- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.621
Eki Görüntüle 1130092 Eki Görüntüle 1130093 Eki Görüntüle 1130094
sabah sabah biraz gülelim istedim ve bu güzelliklerden bizimde olsun diye dua edelim
Biraz değil, hep gülelim inşallah. Yine sıcacık başlamışsın güne. Her günün her anın böyle olsun
Böyle durumlarda uzatmamayı tercih ediyorum. Giden hiç bir şeyimi geri getiremeyecekler çünkü. İlk muayenede çok sık doktor değiştirmemi eleştirmeye kalktı, ve geç kalmış olmamı. "Herkes işine ve hastasına aynı saygıyı göstermiyor, güvenimi sarsacak bir şey görürsem dönüyorum arkamı, yapım böyle" dedim. Gerçi doktorla ilgili çok sıkıntım yoktu benim. Kurumun genel yapısı problemli. Bunları sık sık duydukları halde tutturmuşlar bir düzen, öyle gidiyor. Bebeğini kucaklayan, geçmişi unutup memnunum diyor ama bir o kadar da şikayet eden var. Yüzlerine karşı, yasal yoldan, edepli, edepsiz... Yine sistem aynı. Öfkemi boşaltmak için açıkça söylemeliydim belki ama lafla dayak yemek işime gelmedi
eveeeet hep gülelim hüzünler kederler yerini sevince bıraksın bu yıl bitmeden Rabbim evlatlarımızı göndersin hayırlısıyla inşallah
Hayırlı kandiller diliyorum kizlar Rabbim ne verirse hayırlısını versin evlat sahibi olmakla bitse keske bugün annemin en yakin arkadasinin torunu vefat etti henuz 7 yasinda ve hiçbirşey yokken bir anda nefes alamamis hemen ambulsnsla hastaneye kaldırılan yavrucak oracikta can vermiş muhtemelen akcigere pihti atmasi tam konusamadim zaten babaannesiyle aglamaktan soramadim birşey Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hepimize sıralı ölüm nadip etsin çok üzgünüm bu akşam Rabbim hepinizin gonlundekini versin
tekirdağda çook salandı edirnede hisedilmedimi canım..evde yalnızdım çook kortum Allahım büyük depermlerden korusun..
kızlaaarrr ben teyze oldum aplaları :) kızımız maşallah pamuk gb.çok güzel bi duygu.bebişim şuan yanımda yorgun savaşçı gb yatıyo.benim balım oldu o.allahım bundan daha tatlı olamaz heralde kendi çocugumda.çok mutluyum ama sayılı günlerim bebişimin yanında.onun kokusunu özlicemm günler çok yakın.onu çok seviyorum.darısı bizlere.ben sanki anneliği tattım kızlar yaa
yarın üniversiteye gidip doktotoruma sonuclarımı vereceğim, ama burdaki dr.sonucun yaşına göre çok iyi dedi .Ben bu arada 2 dr.gittimde, kafanız karışmasın.
Arkadaşlar bende wheat grass (buğday çimi), DIM Plus, DHEA ve Natural Fertility Supplements For Women aldım. Tüm bu destekleri internet üzerinden aldım. Buradaki fiyatların 3/1'ine satılıyor yurtdısında gerçi elime gecmesı sorun oldu ama nıhayet basardım.
Umarım ıse yararlar
ayyyyy inanamiyorummm cokk acii bir durumm Allahim ailesine cokk cokk buyuk sabirlar versinn.. annesinin tum hayati bitti artik bu yasamda..cokk uzuldum cnm.
sozun bittigi noktaa(
Kıyamam. Allah geride kalanlara sabır versin...
canım çook acı bir şey bu yaa henüz 7 yaşında başınız sağolsun allah ailesine sabır versin
çok üzüldüm allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun( zaten o bi melekmiş) ailesine, anneciğine allah sabır versin.
cedruscum çok üzüldüm canım.. Sen de kendine dikkat et, lütfen ortamdan biraz uzak dur birtanem çık dışarı gez dolaş!! gülnevavım kırmızılar ne durumda? sanki ben bugün gördüm gibi! yarın önür gün başlarım heralde ilaçlara..
arkadaşlar karikatürler güzel olmuş! arada isteriz! şimdi geri dönüp okuyayım bakalım nevar ne yok!
omayracım bu buğday çimini ben de çok araştırmıştım...birşey diycem kızlar beypazarından biz uhut diye birşey almıştık yoğun boza kıvamlı birşey buğdaydan yapılıyormuş... acaba o da aynı buğday çimi , buğday embriyosu dedikleri gibi iş görür di mi? haa boza neysen yapılıyordu ? buğdaydan dı galiba......işte ööle sesli düşünüyorum sadece....bilmem ki......:26:
Hepinize hassasiyetiniz için teşekkür ederim ah kızlar birde annesi öğretmeniydi kendi sınıfına almıştı oğluşunu hem bundan sonraki hayatı hem iş hayatı çok zor olacak her sınıfa girdiğinde yaşayacağı acıyı düşünmek bile istemiyorum Rabbim elbet sabrını verecektir
arkadaşınızın başı sağolsun Rabbim sabır versin annesine babasına
Hepinize hassasiyetiniz için teşekkür ederim ah kızlar birde annesi öğretmeniydi kendi sınıfına almıştı oğluşunu hem bundan sonraki hayatı hem iş hayatı çok zor olacak her sınıfa girdiğinde yaşayacağı acıyı düşünmek bile istemiyorum Rabbim elbet sabrını verecektir
Bence aynı iş görür diye düşünüyorum. Sonuçta buğday özü oda
Aman ıçmediğim şey kalmadı ama olmayınca olmuyor canım
yınede duydugumu, okudugumu herseyı yapayım dıyorum bakalım takdir Allahın
1 kere daha deneyecegım oda degerlerım ıyı olursa bakalım
Allah sabırlar versin cok zor..mekanı cennet olsun..
[/QUOTE]Çook üzücü Allah sabırlar versin
QUOTE=cedrus;35455144]Hepinize hassasiyetiniz için teşekkür ederim ah kızlar birde annesi öğretmeniydi kendi sınıfına almıştı oğluşunu hem bundan sonraki hayatı hem iş hayatı çok zor olacak her sınıfa girdiğinde yaşayacağı acıyı düşünmek bile istemiyorum Rabbim elbet sabrını verecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?