Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim herseyi uygulama yumurtalarin kafasi karisir..
geldim simdi bekliyorum canim bakalim ne diyecekler hep ayni seyler aslinda:))
cokk optummm canim benim..

Çok büyük paralar dönüyor bu işlerde. Ayda 20 kişiye tüp bebek uygulasalar ortalama 8,500 TL. den 170,000 TL. ediyor. Sadece bir ayda. Her gelen hamile giderse hasta biter. İşsiz kalırlar. Aslında iş bize düşüyor. Kim kaça yapıyordan önce ne sorunlar çıkıyor diye araştırıp ön hazırlığımızı tamamlasak bu kadar oynayamazlar bizimle. Çoğumuz Fsh, Amh, pgt vs. terimleri işin içine girince öğrendik. Tiroid antikorunu buradan öğrendim mesela. Uzattım yine. Sen anladın beni

seni ziyaret edeğim şekerim valla süper olurdu şeker bayramı tatilinde 10 günlüğüne istanbula geliyoruz eşimin ailesi orda sarıyarde
belimi olur belkide görüşürüz :)

Her zaman beklerim. Hepinizi de. Sarıyer' de 1 yıl çalıştım. Çok sevdiğim bir yerdir. Ama Emirgan' ı tek geçerim. Bakarsın buluşma imkanı olur. Hatta fırsat olursa gelebilen herkes toplanır, tanışırız

Listeye zerdeçal da eklendi. Umarım eşim listeyi görünce yeni bir hatun almanın daha ucuza çıkacağını farketmez

Benim yumurtalar büyümeyince acaba menapozamı giriyorum diye düşünmüştüm. Sen peki cylo yü kullanmayı bıraktınmı ? Yeni tedavinde yumoşların büyüdümü. Merkezini değiştirdinmi

canim herseyi uygulama yumurtalarin kafasi karisir..
geldim simdi bekliyorum canim bakalim ne diyecekler hep ayni seyler aslinda:))
cokk optummm canim benim..

Güzel haberlerini bekliyoruzzz bize de ön ayak olmuş olursun canım ...peşinden gelebiliriz...

sana hak vermemek mümkün değil maalesef günümüzde herşey ticarete dökülmüş insanlık 2. planda

kesinlikle harika olur bide bakmışız hepimiz hamişiz orda beraber kutluyoruz ne güzel bir rüya :)

canım biesteron ve cylo prognova kullanıp hamile kalan çook...biliyosun gebelik belirtisi ayn ı zamanda baş ağrısı..sende hamiş olabilirsin senin hapın bitimi canım..bugün adetin 27 günü çok erken daha test için olsada çıkmaz zaten idrardan...kan testinede gitmem çok gecikme olmadan..hasatnenin laborutuvar çalışanlarıyla akraba olduk çekiniyorum gitmeye artık..canım daha öncede kullanmıştım ikisinide ama hamiş kalamamıştım..

Benim yumurtalar büyümeyince acaba menapozamı giriyorum diye düşünmüştüm. Sen peki cylo yü kullanmayı bıraktınmı ? Yeni tedavinde yumoşların büyüdümü. Merkezini değiştirdinmi

canım 1 sene önce kullanmıştım cylo progonayı adetlerim çok düzensizdi doktorum vermişti 4 ay kullndım..benim adetlerimi düzene sokmamıştı canım ya..ama sonrasında yumoşlar gelişmeye başladı klomen kullanarak ve 3 kere tüp bebek denedik mallesef negatif sonuç almıştık...canım bu hapın içeriği östrojen içeriyor..kadınlık hormonu ben mutlaka işe yaradığını düşünüyorum...

Arkadaşlar hayıt suyu aldım aktardan maalesef benim içebilceğim bişey değilmiş:)onun yerine tohumunu aldım havanda dövüp toz haline geirdim sıcak su da demletip içtim bu şekli daha içilebilir geldi bana bir fincana bir tatlı kalığı ölçüsünde kullandım.bir de aktardaki görevli eğer başka bitki çayları içiyorsanız önce suyu kaynatın sonra bitkiyi atıp içine demleyin için dedi sakın ateste bitkileri kaynatmayın dedi aklınızda bulunsun .adaçayı önerdi günde bir fincan...

benimde sürekli başımda ağrı vardı, hatta en son baş ağrısından istifra edip, dayanamadım ve acile gidip serum yemiştim.İçtiğimiz ilaçlar yapıyor, hatta daha sonra ilaçların pros. okudum.Cylo.( tam ismi aklıma gelmedi) bu ilaç migren yapıyormuş.

Merhaba, adetinin 27.günü, herhangi bir değişiklik hissediyor musun?

Merhaba, adetinin 27.günü, herhangi bir değişiklik hissediyor musun?

hiçbir belirti yok canım ya bazen göğüslerde hassasiyet var gibi bazen kasıklrda bıçak saplar gibi ağrılarım oluyor ama üç gündür hiç ağrım sızım kalmadı...canım benim doğal yolla gebe kalmam çook zor aslında farklı olarak takviye ialçlar aldım bu ay birazda olsa ümidim var gibi..hakımızda hayırlsı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…