- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.741
Sağolun canlarım. Yarına randevu aldım bakalım ne çıkacak .hep bu lekelerin ardından hastalanirim diye bekledim ama olmadı bugün adetimde gecikeli 11.gun oluyor bugun zayıf ihtimalde olsa acaba mi diye kan testi yaptım negatif ti.yeni başlamayı düşündüğüm tedavide bu ay böylecebboşa gitti başlayamadim oda gitti.of ya yoruldum artik
arkadaşlar Samatya hormon testlerini ve kan pıhtılaşması testlerini yapmayı kabul etti ama trombofili panelini artık kaldırmışlar yapmıyorlar.. doktor trombofili yok dedi pek inandırıcı gelmeyince, dış laboratuvarlada çalışıyorlar üst kata dış laboratuvara kadar çıktım ama oradaki uzmanlarda trompofili panelini artık yapmıyoruz dedi..
kağıthane devlet hst. de aradım oradada sadece hormonlar yapılıyormuş.. olmadı özelde yaptırırım artık..
mustafa bahcecinin sekreteri görüşme için 400 tl istedi.. benimkisi farklı bi durum mustafa beylede mailleştik ödeme kesin yapacakmıyım dedim bekletti mustafa beye sordular kesin yapacakmışım.. hiç şaşırmadım gitmeyeceğim o adama..
bugün 15.00 de ulun beyle görüşeceğim..
Neyseki düşük olması çok önemli değilmiş yani yüksek olması çok daha tehlikeliymiş ilacın dozunu düşüreceğiz
Çok acımasızlar biz ne zorluklarla kazanıyoruz bu parayı benim merkezim böyle değil İstanbul ve civarı bu açıdan çok pahalı gayet mütevazı bir Anadolu merkezi 10 tl verdim özel bir hastanede genetik tahlil yaptırdım 300 tl verdim histeroskopi yaptırdım üstelik eski hasta olunca indirimde yapıyorlar hemde merkezin karşısında misafirhanesi var ücretsiz gayette güzel kocaman bir daireyi döşemişler 3 oda bir salon gelen misafirler uzaktan gelmişse kalıyor kızlar Konya'ya mı gelseniz acaba :26::26::26:
kızlar hepinize tek tek selam! ensu ,2220,belki, acmila, bcemre,semramus,gülneva,celina,dnzdry,monkey,cedrus,capsloked,omayra....ve diğer herkese neşe mutluluk sağlık ve bebek diliyorum amin!canım bugün randevun vardı nasıl geçti kontrolün..bende daha tık yok krmızıların gelmeye niyeti yok..sabah acayip bir bel ağrısı çektim neyse sonra geçti..bugün olmasam eli kulağında gibi karnımda hahasiyet var..yarın kan testine gidicem kırmızılar gelmese..
Cevabın için teşekkürler. Gıdalarıma dikkat ediyorum. Kahveyi aralıktan beri içmiyorum. Sanırım etkisi gitmiştir. Siyah çayı zaten hiç sevmem. Her gün incir, badem, ceviz yiyorum. Sinir stresim için, melisa çayı. Ama papatyadamı iyi geliyormuş? Onuda içeyim.Yarın kliniğe test yaptırmaya gitcem. Ama cevabı biliyorum galiba, şu geçen 10gün üzüntülerle geçti, ağladım çok. Bu durumda kim tutunsun bana. Sadece bir mucize olsun istiyorum. Tek tesellim 3tane dondurucuda olanlar.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
kızlar hepinize tek tek selam! ensu ,2220,belki, acmila, bcemre,semramus,gülneva,celina,dnzdry,monkey,cedrus,capsloked,omayra....ve diğer herkese neşe mutluluk sağlık ve bebek diliyorum amin!
yaa aslında çok şey yazacaktım ama .... tamam kısaca kendimi yazayım bari: bugün adetin 2. günü itibariye bülent tıraşa muayene oldum..( bir kaç dak. sürdü) sonra yardımcı derya hn. (ilaç listemi ve fiyat listemi verdi) bknz aşağıda:
Canlarim bende bugün kontrole gittim ve cok bozuk bir moralle geri döndüm. Ben adet olmayı beklerken meğer o lekelenme ler adetimmis ve tam 4 tanede yumim varmış ve ben bu şansımı kaçırdım .bir ay daha gecikmesi mi boşa giden yumilerim kendime olan sanırım tavan yaptı. Şimdi ilac kullanıp tekrar adetimi duzene sokmaya çalışıcam. Yani iyi yapayım derken durduk yere klomenle başımais aaçtım. Benim bu ayki planım böylece suya düştü arkadaşlar inşallah sizlerinki yolunda gider.
arkadaşlar Samatya hormon testlerini ve kan pıhtılaşması testlerini yapmayı kabul etti ama trombofili panelini artık kaldırmışlar yapmıyorlar.. doktor trombofili yok dedi pek inandırıcı gelmeyince, dış laboratuvarlada çalışıyorlar üst kata dış laboratuvara kadar çıktım ama oradaki uzmanlarda trompofili panelini artık yapmıyoruz dedi..
kağıthane devlet hst. de aradım oradada sadece hormonlar yapılıyormuş.. olmadı özelde yaptırırım artık..
mustafa bahcecinin sekreteri görüşme için 400 tl istedi.. benimkisi farklı bi durum mustafa beylede mailleştik ödeme kesin yapacakmıyım dedim bekletti mustafa beye sordular kesin yapacakmışım.. hiç şaşırmadım gitmeyeceğim o adama..
bugün 15.00 de ulun beyle görüşeceğim..
Neyseki düşük olması çok önemli değilmiş yani yüksek olması çok daha tehlikeliymiş ilacın dozunu düşüreceğiz
Yuh ya sadece görüşme için 400 tl bu ne ya
kızlar hepinize tek tek selam! ensu ,2220,belki, acmila, bcemre,semramus,gülneva,celina,dnzdry,monkey,cedrus,capsloked,omayra....ve diğer herkese neşe mutluluk sağlık ve bebek diliyorum amin!
yaa aslında çok şey yazacaktım ama .... tamam kısaca kendimi yazayım bari: bugün adetin 2. günü itibariye bülent tıraşa muayene oldum..( bir kaç dak. sürdü) sonra yardımcı derya hn. (ilaç listemi ve fiyat listemi verdi) bknz aşağıda:
canıım dört yumoş güzel büyüklük iyise neden değerlendirmedi doktorun..ne zman lekelnmen adet olmuştun..
Merhaba, Mustafa Beyin kendisine mi sordular ki, kendisi cevap vermişse hiç yakıştıramadım...Ben olsam kendisine ileti ile bu işi para için mi yapıyorsunuz diye sorardım. Tamam bilgisinin maddi değeri var ama sen, "Kurumunun Hatasının Olup Olmadığını" araştırıyorsun. Mağazalarda yaptığımız hatalı ürün değişimi talebinden bir farkı var mı? Değerlendireceği sadece bir film, kendi bünyesinde kendi ismini kullanarak uyguladığı tedaviye dayanak filmin değerlendirilmesi...Kurumunun güvenini 400 TL'ye değişmiş olur...Siz bu parayı veremeyecek durumda da değilsiniz, ancak vatandaş odaklı yaklaşımda, Kurumu ile ilgili bir konuda değil 400 tl, 4 kuruş ödeme bile haksızlıktır ve basında yaptığı beyanları ile çelişiyor, diye düşünüyorum...
Çok acımasızlar biz ne zorluklarla kazanıyoruz bu parayı benim merkezim böyle değil İstanbul ve civarı bu açıdan çok pahalı gayet mütevazı bir Anadolu merkezi 10 tl verdim özel bir hastanede genetik tahlil yaptırdım 300 tl verdim histeroskopi yaptırdım üstelik eski hasta olunca indirimde yapıyorlar hemde merkezin karşısında misafirhanesi var ücretsiz gayette güzel kocaman bir daireyi döşemişler 3 oda bir salon gelen misafirler uzaktan gelmişse kalıyor kızlar Konya'ya mı gelseniz acaba :26::26::26:
Melisa oooh, misO da iyidir. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın. Mucizeyi kime göstereceğini ancak Allah bilir. Biz bilemeyiz bize ne sürpriz hazırladığını. Ayrıca dondurulmuşlarının olması da çok güzel. Benim hiç yok. AMH 0,01 den düşük. Allah hayırlısından versin...
önceki ay: biosteron-cyclo-progynova
adetin 1. günü: ...ilaç yok
adetin 2. günü: femara-fostimon-merional....biosteron
adetin 3. günü: femara-fostimon-merional....biosteron
adetin 4. günü: femara-fostimon-merional....bioateron
adetin 5. günü: femara-fostimon-merional....biosteron
adetin 6. günü: cumartesi kontrol ..............biosteron
bu arada bugünkü kontrolde 2+1 antral folikul vardı
rahim durumu vs herşey yolundaydı....
3 opu olacak ve 3. gün emb. dondurulacak...(4500 tl +3150 tl +3150 tl)
zamanı geldiğinde hepsi birden çözülüp 9 fişleme tekniği ile genetik analiz yapılacak ve 5. gün transferi olacak..(1500 usd + 900 tl)
kalanı tekrar dondurulacak...
bunları derya hn. anlattı. bülent beyle sadece iki dk.(tokalaşma giriş ve çıkışta )ve ctesi kontrole gel dedi...neyse sorun yok... biliyordur heralde işini....
geçen ay ilk gittiğimde ve bugün benden herhangi bir test istenmedi..dosyama benim diğer deneyimlerimi anlattıklarımı işlediler. o zaman da herhangi bir film veya test götürmemiştim zaten...ama tüm bildiklerimi etraflıca yazdırmıştım derya hn.a..
c.tesi gittiğimde e2'ye bakacaklar!
Basın sadece kuşları avlamak için kullanılan bir kapan. Yoksa kimsenin umurunda değil hastanın durumu. Allah yüreği geniş insanlarla karşılaştırsın. Avlandığımızı bile bile gidiyoruz...
ya arkadaşım ben anlamakta zorlanıyorum bana acıklayabılırmısın.benım amh 0.39 ya bu 0.01 asagısı degılmı.veya nasıl denılıyor
canım bugün randevun vardı nasıl geçti kontrolün..bende daha tık yok krmızıların gelmeye niyeti yok..sabah acayip bir bel ağrısı çektim neyse sonra geçti..bugün olmasam eli kulağında gibi karnımda hahasiyet var..yarın kan testine gidicem kırmızılar gelmese..
canım bugün randevun vardı nasıl geçti kontrolün..bende daha tık yok krmızıların gelmeye niyeti yok..sabah acayip bir bel ağrısı çektim neyse sonra geçti..bugün olmasam eli kulağında gibi karnımda hahasiyet var..yarın kan testine gidicem kırmızılar gelmese..
Canlarim bende bugün kontrole gittim ve cok bozuk bir moralle geri döndüm. Ben adet olmayı beklerken meğer o lekelenme ler adetimmis ve tam 4 tanede yumim varmış ve ben bu şansımı kaçırdım .bir ay daha gecikmesi mi boşa giden yumilerim kendime olan sanırım tavan yaptı. Şimdi ilac kullanıp tekrar adetimi duzene sokmaya çalışıcam. Yani iyi yapayım derken durduk yere klomenle başımais aaçtım. Benim bu ayki planım böylece suya düştü arkadaşlar inşallah sizlerinki yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?