- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.761
Canlarim bende bugün kontrole gittim ve cok bozuk bir moralle geri döndüm. Ben adet olmayı beklerken meğer o lekelenme ler adetimmis ve tam 4 tanede yumim varmış ve ben bu şansımı kaçırdım .bir ay daha gecikmesi mi boşa giden yumilerim kendime olan sanırım tavan yaptı. Şimdi ilac kullanıp tekrar adetimi duzene sokmaya çalışıcam. Yani iyi yapayım derken durduk yere klomenle başımais aaçtım. Benim bu ayki planım böylece suya düştü arkadaşlar inşallah sizlerinki yolunda gider.
Ben de vicdan diyorum, İlahi Adalet onlara da bir gün çalışır.....
Allah' ım, Gülneva' nın kırmızıları 9 ay sonra gelsin, çünkü hamile olsun (Amin)
Moral bozmak yok canım klomenı kendınmı kullanmıstın dr mu tavsıye etmıstı tedavi oncesı yormasaydın keşke..neyse moralı yukselt hemen bakalım hersey guzel olacak
amin!
ensuuuu hala dr.un odasında mısın yaaa!! hadi çık! dışarda bekleyen çok!
Moral bozmak yok ama. 4 yumurtayı bulmuşsun, üzme kendini. Her şey zamanı gelince olacak. Ne önce, ne sonra...
Aynen canim sagol vakti zamanı gelmeyince ne yapsak bos
kızlar merhabalar ; nasılsınız
Merhaba, sen nasılsın?
bende iiyim cnm sğl daha yeniyim burda kimseyi tanımıyorum
Hiç değilse ümit var. 4 yumurta üretebiliyorsun ki az bir sayı değil. Adetin için ilaç verdiyse deneme ama hayıt suyu iyi geliyor. Belki başka bir arkadaşın işine yarar diye yazdım
Hepimiz öyleydik. Zamanla bir parçamız oldu bu topik. Bağımlılık yapıyor
Yazılarınla bize eşlik edersen seviniriz. Fikirlerini, yaşadıklarını, bildiklerini paylaştıkça, biz de seni tanırız.
Primolut diye bir ilaç verdi 15 gün günde 1 tane kullanicam inşallah tekrar normal periyodumla dönerim.
tabiki yazarım canım başka topiklerde yazıyorumda burda yeniyim ben istanbulda yaşıyorum çalışıyorum iki çocuğum var bitane daha istiyoruz ama olmuyo :) bi kaç ay klomen ovitrella kullandım şimdi ara verdim dr a gitmiyorum
Doktoru ihmal etme derim. Gerekli testlerin yapılır hiç değilse durumunu bilir, ona göre adım atarsın. Önceden gebelik yaşadığın için şansının yüksek olacağını düşünüyorum ama buralarda öğrendim ki bu işler ne yaşa, ne ilaca, ne teste bakıyor. Allah verecekse veriyor.
Primolut diye bir ilaç verdi 15 gün günde 1 tane kullanicam inşallah tekrar normal periyodumla dönerim.
aynen cnm ne yaşa nede ilaca bakıyo ben rahim filmi bile çekildim olacağı varsa olur bu arada bu ay incir kürüne başladım 25 gün içtim şimdi 7 gün ara vericem tekrar 25 gün içicem içim dışım incir olduyarın da adet günüm :18::18::18::18:
Hosgeldinnnnn belki de kırmızılar gelmez ....
önceki ay: biosteron-cyclo-progynova
adetin 1. günü: ...ilaç yok
adetin 2. günü: femara-fostimon-merional....biosteron
adetin 3. günü: femara-fostimon-merional....biosteron
adetin 4. günü: femara-fostimon-merional....bioateron
adetin 5. günü: femara-fostimon-merional....biosteron
adetin 6. günü: cumartesi kontrol ..............biosteron
bu arada bugünkü kontrolde 2+1 antral folikul vardı
rahim durumu vs herşey yolundaydı....
3 opu olacak ve 3. gün emb. dondurulacak...(4500 tl +3150 tl +3150 tl)
zamanı geldiğinde hepsi birden çözülüp 9 fişleme tekniği ile genetik analiz yapılacak ve 5. gün transferi olacak..(1500 usd + 900 tl)
kalanı tekrar dondurulacak...
bunları derya hn. anlattı. bülent beyle sadece iki dk.(tokalaşma giriş ve çıkışta )ve ctesi kontrole gel dedi...neyse sorun yok... biliyordur heralde işini....
geçen ay ilk gittiğimde ve bugün benden herhangi bir test istenmedi..dosyama benim diğer deneyimlerimi anlattıklarımı işlediler. o zaman da herhangi bir film veya test götürmemiştim zaten...ama tüm bildiklerimi etraflıca yazdırmıştım derya hn.a..
c.tesi gittiğimde e2'ye bakacaklar!
Canlarim bende bugün kontrole gittim ve cok bozuk bir moralle geri döndüm. Ben adet olmayı beklerken meğer o lekelenme ler adetimmis ve tam 4 tanede yumim varmış ve ben bu şansımı kaçırdım .bir ay daha gecikmesi mi boşa giden yumilerim kendime olan sanırım tavan yaptı. Şimdi ilac kullanıp tekrar adetimi duzene sokmaya çalışıcam. Yani iyi yapayım derken durduk yere klomenle başımais aaçtım. Benim bu ayki planım böylece suya düştü arkadaşlar inşallah sizlerinki yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?