Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım bugün randevun vardı nasıl geçti kontrolün..bende daha tık yok krmızıların gelmeye niyeti yok..sabah acayip bir bel ağrısı çektim neyse sonra geçti..bugün olmasam eli kulağında gibi karnımda hahasiyet var..yarın kan testine gidicem kırmızılar gelmese..

Neyseki düşük olması çok önemli değilmiş yani yüksek olması çok daha tehlikeliymiş ilacın dozunu düşüreceğiz

kızlar hepinize tek tek selam! ensu ,2220,belki, acmila, bcemre,semramus,gülneva,celina,dnzdry,monkey,cedrus,capsloked,omayra....ve diğer herkese neşe mutluluk sağlık ve bebek diliyorum amin!

yaa aslında çok şey yazacaktım ama .... tamam kısaca kendimi yazayım bari: bugün adetin 2. günü itibariye bülent tıraşa muayene oldum..( bir kaç dak. sürdü) sonra yardımcı derya hn. (ilaç listemi ve fiyat listemi verdi) bknz aşağıda:

Melisa oooh, mis O da iyidir. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın. Mucizeyi kime göstereceğini ancak Allah bilir. Biz bilemeyiz bize ne sürpriz hazırladığını. Ayrıca dondurulmuşlarının olması da çok güzel. Benim hiç yok. AMH 0,01 den düşük. Allah hayırlısından versin...

canım tedaviye başladınmı kaç tane yumoşun var..fiyat listesi ve ilaç listesi yokk aşağıda..biraz sabırsızım galiba..

Canlarim bende bugün kontrole gittim ve cok bozuk bir moralle geri döndüm. Ben adet olmayı beklerken meğer o lekelenme ler adetimmis ve tam 4 tanede yumim varmış ve ben bu şansımı kaçırdım .bir ay daha gecikmesi mi boşa giden yumilerim kendime olan sanırım tavan yaptı. Şimdi ilac kullanıp tekrar adetimi duzene sokmaya çalışıcam. Yani iyi yapayım derken durduk yere klomenle başımais aaçtım. Benim bu ayki planım böylece suya düştü arkadaşlar inşallah sizlerinki yolunda gider.

canıım dört yumoş güzel büyüklük iyise neden değerlendirmedi doktorun..ne zman lekelnmen adet olmuştun..

Sanırım görüştünüz. İnşallah verimli bir görüşme olmuştur...

önceki ay: biosteron-cyclo-progynova
adetin 1. günü: ...ilaç yok
adetin 2. günü: femara-fostimon-merional....biosteron
adetin 3. günü: femara-fostimon-merional....biosteron
adetin 4. günü: femara-fostimon-merional....bioateron
adetin 5. günü: femara-fostimon-merional....biosteron
adetin 6. günü: cumartesi kontrol ..............biosteron

bu arada bugünkü kontrolde 2+1 antral folikul vardı
rahim durumu vs herşey yolundaydı....

3 opu olacak ve 3. gün emb. dondurulacak...(4500 tl +3150 tl +3150 tl)
zamanı geldiğinde hepsi birden çözülüp 9 fişleme tekniği ile genetik analiz yapılacak ve 5. gün transferi olacak..(1500 usd + 900 tl)

kalanı tekrar dondurulacak...

bunları derya hn. anlattı. bülent beyle sadece iki dk.(tokalaşma giriş ve çıkışta )ve ctesi kontrole gel dedi...neyse sorun yok... biliyordur heralde işini....

geçen ay ilk gittiğimde ve bugün benden herhangi bir test istenmedi..dosyama benim diğer deneyimlerimi anlattıklarımı işlediler. o zaman da herhangi bir film veya test götürmemiştim zaten...ama tüm bildiklerimi etraflıca yazdırmıştım derya hn.a..

c.tesi gittiğimde e2'ye bakacaklar!

Haydi hayırlısı canım allah kolaylik versin ınsallaaah bol yumilerin olur ve bebişlerinekkavuşursun canım benim
canıım dört yumoş güzel büyüklük iyise neden değerlendirmedi doktorun..ne zman lekelnmen adet olmuştun..

Canim bende bunu istedim ama 10 gün geçtiği için tedavi yi başlatamiyor bu durumdada sadece bir tanesi gelişir
dedi yani 3 tanesi iptal oluyor.o yüzden tedavim haziran kaldım. Bakalım hayırlısı inşallah o zamanda yumilerim bol bol olurlar.

Basın sadece kuşları avlamak için kullanılan bir kapan. Yoksa kimsenin umurunda değil hastanın durumu. Allah yüreği geniş insanlarla karşılaştırsın. Avlandığımızı bile bile gidiyoruz...

Konya' ya geliyorum İki yılım da orada geçti. 84-86' arası. Ama çok değişmiş o zamandan beri. Etli ekmeği özlemişim. Bak şimdi.

ya arkadaşım ben anlamakta zorlanıyorum bana acıklayabılırmısın.benım amh 0.39 ya bu 0.01 asagısı degılmı.veya nasıl denılıyor

Hadi hayırlısı inşallhhhh ....

Basın sadece kuşları avlamak için kullanılan bir kapan. Yoksa kimsenin umurunda değil hastanın durumu. Allah yüreği geniş insanlarla karşılaştırsın. Avlandığımızı bile bile gidiyoruz...

Ben de vicdan diyorum, İlahi Adalet onlara da bir gün çalışır.....

ya arkadaşım ben anlamakta zorlanıyorum bana acıklayabılırmısın.benım amh 0.39 ya bu 0.01 asagısı degılmı.veya nasıl denılıyor

Senin yumurta sayın benimkinden fazla. İstenen seviyeden düşük ama yumurta üretimin benimkine göre daha iyi. Şansın daha fazla. Bende yumurta neredeyse hiç kalmamış, eli kulağında menapoz adayıyım :18:

Hadiii inşalllahhhhh

Allah' ım, Gülneva' nın kırmızıları 9 ay sonra gelsin, çünkü hamile olsun (Amin)

Moral bozmak yok canım klomenı kendınmı kullanmıstın dr mu tavsıye etmıstı tedavi oncesı yormasaydın keşke..neyse moralı yukselt hemen bakalım hersey guzel olacak

Hayırlı olsun yeni tedavin, bebekli olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…