- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.321
canım acaba doktorunun uyguladığı igne protokolü senin yumurtalarına iyi cevap vermiyor olamazmı..
bunu bir araştır istersen.. bizim gibi yumurta sayısı az ve kalitesi sıkıntılı olan bayanlarda uygulanan protokol çok önemli çok az igne unitesi kullanılmalı yoksa yumurtalar büyümüyor büyüsede döllenmiyor ben aynı sıkıntıyı geçmişte bir doktorumda bir kaç tedavimde yaşamıştım..
ayy canım sağol hemen yapçam... aslında ben de alkali beslenmeye çalışıyorum ve hep limonlu su içiyodum bu yüzden.. naneler karanfiller bayıldım...sağol..
20 civarı. Demeli önce fsh ı düşürmem lazım. Peki ama nasıl
Unutmuşum yazmayı, adetine 10 gün kala karanfili listeden çıkar. Ola ki doğal gebelik olursa embriyoya zarar veriyor. Ayrıca aşındırıcı etkisi nedeniyle dişetlerine zarar verebilir. Dişeti kanaman olursa sayısını azaltabilirsin.
Olabilir. Ben 3 denemedede aynı Dr a gidiyorum. Sen geçmişte hangi Dr ile aynı sıkıntıyı çekmiştin..
Olabilir. Ben 3 denemedede aynı Dr a gidiyorum. Sen geçmişte hangi Dr ile aynı sıkıntıyı çekmiştin..
sağoll canım benim.. hayatım onların faydası oluyormuş bende kullandım her ikisinide.. yumurta kalitesi üzerinde etkili oluyor.
o ilaçları kullandığım ay birde Biesteron Dhea kullanmıştım 2 ay kadar yanındada Apitera Arı Sütü Bal Polen Propolis kullanmıştım..
o tedavide yumurtam 1 tane bile olsa çok kaliteliydi öncekilere göre, embriyo bayağ tutunmaya çalışmıştı 186 yı bile görmüştüm kan testinde.. inşallah sende sonuna kadar faydası olur canım..
aa tamam tamam o zaman sağol canım
inşallah canım, allah hepimizin gönlüne göre versin...birde gittiğim dr.kendiside tüp bebekle bebeğine kavuşmuş,, bana söylediği sakin olmaya çalış ve takmamaya çalış dedi...çünkü vücut çocuğu çok istediğimizden dolayı kortizon salgılıyormuş, buda bebeğin tutunmasını engelliyormuş dedi..dedide gelde sakin ol..
işteyim. eve gidip yoga yapacam artık! geçen hafta reviquant diye bir makinaya girdim zaten yaşım 55 çıktı! (aslında 35 görünüyorum) daha birsürü şey!
bu tedavinde iptalmi oldu kesin olarak hayatım..
ayy canım sağol hemen yapçam... aslında ben de alkali beslenmeye çalışıyorum ve hep limonlu su içiyodum bu yüzden.. naneler karanfiller bayıldım...sağol..
Evet bu tedavide iptal oldu.dr cylo prognaya ve genotropin verdi. Kullan adetin 2. Günü gel dedi. Bakalım ne olacak o zaman
bende kahvaltıda lıght ekmek yiyorum 2 dilim.2.dilimin yarısına bal sürüyorum, ve balın üstüne yoğun bile şekilde keten tohumu döküyorum.Keten tohumunun faydasını gördüm, kilo vermek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.Öğleden sonrada bir kase yoğurdun içine yine keten tohumu koyuyorum ( öğleden sonra her zaman yiyemiyorum tadı yavan geliyor).Sonradan duydum, keten tohumuda tüp bebek tedavisinde faydalıymış, hemde kiloda verebiliyorsunuz.
Herkese gunaydınnnnn
Camas1canim sen suan kac kilosunda vermeye calusiyon bana ne oldu bilmiyorum am bu son tedaviden sonra 54 den 56/57 da oynuyorum ayyy ya nasil gitcek bu fazlalar su jarbonatli suyu bende yapayim birde o nasil bir makine yaaa insanin morali bozulur neler icat etmisler yaa inanmiyorum offff
Toknoloji sana inat bu topik hepsi hamile kalacak bugün taze bir haber ev doktorum daydim marta enson gitigimde bir hastasindan bahsetmisti oda cok ugrasti sonunda kopek almislar vazgecmisler yani martin sonu tekrar tüp yaptirmis vee hamileymis suan doktorum sakin vaz gecme diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?