- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.661
arkadaşlar Semra hanım Trombofili Panelini inceleyeceğiz dedi aşağıdaki testleri istedi..
Factor II, Factor V Leiden mutasyonu, MTHF Reductase 677, MTHF Redustase 1298, PAI-1 4G/5G Polimorfizmmi bunların haricinde
birde kan pıhtılaşması testlerimin süresi geçmiş 6 ayı geçen testi kabul etmiyoruz dedi onlarıda tekrardan yaptıracağım.
Kan Pıhtılaşmalarıda; Homosıstein, Antikardiolipin IgG, Antikardiolipin IgM, Lupus Antikoagulan, Proteın C, Proteın S, Antitrombin III aktivitesi
birde ayrıca Prolaktin yüksek çıkmış aç karnına Prolaktin trestinide yenile dedi..
Bu testler için fiyat aldım 2000 tl civarı tutuyor özel laboratuvarlarda.. Samatya Hastanesi araştırma hastanesi olduğu için yazdırıp yaptırabiliyoruz yazmış diğer topiclerin birinde bir arkadaş, Memorialde burada yaptırma biz pahalıyız araştırma hastenelerine git yaparlar demişti bu testler için sabaha randevu aldım Samatya Kadın doğumdan bakalım yazacaklarmı..
cylo-progynova perşembe en sonuncusunu aldım..bugün ptesi ve adetimin 1. günü. daha dr.u arayıp randevu almadım..çarşamba gitsem olur mu bilmem bana daha uygun olur..işten de izin almadım daha..
Ama seninilaçtan sonra nerdeyse 10 gün mü olacak çoktan adet olman lazımdı..olmayınca epey umutlanmıştım ben bile ama şu ateş olayı can sıkıcı oldu şimdi...yaa hadi bi koşu git idrar testi falan al yaaa!! böyle beklemek çok fena!! bakarsın
arkadaşlar Semra hanım Trombofili Panelini inceleyeceğiz dedi aşağıdaki testleri istedi..
Factor II, Factor V Leiden mutasyonu, MTHF Reductase 677, MTHF Redustase 1298, PAI-1 4G/5G Polimorfizmmi bunların haricinde
birde kan pıhtılaşması testlerimin süresi geçmiş 6 ayı geçen testi kabul etmiyoruz dedi onlarıda tekrardan yaptıracağım.
Kan Pıhtılaşmalarıda; Homosıstein, Antikardiolipin IgG, Antikardiolipin IgM, Lupus Antikoagulan, Proteın C, Proteın S, Antitrombin III aktivitesi
birde ayrıca Prolaktin yüksek çıkmış aç karnına Prolaktin trestinide yenile dedi..
Bu testler için fiyat aldım 2000 tl civarı tutuyor özel laboratuvarlarda.. Samatya Hastanesi araştırma hastanesi olduğu için yazdırıp yaptırabiliyoruz yazmış diğer topiclerin birinde bir arkadaş, Memorialde burada yaptırma biz pahalıyız araştırma hastenelerine git yaparlar demişti bu testler için sabaha randevu aldım Samatya Kadın doğumdan bakalım yazacaklarmı..
Merhaba; ateş konusunda bilgi verebilir misin?
Kağıthane bana çok yakın aslında eşiminde işyeri o tarafta Samatya olmazsa artık orası için zorlarım canım ne yapsam kafam karıştı direk Kağıthaneyemi gitsem acaba bilemedimki şimdi... olmazsa zaten haftada 2-3 defa Kağıthane tarafına mutlaka geçiyorum Metro Cıtye devamlı gittiğim için alt tarafı zaten Kağıthane, Samatyayı iptal etmeyeyim orası olmaz derse ertesi günde Kağıthaneye giderim canım çok sağol..
canım araştırmalarım sonucunda öğrendiklerim..ben bu ay ilk defa denedim..adet ilk günü başlıyosun sabah yataktan kalmadan ölçmeye dil altı en güvenilir yer..benim adet zamanı 36.1 yada 36,3 seyreti canım sonra adetin 15 günü 36,7 gördüm en yüskek tamam yumurtalama zaman diye düşündüm..sonra tekrar düşüler yaşadım sonra tekrar yüksek çıkmaya başlamıştı ateşim mesela en yüksek adetin 24 günü ateşim 37 derece çıktı ve bir hafta 36,7ve 37,6 değişiyordu bugün adetin 33 günü ateşim 36,1 düştü..hamile kalırsan ateşin hiç düşememsi gerekmiş..düşüş olursa iki gün sonra adet olunuyomuş..
canımm bende 5 tane yüksek kimyasalım var derim baktım ters bir adam artık mecburen birşeyler uydurmak zorunda kalırım çünkü kaldıramıyorum artık bu testleri.. her yıl gittiğim hastenelerde 2500 tl civarı test listem çıkıyor geçen yıl 3000 tl sadece testlere vermiştim.. yıllar içinde 2 tüp bebek parası sadece testlere gitti ne yazıkki.. birde süresi geçiyor deniliyor devamlı..
protein C canım kan pıhtılaşması ile ilgili bir testmiş ama aileden genlerle geçen kah pıhtılaşması yazıyordu bir yerde.. zaten bu test tek başına işe yaramıyormuş o yazdığım diğer kan pıhtılaşmaları ile beraber toplu inceleniyormuş demişti doktor.. sende tekrar gidince mutlaka sor canım..
ensucum testlerini adetinin kaçıncı günü yaptıracaksın? var mı böyle bir zorunluluk?
Canım liste ne uzunmuş zamanında nerdeyse bundan 2 sene once yaptırmıstım 2000-2500 tl arası vermıstım sırf testlere ılacları saymıyorum bile. Allah yardımcımız olsun canım ya. Bugun sinüzit icin KBB dr.una gittim orda bir anneyle karsılastım cok tatlı tek yumurta ıkızlerı vardı oglanlar cok ama cok tatlılardı 4 yasındalarmıs fakat 2 sınde de konuşma problemı varmıs anne genc fakat uzgun ve yorgundu her okul almıyormus ancak ozel egıtım veren okullar alıyormus onun ıcın rapor almaya ugrasıyorlardı. Tup bebekmıs cok ugrasmıslar bebekler 34.haftada dogmuslar erken belkı o yuzden oldu falan dedı ama.
Ne billim gercekten Allah ısteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasıp etsın.
Ben randevu almadan gitmiştim, yaşlı tonton bir amca idi, görüştükten sonra sıra alıp o gün işimi halletmiştim..Çok uzak değilse bugünden şansını deneyebilirsin..
aynen canım yazık o kadar para sadece testlere..ben sadece ahm testimi yaptırmıştım ilk doktora gitiğim zaman..dışarda yaptırmıştık başka testlerde istemişti hata tanıdık bir labortuvarımız var demişti 600 tl tutmuştu..o doktorada birdaha gitmedik..sonuçta sigortalıysak devletin karşılaması gerek diye düşünüyorum..yada insaflı doktorlarımız yol göstermesi gerek..ailemde babamda beyin kanaması geçirmişti 15 sene önce..ondada varmıydı o yüzdenmi beyin kanamsı geçirdi bilmiyorum..sorucam canım adetimi bekliyorum olayım gidicem..3 tüp bebk neden tutmadığını başka gerekn testler varmı yaptrmam gerektiğini sorucam..laproskopi istiyorum kendimi yapar bilemiyorum konuşcam..histerskopi olmuştum..
evet cnm bende yillardir cok harcamalar yaptim bu test konularina birde teste gore duzgunce tedavi yapana rastlamadim istiyorlar ama bakmakla yetiniyorlar..
tup bebekle olan cocuklarin bir cogunda gelisim geriligi azda olsa oluyor ne yazikki cok ugrasmak gerekiyor diger bebeklere gore.. ablamda ikizleriyle cok ugrasti..
Allahim hepimize saglikli bebekler versin..
ensucum ablanın bebişlerinden önce de bahsetmiştin bir tanesinin kesesini veya kalp atışını epey sonradan görmüştü sanırım..ben kürtajdan sonra içime çok dert ettimdi acaba kürtaj için bir müddet daha beklenmeli miydi diye!! 7,5 hafta civarında biliyorsun bhcglerimi durmadan ölçüyordum en son 2877 ydi.. kese vardı bence görüntüsü bile muntazamdı ama bhcglerim en son artış oranları %81 den %55 e ve %50 ye düşmüştü..sonraki bir hafta ölçtürmedim ve kesenin büyüklüğü en son 2-3 gün öncesiyle aynı kalmıştı...Artık dayanamıyordum hatırlarsan...kendi dr.um bakmıyordu bile... dışarda başka dr.a ölçtürüyordum......uzun lafın kısası ablanın bebeklerinden biri sonradan ortaya çıkmıştı ya ben de kürtajdan sonra çok kafam karıştı belki de biraz daha beklense kalp atışı görünürdü! görünür müydü?.......
ensucum nasıl ablanın ikizleri şimdi? ikizleri zayıftı ama yaşıtlarına hemen yetişti demiştin sanırım... Allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versin inşallah! İnşallah senin de bu sefer sağlıklı çok güzel bebeklerin olsun amin!
Komşuymuşuz ne güzel. Ben Edirne' deyim. Eşim Edirne'li, kendim Denizli' liyim. Ama küçükken de kaldık burada, yabancı sayılmam
bugun yemek yedimya cogu olmaz artik cnm.. yarin orayada gecerim olmazsa yolumun ustu zaten geri donuste.. trombosi paneli testide yaptirdinmi orada canim..
Hatırlamıyorum, önceden testleri, prospektürü didik didiklerdim, kafamda milyon soruları olurdu, son denemeden itibaren hiç araştırma yapmıyorum bu nedenle de hatırlamıyorum.....
Bu ay klomen kullanmistim fakat yumurtalar yeteri kadar Büyümedi o nedenle çatlatma iğnesi dedoktorum gerek yok dedi ve oolmadım. Klomen adeti Bozuyormu arkadaşlar 2 ggün geçti 3.gun kahverengi akıntı oldu ve 1 fazla boyunca böyleaz az lekelenme oldu ssistem kasiklarda belimde ağrı var.test yaptım sonuç negatif aranızda bunu yaşayan varmı sinirleri iyice bozuldu düzgün ilan adetimde düzensiz oldu.klomen sizdede böyle yan etkiler yaptimi yarın doktora gidicem inşallah kist olusmamistir.
Bende yan etkisi olmadı, stese fazla girme, biraz zaman kardeşe müsaade edermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?