- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.381
Kizlar keten tohumlu yogurdumu yedim karbonatli suyumuda bütüngun ictim platesde yaptim kaslarim agiriyo yarinda kosucam is cikisi aslinda kosmayi hic sevmem ama yesilik olsun dedim hahaha hepsi sizin yüzünüzden yaaa buraya ne yazsaniz yapiyorum camas1yazmasaydi kilolarimin farkinda bile degildim offff ya nezaman aldim bu kilolari rezillll acmila
ENSU canikom hayirli ugurlu git doktora soyle sana cok iyi baksinlar musteri olarak bekliyoruz bak senin sayende belkide kac musteri kazanacaklar ona göre yani kuzum herseyi konuss hayirli ugurlu sonu bebekli bir tedavi dilerim
Aksam aksam birde totem yapalim acmila anca teeeee aksama gelir
ALLAHIM BANA VE BENIMLE BERABER BU DUAYI OKUYAN HERKESE
IMAN, IHLAS, HUZUR,SAGLIK, MUTLULUK,
HELAL KAZANC,GÜC VE SABIR VER (Amin)
aslında belkide bütün olumsuz olabilecek durumları değerlendirip ona göre bir tedavi şekli uygulasalar belkide sonuç alma oranı daha yüksek olacak her negatiften sonra yeni bir şey uyguluyorlar hastalar maddi manevi psikolojik olarak çöküyor
seni ziyaret edeğim şekerim valla süper olurdu şeker bayramı tatilinde 10 günlüğüne istanbula geliyoruz eşimin ailesi orda sarıyarde
belimi olur belkide görüşürüz :)
acmilla kendine kızmayı bırak . ben daha keten tohumuı almadım ama alıcam inş. dün yoğurduma sen aklıma geldin baktım keten tohumu yok çörekotu kattım.. zaten bizim için çörek otu faydalı diye...
bu sabah biraz suya zerdecal ve tarçın kattım içtim tadı berbattı hemen arkasından bir bardak limonlu su... zerdeçal dna yı onarıyomuş.
gülnevacım benim bir aydır sürekli başım ağrıyor bu ilaçlardan galiba...hele son birkaçgün devamlı.. bu sabah uyanınca bile agrıyodu.. zerdeçal ve tarçınlı suyu içtikten bir süre sonra ağrım kesildi.. acaba tesadüf mü bilmiyorum...3 gündür kafam çatlıyodu sanki!! sen de baş ağrısı vs yaptı mı ilaçlar... ay bi de şunu sorcam sana; gebelik testi yaptın mı? hadi yap! belki de hamişsindir! sen çok çalıştın! inşallah inşalah!
canim herseyi uygulama yumurtalarin kafasi karisir..
geldim simdi bekliyorum canim bakalim ne diyecekler hep ayni seyler aslinda:))
cokk optummm canim benim..
Her zaman beklerim. Hepinizi de. Sarıyer' de 1 yıl çalıştım. Çok sevdiğim bir yerdir. Ama Emirgan' ı tek geçerim. Bakarsın buluşma imkanı olur. Hatta fırsat olursa gelebilen herkes toplanır, tanışırız
Her zaman beklerim. Hepinizi de. Sarıyer' de 1 yıl çalıştım. Çok sevdiğim bir yerdir. Ama Emirgan' ı tek geçerim. Bakarsın buluşma imkanı olur. Hatta fırsat olursa gelebilen herkes toplanır, tanışırız
Benim yumurtalar büyümeyince acaba menapozamı giriyorum diye düşünmüştüm. Sen peki cylo yü kullanmayı bıraktınmı ? Yeni tedavinde yumoşların büyüdümü. Merkezini değiştirdinmicanım bu cylo prognovayı kulannan herkez aynı şeylerden şikayetçi yumoşları baskılıyor büyük bir ihtimale..ama bu hapı kullanarak hamile kalanlarda var..canım benim fsh 50 gördü..ama şuan hiç ölçtürmüyorum bir kere yükselince dalgalanmalar gösterirmiş..fsh yüksek olunca yumoşlar gelişmiyor canım...cylo prognova fsh düşürürmüş beenim fsh hiç düşürmemişti kullandığım zamanlarda..adeti düzene sokarmış benim adetlerim daha bir düzensiz olmuştu..
Çok büyük paralar dönüyor bu işlerde. Ayda 20 kişiye tüp bebek uygulasalar ortalama 8,500 TL. den 170,000 TL. ediyor. Sadece bir ayda. Her gelen hamile giderse hasta biter. İşsiz kalırlar. Aslında iş bize düşüyor. Kim kaça yapıyordan önce ne sorunlar çıkıyor diye araştırıp ön hazırlığımızı tamamlasak bu kadar oynayamazlar bizimle. Çoğumuz Fsh, Amh, pgt vs. terimleri işin içine girince öğrendik. Tiroid antikorunu buradan öğrendim mesela. Uzattım yine. Sen anladın beni
Listeye zerdeçal da eklendi. Umarım eşim listeyi görünce yeni bir hatun almanın daha ucuza çıkacağını farketmez
kesinlikle harika olur bide bakmışız hepimiz hamişiz orda beraber kutluyoruz ne güzel bir rüya :) :kesinlikle katlıyorum...
acmilla kendine kızmayı bırak . ben daha keten tohumuı almadım ama alıcam inş. dün yoğurduma sen aklıma geldin baktım keten tohumu yok çörekotu kattım.. zaten bizim için çörek otu faydalı diye...
bu sabah biraz suya zerdecal ve tarçın kattım içtim tadı berbattı hemen arkasından bir bardak limonlu su... zerdeçal dna yı onarıyomuş.
gülnevacım benim bir aydır sürekli başım ağrıyor bu ilaçlardan galiba...hele son birkaçgün devamlı.. bu sabah uyanınca bile agrıyodu.. zerdeçal ve tarçınlı suyu içtikten bir süre sonra ağrım kesildi.. acaba tesadüf mü bilmiyorum...3 gündür kafam çatlıyodu sanki!! sen de baş ağrısı vs yaptı mı ilaçlar... ay bi de şunu sorcam sana; gebelik testi yaptın mı? hadi yap! belki de hamişsindir! sen çok çalıştın! inşallah inşalah!
Benim yumurtalar büyümeyince acaba menapozamı giriyorum diye düşünmüştüm. Sen peki cylo yü kullanmayı bıraktınmı ? Yeni tedavinde yumoşların büyüdümü. Merkezini değiştirdinmi
canım biesteron ve cylo prognova kullanıp hamile kalan çook...biliyosun gebelik belirtisi ayn ı zamanda baş ağrısı..sende hamiş olabilirsin senin hapın bitimi canım..bugün adetin 27 günü çok erken daha test için olsada çıkmaz zaten idrardan...kan testinede gitmem çok gecikme olmadan..hasatnenin laborutuvar çalışanlarıyla akraba olduk çekiniyorum gitmeye artık..canım daha öncede kullanmıştım ikisinide ama hamiş kalamamıştım..
Merhaba, adetinin 27.günü, herhangi bir değişiklik hissediyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?