Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım hadi hayırlısı inşallah hayırlı haberlerinin ilk adımını atmış olursun, bir önceki tedavide 1 hafta önümdeydin bu sefer ben 2. adet dönemini bekleyecem bu hafta sonuna kadar olmam lazım ama bir sonrakinde gitmeyi düşünüyorum bu arada aldığım ilaçları bitiririm diye düşündüm psikolojim çok kötüydü kendimi toparlarım aslında bende memoryalı düşündüm ama semra hanımı istiyordum galiba çok yoğun olduğundan başka dr. lara yönlendiriyor sanırım büyük ihtimal acıbadem bülent tıraşa gidecem benimde kafam çok karışık hatay dan istanbula adetin 2. gününe nasıl randevu ayarlayacam

Fsh ne kadar yüksekti.benimde cylodA 2. Ayım. Bendede hiç folikül oluşmadı. Acaba yumurtalarım tamamen bitmiş diye düşünmeye başlamıştım ben

canım iki denemende aranıyorsun 3 negatifide alınca inan kimse aramıyor sormuyor çok ilgisiler bence...senin negatifinden sonra bende soğudum ordan...hakımızda hayırlsıı neyse o olsun canım..

beni ilkinde hic kimse aramadiki cnm ben bir hafta sonra arayip genel koordinator filiz hanima bu konuyu sikayet etmisti... herkez ayni seyden sikayetci demistim..psikologda bes gun sonra ariyor ilk gun onemli olan:))

cnm doktor degistirmekle iyi yaptin.. insallah bu doktorun protokolu sana iyi gelecek.. boyle arastira arastira deneye yanila sonunda bebegimize kavusacagiz.. bulent beyde cok iyi bir doktor.. bende hemen baslamiyorum histereskopi icin bu ay gorusecegim.. tedavi temmuz sonu yada agustos sonu olacak cunku yaz doneminde istanbulda olmayacagim..

Adetine 10 gün kala ara. Çok yoğunsa bile garantilemiş olursun. Bir gecikme vs. olursa erteleme şansın da olur. Ama psikolojin önemli. Yaşadıklarını geride bırakman gerek. Bebeğe hem bedeninde hem ruhunda yer açmalısın. Ne kadar üzülsek te geçmişi değiştiremiyoruz. Bunun tek yolu bugünümüzü değiştirip geleceği değiştirmek. Aradaki zamanda bir hafta sonu için bile olsa bir değişiklik yapabilirsin. Yakın bir yerlere tatile gidebilirsin, sevdiğin birisini ziyaret edebilirsin (mesela beni ) Evden bir süre uzaklaşmak en etkili iyileşme yollarından benim için...

evet bunu bende duydum, hatta tranfer sonrası kesinlikle tüketilmemeli diye biliyorum.

adet olunca hemen ararsın randevu vermek zorundalar en yoğun hastaneler bile o ay tedaviye başlayacağım dediğinde mutlaka veriyorlar..
hiç o konuları düşünme şimdiden canım.. herşey yolunda gider inşallah..

aynen canım ya ben yeni bir doktor silbaştan tedaviler hiç istemiyorum aslında çok sıkıldım artık herşeyden... hakımızda hangi merkezle bebişimize kavuşcaksak ALLLAHIM ona yönlendirsin hepimizi..canım ateşim 37 gördü sonra 36.7 düştü sanki biraz..adete yakın düşermiş düşmezse gebelik olabilirmiş...ateş ölçme yöntemiyle yumurtlarımın çatladığı günü buldum canım..alışkanlık olmuş her sabah kaltığımda heycanla bakıyorum ateşime..

Fsh ne kadar yüksekti.benimde cylodA 2. Ayım. Bendede hiç folikül oluşmadı. Acaba yumurtalarım tamamen bitmiş diye düşünmeye başlamıştım ben

canım bu cylo prognovayı kulannan herkez aynı şeylerden şikayetçi yumoşları baskılıyor büyük bir ihtimale..ama bu hapı kullanarak hamile kalanlarda var..canım benim fsh 50 gördü..ama şuan hiç ölçtürmüyorum bir kere yükselince dalgalanmalar gösterirmiş..fsh yüksek olunca yumoşlar gelişmiyor canım...cylo prognova fsh düşürürmüş beenim fsh hiç düşürmemişti kullandığım zamanlarda..adeti düzene sokarmış benim adetlerim daha bir düzensiz olmuştu..

Kizlar keten tohumlu yogurdumu yedim karbonatli suyumuda bütüngun ictim platesde yaptim kaslarim agiriyo yarinda kosucam is cikisi aslinda kosmayi hic sevmem ama yesilik olsun dedim hahaha hepsi sizin yüzünüzden yaaa buraya ne yazsaniz yapiyorum camas1yazmasaydi kilolarimin farkinda bile degildim offff ya nezaman aldim bu kilolari rezillll acmila

ENSU canikom hayirli ugurlu git doktora soyle sana cok iyi baksinlar musteri olarak bekliyoruz bak senin sayende belkide kac musteri kazanacaklar ona göre yani kuzum herseyi konuss hayirli ugurlu sonu bebekli bir tedavi dilerim
Aksam aksam birde totem yapalim acmila anca teeeee aksama gelir
ALLAHIM BANA VE BENIMLE BERABER BU DUAYI OKUYAN HERKESE
IMAN, IHLAS, HUZUR,SAGLIK, MUTLULUK,
HELAL KAZANC,GÜC VE SABIR VER (Amin)

Koşmayı sevmiyorsan ağırlıkla çalışabilirsin. Yağ yakımı çalışma bittikten sonra da devam ediyormuş. Netten hareketleri araştırırsın. Bir de tabata antrenmanını dene. Toplam 4 dk. ama canına okuyor insanın. 20sn. hızlı hareket, 10 sn. dinlenme esasına göre yapılıyor. 4 farklı hareketle çalışıyorsun bir de.Ve yine gün boyu otomatik devam eden yağ yakımı Ayrıca vücut kitle indeksin çok fazla şaşmadıysa telaşlanma. Çabuk toparlarsın. Son bir şey daha; dünden beri suyuma çubuk tarçın da ekliyorum. Komşumun kızı (Obezite genetik onlarda) 2 ayda 13 kilo vermiş. Kepek ekmek, yürüyüş ve tarçın suyu ile. Üstelik oturarak çalışıyor. 100 kiloyu görmüştü kışın.

aslında belkide bütün olumsuz olabilecek durumları değerlendirip ona göre bir tedavi şekli uygulasalar belkide sonuç alma oranı daha yüksek olacak her negatiften sonra yeni bir şey uyguluyorlar hastalar maddi manevi psikolojik olarak çöküyor

Günaydın; konusunda uzman olan deneyimli dr.lar başta durum tespiti yapıp öneride bulunarak sonuç alıyorlar. Birçok tüp denemesi olumsuz sonuçlanan, düşük yapan bir tanıdığım yakın zamanda Mustafa Bahçeci'ye gitti, önce rahimde çizik atmış sonra birçok vitamin veriyor ve ilk transferde sonuç pozitif...Belirlediğin dr. ile senin yaşında kaç olumlu sonuç aldığını görüşmende fayda var diye düşünüyorum. Önce kader kısmet ama, deneyimli-maddiyatı öncelikle düşünmeyen dr.lara tedavi olman dileğiyle....

seni ziyaret edeğim şekerim valla süper olurdu şeker bayramı tatilinde 10 günlüğüne istanbula geliyoruz eşimin ailesi orda sarıyarde
belimi olur belkide görüşürüz :)

sağol şekerim inşallah hepimiz için her şey yolunda gider ve yüzümüz güler artık

evet ben hastaneyi aradığımda ertesi gün bana döndüler bülent beyin asistanı aradı elindeki tahlillerle gel bir durum değerlendirmesi yapılıp durumuna göre karar verilecek dedi hiç umut yoksa zaten tedaviye almazlar dedi bir umut varsa ona göre tedavi verilir, arayıp bilgi vermeleri hoşuma gitti en azından tedavi sırasında aramam gerekirse konuşabilmek de iyi bir şey

acmilla kendine kızmayı bırak . ben daha keten tohumuı almadım ama alıcam inş. dün yoğurduma sen aklıma geldin baktım keten tohumu yok çörekotu kattım.. zaten bizim için çörek otu faydalı diye...

bu sabah biraz suya zerdecal ve tarçın kattım içtim tadı berbattı hemen arkasından bir bardak limonlu su... zerdeçal dna yı onarıyomuş.

gülnevacım benim bir aydır sürekli başım ağrıyor bu ilaçlardan galiba...hele son birkaçgün devamlı.. bu sabah uyanınca bile agrıyodu.. zerdeçal ve tarçınlı suyu içtikten bir süre sonra ağrım kesildi.. acaba tesadüf mü bilmiyorum...3 gündür kafam çatlıyodu sanki!! sen de baş ağrısı vs yaptı mı ilaçlar... ay bi de şunu sorcam sana; gebelik testi yaptın mı? hadi yap! belki de hamişsindir! sen çok çalıştın! inşallah inşalah!

Merhaba kızlar nihayet rutin hayatıma döndüm 3 gün antalya tatili arkasından ilde eğitim cumadan beri yollardayım kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…