Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

[ hadi inşallah!

canım ben hayıt tohumlarını sıcak suyun içine atıyorum . sonra ağzımda kıtır kıtır çiğniyorum..ayrıca suyun içine aslan pençesi vs.

ben de acayip migren yaptı ya da hamişim

kızlar geçen hafta girdiğim makinede çıkan tek iyi şey bağırsaklardı. O hafta kefir içmiştim birkaçkere.. bugün kefir mayası aldım eve gidince inşallah kefir olayına da başlıyorum haberiniz olsun!

İnşallah dir....

Aminnn, inş.ümitlerimiz sevince dönüşür...

inşallah hamişssindir...ama o zaman kefir yada benzerin şeylerin zararı olmasın...lütfen dikkat et...

arkadaşlar merhaba okadar yorucu bir gündükü saçımı boyatamadım ama çok farklı gelişmeler oldu..
en kısaca anlatayım bende biraz şaşkınım çünkü..
doktorum Nur hanım olacak ama bu hafta yurt dışındaymış..o olmayınca yerine Ayşe hanım bakıyormuş.
tüp bebek ünitesindeki tüm hastaların protokollarına Semra hanım görüp karar veriyor..
benim Semra hanımdaki randevum 27 mayısa olduğu için bugün kendisi ile görüşmeyecektim ama gidince Semra hanımıda ayrıca bugün görmek istiyorum bu benim 8. tedavim dedim kabul ettiler..
önce Ayşe hanım odasına aldı 1,5 saat kadar evraklarımı inceledi rahim filmime baktı bu rahim filmine başka doktorlar baktımı dedi baktılar sorun olmadığını söylediler dedim..daha sonra muayene etti ve Semra hanıma bilgi verdi Semra hanım geldi oda ayrı muayene etti 30 dk kadar evraklarımı inceledi Ayşe hanımdan benim anlamadığım bilgileri aldı..
Sonuç şu çıktı;
rahmimde hiç sıkıntı yokmuş ama daha detaylı bakacağız dediler...
tüpleriminde sıkıntı varmış.. sağ tüpümün ucu yapışıkmış, sol tüpümünde sonu kıvırcık saç gibi birbirine dolanmış düğüm düğüm olmuş..
bunu bana rahim filmindede gösterdiler.. çok şaşırdım bunca doktor gördü bu filmi hepsi sorun yok dedi dedim.. Semra hanım o doktorlar güzel protokollar yapmışlar sana ama neden tutmuyor diye hiçbiri araştırmamış sebebe inmemişler dedi..
Rahim filmini çok çok büyütüp banada gösterdiler gerçektende bir yerde yapışma var bir yerdede düğüm gibi karışıklıklar var..
eşimin semen analizinide beğenmediler bukadar tedaviye göre çok yüzeysel dediler..onada bir semen analizi istediler çok ayrıntılı yapılacakmış..
ilk aşamada lapraskopi ve histereskopi yapacağız dediler.. bu 15 gün içinde her ikiside olacakmış.. dışardan giden hastaya fiyatı 19.000 tl miş tüp bebek hastası olduğum için ikisini toplamda 5.500 tl ye aynı anda yapacaklar.. bu operasyonu Semra Hanım kendisi yapacakmış..
arkadaşlar 7 yılda 7 tane tedavi ve 3 ayrı hastaneden sonra 4. hastanemde tüplerdeki sıkıntı ancak öğrenildi ne yazıkki..
yıllardır tek yöneldiğimiz nokta eşimin sperm sıkıntısıydı..

Son düzenleme:
Demekki doktor degistirmekte fayda varmis. hadi bakalim yolun acik sansin bol olsun. bu defa son olsun tedavin, bebeklerini getirmene vesile olsun semra hanim.

geçde olsa sorunun anlaşılması güzel olmuş canım inşallah bebeğine kavuşursun artık bu arada hangi hastaneye gittin canım

Canım arkadaşım her dibe vurmanın bi çıkışı varmış ve bu senin çıkışın gibi görünüyor allahın izniyle...daha da güzel haberlerini bekliyoruz anladığım kadarıyla memnun kaldın semra hnm ve ekıbındenpeşinden geleceklerden biride benim ...

Ya şimdi jeton düştü 19000 tl nası bir rakam yaaa cokmuş valla ve de güzel bi indirim vermişler laparoskopi fiyatlarını bilmiyorum ama histereskopi genelde 2000 -3000 arası değişio diye biliyorum...inşallh bebişlerin gelecek bu sefer.....dikkat edersen içimden bebişlerin geçti

Canim senin adına çok sevindim haydi hayırlısı inşallah bu tedavinin sonunda bebislerininde müjdesini verirsin.

ulmuş
ensucum kısaca memnunsun yani semrakahraman ekibinden değil mi? bayağıı bişeler söylemiş semra hocada.benim gitmem farzoldu artık desene.hemen belki banada deneme olamıyabilir.muayene ücretin ne oldu?biraz değil bayağıda pahalı bir merkezmiş.fiyatlara baksana.hakkında hayırlısı tabii.ne yapalım el mahkum.bende önümüzdeki aya artık gideyim.

Tadından dolayı mı içemedin? Onun yolu, içtikten sonra birkaç kere ağızdan nefes alıp vermek. Özellikle verirken ağzımı sonuna kadar açıyorum. Bir de incir havuç kürü yapıyordum o ara. meyvelerini de atmayıp, içine ceviz, bal, çörekotu yağı ilave edip mikserde çekiyordum. Hayıt suyunu içince bir kaşık atıyordum ağzıma, bir şey kalmıyordu. Bugün adet olmam gerek. Yarın yine başlarım maratona ben de.

Bakmak görmeyi gerektirmiyor malesef. Ama sebebin bulunmasına sevindim. İnşallah bu defa gelecek bebeklerin

geçde olsa sorunun anlaşılması güzel olmuş canım inşallah bebeğine kavuşursun artık bu arada hangi hastaneye gittin canım

evet canım Memorial Semra hanım..

tüplerdeki sıkıntıdan dolayı içinde sıvı oluşuyormuş ve sıvı embriyonun tutunmasını engelliyormuş Semra han böyle dedi.. bunu bende daha önceki araştırmalarımdan biliyordum zaten.. şu aşamada memnun kaldım benden farklı testlerde istediler canım ama tüp aşamasında ne olur hiç bilmiyorum..

evet canım fiyatlar düşündüğüm gibi uçuk olmayacak benim için.. tüp bebek fiyatınıda 6.500 tl den 4250 ye düşürdüler ilk muayene ücretide bu paketten düşülecek.. daha önceden herhangi bir hastanede raporlu tedavi gördüysen eğer bu indirimi yapıyorlarmış..

Canim senin adına çok sevindim haydi hayırlısı inşallah bu tedavinin sonunda bebislerininde müjdesini verirsin.

inşallah canım benim biliyorsun hiçbişeyin garantisi yok bakarsın direk sıfırı görürüm ama en azından olan bir sıkıntı giderilirmiş olacak farklı sıkıntıların peşinden koşarız..

canım çok beğendim iki ayrı doktor görüştü toplamda 2 saat sürdü görüşmem.. geçmiş bütün protokollarımı ayrıntısı ile sistemlerine işlediler mutlaka tüm protokollarını ilaç çizelgelerini rahim filmini testlerini götür canım.. canım tüp bana ilaçlar hariç 4250 gibi bir rakama gelecek geçmişte herhangi bir hastanede raporlu tedavi gördüğüm için.. o rapor nüshasını götürmem koşulu ile.. rapor hakkımla başka yerde tedavi olsam bile o raporun bir nüshası sizde duruyordur 2010 itibarı ileyse getirin indiriminiz olacak dediler.. mutlaka git çünkü farklı testlerde istediler benden.. ilk muayene ücreti tüp bebeğe başladığımda fiyattan düşülecek canım..

Bakmak görmeyi gerektirmiyor malesef. Ama sebebin bulunmasına sevindim. İnşallah bu defa gelecek bebeklerin

canım aslında herkez herşeyi görüyorda işlerine gelmiyor kim uğraşacak zaten yoğunlar.. sonuçta hepside o konuların piri olmuş insanlardı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…