Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Moral bozmak yok ama. 4 yumurtayı bulmuşsun, üzme kendini. Her şey zamanı gelince olacak. Ne önce, ne sonra...

Moral bozmak yok canım klomenı kendınmı kullanmıstın dr mu tavsıye etmıstı tedavi oncesı yormasaydın keşke..neyse moralı yukselt hemen bakalım hersey guzel olacak

Sagol canim benim elimden gelen bişey yok malesef beklemekten başka. doktor kontrolunde kullandım fakat ilk kez kullandığım için sonuclarini tahmin etmekte zorlandim doktor da bişey söyleyip uyarmayinca netice böyle oldu.vardir bunda da bir hayır diyorum artik

Aynen canim sagol vakti zamanı gelmeyince ne yapsak bos

Hiç değilse ümit var. 4 yumurta üretebiliyorsun ki az bir sayı değil. Adetin için ilaç verdiyse deneme ama hayıt suyu iyi geliyor. Belki başka bir arkadaşın işine yarar diye yazdım

Hiç değilse ümit var. 4 yumurta üretebiliyorsun ki az bir sayı değil. Adetin için ilaç verdiyse deneme ama hayıt suyu iyi geliyor. Belki başka bir arkadaşın işine yarar diye yazdım

Primolut diye bir ilaç verdi 15 gün günde 1 tane kullanicam inşallah tekrar normal periyodumla dönerim.

tabiki yazarım canım başka topiklerde yazıyorumda burda yeniyim ben istanbulda yaşıyorum çalışıyorum iki çocuğum var bitane daha istiyoruz ama olmuyo :) bi kaç ay klomen ovitrella kullandım şimdi ara verdim dr a gitmiyorum

Primolut diye bir ilaç verdi 15 gün günde 1 tane kullanicam inşallah tekrar normal periyodumla dönerim.

İnşallah işine yarar. Gerçi klomeni çok uzun süre kullanmadın sanırım. Aslında kendi haline bile bıraksa düzelirdi belki. İşini şansa bırakmamış ne güzel.

Doktoru ihmal etme derim. Gerekli testlerin yapılır hiç değilse durumunu bilir, ona göre adım atarsın. Önceden gebelik yaşadığın için şansının yüksek olacağını düşünüyorum ama buralarda öğrendim ki bu işler ne yaşa, ne ilaca, ne teste bakıyor. Allah verecekse veriyor.

aynen cnm ne yaşa nede ilaca bakıyo ben rahim filmi bile çekildim olacağı varsa olur bu arada bu ay incir kürüne başladım 25 gün içtim şimdi 7 gün ara vericem tekrar 25 gün içicem içim dışım incir oldu yarın da adet günüm :18::18::18::18:

Hosgeldinnnnn belki de kırmızılar gelmez ....

canım tedavin hayırlı olsun.. inşallah bu defa herşey yolunda gidecek ve kız bebişini kucağına alacaksın.. bğlent bey iyi bi doktor canım ne yaptığını bilir gönlünğü ferah tut.

canım bu ay dört yumurtan olduysa gelecek ayda tekrar olmaması için sebep yokki.. belkide gelecek ay hayırlısıdır.. her olumsuzlukta mutlaka bir hayır vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…