Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba canım ben 2 kez aşılama oldum ikisinde de klomen kullandım yumurtalarım da iyi büyüdü ama sonuç malesef negatif oldu adetimde hiç bir değişiklik olmadı belkide bünyeden bünyeye değişir onu bilemem ama doktorunla görüşmeden şimdilik ilaç kullanma bence bellimi olur belkide inşallah gebesin çünkü gelik oluşurken lekelenme oluyormuş uzak bir ihtimalde olsa biraz sabret kendine dikkat et doktorunla bir görüş bakalım hayırlısı olur inşallah

Canım ben de klomen kullanmıstım ben de aksıne regli erken olmustu yanılmıyorsam 21. Gunde ..bır sonrakı ay duzene grmişti eski sisteme donmustu

İçini ferah tut arkadşım sen yeteri kadar beklemişin haftasına gore duşuk bir beta dolayısıyla dr un dogru karAr vermiş diye düşünüyorum

canım Mustafa Bahcecinin sekreteri bana mail atmış.. Mustafa bey testlerimi ve filmimi görmek istiyormuş ne yapsam acaba gidip göstersemmi kafam karıştı.. orada tedavide olmayacağım ama..

Ensu cum kesinlikle göster derim mail atıp kenara cekilme ne dıyorlar bı bak bakalım aslında ne dıyecekler cok merak ıcındeyım..ayrıca orda tedavı olmayacak olman farketmez netıcede sen orda tedavılerını gordun bır degıl hem de kac tane..

hemşiresi Emine hn bana bu akşam geri dönecekmiş, soracağım muayene ve görüşme ücreti talep etmezlerse gideceğim canım.. talep ederlerse gitmeyeceğim yarın Ulun beye gösteririm orada muayeneye ücret ödemiyorum zaten..

Yani kesinlikle talep etmeliler ve edeceklerini sanmıyorum hatta üstüne sana teşekkür etmeli mustafa bey kurumuyla ılgılı yanlısı ortaya cıkardıgın ıcın:)bundan sonra daha fazla insanların umutlarıyla oynamazlar gözlerını acarlar ınsllh

canım Mustafa Bahcecinin sekreteri bana mail atmış.. Mustafa bey testlerimi ve filmimi görmek istiyormuş ne yapsam acaba gidip göstersemmi kafam karıştı.. orada tedavide olmayacağım ama..

Bence kaçırma kendiside bu işin uzmanlarından, para konusunu da açma, çünkü sen geçmiş tedavine ilişkin sorgulama yapıyorsun, 5 yılda verdiğin paralara saysınlar, para isterlerse kendisinin çağırdığını söylersin, 3. Bakış açısı önemli, benim duyumlarıma göre kendini aşmış para için bu işi yapmayanlardan, hadi hayırlısı, inş. İyi haberle dönersin......şimdilik markasının arkasında durduğunu gösteriyor, bence güzel bir gelişme....

Canim sonradan acaba gostersemiydim diyeceğini gidip filmleri goster aklinda ne varsa hepsinid3 sor kaldiki ona yaptirma mecburiyetin yok daha once orada yaptigin tedavilere dayanarak sorna hakkin var.ben hala eski doktorumu arayip tlf bilgi aliyorum.neguzel yeni bir yola çıkıyorsun hicbirsey düşünme sadece yapman gerekeni yap.keske onlarda bizler kadar hassas düşünceler. Yolun açık olsun canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende yan etkisi olmadı, stese fazla rme, biraz zaman kardeşe müsaade edermisin?

Canım ben de klomen kullanmıstım ben de aksıne regli erken olmustu yanılmıyorsam 21. Gunde ..bır sonrakı ay duzene grmişti eski sisteme donmustu

Sağolun canlarım. Yarına randevu aldım bakalım ne çıkacak .hep bu lekelerin ardından hastalanirim diye bekledim ama olmadı bugün adetimde gecikeli 11.gun oluyor bugun zayıf ihtimalde olsa acaba mi diye kan testi yaptım negatif ti.yeni başlamayı düşündüğüm tedavide bu ay böylecebboşa gitti başlayamadim oda gitti.of ya yoruldum artik

haklisinn cnm hemsireside geri donmedi sabah ararim yakin tarihe randevu talep ederim onaylanirsa daha ulun beyede hic gitmem.. bayag icten birseyler altindada mustafa bahceci yaziyor. bakalim o ne diyecek cnm haklisin muayene ucreti talep edilmezse gidecegim.

teşekkürler arkadaşım.aksıne benım adetlerım 3 günde bıtıyor.benle ılgılı bır problem yok saten 1 kez hamıle kaldım düşükle sonuçlandı 18 yıl once .esımın spermlerı hareketsız.lakın doktorlar tablatlerınde bır faydası olmadığını düşünüyorlar.artı esımınde bır oglu var.hatta bılenlere soracaktımkı burda almanyada orthomol fertıl plus dıye bır tablar var bırde proxeed dudum oda burda var hangısı ıyı acaba.bunu bılenler vardır.hatta acmıla ya soracaktım.bılenler var ıse yardımcı olurlar ıse sevınırım esıme almayı dusunuyorum

bana kalsa hemen gelıcem ama esım bıraz pımpırıklı kafasına gore herseyı hesp edıyor.cok ara vermek zorunda kalıyoruz esım çalışıyor.ısınden ızın almak ıcın dırdırlanıyor.rahat degıl yanı.ben ona gore cok rahatım.ıste ızınımız 8 ayda bakalım sanırım o zaman deneyecegım.ıstanbulda oturuyor olsaydımbu ımkanlarım ıle 4 ayda bır denerdim.burada 6 bın euroyu buluyor.bız hepsını cepten oduyoruz esımın yasından dolayı.53 yasında.ucak bıletı vs ıstanbuldada 3 bın euroyu buluyor.hem orası daha ıyı ılerlemıs tup konusunda.burası kadın sağlığına değer verdıgı ıcın bazı seylerın rıskıne gırmıyor.olmazsa olmasın dıyorlar hatta

Proxeed duydum. Bir de geçen gün bir yazıda tavşancılotu tentürü (Heracleum sphondylium) okudum. Bir araştır istersen. Kadın erkek infertilite sorunları için tavsiye ediliyor. Her yerde gördüğümüz bir ot. Hatta benim buralarda her yeri sarmış durumda. Alkolle bekletme işini de becerebilsem hemen üretime geçeceğim

Süt aslında 6 yaşından sonra anlamını kaybeden bir içecek. Günlük bir bardak yeterli. Kahvenin etkilerinin geçmesi biraz zaman alır. Bol vitamin tüket. Ve yeşillik. Stres için özellikle bir şeyler yap. Papatya çayı içebilirsin. 2 lt. Suya 1 limon, 1 salatalık dilimleyip 5-6 nane ve 2 çay kaşığı karbonat eklersen hem tokluk hissi veriyor, hem yağ yakıyor, hem zinde tutuyor hem de sakinleştiriyor. Ayrıca sabah erken saatlerde kalkıp yarım saat yürümek, koşmak, ip atlamak falan da stresi azaltır. Ben 5 Mayıs' ta bir bioenerji uzmanına gittim. Şimdi kuzu gibiyim maşallah. Hiç bir şey yapamıyorsan evin içinde pencereyi aç, Mucizevi Tibet yogasını yap. 10 dk. sürmüyor başlangıçta. Gerisini kendin ayarlıyorsun zaten. Öncesinde biraz da ısınma hareketleri yaparsan farkı daha çabuk hissedersin.

Olsun, sen yine de görüş. En azından nezaket göstermiş. Bir fikir beyan etsin. Eşinle senin de içiniz rahatlasın.

Sen kesin bi kitap yazmalısın hanı soyle rehber niteliğinde..:)))

SELAM KIZLAR.....
belik once senin sorunu yanitlayayim canim Ortomol duydum ams benim esimde hic sorun yok sorun neden problem her ne varsa bendenizde yaaa offff sinirlendim yine
Neyse bu ilac iyi canim bence al icinde zink var birkere bu cok onemli bim bayan hemde erkek icin almanyada akupunktur doktorum bana ve esime tavsiye etmisti zinki ben halen kulaniyorum ama esim icmez ilaci onune paketen cikarip eline verceksi ancak ozaman bende bir yapip bir unutuyorum iste boyle canim birde Almanyadaki doktorlari birak canim iki yilik tecrubem diyoki Almanyadaki doktorlara 0 puan verdim birsey bildikleri yok teknik hep ani burda benim doktorum bile turkiye cok gelismis oraya git dedi canim insallah öyle böyle derken kavusursun bebegine
Haaa birde krill oil onu arastir senin ve esin icin iyi ben daha yeni aldim bakalim neye yariyacak
Kizlar neye cevap yazacagimi sasirdim yaaa
su herskese sirali cevap olayini kesfedemedim arastirmayada zamanim yok
Ensu canim ya hayirli olsun yeni hedefin cok güzel ilerliyosun icimden bir ses diyoki cok yakin diyo geldim gelcem diyo bu yill senin yillin olsun canim
Ya seni yazilari okudum 90derece fikir degisikligi yaptim selma karaman diyo icim ve busefer gel tedaviye basla yapmicam herseyi hepsini tekrardan yaptircam yani ben diyorum neyse yine kafa karisti ay neyse herkesi cok optum herkesin tedavisi oyle böyle var hepinize bol sabir bol para diliyorum hahaha parasiz olmuyo simdi bir bakayim kim ne yazmis yine gelrim saat 21 kadar sebestim

Slm yine ben topik uykuda ben yazip durayim sonra yazamamda canim seni cok iyi anliyorum acaba turkiyede olsan sansimiz dagami cok olurdu diyorum bazen burdada hicbirsey yapamiyorum kadindoktoruma bile gidemiyorum cünki agrin sizin yoksa bakmiyo bile ben üc deneme yaptim burda canimiz cikti bir tedavi parasi turkiyede iki deneme ama tam olarak tedavide olamiyosun turkiyede zaman yok ya isi gücü birakip tedaviye gideceksin ki para lazim yada boyle caresiz bekliyeceksin benimde esimde izin sorunu yok sorun benim is yerim sen Almanyada nerdesin ben hamburg dayim

evet cnm hep duyuyorum turkiyede tup konusu daha ilerdeymis ama buradada sagligimizi dusunen yok doktorlar uzerimizde protokolu her ilaci deniyorlar.. benimkiside 8. ayin basinda olacak insallah.. erkek infertilitesinde bazi ilaclar var ama hicbiri saglikli sonuclar pek vermiyor.. bayanin yumurtasi cok cok kaliteli olursa sikintili spermler ancak tutunabiliyor.. bizdede erkek kaynakliya hareket %10 a dustu sayi 200.000 bine dustu.. esimin yasi ilerledikce iyice kotulesti hersey su anda 39 yasinda.. proxed plusi ben sormustum cnm agir morfoloji bozukluklarinda kullandiriyoruz demislerdi..

cnm insallah diyorum birazda korkuyorum hepten bozmasinlar dengemi.. gerci bozuldugu kadar bozuldu..
herkeze sirali cevap icin okudugun mesajin sag tarfinda altta iki tane tiklama yeri var okudukca kimlere cevap yazacaksan en sagdakine tikla sonra en son kiside sagdakinin bir yanindakine tikla tum yazilar mesaj hanende cikiyor hepsinin altina sirayla yaziyorsun..
cnm turkiyede gitmek istedigin doktorlara onden tum testlerini taratip mail at durumunu anlat belki on yonlendirme yaparlar sana ve esine uygun on hazirlik ilaci verirler.. hazirlikli gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…