- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.821
Bir gün daha iç, ara ver, adetin 2. günü tekrar başla. Bebek varsa düşüğe sebep ya da tutunmaya engel oluyormuş. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Ağzından bal damlıyor valla tarife aynen uyacağım :)
O linki karıştırırsan epey hamile kalan var hayıtla. Doktorlar belki de bu yüzden istemiyor kullanmamızı. Müşteri baki kalsın...
Haydi hayırlısı canım allah kolaylik versin ınsallaaah bol yumilerin olur ve bebişlerinekkavuşursun canım benim
Canim bende bunu istedim ama 10 gün geçtiği için tedavi yi başlatamiyor bu durumdada sadece bir tanesi gelişir
dedi yani 3 tanesi iptal oluyor.o yüzden tedavim haziran kaldım. Bakalım hayırlısı inşallah o zamanda yumilerim bol bol olurlar.
Hadiii inşalllahhhhh
Allah' ım, Gülneva' nın kırmızıları 9 ay sonra gelsin, çünkü hamile olsun (Amin)
cnm sizi yalnisda yonlendirmis olmum bende hic bilmiyorum ve evde bi paketde hayit var.. gulneva sana yaramaz demisti kullanmamistim genelde adet duzensizligi olan arkadaslar kullaniyor demisti.. guzbahara erbil bey boyle demis size iletmemi istedi.. ama bende son tedavimde gunde yarim paket incir yemistim birde bal keten tohumu coret otu ve tarcinli karisim yemistim uc yumurtada dollenmisti..
hakında hayırlısı neyse o olsun canım geç olsun güç olmasın bozma moralini..bak 4 yumoşun varmış ne güzel..bizimde yumoş sayımız öyle olsa keşke..boş geçirmek yok canım koçişle çalışmalarını hızlandırın bu ay..
İnanmıyorum, hayıt içmeyinmi demiş? Bende bugün gittim, hayıt çayı aldım, içerim diye. Bazı bilgilerdede bütün hormonların düzenini sağlıyor diye yazıyor. Neyse, sagol bilgi verdiğin için. İçmem o zaman. Hay allah yaa, çok fazla şeyler yazıyo heryerde, kafa karışıyor.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
canım görüştüm bu adam bana fazla iyi davrandı.. çok güler yüzlüydü uyuz şey..
dosyamı ben gitmeden iyice incelemiş Murat Bersoya gönderildiğimi bile farketmiş..şunları söyledi sırayla yazayım..
-rahim filmime göre histereskopi gerekiyormuş ama lapraskopi gerekmiyor dedi.. yapışıklık var ama sıvı göremedim dedi..
-gel sana histereskopi yapalım birde embriyolarını donduralım uygun zamanda transfer yapalım dedi..
-değerlerim oldukca iyiymiş boşuna Murat Bersoya gönderilmişim çünkü kendisi sadece umutsuz vakalarda başa çıkamayınca ne yapacağını bilemeyince birde o baksın diye gönderiyormuş.. bana hiç gerek yokmuş 4-5 tane kimyasalım varmış falan..
-umudunu yitirme peş peşe devamlı tedavi ol istediğin zaman gel tedavine başlayalım dedi..
bu tarzda konulardan 20-30 dk konuştu ve teşekkür edip çıktım..
kafamda iyice karıştı yanii.. ben bu adama gitmeyeceğim ama lapraskopiye gerek yok dediya o aklıma takıldı sadece histereskopi gerekliymiş.. Memorial ikiside gerekli dedi..
Amerikan hastanesini aradım yarına bana randevu yazdılar ama mutlaka görüşme parası 300 tl alacağız diyorlar.. daha önce tedavi olsanız bile her yeni tedavide ilk görüşme parası alınıyor diyorlar saçmalık..
omayra nickli arkadaşımız Asya Avrupa Klinik Erkut Hocayla bir görüşmemi tavsiye etti.. çok bilgiliymiş ön görüşmeye muayene olmadığı sürece parada alınmıyormuş sadece görüşüp onunda fikrini almak için perşembeye randevu aldım..
inş canım ya sizlere umut olmayı o kadar çok istiyorumki...bu ay çok farklı şeyler denedim biraz daha olsa umudum var..
inş canım ya ne menopozmu dur daha doğurcaz 1 iki çocuk..canım 1 sene adet olmasan menopoza giriyorsun..biz daha adet oluyoruz çok şükür...adet oluyosak şansımız her zaman vardır..benime yumoş sayım çook az en fazla 3 yumoş olsada bitane döleniyor..bu ayda tek yumoşum vardı hata doktorum 5mm yumoş var ama olamayadabilir demişti bende bu ay tedaviye ara verelim demiştim.bak ona ramen umudum var..Allahtan umut kesilmez canım..madi yönden durumun varsa bol bol tüp bebek deneyerek olucak inş Allahın izniyle..
Kizlar hayit konusunda bende deneyimimi yazayim diyodum yok bosver kafalari karistirma belki sade sana ters tepti diyodum bak biraz dogruymus ben martta tedaviye baslamadan önce (takriben bir yill kullandim) (Mönchspfeffer burdaki ismi)her sanah 1 tane iciyodum ocakta 8 gün erken adet oldumki bu marta yapacagim tedaviyi almis oldugumuz iznimizi isyerimle sitresimi artirdi stressen oldum böyle derken adetimin 9 günü doktora gitim doktor adet olduguna eminmisin dedi rahim kendimi tamamen atmamis bukadar kisa zamanda rahim kendini yenileyip bu kalinliga ulasamaz vede tam olgun yumi var dedi birtanesi o güne olgunlasmis ikisiside bir hata sonra olugunlasir dedi ama doktorun kafasida karsti ben alak bulak olmustum ikinci adatinte tekrar gel dedi ve ikinci adete ben bu sefer iki gün gecikmeyle adet oldum ve durum yie ayni ne oldu bana diye aranirken masaj yaptirdigim doktoruma sordum ve onun dedigi hayi kulaniyomusun hayit cok iyi ama asla uzun kulanma ve hata hic kulanma beli yaslardan sonra hayat kulanimi yaradan cok zaraliymis onun yerine civanpercemi cayi ve bana yagini verdi karin bolgesine sur demisti suan hersey yine normal bende insalah biedaha öyle olmam
bence kulanin ama uzun olmasin ara verin
Hayit suyunu bir sise aldim turkiyede Fsh degerini acaip dusuruyo ona eminim
Ay herkes yatmis ben tavuk gibi pusuda gören deli diyecek hadi canlarim misil misil uyuyun güzel ruyalar gorun bebekli felan filan herkese bol bol mucuk mucuk eskiden simayli vardi simdi hicbirsey yok bende ay ne zavaliyim yaaaa
CAMAS1
Canim harika cok harika vallahi bence bu yolda devam canim harika bir program hayirli ugurlu olsun gec olsun güc olmasin
bebisler olsun insallah bu arada san uzundur sorcam sorcam ya yazamiyorum yada unutmus oluyorum sen bir ara guzelik icin birseyler yazmin görbegim catladi ara ara ara bulamadimya yüz icin bir krem lekleri yok ediyo demistin anacim acil yaz bana bunlari cok ihtiyacim var simdiden öptüm
ya sayfa dolusu yazcam biktircam hepinizi bu sayfalari da az ben doldurayim
Wishhduygu canim nasilsin niye sende az girer oldun bir geliyisun demec veri gidiyosun bir hafta yetiyo yani harikasin yaaa
Bcemre3 moralini bozma herseyin hayirlisi olmaz bu ay olur diger ay canim yeterki hayirlusi olsun
BELKI37 Anacim Altonaya ugramayali yill oluyo ben Altonaya yakinim ama vaktim yok calis calis yani hep ayni mutlaka goruselim hic olmasa beni anlayan bir arkadasim olur
senin tedavin nerde kime gidiyosun Kocak deme sakin ... herkes ona gidiyo bense direniyorum hayirlisi canim yazarim sana özel den
2220 canim ya berden buluyon bukadar bilgiyi hayatim ya anlatis teknigine kadar harika fefkalade mucuk oldu
Gulneva77, Dnzdry, Celina1, copslocked, herkese bolsan insallah kimseyi unutmamisimdir arkadaslar dualarimdasiniz
Papatyamm topige hos geldin
Artık ben de emin oldum bundan şu okuduklarımdan sonra hayıtla ilgili cok okudum zararı yok faydası var avrupa ve amerikada hapları bıle yapılmıs ve kısırlıkta doğal olan kullanılması gereken beş elementten biri olarak şiddetle öneriliyor...devam...
canım benim hayıt fsh düşürmeye birebir diye biliyorum ve fsh düşünce zaten adet düzene giriyor..hayıtın hormonarıda düzene girdiğini biliyorum bu ay hayıt bande kullandım ama hala adet olamadım nedense düzene girmedi..canım bence doktor doktor gezem benim naçizane fikrim..semra hanımda kararlıysn neden kafanı bulandırcaksın..histerskopide laproskopide yapılsın tüplrinede bakılmış olur..canım şu karışımının tarifini istiyorum senden..miktar olarak..
haklısın canım ya sonuçta olacağım ben bu operasyonları.. birşeyleri nekadar araştırırsan okadar kafan karışıyor..
canım benim karışımım şu evde doğal bal vardı babam hobi olarak 1 kovan arıcılık yapıyor yazları karadenizde oradan gelme olduğu için doğallığı garanti, buna gidip aktardan çörek otu, keten tohumu ve toz karanfil alıp evde kendim karıştırdım.. karışım çok koyu değil ama çok sıvıda değil orta karar birşey oldu.. geniş bi kapta iyice karıştırıp kavanoza koydum.. günde iki defa birer tatlı kaşığı yedim.. yalnız o içine katılacakları kapalı olandan alın açıkta satılanlar hava ile çok karıştığından özelliğini kaybediyor..
banada yumurta rezerv topiğimizden bir arkadaş anlatmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?