- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.801
canım görüştüm bu adam bana fazla iyi davrandı.. çok güler yüzlüydü uyuz şey..
dosyamı ben gitmeden iyice incelemiş Murat Bersoya gönderildiğimi bile farketmiş..şunları söyledi sırayla yazayım..
-rahim filmime göre histereskopi gerekiyormuş ama lapraskopi gerekmiyor dedi.. yapışıklık var ama sıvı göremedim dedi..
-gel sana histereskopi yapalım birde embriyolarını donduralım uygun zamanda transfer yapalım dedi..
-değerlerim oldukca iyiymiş boşuna Murat Bersoya gönderilmişim çünkü kendisi sadece umutsuz vakalarda başa çıkamayınca ne yapacağını bilemeyince birde o baksın diye gönderiyormuş.. bana hiç gerek yokmuş 4-5 tane kimyasalım varmış falan..
-umudunu yitirme peş peşe devamlı tedavi ol istediğin zaman gel tedavine başlayalım dedi..
bu tarzda konulardan 20-30 dk konuştu ve teşekkür edip çıktım..
kafamda iyice karıştı yanii.. ben bu adama gitmeyeceğim ama lapraskopiye gerek yok dediya o aklıma takıldı sadece histereskopi gerekliymiş.. Memorial ikiside gerekli dedi..
Amerikan hastanesini aradım yarına bana randevu yazdılar ama mutlaka görüşme parası 300 tl alacağız diyorlar.. daha önce tedavi olsanız bile her yeni tedavide ilk görüşme parası alınıyor diyorlar saçmalık..
omayra nickli arkadaşımız Asya Avrupa Klinik Erkut Hocayla bir görüşmemi tavsiye etti.. çok bilgiliymiş ön görüşmeye muayene olmadığı sürece parada alınmıyormuş sadece görüşüp onunda fikrini almak için perşembeye randevu aldım..
aynen cnm ne yaşa nede ilaca bakıyo ben rahim filmi bile çekildim olacağı varsa olur bu arada bu ay incir kürüne başladım 25 gün içtim şimdi 7 gün ara vericem tekrar 25 gün içicem içim dışım incir olduyarın da adet günüm :18::18::18::18:
Laporoskopiyi yapmıyorlar, ondan demiştir. Benim filmimde perde gördüğünde laporoskopi yapacağım dedi ve ona göre fiyat aldılar. Oysa histeroskopi yapıldı. Sadece parça aldığı için laporoskopi diyorlarmışİşlemden sonra epey bir süre tartıştık. Narkozlu narkozlu laporoskopinin karından girilen işlem olduğunu anlatmaya çalıştım ama zaten ödeme yapılmış, işlem bitmiş bir halt olmadı sonuçta. Nacizane tavsiyem fazla kafanı bulandırma. Hepsi de gel biz yapalım diyecek. Birisi gerekli diyecek, diğeri gereksiz diyecek. Başladığın doktorla devam et derim. Laporoskopi birkaç gün rahatsız edecek seni, ama dip köşe bakılmış olacak. Ama hem histeroskopi hem laporoskopiye anlam veremedim açıkçası. Sonuçta aynı bölgeye bakılacak ve laporoskopi daha detaylı bilgi veriyor. Neyse, vardır bir bildikleri...
Bende aynen sana katılıyorum arkadasım bır de hayıt konusunu aydınlatsanaaaa
Nar suyu, nar ekşisi de tutunmayı artırıyor. Annem çok içerdi nar ekşisini. İçine ekmek doğrar, sarımsak ezer, maydonoz kıyar, öğün niyetine kaşıklardı. Adet düzensizliği vardı, nodüllü tiroidi vardı (sonradan öğrendik) ona rağmen yaptırdığı kürtajların sayısını bilmiyor. Unutmazdığım sürece ben de şişeden içiyorum akşamları. İki üç yudum kadar. Bir de düzenli yapabilsem...
Off yani tam kafa karıştırmaca bi üçüncü fikir al Ensu cum..madem histereskopi gerekliyöiş ne diye dememişler baştan ya off ..neyse her işte vardır bi hayır diyelim ben daa histereskopi laparoskopı farkına tam vakıf değilim galiba histereskopide kamerayla bakoıyorlar laparoskopıde mudahele gereken yerlere mudahele edıyorlar sanırım bu dogruysa semra hanım mudahele edılecek bililer var dıe mi dusunuo anlamdım ki...dahada kafanı karıstrmıtayım üçüncü dr fikrini de al bakalım obdan sonra allah kerım dıyelım...
:)) beninde anladığım şey şu tabi tam olarakda anlamasamda.. histereskoide kamerayla rahmi inceliyorlar sıkıntı varsa gideriyorlar, lapraskopide tüpleri inceliyorlar sıkıntı varsa gideriyorlar galiba.. ne derece doğru onuda bilemiyorum:)
bu gideceğim doktor umarım lapraskopi gerekli der yoksa iyice karışacağım:))
Laporoskopiyi yapmıyorlar, ondan demiştir. Benim filmimde perde gördüğünde laporoskopi yapacağım dedi ve ona göre fiyat aldılar. Oysa histeroskopi yapıldı. Sadece parça aldığı için laporoskopi diyorlarmışİşlemden sonra epey bir süre tartıştık. Narkozlu narkozlu laporoskopinin karından girilen işlem olduğunu anlatmaya çalıştım ama zaten ödeme yapılmış, işlem bitmiş bir halt olmadı sonuçta. Nacizane tavsiyem fazla kafanı bulandırma. Hepsi de gel biz yapalım diyecek. Birisi gerekli diyecek, diğeri gereksiz diyecek. Başladığın doktorla devam et derim. Laporoskopi birkaç gün rahatsız edecek seni, ama dip köşe bakılmış olacak. Ama hem histeroskopi hem laporoskopiye anlam veremedim açıkçası. Sonuçta aynı bölgeye bakılacak ve laporoskopi daha detaylı bilgi veriyor. Neyse, vardır bir bildikleri...
Merhaba herkese, haberlerinizi almak icin telefondan baglandim yogunum diye gozden kacirdiklarim mutlaka olmustur, affola... Histeroskopi icin uzun uzun yazmistim endise etmeyin ve bence mutlaka yaptırın... Bir dolu testi acaba? Deyip yaptırıyoruz embriyonun yasam bulacagi alanda niye acabalarimiz olsun ki... Korkutucu degil aksamina evdeydim ben.. Kacinci sayfadaydi bilemedim telefonda farkli sayfalar...
Tromboli paneli vb testleri de biz onceden yaptirmistik merkezler dunya para istiyor, besiktas da yaptirdik gayet uygundu.. Adini hatirlayamadim dosyadan bakarim isteyen olursa...
Tedaviye baslayan yol arkadaslarim sabir ve sans sizinle olsun superrrr gecsin, hep birlikte sevinelim..
Benden haber hahahhaah saka gibi transfer yine iptal :))) dondurulmuslarla bulusamadik.. Gecen sefer dunya kadar baskilama ilacina ragmen regl olmustum, simdi gun asiri progestron ve e2 olcumu ile regli tetikleyen ne bilelim diye ilerledi dr ve bugun ortaya cikti ki yumurtluyorum :)) rezervin iyi denildiginde cok sevin simdi dondurulmuslari alamiyoruz... Dr aradı bizzat, hayatım da tanık oldugum 2. Hastasınız dedi, saskınız. İlacları dinlemeyen yumurtalari baskilamak yerine Normal siklus ile deneyecegiz sanirim bir sonraki ay.. Cokk sevgiler hepinize
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende aynen sana katılıyorum arkadasım bır de hayıt konusunu aydınlatsanaaaa
:)) hayit hakkinda 2220 simdik bizi aydinlatir o topigin arastirmaci gazetecisi:))
Utandırıyorsunuz beni kızlar. Olsam olsam meraklı kocakarı olurum ben
Gelelim hayıt konusuna. Aslında kendim de yeni keşfettim. Daha çok hormonal infertilitede kullanılıyor. Hormonları düzenliyor, adeti ve adet süresini düzenliyor. Geçen ay kullandım. Hazır suyunu alıp içtim. Adetim tam gün ve saatinde geldi ancak yıllardır 7 gün süren adet 5. günde bitti. Kanama miktarım epey az oldu, adet öncesi ve adet sırasındaki semptomlarımdan da eser yoktu. Bu ay kullanmadım, bugün 6. günüm, inşallah yarın biter diyorum. Ağrılar inanılmaz derecede. Hormonlarla ilgilenme kısmını sevdim. Eksik salgılananı tamamlıyor, fazla salgılananı azaltıyor. Yani vücut üretmekte zorlansa da hayıt takviye yapıyor.
İşin doğrusu KK de aşağıdaki linki bulunca hevesle aldım. Geçen ay doktora gitmediğim için yumurta durumumu bilmiyorum. Ama adetimin şeklini düzeltmesi bile mutlu etti beni.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=535794
Nar ekşisi bayılırım ama taze nar suyu benim mideyi mahvediyor bulucaz bi formül artık:)
Nar ekşisi içebiliyorsan yudum yudum iç. Aç karnına dokunuyorsa salatalara, dolmalara da kullanabilirsin. Önemli olan her gün bir yemek kaşığı kadar tüketmen. Nar ekşisi kaynatılarak yapıldığı için etkisinin az olduğunu söylüyorlar. İyi ki az. Yoksa annemi hastaneden çıkaramazdık
Merhaba herkese, haberlerinizi almak icin telefondan baglandim yogunum diye gozden kacirdiklarim mutlaka olmustur, affola... Histeroskopi icin uzun uzun yazmistim endise etmeyin ve bence mutlaka yaptırın... Bir dolu testi acaba? Deyip yaptırıyoruz embriyonun yasam bulacagi alanda niye acabalarimiz olsun ki... Korkutucu degil aksamina evdeydim ben.. Kacinci sayfadaydi bilemedim telefonda farkli sayfalar...
Tromboli paneli vb testleri de biz onceden yaptirmistik merkezler dunya para istiyor, besiktas da yaptirdik gayet uygundu.. Adini hatirlayamadim dosyadan bakarim isteyen olursa...
Tedaviye baslayan yol arkadaslarim sabir ve sans sizinle olsun superrrr gecsin, hep birlikte sevinelim..
Benden haber hahahhaah saka gibi transfer yine iptal :))) dondurulmuslarla bulusamadik.. Gecen sefer dunya kadar baskilama ilacina ragmen regl olmustum, simdi gun asiri progestron ve e2 olcumu ile regli tetikleyen ne bilelim diye ilerledi dr ve bugun ortaya cikti ki yumurtluyorum :)) rezervin iyi denildiginde cok sevin simdi dondurulmuslari alamiyoruz... Dr aradı bizzat, hayatım da tanık oldugum 2. Hastasınız dedi, saskınız. İlacları dinlemeyen yumurtalari baskilamak yerine Normal siklus ile deneyecegiz sanirim bir sonraki ay.. Cokk sevgiler hepinize
Ahahahahhhh ne alem hatunsun sen yahu...annenin akibetinin darısı başımıza olması dileğiyle şifa olur inşallah bizede bundan sonra hergün bir kaşık listeye eklenmiştir :)
İnşallah arkadaşım. Yıl sonuna kadar tabloyu kızartalım iyice
Saoladın arkadaşım yazan ellerin dert görmesin zararı yok hatta faydası var dıye düşünüyorum hipokrat ilk keşfetmiş o zamandan beri kullanılıyormuş ben çayını içiyorum benim kırmızılara 11 gün var o zaman durum değerlendirmesi yapacağım bende..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?