doğru dersin arazi keşif çalışması :)))))

Hayırlı haberlerinii alacağız arkadşım Allahın izniyle ...stresten uzak dur sen yine de

haklısın canım ablam geldi biraz kafam dağıldıı...çok sağoll

merhaba canım.. evet nerelerdesin kaç haftadırr yok oldun birden:) tedavine tekrarmı başladın canım çok iyi yapmışsın çünkü çok ara vermemek gerek.. inşallah histereskopide birşey çıkmaz yarın omayranında histereskopisi var.. inşallah ikinizdende güzel haberler gelecek..
canım donasyonu kıbrıstamı yaptıracaksın merkez buldunmu araştırdınızmı güvenilir bir yermi.. senden öğrenelim bizede belki gerekli olur gelecekte. bende donasyona son durum olarak sıcak bakıyorum. bebeksiz kalmaktansa yumurta donasyonu yaptırırım zaten ben doğuracağım benim kanımdan canımdan olacak o yüzden bizim genimizide alıyor.. kaldıki evlat edinenler bile varken donasyonun kınanması Türkiyede yasaklanması bana saçma geliyor... gerçi şuda var sperm donasyonunu eşim kabul etmez yaptırsam sadece yumurta donasyonunu yaptırabilirim...
cumartesini bekliyorum canım inşallah bu sefer tutmuştuur diyorum başkada birşey elimden gelmiyor..
tutmazsa ilk iş saçımı boyatmaya koşacağım..

merhaba arkadaşlar ben hala bir araştırma peşindeğim istanbuldan bir arkadaş İSTANBUL FLORENCE NIGHTINGALE TÜP BEBEK MERKEZİNİ önerdi prof dr. cemil AKGÜL aranızda orada tedavi olan yada duyan varmı lütfen yazarmısınız
ACIBADEM MASLAK DR BÜLENT TIRAŞ , MEMORİAL DR SEMRA KAHRAMAN buraları öneriyorlar bilen varmı

Ben mail attım onlar iki gün sonra tel dönüşü yaptılar asistanıyım diyen bayan fikir yürüttü hoca isteyebilir dedi :)))

Şaka yapmıştım. Histeroskopi fiziksel sorunların tespiti için sık kullanılıyor zaten. Rahim filminden daha fazla detay veriyor. O yüzden pek çok doktor istebiliyor.

Canım bana fiyat için 5500 TL+ ilaç dediler. Sonraki denemelerde indirim yapılıyormuş. Başka yerlerle de görüşmüştüm. Fiyatlar yaklaşık bu civarlardaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…