- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.701
Olsun, sen yine de görüş. En azından nezaket göstermiş. Bir fikir beyan etsin. Eşinle senin de içiniz rahatlasın.
Bence kaçırma kendiside bu işin uzmanlarından, para konusunu da açma, çünkü sen geçmiş tedavine ilişkin sorgulama yapıyorsun, 5 yılda verdiğin paralara saysınlar, para isterlerse kendisinin çağırdığını söylersin, 3. Bakış açısı önemli, benim duyumlarıma göre kendini aşmış para için bu işi yapmayanlardan, hadi hayırlısı, inş. İyi haberle dönersin......şimdilik markasının arkasında durduğunu gösteriyor, bence güzel bir gelişme....
evet cnm hep duyuyorum turkiyede tup konusu daha ilerdeymis ama buradada sagligimizi dusunen yok doktorlar uzerimizde protokolu her ilaci deniyorlar.. benimkiside 8. ayin basinda olacak insallah.. erkek infertilitesinde bazi ilaclar var ama hicbiri saglikli sonuclar pek vermiyor.. bayanin yumurtasi cok cok kaliteli olursa sikintili spermler ancak tutunabiliyor.. bizdede erkek kaynakliya hareket %10 a dustu sayi 200.000 bine dustu.. esimin yasi ilerledikce iyice kotulesti hersey su anda 39 yasinda.. proxed plusi ben sormustum cnm agir morfoloji bozukluklarinda kullandiriyoruz demislerdi..
kızlaaarrr ben teyze oldum aplaları :) kızımız maşallah pamuk gb.çok güzel bi duygu.bebişim şuan yanımda yorgun savaşçı gb yatıyo.benim balım oldu o.allahım bundan daha tatlı olamaz heralde kendi çocugumda.çok mutluyum ama sayılı günlerim bebişimin yanında.onun kokusunu özlicemm günler çok yakın.onu çok seviyorum.darısı bizlere.ben sanki anneliği tattım kızlar yaa
Canim eşinin durumunu internetten kaan Aydos yaz belki yardimci olabilir .benim esimde de kalite sorunu dna hasarı çıktı ve onun vverdiği ilaçlar durumu eskiye göre biraz toparladı.
yaaa peki cnm bu hafta kesin yazacagim.. dna hasar testi yaptirdik birsey yok cikmisti testte ama Memorial bugune kadar yapilan onca semenin hicbirini begenmedi kapsamli degil dediler 390 tl ye tam kapsamli semen verecek bu hafta.. fertijin seval hanima gorusmeye gitmistimya esime tonla ilac yazdi hicbirini almadim sence alsammi..
cnm sen hic bu konuyu Prot.C yuksekligini Aret beyle konustunmu ona fax gec hemsiresi alip Aret beye gosteriyor sonrada sonucu hemsiresi arayip soyluyor.. buda biraz sacma gerci kesinlikle doktor hastalariyla telefonla konusmuyormus ben bir kac kez aradim yasak dediler..
negatifinden sonra doktorla gorusup gelecekte farkli nasil bir protokol uygulayacagini telefonlada olsa gorusmek gerekli.. hadi biz istanbuldayizda sehir disi hastalar sadece gorusmek icin istanbulami geliyor anlamadim..bana bile gitmek zor geldi buradan randevu aldigim halde gitmedim bu sefer.. kimsede neden gelmedin diye aramadi.. istanbul disi hastalarla belki gorusuyordur telle..
Sen kesin bi kitap yazmalısın hanı soyle rehber niteliğinde..:)))
tebrik ederim..amh değerin çok iyi! merak ettim şimdi bu zamana kadar nasıl beslendin? sigara içtin mi? kaç yaşında adet olmaya başladın? şimdi kaç yaşındasın? bunlar genetik mi, yoksa biz mi kendimizi tükettik acaba diye merak ettim? Ama monkeycim bundan sonra tedavilerine umutlarına dört elle sarıl ne gerekiyorsa yapın! ve seni de tablomuzda kırmızı kırmızı görelim inşallah!
selam cmascım nasılsın? umarım herşey yolundadır...özel bi beslenmem yok,kür falan uygulamadım.Sigara hiç içmedim, alkolle aram yok, sadece özel günlerde şarap içeriz.Genel olarak hareketli biri değilim, ama evde olduğum için inan ofisde çalışırken bile kendime vakit ayırıyordum, ama şimdi koşturmakdan kendime zar zor vakit ayırıyorum.Arada yürüyüş yaparız, ben akşamları pestil gibi olduğum için yürümekden kaçarım, ama eşim çok disiplinli beni haftada 3 gün yürüyüşe çıkarır.Ben inanıyorum burda arkadaşlarımızla kırmızıları göreceğimizi, inşallah cmascım hepimizin tablomuzdaki yeri kırmızı kırmızı olur.Şu aralar GNC den vitamin aldım, hatta drum okadar düşünceliki 1 tane not kağıdına kaşasini vurup ( bununla indirimli alabilirsin dedi) L-Arginine kullanıyorum, sanırım 15 gün oldu, bu test için kanı daha önce vermiştim ama.
Anne olamazsam değerlendiririm bunu. Lüzumsuz bilgiler ansiklopedisi diye seri bile yapabilirim
arkadaşlar Semra hanım Trombofili Panelini inceleyeceğiz dedi aşağıdaki testleri istedi..
Factor II, Factor V Leiden mutasyonu, MTHF Reductase 677, MTHF Redustase 1298, PAI-1 4G/5G Polimorfizmmi bunların haricinde
birde kan pıhtılaşması testlerimin süresi geçmiş 6 ayı geçen testi kabul etmiyoruz dedi onlarıda tekrardan yaptıracağım.
Kan Pıhtılaşmalarıda; Homosıstein, Antikardiolipin IgG, Antikardiolipin IgM, Lupus Antikoagulan, Proteın C, Proteın S, Antitrombin III aktivitesi
birde ayrıca Prolaktin yüksek çıkmış aç karnına Prolaktin trestinide yenile dedi..
Bu testler için fiyat aldım 2000 tl civarı tutuyor özel laboratuvarlarda.. Samatya Hastanesi araştırma hastanesi olduğu için yazdırıp yaptırabiliyoruz yazmış diğer topiclerin birinde bir arkadaş, Memorialde burada yaptırma biz pahalıyız araştırma hastenelerine git yaparlar demişti bu testler için sabaha randevu aldım Samatya Kadın doğumdan bakalım yazacaklarmı..
Anne olamazsam???okumamış olayım bunu:)allahın izniyle herbirimiz anne olacağız inşallah...ve bebişlerimize anlatacagız masallarımızı :)
Kapat gözlerini, okuma
Negatiflik olsun diye yazmadım. Eşimle kararımız; son bir deneme yapıp Allah' bırakacağız gerisini. Olursa ne ala, olmazsa canımız sağolsun. Yoksa elbette ben de isterim bir evladım olsun. Kim istemez ki?
Biliyorum arkadaşım takıldım sana ...insan sevdiğiyle uğraşırmış:)yazdıklarına aynen katlıyorum "olursa ne ala,olmazsa canımız sağolsun"....
Günaydınnnnnn kıslar bugün tahlil sonuçlarımı aldım ilacın dozunu arttırarak düşürdüğümüz TSH değerim bu seferde çok düşmüş bu hormonları bir türlü ayarlayamadılar
Uygulaması çok zor oluyor aslında. Ama Allah her şeyin sabrını veriyor...
Haydaaa..yanında bitkisel kür yapıomusun ya da aldıgın takvıyeler var mı?acab onlarmı etkileşim yapıolar?
Günaydınnnnnn kıslar bugün tahlil sonuçlarımı aldım ilacın dozunu arttırarak düşürdüğümüz TSH değerim bu seferde çok düşmüş bu hormonları bir türlü ayarlayamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?