Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biraz değil, hep gülelim inşallah. Yine sıcacık başlamışsın güne. Her günün her anın böyle olsun

eveeeet hep gülelim hüzünler kederler yerini sevince bıraksın bu yıl bitmeden Rabbim evlatlarımızı göndersin hayırlısıyla inşallah

sonuç ne olursa olsun kendilerini haklı duruma getirler haksız da biz dediğin gibi canım sonuçta sistem baştan kokmuş bizim işimiz şansa kalmış maalesef yinede hatalarını yüzlerine vurmaktan geri kalmamak lazım sonuçta zararın neresinden dönsen kardır

canım çook acı bir şey bu yaa henüz 7 yaşında başınız sağolsun allah ailesine sabır versin

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel ömür nasip etsin inşallah darısı cümlemize inşallah

cedruscum çok üzüldüm canım.. Sen de kendine dikkat et, lütfen ortamdan biraz uzak dur birtanem çık dışarı gez dolaş!! gülnevavım kırmızılar ne durumda? sanki ben bugün gördüm gibi! yarın önür gün başlarım heralde ilaçlara..

arkadaşlar karikatürler güzel olmuş! arada isteriz! şimdi geri dönüp okuyayım bakalım nevar ne yok!

yarın üniversiteye gidip doktotoruma sonuclarımı vereceğim, ama burdaki dr.sonucun yaşına göre çok iyi dedi .Ben bu arada 2 dr.gittimde, kafanız karışmasın.

tebrik ederim..amh değerin çok iyi! merak ettim şimdi bu zamana kadar nasıl beslendin? sigara içtin mi? kaç yaşında adet olmaya başladın? şimdi kaç yaşındasın? bunlar genetik mi, yoksa biz mi kendimizi tükettik acaba diye merak ettim? Ama monkeycim bundan sonra tedavilerine umutlarına dört elle sarıl ne gerekiyorsa yapın! ve seni de tablomuzda kırmızı kırmızı görelim inşallah!

semiramus tebrik ederim teyzesi, bizim için de sev bebişi!!

omayracım bu buğday çimini ben de çok araştırmıştım...birşey diycem kızlar beypazarından biz uhut diye birşey almıştık yoğun boza kıvamlı birşey buğdaydan yapılıyormuş... acaba o da aynı buğday çimi , buğday embriyosu dedikleri gibi iş görür di mi? haa boza neysen yapılıyordu ? buğdaydan dı galiba......işte ööle sesli düşünüyorum sadece....bilmem ki......:26:

ayyyyy inanamiyorummm cokk acii bir durumm Allahim ailesine cokk cokk buyuk sabirlar versinn.. annesinin tum hayati bitti artik bu yasamda..cokk uzuldum cnm.
sozun bittigi noktaa(

Kıyamam. Allah geride kalanlara sabır versin...

canım çook acı bir şey bu yaa henüz 7 yaşında başınız sağolsun allah ailesine sabır versin

çok üzüldüm allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun( zaten o bi melekmiş) ailesine, anneciğine allah sabır versin.

Hepinize hassasiyetiniz için teşekkür ederim ah kızlar birde annesi öğretmeniydi kendi sınıfına almıştı oğluşunu hem bundan sonraki hayatı hem iş hayatı çok zor olacak her sınıfa girdiğinde yaşayacağı acıyı düşünmek bile istemiyorum Rabbim elbet sabrını verecektir

Bence aynı iş görür diye düşünüyorum. Sonuçta buğday özü oda
Aman ıçmediğim şey kalmadı ama olmayınca olmuyor canım
yınede duydugumu, okudugumu herseyı yapayım dıyorum bakalım takdir Allahın
1 kere daha deneyecegım oda degerlerım ıyı olursa bakalım

arkadaşınızın başı sağolsun Rabbim sabır versin annesine babasına

Allah sabırlar versin cok zor..mekanı cennet olsun..

Çook üzücü Allah sabırlar versin

QUOTE=cedrus;35455144]Hepinize hassasiyetiniz için teşekkür ederim ah kızlar birde annesi öğretmeniydi kendi sınıfına almıştı oğluşunu hem bundan sonraki hayatı hem iş hayatı çok zor olacak her sınıfa girdiğinde yaşayacağı acıyı düşünmek bile istemiyorum Rabbim elbet sabrını verecektir [/QUOTE]

Valla aynen kyle mide çöp mide oldu ama allahtan bugday vs gibi bildik tanıdık seylerı yıyıp içiyoruz

Allah sabırlar versin cok zor..mekanı cennet olsun..

[/QUOTE]

Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…