- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.721
canım dikkat et aman aman bebeğimize birşey olmasın..
doktorun ne dedi bu durum kötümüymüş çok etkilermi gebeliğini..
arkadaşlar Samatya hormon testlerini ve kan pıhtılaşması testlerini yapmayı kabul etti ama trombofili panelini artık kaldırmışlar yapmıyorlar.. doktor trombofili yok dedi pek inandırıcı gelmeyince, dış laboratuvarlada çalışıyorlar üst kata dış laboratuvara kadar çıktım ama oradaki uzmanlarda trompofili panelini artık yapmıyoruz dedi..
kağıthane devlet hst. de aradım oradada sadece hormonlar yapılıyormuş.. olmadı özelde yaptırırım artık..
mustafa bahcecinin sekreteri görüşme için 400 tl istedi.. benimkisi farklı bi durum mustafa beylede mailleştik ödeme kesin yapacakmıyım dedim bekletti mustafa beye sordular kesin yapacakmışım.. hiç şaşırmadım gitmeyeceğim o adama..
bugün 15.00 de ulun beyle görüşeceğim..
Yuh ya sadece görüşme için 400 tl bu ne ya
arkadaşlar Samatya hormon testlerini ve kan pıhtılaşması testlerini yapmayı kabul etti ama trombofili panelini artık kaldırmışlar yapmıyorlar.. doktor trombofili yok dedi pek inandırıcı gelmeyince, dış laboratuvarlada çalışıyorlar üst kata dış laboratuvara kadar çıktım ama oradaki uzmanlarda trompofili panelini artık yapmıyoruz dedi..
kağıthane devlet hst. de aradım oradada sadece hormonlar yapılıyormuş.. olmadı özelde yaptırırım artık..
mustafa bahcecinin sekreteri görüşme için 400 tl istedi.. benimkisi farklı bi durum mustafa beylede mailleştik ödeme kesin yapacakmıyım dedim bekletti mustafa beye sordular kesin yapacakmışım.. hiç şaşırmadım gitmeyeceğim o adama..
şu anda 400 tl vermek içimden gelmiyor.. yıllardır okadar gereksiz paralar harcadıkki.. zaten ulun beylerin orada para ödemeyeceğim ona gösteririm oda sonuçta bu konularda uzman ve kaç yıllık doktor..
Merhaba, Mustafa Beyin kendisine mi sordular ki, kendisi cevap vermişse hiç yakıştıramadım...Ben olsam kendisine ileti ile bu işi para için mi yapıyorsunuz diye sorardım. Tamam bilgisinin maddi değeri var ama sen, "Kurumunun Hatasının Olup Olmadığını" araştırıyorsun. Mağazalarda yaptığımız hatalı ürün değişimi talebinden bir farkı var mı? Değerlendireceği sadece bir film, kendi bünyesinde kendi ismini kullanarak uyguladığı tedaviye dayanak filmin değerlendirilmesi...Kurumunun güvenini 400 TL'ye değişmiş olur...Siz bu parayı veremeyecek durumda da değilsiniz, ancak vatandaş odaklı yaklaşımda, Kurumu ile ilgili bir konuda değil 400 tl, 4 kuruş ödeme bile haksızlıktır ve basında yaptığı beyanları ile çelişiyor, diye düşünüyorum...
Çok acımasızlar biz ne zorluklarla kazanıyoruz bu parayı benim merkezim böyle değil İstanbul ve civarı bu açıdan çok pahalı gayet mütevazı bir Anadolu merkezi 10 tl verdim özel bir hastanede genetik tahlil yaptırdım 300 tl verdim histeroskopi yaptırdım üstelik eski hasta olunca indirimde yapıyorlar hemde merkezin karşısında misafirhanesi var ücretsiz gayette güzel kocaman bir daireyi döşemişler 3 oda bir salon gelen misafirler uzaktan gelmişse kalıyor kızlar Konya'ya mı gelseniz acaba :26::26::26:
canım hastenelerin hepsi aynı durumda aslında.. nereye gitsek aynı.. bu parayı çok rahat veririmde artık gereksiz yerlere para harcamaktan bıktım o yüzden vermeyeceğim.. ama orada tedavi olacak olsam mecburen verecektim verdikte zaten hep..
şimdi bunu yazarken sekreteri emine hanım tekrar aradı ücretsiz muayene edemeyiz dedi tamam istemiyorum zaten dedim kapattım..
artık Ulun bey ne diyecek bakalım canım oda yaptır derse belki Amerikan hastanesine daha göstermem.. çünkü yoruldum artık bu doktorların her kafadan ayrı bir ses çıkartmasından..
bu arada trombofili paneli için bir kaç yerden fiyat aldım 1100-1400 tl arası bir fiyat.. mecbur yaptıracağım artık..
tüm doktorlar aynı hiçbiri diğerinden farklı değil..
canım hastenelerin hepsi aynı durumda aslında.. nereye gitsek aynı.. bu parayı çok rahat veririmde artık gereksiz yerlere para harcamaktan bıktım o yüzden vermeyeceğim.. ama orada tedavi olacak olsam mecburen verecektim verdikte zaten hep..
şimdi bunu yazarken sekreteri emine hanım tekrar aradı ücretsiz muayene edemeyiz dedi tamam istemiyorum zaten dedim kapattım..
artık Ulun bey ne diyecek bakalım canım oda yaptır derse belki Amerikan hastanesine daha göstermem.. çünkü yoruldum artık bu doktorların her kafadan ayrı bir ses çıkartmasından..
bu arada trombofili paneli için bir kaç yerden fiyat aldım 1100-1400 tl arası bir fiyat.. mecbur yaptıracağım artık..
tüm doktorlar aynı hiçbiri diğerinden farklı değil..
Slm yine ben topik uykuda ben yazip durayim sonra yazamamda canim seni cok iyi anliyorum acaba turkiyede olsan sansimiz dagami cok olurdu diyorum bazen burdada hicbirsey yapamiyorum kadindoktoruma bile gidemiyorum cünki agrin sizin yoksa bakmiyo bile ben üc deneme yaptim burda canimiz cikti bir tedavi parasi turkiyede iki deneme ama tam olarak tedavide olamiyosun turkiyede zaman yok ya isi gücü birakip tedaviye gideceksin ki para lazim yada boyle caresiz bekliyeceksin benimde esimde izin sorunu yok sorun benim is yerim sen Almanyada nerdesin ben hamburg dayim
Canımcım hemen verme tromfoli paneli ıcın o parayı bence birde capa veya cerrahpasa ıle gorus
Canim Bahcecinin tavrına hiç şaşırmadim desem yeridir tama onlara yakışan bir davranış. Ice sinen inandığını doktorun ggörüşünde alıp gönül rahatlığıyla tedavinin ol canım benim baya kosturuyorsun inşallah emeklerini karşılığını tatlı tatlı minnoslar la alirsin
Var ya bunlar hakikaten sahtekar ve paracıymış aslında daha ağır şeyler geçiyor aklımdan ama burada yazamayacağım bir kıl koparsam kar misali vay beee..sen testlerine konsantre ol canım boşver bakalım Ulun bey ne diyecek..
trombofili panelini devlet hastanesinde yapıyolar canım ben devlete yaptırmıştım aret bey istemişti bu testleri benden..devlet hastanesinede git sor mutlaka...
:)) ikimizde eski bahcecili olarak iyi tanimisiz burayi.. gerci bir cok yerde ayni sayilir.. simdi bahceci umuttayim ulun beyi bekliyorum bakalim bu adam ne diyecek.. gelecek yil isyerime geri donmek zorundayim cnm o yuzden bukadar panik modunda dolasiyorum ama hayat ne getirir bilinmez hersey kader kismet..
sagoll canimm benimm cok optum..allah yardımcın olsun ve bızlerınde arkadasım
bosver cnm nereye gitsek ayni hepsi basta iyi sonra umursamaz oluyorlar:)) bakalim ne diyecek merak icindeyim bende..
Aret beyide seviyorum ama icten ice kizmaya basladim zaman gectikce kacinci tedavim benden neden istemedi anlamadim.. yakinda tum doktorlar kotu listemde olacak gidecek doktor bulamayacagim:)) hem rahim filmimede bakti neden tuplere birsey demedi anlamadimki.. her ay gelip ayni protokolla tedavi olacaksin diyor sadece..
umuttaki kizlarda beni hemen tanidi adimi bile dememe gere kalmadi ne yazikki..
cikinca yazarim cnm ulunun ne dedigini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?