- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.781
bende iiyim cnm sğl daha yeniyim burda kimseyi tanımıyorum
hoşgeldin
cedrus şimdi nasılsın canım rahatladın mı biraz! sabah okuyunca seni üzüldüm.. bak canım bu aralar kendine dikkat da etmiyorsun! hep üzülüyorsun! haklısın ama biraz ferah ol! ben ne dedim sana çık dolaş temiz hava al!!
Sanırım görüştünüz. İnşallah verimli bir görüşme olmuştur...
ensucum noldu ne dedi dr? aaaaaa!!!!! çatlattın bizi!!! haa bu arada sana da ve hepinize teşekkür ederim güz<el dilekleriniz için....
hoşbulduk cnm nasılsınız sizi tanımaya çalışıyorum
ensu git hazır enerjin varken gidebildiğin kadar dr görüşmesi yap.... biz şimdi bazımız çalışıyoruz bazımız yurt dışında ...vsvs..
kafan karışmasın her bir dr.un dediğini not et ayrıca...ama sonunda başladığın yoldan dönme.. semra hn.a başladın madem.... tekrar görüştüğünde diğer dr.ların görüşlerini uygun bir dille ister isim vererek ister vermiyerek tekrar sorarsın....
herkese iyi akşamlar şimdilik...
hoşbulduk canım inş. ama duam hep ilk önce hiç çocuğu olmayanlar için Rabbim sizlere nasip etsin en kısa zamanda
canım görüştüm bu adam bana fazla iyi davrandı.. çok güler yüzlüydü uyuz şey..
dosyamı ben gitmeden iyice incelemiş Murat Bersoya gönderildiğimi bile farketmiş..şunları söyledi sırayla yazayım..
-rahim filmime göre histereskopi gerekiyormuş ama lapraskopi gerekmiyor dedi.. yapışıklık var ama sıvı göremedim dedi..
-gel sana histereskopi yapalım birde embriyolarını donduralım uygun zamanda transfer yapalım dedi..
-değerlerim oldukca iyiymiş boşuna Murat Bersoya gönderilmişim çünkü kendisi sadece umutsuz vakalarda başa çıkamayınca ne yapacağını bilemeyince birde o baksın diye gönderiyormuş.. bana hiç gerek yokmuş 4-5 tane kimyasalım varmış falan..
-umudunu yitirme peş peşe devamlı tedavi ol istediğin zaman gel tedavine başlayalım dedi..
bu tarzda konulardan 20-30 dk konuştu ve teşekkür edip çıktım..
kafamda iyice karıştı yanii.. ben bu adama gitmeyeceğim ama lapraskopiye gerek yok dediya o aklıma takıldı sadece histereskopi gerekliymiş.. Memorial ikiside gerekli dedi..
Amerikan hastanesini aradım yarına bana randevu yazdılar ama mutlaka görüşme parası 300 tl alacağız diyorlar.. daha önce tedavi olsanız bile her yeni tedavide ilk görüşme parası alınıyor diyorlar saçmalık..
omayra nickli arkadaşımız Asya Avrupa Klinik Erkut Hocayla bir görüşmemi tavsiye etti.. çok bilgiliymiş ön görüşmeye muayene olmadığı sürece parada alınmıyormuş sadece görüşüp onunda fikrini almak için perşembeye randevu aldım..
Off yani tam kafa karıştırmaca bi üçüncü fikir al Ensu cum..madem histereskopi gerekliyöiş ne diye dememişler baştan ya off ..neyse her işte vardır bi hayır diyelim ben daa histereskopi laparoskopı farkına tam vakıf değilim galiba histereskopide kamerayla bakoıyorlar laparoskopıde mudahele gereken yerlere mudahele edıyorlar sanırım bu dogruysa semra hanım mudahele edılecek bililer var dıe mi dusunuo anlamdım ki...dahada kafanı karıstrmıtayım üçüncü dr fikrini de al bakalım obdan sonra allah kerım dıyelım...
:)) beninde anladığım şey şu tabi tam olarakda anlamasamda.. histereskoide kamerayla rahmi inceliyorlar sıkıntı varsa gideriyorlar, lapraskopide tüpleri inceliyorlar sıkıntı varsa gideriyorlar galiba.. ne derece doğru onuda bilemiyorum:)
bu gideceğim doktor umarım lapraskopi gerekli der yoksa iyice karışacağım:))
Birazdan arastırıp gerı donecegım ya da konuya vakıf arkadaslar bızı aydınlatabılırler mi lütfen!!!!
Primolut bir zamanlar ben de kullanmıstım gayet saat gibi ayarlıyor onun için sen kafanı cok takma bir sonraki aya hazırlan canım...
arkadaşlar güzbahar nickli güzel yürekli arkadaşım aradı telefonla konuştuk..
hepinizi ayrı ayrı selamlar gönderdi çok yoğun olduğu için giremiyormuş ama arada okuyup bizi takip etmeye çalışıyormuş.. herkezi ayrı ayrı öpüyorum dedi..
birde tavsiyede bulundu sizlere iletmemi söyledi.. bahcecide mustafa beyi bırakıp erbil beye geçti biliyorsunuz..
erbil beyle görüşmüş, erbil bey kendisine iki tavsiyede bulunmuş.. hayıt kesinlikle kullanma demiş, hayıt yumurta sayısını artırıyormuş ama kalitesini düşürüyormuş folikul az oluyormuş.. doktorun diğer tavsiyeside mutlaka incir kürü uygula sayı ve kaliteye çok etki oluyor şeklindeymiş.. sizlere yazmamı rica etti..
arkadaşlar güzbahar nickli güzel yürekli arkadaşım aradı telefonla konuştuk..
hepinizi ayrı ayrı selamlar gönderdi çok yoğun olduğu için giremiyormuş ama arada okuyup bizi takip etmeye çalışıyormuş.. herkezi ayrı ayrı öpüyorum dedi..
birde tavsiyede bulundu sizlere iletmemi söyledi.. bahcecide mustafa beyi bırakıp erbil beye geçti biliyorsunuz..
erbil beyle görüşmüş, erbil bey kendisine iki tavsiyede bulunmuş.. hayıt kesinlikle kullanma demiş, hayıt yumurta sayısını artırıyormuş ama kalitesini düşürüyormuş folikul az oluyormuş.. doktorun diğer tavsiyeside mutlaka incir kürü uygula sayı ve kaliteye çok etki oluyor şeklindeymiş.. sizlere yazmamı rica etti..
İnanmıyorum, hayıt içmeyinmi demiş? Bende bugün gittim, hayıt çayı aldım, içerim diye. Bazı bilgilerdede bütün hormonların düzenini sağlıyor diye yazıyor. Neyse, sagol bilgi verdiğin için. İçmem o zaman. Hay allah yaa, çok fazla şeyler yazıyo heryerde, kafa karışıyor.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?