Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bir tavsiye daha... 15-16 dal maydonoz, 1 limon suyu, yarım bardak su blenderdan geçirilip kahvaltıdan 15 dk. önce içilince yağ yakımını hızlandırıyor. Saraçoğlu' nun tavsiyesi.
maydanoz tamam!

Herkese gunaydınnnnn
canım benim yaa gerçekten de bu tedaviler kilo aldırıyor. Etrafa da diyemiyoruz ki hormon ilaçları alıyorum da ondan diye..

Ensucum dün aklıma gelmedi değil! Oturdum tek tek Dr.Hüseyin Nazlıkulun sayfasındaki isim listesine teeek tek baktım kimler var yok diye! Bu adam Almanyadan Türkiyeye tamamlayıcı tıpı taşımışmış, böyle böyle araştırırken araştırırken epey değişik haberlere de ulaştım.. Neyse.....Benim gittiğim dr kendi bulunduğum şehirde başka bir dr. Bilimsel nöralterapi derneği ve bilimsel proloterapi derneği diye bir dernekleri varmış. mış.mış..Henüz kendi dr.uma bebek isteğimizden falan bahsetmedik. Öylesine bir analiz yaptırdım yani sırf merakımdan.. Durum budur!

Evet bu tedavide iptal oldu.dr cylo prognaya ve genotropin verdi. Kullan adetin 2. Günü gel dedi. Bakalım ne olacak o zaman
geçmiş olsun canım..ben de cyclo alıyorum.. gülneva da.. bakalım adetin 2. günü ne olacak..

keten tohumu .. evet tamam.. alınacaklar listesine ekledim..

Yanlis yeri kopyalamisim kocadan gizli sakli böyle oluyo iste

çok tatlısın!

geçmiş olsun canım..ben de cyclo alıyorum.. gülneva da.. bakalım adetin 2. günü ne olacak..

keten tohumu .. evet tamam.. alınacaklar listesine ekledim..

çok tatlısın!

canım cylo prognova biraz yumurta baskılıyor diye biliyorum ben daha önce 4 ay kullandım..ama benim fsh çok yüksekti o aralar ve cylo kullandığımda hiç yumurtam yoktu üst üste 4 ay...ben bugün son hapımı içiyorum canım bitikten 1 hafta sonra adet olunuyor..

cylo prog. yumurta baskılıyorsa, biesteron kullanıyorum yanında o da yum.sayı kalite vs arttırmıyor mu? bilmiyorum tam..bi de ben hayıt tohumu kullanıyorum sık sık! ne oluyor acaba içerde?

cylo prog. yumurta baskılıyorsa, biesteron kullanıyorum yanında o da yum.sayı kalite vs arttırmıyor mu? bilmiyorum tam..bi de ben hayıt tohumu kullanıyorum sık sık! ne oluyor acaba içerde?

aynen canım bende hepsini kullanıyorum kapsül olarak hayıt ve aslan pençeside kullanıyorum..bende çok merak ediyorum içerde neler oluyor çook çalıştık bu ay canım yine sınıfta kalmayız bu ayda..ben doğal olucak umududa var nedense herşeye ramen..bazen acayip kasık ağrısı çekiyorum..

Arkadaşlar Ümiit bey hakkında bilgisi olan var mı ?KK da forumlara baktım onun dışında duyumu olan var mı?

Bir tavsiye daha... 15-16 dal maydonoz, 1 limon suyu, yarım bardak su blenderdan geçirilip kahvaltıdan 15 dk. önce içilince yağ yakımını hızlandırıyor. Saraçoğlu' nun tavsiyesi.

maydanozun söktürücü özelliği çok yüksek canım o yüzden zayıflamamıza sebep oluyor çünkü yağları eritebiliyor, yakıyor ve sindirim sistemini hızlı çalıştırıyor..
ama tüp bebek tedavisi gören bayanlar tedavi süreçlerinde yada tedaviye yakın dönemlerde maydanoz kullanmamalıymış çünkü vücuda çok fazla yüklenilen maydanoz söktürücü özelliğinden dolayı embriyonun tutunmasını engelliyormuş..

canım o makina biraz kilo ilede orantılıymış her vücudun kas yağ kemik boy oranına göre sahip olması gereken bir kilo varya o kilonun çok az altında yada çok az üstünde bile olsan vücut yaşını farklı gösteriyor.. örneğin ben 35 yaşındaydım ve 50 kiloyken o makinada vücut yaşım 34 çıkmıştı ama iki ay sonra 48,5 kiloya düştüğümde vücut yaşım 39 çıkmıştı, zayıflamıştım ama yaşlanmıştım:)).. orantı kuruyormuş kemik yağ kas oranları ile..

kızlar bugün lazer epilasyona gidiyorum biraz kafam dağılır..
aynı zamanda bu sabah adette oldum Memorialdaki randevumu öne çektirdim yarın 11.00 de randevum var klasörümü alıp gideceğim bakalım ne diyecekler histereskopi istediğimi belirteceğim merakla bekliyorum neler önereceklerini..doktor olarak Nur hanımı seçtim..
oradan çıkıncada saçlarımı boyatmaya gideceğim..

hakında hayırlısı olsun canım..git bir görüş bakalım canım memnun kalırsan bende gelirim belki arkandan...merkezden aradılarmı canım sonuç için...canım sen iki kere raporlu yaptırmıştın galiba bitane daha hakın var rapor karşılıyormu memorial canım..

Söylediğin iyi oldu. Bu aralar çok fazla tüketmeye başlamıştım, iltihaba da iyi geliyor diye. Yeni tedavin hayırlı olsun bu arada

canim biraz once psikolog seda hn aradi.. nasil oldugumu merak etmis.. cok iyiyim hersey yolunda demekki zamani degilmis dedim cok guclusun dedi:)) icimi bilmiyorya.. goruselim gelince dedi ok dedim.. Aret beyde yarin beni bekliyormus gelecegim dedim ama gitmeyecegim randevumu iptalde etmeyecegim..
memorialda hayirlisi cnm.. orada rapor geciyor ama farki az 1000 tl falan fark ediyormus sordum.. cnm su anda 3. hakka basvurmayacagim iki tedavide klomen kullandimya evde 7000 uniteden fazla igne bekliyor birde 3 hakkinkileri simdi almim bu igneler bitince basvuracagim..

canım iki denemende aranıyorsun 3 negatifide alınca inan kimse aramıyor sormuyor çok ilgisiler bence...senin negatifinden sonra bende soğudum ordan...hakımızda hayırlsıı neyse o olsun canım..

hadi kızlar inşalllahhhh!!

canım iki denemende aranıyorsun 3 negatifide alınca inan kimse aramıyor sormuyor çok ilgisiler bence...senin negatifinden sonra bende soğudum ordan...hakımızda hayırlsıı neyse o olsun canım..

ne bilim ya benimde kafam oyle karisikki aslinda artik her yerden sogudum ve hic bir yere guvenim yok.. insan nereye gidecegini sasiriyor nereye gitsek bir terslik hepimiz ayni merkezleri farkli sirayla dolasiyoruz:)) sen ne yaptin cnm atesini takip ediyordun gelisme varmi..

hayırlı haberlerle gel işallahhh arkadaşım.saçlar boyansın şimdiden çünkü uzun bi müddet boyatMıtacaksın:)

hayırlı haberlerle gel işallahhh arkadaşım.saçlar boyansın şimdiden çünkü uzun bi müddet boyatMıtacaksın:)

aynen oyle cnm zaten 8 aydir tedavileri eykilemesin diye boyatamadim berbat duruyor.. artik dayanamicam..bugun otada sen aklima geldin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…