Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Olsun, sen yine de görüş. En azından nezaket göstermiş. Bir fikir beyan etsin. Eşinle senin de içiniz rahatlasın.

gorusecegim canlarim.. bende ozellikle bu gunlerde cok sorunlu bi hasta oldum hergun yeni bi dertle geliyorum topige.. ilk bes tedavide hic umursamazdim artik takintili oldum galiba..

Canim eşinin durumunu internetten kaan Aydos yaz belki yardimci olabilir .benim esimde de kalite sorunu dna hasarı çıktı ve onun vverdiği ilaçlar durumu eskiye göre biraz toparladı.

canimm Allah anneli babali buyutsun. masallahh.. yegen duygusu harika birsey.. anne yarisi oldun artik..

Canim eşinin durumunu internetten kaan Aydos yaz belki yardimci olabilir .benim esimde de kalite sorunu dna hasarı çıktı ve onun vverdiği ilaçlar durumu eskiye göre biraz toparladı.

yaaa peki cnm bu hafta kesin yazacagim.. dna hasar testi yaptirdik birsey yok cikmisti testte ama Memorial bugune kadar yapilan onca semenin hicbirini begenmedi kapsamli degil dediler 390 tl ye tam kapsamli semen verecek bu hafta.. fertijin seval hanima gorusmeye gitmistimya esime tonla ilac yazdi hicbirini almadim sence alsammi..

Kaan bey genelde fish boyama testi ve birde dna hasar testi istiyor bunlar standart semen analizi ndendaha ddetaylı oluyor.bizde memorialda semen analizi yapmistik ona rağmen istedi.istedigi testler genart ve Mecidiyeköy'de bir laboratuvarda yapılıyor mutlaka pazarlık yap eğer yaptırırsaniz.
Eşim kaan bey ve Seval in verdiği ilaçların hepsini kullandı havada kullanıyor. Bence kullansın zaten sıkıntı varsa kaybedecek bişe yok.faydasi olur zararı olmaz canım. Biz bir dünya ilaç kullanıyoruz bize bişey olmuyor ama eğer gerekiyorsa bence evlerimizebiraz ffedakarlık yaparak bizahmet kullansinlar ki şansımız biraz daha yükselsin.

canım benim burdaki doktorum kendi protokolu uyguluyo ama bazen aralarında protoklol hakında görüşüyolarmı bilmiyorum..tedaviye başlayıınca bazen yumurta büyümese arayıp bilgi alıyor yumurtalar belli büyüklüğe gelince e2 progestan tahlili hakında bilgi veriyor aret beye kendi doktorum..aret bey herşey normal ok verirse op için gidiyorum isatnbula canım..şehir dışından gelen hastaların çoğu bu şekilde gönderiliyor aret beye..ben araştıraarak gitmedim bu merkeze burdaki doktorumun yönlendirilimesiyle gitiim tanıştım aret beyle..yok canım aramazlar paraya doymuş onlar..

Anne olamazsam değerlendiririm bunu. Lüzumsuz bilgiler ansiklopedisi diye seri bile yapabilirim

Anne olamazsam???okumamış olayım bunu:)allahın izniyle herbirimiz anne olacağız inşallah...ve bebişlerimize anlatacagız masallarımızı :)

arkadaşım allah kolaylık versin, ben bu testlerin isimlerini şimdi okudum...

Anne olamazsam???okumamış olayım bunu:)allahın izniyle herbirimiz anne olacağız inşallah...ve bebişlerimize anlatacagız masallarımızı :)

Kapat gözlerini, okuma
Negatiflik olsun diye yazmadım. Eşimle kararımız; son bir deneme yapıp Allah' bırakacağız gerisini. Olursa ne ala, olmazsa canımız sağolsun. Yoksa elbette ben de isterim bir evladım olsun. Kim istemez ki?

Biliyorum arkadaşım takıldım sana ...insan sevdiğiyle uğraşırmış:)yazdıklarına aynen katlıyorum "olursa ne ala,olmazsa canımız sağolsun"....

Günaydınnnnnn kıslar bugün tahlil sonuçlarımı aldım ilacın dozunu arttırarak düşürdüğümüz TSH değerim bu seferde çok düşmüş bu hormonları bir türlü ayarlayamadılar

Günaydınnnnnn kıslar bugün tahlil sonuçlarımı aldım ilacın dozunu arttırarak düşürdüğümüz TSH değerim bu seferde çok düşmüş bu hormonları bir türlü ayarlayamadılar

Haydaaa..yanında bitkisel kür yapıomusun ya da aldıgın takvıyeler var mı?acab onlarmı etkileşim yapıolar?

Cevabın için teşekkürler. Gıdalarıma dikkat ediyorum. Kahveyi aralıktan beri içmiyorum. Sanırım etkisi gitmiştir. Siyah çayı zaten hiç sevmem. Her gün incir, badem, ceviz yiyorum. Sinir stresim için, melisa çayı. Ama papatyadamı iyi geliyormuş? Onuda içeyim.Yarın kliniğe test yaptırmaya gitcem. Ama cevabı biliyorum galiba, şu geçen 10gün üzüntülerle geçti, ağladım çok. Bu durumda kim tutunsun bana. Sadece bir mucize olsun istiyorum. Tek tesellim 3tane dondurucuda olanlar.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım dikkat et aman aman bebeğimize birşey olmasın..
doktorun ne dedi bu durum kötümüymüş çok etkilermi gebeliğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…