- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.681
Bu ay klomen kullanmistim fakat yumurtalar yeteri kadar Büyümedi o nedenle çatlatma iğnesi dedoktorum gerek yok dedi ve oolmadım. Klomen adeti Bozuyormu arkadaşlar 2 ggün geçti 3.gun kahverengi akıntı oldu ve 1 fazla boyunca böyleaz az lekelenme oldu ssistem kasiklarda belimde ağrı var.test yaptım sonuç negatif aranızda bunu yaşayan varmı sinirleri iyice bozuldu düzgün ilan adetimde düzensiz oldu.klomen sizdede böyle yan etkiler yaptimi yarın doktora gidicem inşallah kist olusmamistir.
Bu ay klomen kullanmistim fakat yumurtalar yeteri kadar Büyümedi o nedenle çatlatma iğnesi dedoktorum gerek yok dedi ve oolmadım. Klomen adeti Bozuyormu arkadaşlar 2 ggün geçti 3.gun kahverengi akıntı oldu ve 1 fazla boyunca böyleaz az lekelenme oldu ssistem kasiklarda belimde ağrı var.test yaptım sonuç negatif aranızda bunu yaşayan varmı sinirleri iyice bozuldu düzgün ilan adetimde düzensiz oldu.klomen sizdede böyle yan etkiler yaptimi yarın doktora gidicem inşallah kist olusmamistir.
ensucum ablanın bebişlerinden önce de bahsetmiştin bir tanesinin kesesini veya kalp atışını epey sonradan görmüştü sanırım..ben kürtajdan sonra içime çok dert ettimdi acaba kürtaj için bir müddet daha beklenmeli miydi diye!! 7,5 hafta civarında biliyorsun bhcglerimi durmadan ölçüyordum en son 2877 ydi.. kese vardı bence görüntüsü bile muntazamdı ama bhcglerim en son artış oranları %81 den %55 e ve %50 ye düşmüştü..sonraki bir hafta ölçtürmedim ve kesenin büyüklüğü en son 2-3 gün öncesiyle aynı kalmıştı...Artık dayanamıyordum hatırlarsan...kendi dr.um bakmıyordu bile... dışarda başka dr.a ölçtürüyordum......uzun lafın kısası ablanın bebeklerinden biri sonradan ortaya çıkmıştı ya ben de kürtajdan sonra çok kafam karıştı belki de biraz daha beklense kalp atışı görünürdü! görünür müydü?.......
ensucum nasıl ablanın ikizleri şimdi? ikizleri zayıftı ama yaşıtlarına hemen yetişti demiştin sanırım... Allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versin inşallah! İnşallah senin de bu sefer sağlıklı çok güzel bebeklerin olsun amin!
canım Mustafa Bahcecinin sekreteri bana mail atmış.. Mustafa bey testlerimi ve filmimi görmek istiyormuş ne yapsam acaba gidip göstersemmi kafam karıştı.. orada tedavide olmayacağım ama..
Ensu cum kesinlikle göster derim mail atıp kenara cekilme ne dıyorlar bı bak bakalım aslında ne dıyecekler cok merak ıcındeyım..ayrıca orda tedavı olmayacak olman farketmez netıcede sen orda tedavılerını gordun bır degıl hem de kac tane..
hemşiresi Emine hn bana bu akşam geri dönecekmiş, soracağım muayene ve görüşme ücreti talep etmezlerse gideceğim canım.. talep ederlerse gitmeyeceğim yarın Ulun beye gösteririm orada muayeneye ücret ödemiyorum zaten..
canım Mustafa Bahcecinin sekreteri bana mail atmış.. Mustafa bey testlerimi ve filmimi görmek istiyormuş ne yapsam acaba gidip göstersemmi kafam karıştı.. orada tedavide olmayacağım ama..
Bende yan etkisi olmadı, stese fazla rme, biraz zaman kardeşe müsaade edermisin?
merhaba canım ben 2 bugün ılama oldum ikisinde de klomen kullandım yumurtalarım da iyi büyüdü ama sonuç malesef negatif oldu adetimde hiç bir değişiklik olmadı belkide bünyeden bünyeye değişir onu bilemem ama doktorunla görüşmeden şimdilik ilaç kullanma bence bellimi olur belkide inşallah gebesin çünkü gelik oluşurken lekelenme oluyormuş uzak bir ihtimalde olsa biraz sabret kendine dikkat et doktorunla bir görüş bakalım hayırlısı olur inşallah
Canım ben de klomen kullanmıstım ben de aksıne regli erken olmustu yanılmıyorsam 21. Gunde ..bır sonrakı ay duzene grmişti eski sisteme donmustu
Canim sonradan acaba gostersemiydim diyeceğini gidip filmleri goster aklinda ne varsa hepsinid3 sor kaldiki ona yaptirma mecburiyetin yok daha once orada yaptigin tedavilere dayanarak sorna hakkin var.ben hala eski doktorumu arayip tlf bilgi aliyorum.neguzel yeni bir yola çıkıyorsun hicbirsey düşünme sadece yapman gerekeni yap.keske onlarda bizler kadar hassas düşünceler. Yolun açık olsun canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
AMH değerin de o kadar kötü değil. Daha düşük değerle doğal hamile kalanlar var. Miyomlar adet süresini uzatıyor diye biliyorum. Rabbim işini kolaylasın, yolunu açık etsin, bebeğine kavuştursun inşallah.
oldukca çok operasyon geçirmişsin canım inşallah bir daha bunlara gerek kalmadan bebeğine kavuşursun..
bizdede ağır erkek infertilitesi var ama benimde tüm değerlerim tüp bebek için kötüymüş.. gittiğim doktorlar eşinde sıkıntı olmasaydı normal yolla gebe kalabilirdin ama tüp bebek için ne yumurta rezervin ne kalitesi iyi diyor.. şimdi birde bu tüplerin sorunu çıkı..
tekrardan nezaman İstanbula gelip tedavi olmayı düşünüyorsun cnm..
teşekkürler arkadaşım.aksıne benım adetlerım 3 günde bıtıyor.benle ılgılı bır problem yok saten 1 kez hamıle kaldım düşükle sonuçlandı 18 yıl once .esımın spermlerı hareketsız.lakın doktorlar tablatlerınde bır faydası olmadığını düşünüyorlar.artı esımınde bır oglu var.hatta bılenlere soracaktımkı burda almanyada orthomol fertıl plus dıye bır tablar var bırde proxeed dudum oda burda var hangısı ıyı acaba.bunu bılenler vardır.hatta acmıla ya soracaktım.bılenler var ıse yardımcı olurlar ıse sevınırım esıme almayı dusunuyorum
Neden tutmadığını bende merak edip sordum. Çünkü her kontrollerde DR kendide şaşırıyor, ve yaşıma göre Rahmin, folikellerin gelişimin çok pozitif olduğundan bahsediyor. Çok ümitleniyorum. Ama tutunmayışın sorunuda yine yaş faktörü dedi. Bunu bir türlü anlıyamıyorum. Bu arada bisey daha sorcam. Kahve içmeyi bıraktım, ama bunun yerine çok süt içmeye başladım. Şimdi buda prolaktini yükseltmesin? Zaten stressliyim,yeterince tetikliyor. Bilen varmı?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Süt aslında 6 yaşından sonra anlamını kaybeden bir içecek. Günlük bir bardak yeterli. Kahvenin etkilerinin geçmesi biraz zaman alır. Bol vitamin tüket. Ve yeşillik. Stres için özellikle bir şeyler yap. Papatya çayı içebilirsin. 2 lt. Suya 1 limon, 1 salatalık dilimleyip 5-6 nane ve 2 çay kaşığı karbonat eklersen hem tokluk hissi veriyor, hem yağ yakıyor, hem zinde tutuyor hem de sakinleştiriyor. Ayrıca sabah erken saatlerde kalkıp yarım saat yürümek, koşmak, ip atlamak falan da stresi azaltır. Ben 5 Mayıs' ta bir bioenerji uzmanına gittim. Şimdi kuzu gibiyim maşallah. Hiç bir şey yapamıyorsan evin içinde pencereyi aç, Mucizevi Tibet yogasını yap. 10 dk. sürmüyor başlangıçta. Gerisini kendin ayarlıyorsun zaten. Öncesinde biraz da ısınma hareketleri yaparsan farkı daha çabuk hissedersin.
teşekkürler arkadaşım.aksıne benım adetlerım 3 günde bıtıyor.benle ılgılı bır problem yok saten 1 kez hamıle kaldım düşükle sonuçlandı 18 yıl once .esımın spermlerı hareketsız.lakın doktorlar tablatlerınde bır faydası olmadığını düşünüyorlar.artı esımınde bır oglu var.hatta bılenlere soracaktımkı burda almanyada orthomol fertıl plus dıye bır tablar var bırde proxeed dudum oda burda var hangısı ıyı acaba.bunu bılenler vardır.hatta acmıla ya soracaktım.bılenler var ıse yardımcı olurlar ıse sevınırım esıme almayı dusunuyorum
bana kalsa hemen gelıcem ama esım bıraz pımpırıklı kafasına gore herseyı hesp edıyor.cok ara vermek zorunda kalıyoruz esım çalışıyor.ısınden ızın almak ıcın dırdırlanıyor.rahat degıl yanı.ben ona gore cok rahatım.ıste ızınımız 8 ayda bakalım sanırım o zaman deneyecegım.ıstanbulda oturuyor olsaydımbu ımkanlarım ıle 4 ayda bır denerdim.burada 6 bın euroyu buluyor.bız hepsını cepten oduyoruz esımın yasından dolayı.53 yasında.ucak bıletı vs ıstanbuldada 3 bın euroyu buluyor.hem orası daha ıyı ılerlemıs tup konusunda.burası kadın sağlığına değer verdıgı ıcın bazı seylerın rıskıne gırmıyor.olmazsa olmasın dıyorlar hatta
bana kalsa hemen gelıcem ama esım bıraz pımpırıklı kafasına gore herseyı hesp edıyor.cok ara vermek zorunda kalıyoruz esım çalışıyor.ısınden ızın almak ıcın dırdırlanıyor.rahat degıl yanı.ben ona gore cok rahatım.ıste ızınımız 8 ayda bakalım sanırım o zaman deneyecegım.ıstanbulda oturuyor olsaydımbu ımkanlarım ıle 4 ayda bır denerdim.burada 6 bın euroyu buluyor.bız hepsını cepten oduyoruz esımın yasından dolayı.53 yasında.ucak bıletı vs ıstanbuldada 3 bın euroyu buluyor.hem orası daha ıyı ılerlemıs tup konusunda.burası kadın sağlığına değer verdıgı ıcın bazı seylerın rıskıne gırmıyor.olmazsa olmasın dıyorlar hatta
SELAM KIZLAR.....
belik once senin sorunu yanitlayayim canim Ortomol duydum ams benim esimde hic sorun yok sorun neden problem her ne varsa bendenizde yaaa offff sinirlendim yine
Neyse bu ilac iyi canim bence al icinde zink var birkere bu cok onemli bim bayan hemde erkek icin almanyada akupunktur doktorum bana ve esime tavsiye etmisti zinki ben halen kulaniyorum ama esim icmez ilaci onune paketen cikarip eline verceksi ancak ozaman bende bir yapip bir unutuyorum iste boyle canim birde Almanyadaki doktorlari birak canim iki yilik tecrubem diyoki Almanyadaki doktorlara 0 puan verdim birsey bildikleri yok teknik hep ani burda benim doktorum bile turkiye cok gelismis oraya git dedi canim insallah öyle böyle derken kavusursun bebegine
Haaa birde krill oil onu arastir senin ve esin icin iyi ben daha yeni aldim bakalim neye yariyacak
Kizlar neye cevap yazacagimi sasirdim yaaa
su herskese sirali cevap olayini kesfedemedim arastirmayada zamanim yok
Ensu canim ya hayirli olsun yeni hedefin cok güzel ilerliyosun icimden bir ses diyoki cok yakin diyo geldim gelcem diyo bu yill senin yillin olsun canim
Ya seni yazilari okudum 90derece fikir degisikligi yaptim selma karaman diyo icim ve busefer gel tedaviye basla yapmicam herseyi hepsini tekrardan yaptircam yani ben diyorum neyse yine kafa karisti ay neyse herkesi cok optum herkesin tedavisi oyle böyle var hepinize bol sabir bol para diliyorum hahaha parasiz olmuyo simdi bir bakayim kim ne yazmis yine gelrim saat 21 kadar sebestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?