Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Laporoskopiyi yapmıyorlar, ondan demiştir. Benim filmimde perde gördüğünde laporoskopi yapacağım dedi ve ona göre fiyat aldılar. Oysa histeroskopi yapıldı. Sadece parça aldığı için laporoskopi diyorlarmış İşlemden sonra epey bir süre tartıştık. Narkozlu narkozlu laporoskopinin karından girilen işlem olduğunu anlatmaya çalıştım ama zaten ödeme yapılmış, işlem bitmiş bir halt olmadı sonuçta. Nacizane tavsiyem fazla kafanı bulandırma. Hepsi de gel biz yapalım diyecek. Birisi gerekli diyecek, diğeri gereksiz diyecek. Başladığın doktorla devam et derim. Laporoskopi birkaç gün rahatsız edecek seni, ama dip köşe bakılmış olacak. Ama hem histeroskopi hem laporoskopiye anlam veremedim açıkçası. Sonuçta aynı bölgeye bakılacak ve laporoskopi daha detaylı bilgi veriyor. Neyse, vardır bir bildikleri...

Nar suyu, nar ekşisi de tutunmayı artırıyor. Annem çok içerdi nar ekşisini. İçine ekmek doğrar, sarımsak ezer, maydonoz kıyar, öğün niyetine kaşıklardı. Adet düzensizliği vardı, nodüllü tiroidi vardı (sonradan öğrendik) ona rağmen yaptırdığı kürtajların sayısını bilmiyor. Unutmazdığım sürece ben de şişeden içiyorum akşamları. İki üç yudum kadar. Bir de düzenli yapabilsem...

Bende aynen sana katılıyorum arkadasım bır de hayıt konusunu aydınlatsanaaaa

Nar ekşisi bayılırım ama taze nar suyu benim mideyi mahvediyor bulucaz bi formül artık:)

Azıcık daha ukalalık yapayım, yemek yiyeceğim
Histeroskopide alttan bir kamera ve yardımcı malzemelerle girilip rahim içi, mümkünse tüpler inceleniyor ama tüplerin içine girilmiyor. Gerekirse anında müdahale edilebiliyor.
Laporoskopide, göbek altından ve kasıktan 2-3 delik açılıyor, 1-1,5 cm. çapında, kamera ve yardımcı aletler oradan sokulup rahim çevresi, fallop tüpleri ve karın boşluğundaki diğer organlar incelenebiliyor. Başka bir organdan iltihap ya da sıvı geçişi varsai karın zarı sorunluysa görülüp yine anında müdahale ediliyor. Bazı durumlarda, içerisi laporoskopiyle temizlenemeyecek durumdaysa ya da alan çok genişse, açık ameliyata çevirebiliyorlar.
Laporoskopiyi Denizli' deki doktorum önermişti ama kısmet olmadı. Ulun, laporoskopi yapacağım deyince sevincimden fiyat bile sormamıştım ama hüsrana uğradım zaten. İşlem histeroskopiydi. Neyse böyle işte. Bana müsade, kurt gibi acıkmışım

yaaa hicc bilmiyordum bak olmadigini banada yapisiklik var ama gerek yok dedi ilginc.. bizde yok dese ne olur sanki.. gobekten yapiliyor cnm haklisin parani geri vermedilermii uyuzlarr onlardan beklenir..
uc doktorum var ucude benim hakkimda farkli seyler dusunuyor ilginc.. aret ayri ulun ayri semra dahada ayri.. haklisin yaptiracagim cnm sonucta..

Merhaba herkese, haberlerinizi almak icin telefondan baglandim yogunum diye gozden kacirdiklarim mutlaka olmustur, affola... Histeroskopi icin uzun uzun yazmistim endise etmeyin ve bence mutlaka yaptırın... Bir dolu testi acaba? Deyip yaptırıyoruz embriyonun yasam bulacagi alanda niye acabalarimiz olsun ki... Korkutucu degil aksamina evdeydim ben.. Kacinci sayfadaydi bilemedim telefonda farkli sayfalar...

Tromboli paneli vb testleri de biz onceden yaptirmistik merkezler dunya para istiyor, besiktas da yaptirdik gayet uygundu.. Adini hatirlayamadim dosyadan bakarim isteyen olursa...

Tedaviye baslayan yol arkadaslarim sabir ve sans sizinle olsun superrrr gecsin, hep birlikte sevinelim..

Benden haber hahahhaah saka gibi transfer yine iptal :))) dondurulmuslarla bulusamadik.. Gecen sefer dunya kadar baskilama ilacina ragmen regl olmustum, simdi gun asiri progestron ve e2 olcumu ile regli tetikleyen ne bilelim diye ilerledi dr ve bugun ortaya cikti ki yumurtluyorum :)) rezervin iyi denildiginde cok sevin simdi dondurulmuslari alamiyoruz... Dr aradı bizzat, hayatım da tanık oldugum 2. Hastasınız dedi, saskınız. İlacları dinlemeyen yumurtalari baskilamak yerine Normal siklus ile deneyecegiz sanirim bir sonraki ay.. Cokk sevgiler hepinize

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diagnostic laparoscopy may be recommended to look at the outside of the uterus, fallopian tubes, ovaries, and internal pelvic area. Diagnostic hysteroscopy is used to look inside the uterine cavity. If an abnormal condition is detected during the diagnostic procedure, operative laparoscopy or operative hysteroscopy can often be performed to correct it at the same time, avoiding the need for a second surgery. Both diagnostic and operative procedures should be performed by physicians with surgical expertise in these areas.
Tanısal laparoskopi rahimin dısı, fallop tuplerı,yumurtalıklar ve iç pelvis bolgesıne bakılması için tavsıye edılebılır.tanısal histereskopı ise rahım bosluğunun içine bakmak için kullanılır.sayet anormal bi durum saptanırsabu tanısal prosedur sırasında cerrahı laparoskopi yada hıstereskopı uygulanabılır...
Kendımce işimize yarayacak yerleri cevırdım.ing cesi olmayan arkadaslarda faydalansın dıye
2220 dedığın gıbı sankı asagı yukarı aynı seyler ama elbet vardır bı bıldıklerı

Hayırlısı olsun tatlım ama ilginçmiş senin yumişlerrrr

Bende aynen sana katılıyorum arkadasım bır de hayıt konusunu aydınlatsanaaaa
:)) hayit hakkinda 2220 simdik bizi aydinlatir o topigin arastirmaci gazetecisi:))

Utandırıyorsunuz beni kızlar. Olsam olsam meraklı kocakarı olurum ben
Gelelim hayıt konusuna. Aslında kendim de yeni keşfettim. Daha çok hormonal infertilitede kullanılıyor. Hormonları düzenliyor, adeti ve adet süresini düzenliyor. Geçen ay kullandım. Hazır suyunu alıp içtim. Adetim tam gün ve saatinde geldi ancak yıllardır 7 gün süren adet 5. günde bitti. Kanama miktarım epey az oldu, adet öncesi ve adet sırasındaki semptomlarımdan da eser yoktu. Bu ay kullanmadım, bugün 6. günüm, inşallah yarın biter diyorum. Ağrılar inanılmaz derecede. Hormonlarla ilgilenme kısmını sevdim. Eksik salgılananı tamamlıyor, fazla salgılananı azaltıyor. Yani vücut üretmekte zorlansa da hayıt takviye yapıyor.
İşin doğrusu KK de aşağıdaki linki bulunca hevesle aldım. Geçen ay doktora gitmediğim için yumurta durumumu bilmiyorum. Ama adetimin şeklini düzeltmesi bile mutlu etti beni.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=535794

Saoladın arkadaşım yazan ellerin dert görmesin zararı yok hatta faydası var dıye düşünüyorum hipokrat ilk keşfetmiş o zamandan beri kullanılıyormuş ben çayını içiyorum benim kırmızılara 11 gün var o zaman durum değerlendirmesi yapacağım bende..:)

Nar ekşisi bayılırım ama taze nar suyu benim mideyi mahvediyor bulucaz bi formül artık:)

Nar ekşisi içebiliyorsan yudum yudum iç. Aç karnına dokunuyorsa salatalara, dolmalara da kullanabilirsin. Önemli olan her gün bir yemek kaşığı kadar tüketmen. Nar ekşisi kaynatılarak yapıldığı için etkisinin az olduğunu söylüyorlar. İyi ki az. Yoksa annemi hastaneden çıkaramazdık

Ahahahahhhh ne alem hatunsun sen yahu...annenin akibetinin darısı başımıza olması dileğiyle şifa olur inşallah bizede bundan sonra hergün bir kaşık listeye eklenmiştir :)

Enteresan kadınsın vallahi. Hakkında en hayırlısı, en güzeli neyse o olur inşallah. Yumurta üretemezsem senin donmuşlara talibim ona göre

cnm benim hiç donmuşum olmadı bu güne kadar ne yazıkki o yüzden donmuştan anlamıyorum ama hep sanardımki orada bekliyor nezaman istersek gidip koyduruyoruz.. bunun böyle olmadığını sende öğrendim.. hayırlısı..

arkadaşlar bende hem hısteroskopı hemde laparoskopı oldum .2020 bulduğu alıntı gıbı bu ıslemler.hısteroskopı ıle alttan gırıp ıslem gereken yerlere ulaşıyorlar.ulasamadıkları yerlerede yanı tüplere vs karın bolgesınden 3 delık açarak gerekenlerı yapıyorlar.ensucugum sende yapışıklığı vs hısteroskopı yolu ıle duzeltırler tuplerdekı sorunu ıse laparoskopı yolu ıle.

Bir gün daha iç, ara ver, adetin 2. günü tekrar başla. Bebek varsa düşüğe sebep ya da tutunmaya engel oluyormuş. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…