Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

CANI KIRMIZILAR hala gelmedi..her sabah ateş ölçüyordum ateşim hep yüksekti bu sbah bir düşüş yaşadım bayağ..ateş düşüşünden 2 sonra adet olunurmuş..ateş düşmeseydi umudum vardı..herşeyin hayırlısı canım..sen bu ay hangi ilacı kulancaksın canım..bu ay tedaviye başlıyomusun..

merhaba cnm sğlsın yazdığın için bende zaten bu ay incir kürüne başladım bugün ilk yarıyı bitiriyorum 7 gün ara vercem bi 25 gün daha içicem benim fsh 8,7 prolaktin 14,24 senin durumun nedir tedavin ne aşamada :26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bende katılabilirmiyim? 42 yaş, 3sene evvel 2.inci evlilik. 14.yaşında bir kızım var. Eşimin hiç çoçuğu olmadı. Sperm problem. Şu anda 3.deneminin beklemesindeyim. 3tane daha dondurulmuş embryo var. Öbür gün test yaptırcam. Nedense ümidim cok zayıf. Folikel üretimimden hep iyi sonuçlar aldım. İlkinden 13yumurtadan 9tanesi A ve B kalite oldu. İkincisinde 17 taneden 7 tane hepsi A kalite oldu ve 4de ve 5e bölündüler. Sizlerin yaşları ve hiç tutan olmadımı? Bide erkenden test yapan oldumu?beklemede olan varmı?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

FSH 12, AMH 0,01 den düşük, prolaktini hatırlamıyorum ama sorun yoktu sanırım. Beklemedeyim şimdilik. Üzerimdeki ataleti atabilirsem gideceğim tedavi için.

Hoşgeldin. Ne güzel değerlerle geldin böyle. Allah kızına uzun ve hayırlı ömür nasip etsin. Burası genelde 40 ve üstü yaştakilerin yeri. Arada tazeliklerinden istifade ettiğimiz bir kaç daha genç arkadaşımız da var. Tüp yapıp tutan, doğal hamile kalan arkadaşlar da bulursun burada, test gününü beklemeyip erken sonuç alan da. Yerinde oturup zamanını bekleyen de. Tutunmamasına sebep ne gösterdiler?

oldukca çok operasyon geçirmişsin canım inşallah bir daha bunlara gerek kalmadan bebeğine kavuşursun..
bizdede ağır erkek infertilitesi var ama benimde tüm değerlerim tüp bebek için kötüymüş.. gittiğim doktorlar eşinde sıkıntı olmasaydı normal yolla gebe kalabilirdin ama tüp bebek için ne yumurta rezervin ne kalitesi iyi diyor.. şimdi birde bu tüplerin sorunu çıkı..
tekrardan nezaman İstanbula gelip tedavi olmayı düşünüyorsun cnm..

yarın üniversiteye gidip doktotoruma sonuclarımı vereceğim, ama burdaki dr.sonucun yaşına göre çok iyi dedi .Ben bu arada 2 dr.gittimde, kafanız karışmasın.

anladım canımm inşallah güzel haberlerin gelir.. bende yarın hep hastanelerde olacağım.. Memorial testler istedi tekrardan..

arkadaşlar Semra hanım Trombofili Panelini inceleyeceğiz dedi aşağıdaki testleri istedi..
Factor II, Factor V Leiden mutasyonu, MTHF Reductase 677, MTHF Redustase 1298, PAI-1 4G/5G Polimorfizmmi bunların haricinde

birde kan pıhtılaşması testlerimin süresi geçmiş 6 ayı geçen testi kabul etmiyoruz dedi onlarıda tekrardan yaptıracağım.
Kan Pıhtılaşmalarıda; Homosıstein, Antikardiolipin IgG, Antikardiolipin IgM, Lupus Antikoagulan, Proteın C, Proteın S, Antitrombin III aktivitesi
birde ayrıca Prolaktin yüksek çıkmış aç karnına Prolaktin trestinide yenile dedi..
Bu testler için fiyat aldım 2000 tl civarı tutuyor özel laboratuvarlarda.. Samatya Hastanesi araştırma hastanesi olduğu için yazdırıp yaptırabiliyoruz yazmış diğer topiclerin birinde bir arkadaş, Memorialde burada yaptırma biz pahalıyız araştırma hastenelerine git yaparlar demişti bu testler için sabaha randevu aldım Samatya Kadın doğumdan bakalım yazacaklarmı..

Son düzenleme:

canım araştırma hastaneleri dışardan gelen testler yapmak itemiyorlar...biraz ısrarcı olursan yaptırabilirsin..bana burdaki doktorum tüp bebek yaptırdığını düşüklerim oldu dersen yaparla demişti..gerçekten öyle deyince sorun çıkarmadılar..Yalan söyledim başka çarem yoktu Allahım afetsin..proteyin c konusunda bilgin varmı canım ya benim yüksek çıkmıştı..doktorumada geçen adetimde gitiğimde acelesi vardı test sonuçlarımı gösterememiştim..

Merhaba; ateş konusunda bilgi verebilir misin?

Okurken yoruldum valla ne cok sey var bakılnadı gereken inşallh emeklerımız bosa cıkmayacak arkadsım sımdıden yarın için kolay gelsin ...kan verırken pozıtıf duşun bebişini düşün :)

canımm bende 5 tane yüksek kimyasalım var derim baktım ters bir adam artık mecburen birşeyler uydurmak zorunda kalırım çünkü kaldıramıyorum artık bu testleri.. her yıl gittiğim hastenelerde 2500 tl civarı test listem çıkıyor geçen yıl 3000 tl sadece testlere vermiştim.. yıllar içinde 2 tüp bebek parası sadece testlere gitti ne yazıkki.. birde süresi geçiyor deniliyor devamlı..
protein C canım kan pıhtılaşması ile ilgili bir testmiş ama aileden genlerle geçen kah pıhtılaşması yazıyordu bir yerde.. zaten bu test tek başına işe yaramıyormuş o yazdığım diğer kan pıhtılaşmaları ile beraber toplu inceleniyormuş demişti doktor.. sende tekrar gidince mutlaka sor canım..

Merhaba, bir keresinde Kağıthane Devlet Hastahanesi dr. ile görüşmüştüm tüp tedavisi görüyorum dediğinde kendilerinin yaptığı testlerin hepsini yapmışlardı.

Okurken yoruldum valla ne cok sey var bakılnadı gereken inşallh emeklerımız bosa cıkmayacak arkadsım sımdıden yarın için kolay gelsin ...kan verırken pozıtıf duşun bebişini düşün :)

sağoll canımm.. özellikle benden hiç test istemeyin dedim eskilerle gittiğim için ama yinede istediler hayırlısı artık ne varsa tekrar bakılsın benimde içim rahat eder canım..

cylo-progynova perşembe en sonuncusunu aldım..bugün ptesi ve adetimin 1. günü. daha dr.u arayıp randevu almadım..çarşamba gitsem olur mu bilmem bana daha uygun olur..işten de izin almadım daha..

Ama seninilaçtan sonra nerdeyse 10 gün mü olacak çoktan adet olman lazımdı..olmayınca epey umutlanmıştım ben bile ama şu ateş olayı can sıkıcı oldu şimdi...yaa hadi bi koşu git idrar testi falan al yaaa!! böyle beklemek çok fena!! bakarsın

Merhaba, bir keresinde Kağıthane Devlet Hastahanesi dr. ile görüşmüştüm tüp tedavisi görüyorum dediğinde kendilerinin yaptığı testlerin hepsini yapmışlardı.

Kağıthane bana çok yakın aslında eşiminde işyeri o tarafta Samatya olmazsa artık orası için zorlarım canım ne yapsam kafam karıştı direk Kağıthaneyemi gitsem acaba bilemedimki şimdi... olmazsa zaten haftada 2-3 defa Kağıthane tarafına mutlaka geçiyorum Metro Cıtye devamlı gittiğim için alt tarafı zaten Kağıthane, Samatyayı iptal etmeyeyim orası olmaz derse ertesi günde Kağıthaneye giderim canım çok sağol..

hoşgeldinn canım.. Allah bağışlasın ne güzel çocuğun varmış.. canım sen daha önce gebelik yaşadığın için demekki değerlerin iyi durumda o yüzden inşallah bu sefer pozitifi görürsün.. yumurta seviyen çok iyiymiş çünkü bu sayı genelde 25 yaşlarda oluyor..
ben bir gün erken yaptırmıştım belli olmuştu.. güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…