Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Olabilir. Ben 3 denemedede aynı Dr a gidiyorum. Sen geçmişte hangi Dr ile aynı sıkıntıyı çekmiştin..

ayy canım sağol hemen yapçam... aslında ben de alkali beslenmeye çalışıyorum ve hep limonlu su içiyodum bu yüzden.. naneler karanfiller bayıldım...sağol..

Unutmuşum yazmayı, adetine 10 gün kala karanfili listeden çıkar. Ola ki doğal gebelik olursa embriyoya zarar veriyor. Ayrıca aşındırıcı etkisi nedeniyle dişetlerine zarar verebilir. Dişeti kanaman olursa sayısını azaltabilirsin.

Olabilir. Ben 3 denemedede aynı Dr a gidiyorum. Sen geçmişte hangi Dr ile aynı sıkıntıyı çekmiştin..

canım ben Bahceci Umut Süleyman beyde döllenme olmadığı için tedavi iptalleri sıkıntısı yaşamıştım, yine aynı doktorda bazı tedavilerimdede yumurtalarımın sadece bir tanesi gelişmişti..
Amerikan Hastanesinde 9 yumurta ve İstanbul tüpde 5-3 arası yumurtam gelişti ve döllenmeler oldu sıkıntı yaşamadım o konuda..

inşallah canım, allah hepimizin gönlüne göre versin...birde gittiğim dr.kendiside tüp bebekle bebeğine kavuşmuş,, bana söylediği sakin olmaya çalış ve takmamaya çalış dedi...çünkü vücut çocuğu çok istediğimizden dolayı kortizon salgılıyormuş, buda bebeğin tutunmasını engelliyormuş dedi..dedide gelde sakin ol..

aa tamam tamam o zaman sağol canım

Hepimizin dileği bir, ve her hamilelik haberi bir umut. İnşallah faydasını görürsün. Karbonatlı, limonlu... su, yağları yakmanın yanında kanı ve vücuttaki iltihabı da temizlemeye yardımcı.

öyle bir doktorunun olması ne güzel cnm seni yürekten anlar ve dinler. geçmiş yıllarda hiç takmadan tedavi süreçleri geçirdim canım iş arasında hayatıma devam ederek çokda fark etmedi benim vücudum her durumda kortizon salgılıyor galiba:)
sen sakin ol canım hayırlısı herşeyin inşallah herşey güzel gelişecek..

işteyim. eve gidip yoga yapacam artık! geçen hafta reviquant diye bir makinaya girdim zaten yaşım 55 çıktı! (aslında 35 görünüyorum ) daha birsürü şey!

canım sen o makinayı takma boşver bende Murat Berksoyda 6 ay boyunca on beş günde bir girdim.. benim vücut yaşım hep farklı çıkıyordu 30 dan tutta 40 a kadar değişip duruyordu eşiminki ise hep sabit duruyordu..

Son düzenleme:
ayy canım sağol hemen yapçam... aslında ben de alkali beslenmeye çalışıyorum ve hep limonlu su içiyodum bu yüzden.. naneler karanfiller bayıldım...sağol..

bende kahvaltıda lıght ekmek yiyorum 2 dilim.2.dilimin yarısına bal sürüyorum, ve balın üstüne yoğun bile şekilde keten tohumu döküyorum.Keten tohumunun faydasını gördüm, kilo vermek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.Öğleden sonrada bir kase yoğurdun içine yine keten tohumu koyuyorum ( öğleden sonra her zaman yiyemiyorum tadı yavan geliyor).Sonradan duydum, keten tohumuda tüp bebek tedavisinde faydalıymış, hemde kiloda verebiliyorsunuz.

Evet bu tedavide iptal oldu.dr cylo prognaya ve genotropin verdi. Kullan adetin 2. Günü gel dedi. Bakalım ne olacak o zaman

bu güne kadar kaç kez tedavi iptalin oldu canım..
inşallah bunların faydası olurda böyle yarıda kalmazsın artık seni çok iyi anlıyorum tedavi sonunda negatifi görmekten daha üzücü oluyor böyle iptal yaşamak.. bundada bir hayır vardır hayatım elimizden başka birşey gelmiyor ne yazıkki.

Camas1canim sen suan kac kilosunda vermeye calusiyon bana ne oldu bilmiyorum am bu son tedaviden sonra 54 den 56/57 da oynuyorum ayyy ya nasil gitcek bu fazlalar su jarbonatli suyu bende yapayim birde o nasil bir makine yaaa insanin morali bozulur neler icat etmisler yaa inanmiyorum offff
Toknoloji sana inat bu topik hepsi hamile kalacak bugün taze bir haber ev doktorum daydim marta enson gitigimde bir hastasindan bahsetmisti oda cok ugrasti sonunda kopek almislar vazgecmisler yani martin sonu tekrar tüp yaptirmis vee hamileymis suan doktorum sakin vaz gecme diyo

Herkese gunaydınnnnn

Sana da günaydın. Kedi köpekle olsaydı benim üçüz beşiz çıkarmam gerekirdi ayol. Evde 3 kedi, bir köpek var. Kedilerim maşallah peşpeşe hamile kalıyor. Yine birisi hamile, ama bende henüz bir gelişme yok

Bir tavsiye daha... 15-16 dal maydonoz, 1 limon suyu, yarım bardak su blenderdan geçirilip kahvaltıdan 15 dk. önce içilince yağ yakımını hızlandırıyor. Saraçoğlu' nun tavsiyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…