Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ensucum testlerini adetinin kaçıncı günü yaptıracaksın? var mı böyle bir zorunluluk?

canım benim adetlerim düzene girmişti 3 ay günü günü adet oldum..önceleri böyle gecikmelerim oluyordu..hamile olamam canım ya hiçmi belirti olmazmı bazen karnım ağrıyor adet olucam gibi sadece..canım biran mutlulukla test alıyosun tek çizgiyi görünce aptal gibi hissediyorum kendimi..kendime kızıyorum al işte yine tek çizgi dye..hiç içimden test alıp yapmak gelmiyor nedense..

Canım liste ne uzunmuş zamanında nerdeyse bundan 2 sene once yaptırmıstım 2000-2500 tl arası vermıstım sırf testlere ılacları saymıyorum bile. Allah yardımcımız olsun canım ya. Bugun sinüzit icin KBB dr.una gittim orda bir anneyle karsılastım cok tatlı tek yumurta ıkızlerı vardı oglanlar cok ama cok tatlılardı 4 yasındalarmıs fakat 2 sınde de konuşma problemı varmıs anne genc fakat uzgun ve yorgundu her okul almıyormus ancak ozel egıtım veren okullar alıyormus onun ıcın rapor almaya ugrasıyorlardı. Tup bebekmıs cok ugrasmıslar bebekler 34.haftada dogmuslar erken belkı o yuzden oldu falan dedı ama.
Ne billim gercekten Allah ısteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasıp etsın.

Merhaba; ateş konusunda bilgi verebilir misin?

canım araştırmalarım sonucunda öğrendiklerim..ben bu ay ilk defa denedim..adet ilk günü başlıyosun sabah yataktan kalmadan ölçmeye dil altı en güvenilir yer..benim adet zamanı 36.1 yada 36,3 seyreti canım sonra adetin 15 günü 36,7 gördüm en yüskek tamam yumurtalama zaman diye düşündüm..sonra tekrar düşüler yaşadım sonra tekrar yüksek çıkmaya başlamıştı ateşim mesela en yüksek adetin 24 günü ateşim 37 derece çıktı ve bir hafta 36,7ve 37,6 değişiyordu bugün adetin 33 günü ateşim 36,1 düştü..hamile kalırsan ateşin hiç düşememsi gerekmiş..düşüş olursa iki gün sonra adet olunuyomuş..

Ben randevu almadan gitmiştim, yaşlı tonton bir amca idi, görüştükten sonra sıra alıp o gün işimi halletmiştim..Çok uzak değilse bugünden şansını deneyebilirsin..

Teşekkür, ben de deneyeyim..

Neden tutmadığını bende merak edip sordum. Çünkü her kontrollerde DR kendide şaşırıyor, ve yaşıma göre Rahmin, folikellerin gelişimin çok pozitif olduğundan bahsediyor. Çok ümitleniyorum. Ama tutunmayışın sorunuda yine yaş faktörü dedi. Bunu bir türlü anlıyamıyorum. Bu arada bisey daha sorcam. Kahve içmeyi bıraktım, ama bunun yerine çok süt içmeye başladım. Şimdi buda prolaktini yükseltmesin? Zaten stressliyim,yeterince tetikliyor. Bilen varmı?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

aynen canım yazık o kadar para sadece testlere..ben sadece ahm testimi yaptırmıştım ilk doktora gitiğim zaman..dışarda yaptırmıştık başka testlerde istemişti hata tanıdık bir labortuvarımız var demişti 600 tl tutmuştu..o doktorada birdaha gitmedik..sonuçta sigortalıysak devletin karşılaması gerek diye düşünüyorum..yada insaflı doktorlarımız yol göstermesi gerek..ailemde babamda beyin kanaması geçirmişti 15 sene önce..ondada varmıydı o yüzdenmi beyin kanamsı geçirdi bilmiyorum..sorucam canım adetimi bekliyorum olayım gidicem..3 tüp bebk neden tutmadığını başka gerekn testler varmı yaptrmam gerektiğini sorucam..laproskopi istiyorum kendimi yapar bilemiyorum konuşcam..histerskopi olmuştum..

ensucum testlerini adetinin kaçıncı günü yaptıracaksın? var mı böyle bir zorunluluk?

cnm birde o konu vardi dimi bu testler icin gecerli olurmu acaba biraz arastirim bakim.. umarim gerekmez daha yeni bitti adetim bir ay daha beklemem gerekir yoksa.. kan pihtilasmalari icin gerekmiyor ama trombosi panelini hic bilmiyorum.

evet cnm bende yillardir cok harcamalar yaptim bu test konularina birde teste gore duzgunce tedavi yapana rastlamadim istiyorlar ama bakmakla yetiniyorlar..
tup bebekle olan cocuklarin bir cogunda gelisim geriligi azda olsa oluyor ne yazikki cok ugrasmak gerekiyor diger bebeklere gore.. ablamda ikizleriyle cok ugrasti..
Allahim hepimize saglikli bebekler versin..

Ben randevu almadan gitmiştim, yaşlı tonton bir amca idi, görüştükten sonra sıra alıp o gün işimi halletmiştim..Çok uzak değilse bugünden şansını deneyebilirsin..

bugun yemek yedimya cogu olmaz artik cnm.. yarin orayada gecerim olmazsa yolumun ustu zaten geri donuste.. trombosi paneli testide yaptirdinmi orada canim..

cnm sen hic bu konuyu Prot.C yuksekligini Aret beyle konustunmu ona fax gec hemsiresi alip Aret beye gosteriyor sonrada sonucu hemsiresi arayip soyluyor.. buda biraz sacma gerci kesinlikle doktor hastalariyla telefonla konusmuyormus ben bir kac kez aradim yasak dediler..
negatifinden sonra doktorla gorusup gelecekte farkli nasil bir protokol uygulayacagini telefonlada olsa gorusmek gerekli.. hadi biz istanbuldayizda sehir disi hastalar sadece gorusmek icin istanbulami geliyor anlamadim..bana bile gitmek zor geldi buradan randevu aldigim halde gitmedim bu sefer.. kimsede neden gelmedin diye aramadi.. istanbul disi hastalarla belki gorusuyordur telle..

ensucum ablanın bebişlerinden önce de bahsetmiştin bir tanesinin kesesini veya kalp atışını epey sonradan görmüştü sanırım..ben kürtajdan sonra içime çok dert ettimdi acaba kürtaj için bir müddet daha beklenmeli miydi diye!! 7,5 hafta civarında biliyorsun bhcglerimi durmadan ölçüyordum en son 2877 ydi.. kese vardı bence görüntüsü bile muntazamdı ama bhcglerim en son artış oranları %81 den %55 e ve %50 ye düşmüştü..sonraki bir hafta ölçtürmedim ve kesenin büyüklüğü en son 2-3 gün öncesiyle aynı kalmıştı...Artık dayanamıyordum hatırlarsan...kendi dr.um bakmıyordu bile... dışarda başka dr.a ölçtürüyordum......uzun lafın kısası ablanın bebeklerinden biri sonradan ortaya çıkmıştı ya ben de kürtajdan sonra çok kafam karıştı belki de biraz daha beklense kalp atışı görünürdü! görünür müydü?.......

ensucum nasıl ablanın ikizleri şimdi? ikizleri zayıftı ama yaşıtlarına hemen yetişti demiştin sanırım... Allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versin inşallah! İnşallah senin de bu sefer sağlıklı çok güzel bebeklerin olsun amin!

canımm sen başka doktorada gösterdin olumlu bir gelişme olsaydı illaki diğer doktorun bunu farkederdi çünkü ona endişelerinide anlatmıştın.. o yüzden o yönde kontrol etmiştir mutlaka.. bence için rahat olsun çünkü gerçekten yeterince bekledin daha fazla bekleseydin sana zarar gelebilirdi.. belli bir aşamadan sonra gelişimi yarıda kalan kürtaj gereken embriyolar anneyi zehirliyor Allah korusun.. sen daha fazla bekleyemezdin zaten sonuna kadar bekledin kendini sakın üzme bu konuda kafana takılmasın.. önüne bakma canım..

biri doğdugunda el kadar küçüktü diğeri daha normal bir bebekti.. çok sıkıntılı ve zor bi süreç oldu bayağ çabalarla büyütüldüler.. giydikleri iç çamaşırlarına kadar özel yapım kıyafetler alındı çünkü doktor çok minik doğan bebeklerin gelişiminde giysilerinin neyden yapıldığı çok önemli gelişimi durdurabiliyor yada vücut yapısını bozabiliyor demişti.. herşeyin en özeli ile şükürler olsun bu günlere geldiler ama doğduklarında normal yolla doğan diğer bebeklerin 4/1 kadardılar..

Bu ay klomen kullanmistim fakat yumurtalar yeteri kadar Büyümedi o nedenle çatlatma iğnesi dedoktorum gerek yok dedi ve oolmadım. Klomen adeti Bozuyormu arkadaşlar 2 ggün geçti 3.gun kahverengi akıntı oldu ve 1 fazla boyunca böyleaz az lekelenme oldu ssistem kasiklarda belimde ağrı var.test yaptım sonuç negatif aranızda bunu yaşayan varmı sinirleri iyice bozuldu düzgün ilan adetimde düzensiz oldu.klomen sizdede böyle yan etkiler yaptimi yarın doktora gidicem inşallah kist olusmamistir.

Komşuymuşuz ne güzel. Ben Edirne' deyim. Eşim Edirne'li, kendim Denizli' liyim. Ama küçükken de kaldık burada, yabancı sayılmam

ben kırklareliliyim ama istanbulda oturuyorum cnm çalışıyorum muhasebe üzerine

bugun yemek yedimya cogu olmaz artik cnm.. yarin orayada gecerim olmazsa yolumun ustu zaten geri donuste.. trombosi paneli testide yaptirdinmi orada canim..

Hatırlamıyorum, önceden testleri, prospektürü didik didiklerdim, kafamda milyon soruları olurdu, son denemeden itibaren hiç araştırma yapmıyorum bu nedenle de hatırlamıyorum.....

Hatırlamıyorum, önceden testleri, prospektürü didik didiklerdim, kafamda milyon soruları olurdu, son denemeden itibaren hiç araştırma yapmıyorum bu nedenle de hatırlamıyorum.....

normal canım bende artık hangi testi yaptım hangi ilacı kullandım hatırlamıyorum.. şu ilacı kullandınmı diye soran arkadaşlar oluyor bazen kullanmadım diyorum sonra geçmiş recetelere bakıyorum aslında kullandığımı farkediyorum..
evdede bir test yığını birikti..

Bende yan etkisi olmadı, stese fazla girme, biraz zaman kardeşe müsaade edermisin?

Bende yan etkisi olmadı, stese fazla girme, biraz zaman kardeşe müsaade edermisin?

canım Mustafa Bahcecinin sekreteri bana mail atmış.. Mustafa bey testlerimi ve filmimi görmek istiyormuş ne yapsam acaba gidip göstersemmi kafam karıştı.. orada tedavide olmayacağım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…