- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.641
cedruscum çok üzüldüm canım.. Sen de kendine dikkat et, lütfen ortamdan biraz uzak dur birtanem çık dışarı gez dolaş!! gülnevavım kırmızılar ne durumda? sanki ben bugün gördüm gibi! yarın önür gün başlarım heralde ilaçlara..
arkadaşlar karikatürler güzel olmuş! arada isteriz! şimdi geri dönüp okuyayım bakalım nevar ne yok!
Sana hemen incir kürü yazıyorum.Saraçoğlu' nun sitesinde tarifi var. Çatlama için de havuç kürü. Bir de aşağıdaki sayfayı bir ara ziyaret etmeni tavsiye ederim :
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=535794
Ayrıca hücre yenilenmesini hızlandırması için çekirdekli kara kuru üzüm. Çekirdekleriyle birlikte yenecek. Bir de günde 3 defa bir kase yoğurt, bir tatlı kaşığı çörekotu yağı, damak zevkine göre 2-3 tatlı kaşığı bal karıştır ye. Her seferinde taze hazırla. Düzenli olarak doktorunla görüş, takip et yumurtalarını. İnşallah güzel haberlerini okuruz buradan. Bir de FSH AMH testlerini yaptırırsan yumurta rezervin hakkında bilgin olur...
tekirdağda çook salandı edirnede hisedilmedimi canım..evde yalnızdım çook kortum Allahım büyük depermlerden korusun..
merhaba geçmiş olsun kızlar sizde trakyalımısınız bende kırklareli
merhaba cnm sğlsın yazdığın için bende zaten bu ay incir kürüne başladım bugün ilk yarıyı bitiriyorum 7 gün ara vercem bi 25 gün daha içicem benim fsh 8,7 prolaktin 14,24 senin durumun nedir tedavin ne aşamada :26::26:
merhaba geçmiş olsun kızlar sizde trakyalımısınız bende kırklareli
Merhaba arkadaşlar, bende katılabilirmiyim? 42 yaş, 3sene evvel 2.inci evlilik. 14.yaşında bir kızım var. Eşimin hiç çoçuğu olmadı. Sperm problem. Şu anda 3.deneminin beklemesindeyim. 3tane daha dondurulmuş embryo var. Öbür gün test yaptırcam. Nedense ümidim cok zayıf. Folikel üretimimden hep iyi sonuçlar aldım. İlkinden 13yumurtadan 9tanesi A ve B kalite oldu. İkincisinde 17 taneden 7 tane hepsi A kalite oldu ve 4de ve 5e bölündüler. Sizlerin yaşları ve hiç tutan olmadımı? Bide erkenden test yapan oldumu?beklemede olan varmı?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
cok teşekkür ederım.yesılkoy havaalanı ıle kaldığım yer dayımın evı 10 dakıka yınede cok teşekkürler .sayet gelır ısem mutlaka haberlesırız.senı takıpteyım.su 3 gun adet bendede var son 1 yıldır 3 günde bıtıyor reglım. az oluyorum.bunu bende hıc sormadım arastırmadımda.normalde önceden 5 gundu.bunun sebebı nekı.bende hersey normal gorunuyor.sadece 1 kez burda laparoskopı yapıldı rahım dışında mıyomlarım alındıartı o esnada hısteroskopı yapılıp rahım baslıgında kubbelesme varmış onu duzellttıler.artı 2 yıl sonra acık amelıyat oldum rahım ıcınden en buyugu 4cm lık 5 tane mıyomum alındı.artı arkasından tanı amaçlı bır hısteroskopı daha.ve bunlar netıcesınde amh 0.39 cıktı.fsh ıse 5.6 bıraz garıp ama.fsh cok ıyı amh kotu.3 yumurtam oluşuyor.senın gıbı.ve tutunma olmuyor.sorun esımde sperm hareketsızlıgı var esımde.ama bır ogluda var.durum bu.
yarın üniversiteye gidip doktotoruma sonuclarımı vereceğim, ama burdaki dr.sonucun yaşına göre çok iyi dedi .Ben bu arada 2 dr.gittimde, kafanız karışmasın.
arkadaşlar Semra hanım Trombofili Panelini inceleyeceğiz dedi aşağıdaki testleri istedi..
Factor II, Factor V Leiden mutasyonu, MTHF Reductase 677, MTHF Redustase 1298, PAI-1 4G/5G Polimorfizmmi bunların haricinde
birde kan pıhtılaşması testlerimin süresi geçmiş 6 ayı geçen testi kabul etmiyoruz dedi onlarıda tekrardan yaptıracağım.
Kan Pıhtılaşmalarıda; Homosıstein, Antikardiolipin IgG, Antikardiolipin IgM, Lupus Antikoagulan, Proteın C, Proteın S, Antitrombin III aktivitesi
birde ayrıca Prolaktin yüksek çıkmış aç karnına Prolaktin trestinide yenile dedi..
Bu testler için fiyat aldım 2000 tl civarı tutuyor özel laboratuvarlarda.. Samatya Hastanesi araştırma hastanesi olduğu için yazdırıp yaptırabiliyoruz yazmış diğer topiclerin birinde bir arkadaş, Memorialde burada yaptırma biz pahalıyız araştırma hastenelerine git yaparlar demişti bu testler için sabaha randevu aldım Samatya Kadın doğumdan bakalım yazacaklarmı..
CANI KIRMIZILAR hala gelmedi..her sabah ateş ölçüyordum ateşim hep yüksekti bu sbah bir düşüş yaşadım bayağ..ateş düşüşünden 2 sonra adet olunurmuş..ateş düşmeseydi umudum vardı..herşeyin hayırlısı canım..sen bu ay hangi ilacı kulancaksın canım..bu ay tedaviye başlıyomusun..
arkadaşlar Semra hanım Trombofili Panelini inceleyeceğiz dedi aşağıdaki testleri istedi..
Factor II, Factor V Leiden mutasyonu, MTHF Reductase 677, MTHF Redustase 1298, PAI-1 4G/5G Polimorfizmmi bunların haricinde
birde kan pıhtılaşması testlerimin süresi geçmiş 6 ayı geçen testi kabul etmiyoruz dedi onlarıda tekrardan yaptıracağım.
Kan Pıhtılaşmalarıda; Homosıstein, Antikardiolipin IgG, Antikardiolipin IgM, Lupus Antikoagulan, Proteın C, Proteın S, Antitrombin III aktivitesi
birde ayrıca Prolaktin yüksek çıkmış aç karnına Prolaktin trestinide yenile dedi..
Bu testler için fiyat aldım 2000 tl civarı tutuyor özel laboratuvarlarda.. Samatya Hastanesi araştırma hastanesi olduğu için yazdırıp yaptırabiliyoruz yazmış diğer topiclerin birinde bir arkadaş, Memorialde burada yaptırma biz pahalıyız araştırma hastenelerine git yaparlar demişti bu testler için sabaha randevu aldım Samatya Kadın doğumdan bakalım yazacaklarmı..
canım araştırma hastaneleri dışardan gelen testler yapmak itemiyorlar...biraz ısrarcı olursan yaptırabilirsin..bana burdaki doktorum tüp bebek yaptırdığını düşüklerim oldu dersen yaparla demişti..gerçekten öyle deyince sorun çıkarmadılar..Yalan söyledim başka çarem yoktu Allahım afetsin..proteyin c konusunda bilgin varmı canım ya benim yüksek çıkmıştı..doktorumada geçen adetimde gitiğimde acelesi vardı test sonuçlarımı gösterememiştim..
Okurken yoruldum valla ne cok sey var bakılnadı gereken inşallh emeklerımız bosa cıkmayacak arkadsım sımdıden yarın için kolay gelsin ...kan verırken pozıtıf duşun bebişini düşün :)
CANI KIRMIZILAR hala gelmedi..her sabah ateş ölçüyordum ateşim hep yüksekti bu sbah bir düşüş yaşadım bayağ..ateş düşüşünden 2 sonra adet olunurmuş..ateş düşmeseydi umudum vardı..herşeyin hayırlısı canım..sen bu ay hangi ilacı kulancaksın canım..bu ay tedaviye başlıyomusun..
Merhaba, bir keresinde Kağıthane Devlet Hastahanesi dr. ile görüşmüştüm tüp tedavisi görüyorum dediğinde kendilerinin yaptığı testlerin hepsini yapmışlardı.
Merhaba arkadaşlar, bende katılabilirmiyim? 42 yaş, 3sene evvel 2.inci evlilik. 14.yaşında bir kızım var. Eşimin hiç çoçuğu olmadı. Sperm problem. Şu anda 3.deneminin beklemesindeyim. 3tane daha dondurulmuş embryo var. Öbür gün test yaptırcam. Nedense ümidim cok zayıf. Folikel üretimimden hep iyi sonuçlar aldım. İlkinden 13yumurtadan 9tanesi A ve B kalite oldu. İkincisinde 17 taneden 7 tane hepsi A kalite oldu ve 4de ve 5e bölündüler. Sizlerin yaşları ve hiç tutan olmadımı? Bide erkenden test yapan oldumu?beklemede olan varmı?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?