- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.841
şimdi işe geldim, yanımda da bal kavanozum var şu anda kahvaltı niyetine kaşıklıyorum ...sabah ta evden çıkmadan zerdeçal ve tarçın suya karıştırıp içtim. arkasından limonlu su..
kavanozda bal+çörekotu+tarçın+polen var ...bugün keten tohumuyla incir almaya gitmeyi planlıyorum işten çıkınca...şimdi arkadaşlar biliyorsunuz benim sonuncu tedavimde b+t+ç karışımından çok yemiştim..birkaç kere de incir kürü yapmıştım..ve 8 adet yum. toplanmıştı.. (öncekilerde 3 ve 4 toplanmasına rağmen)..ve ben biliyorsunuz sonucu üzücü de olsa hamile kalmıştım (malesef 1 mart 2014 de kürtaj oldum)
çayı da çok seviyorum ama çayı daha az içip bazen de aslan pençesi içiyorum..
biosterona devam edecekmişim...bende quenzim q10 ve omega3 var evde hatta krill oil de var.. ne dersiniz q10 ve omega3 ya da krill oil de alayım mı biosteron yanında!!! folik asit ve elevitim bitmişti zaten bu dr.da birşey demedi...
ve tabii ilaçlarım femara+fostimon+merional
şimdi işe geldim, yanımda da bal kavanozum var şu anda kahvaltı niyetine kaşıklıyorum ...sabah ta evden çıkmadan zerdeçal ve tarçın suya karıştırıp içtim. arkasından limonlu su..
kavanozda bal+çörekotu+tarçın+polen var ...bugün keten tohumuyla incir almaya gitmeyi planlıyorum işten çıkınca...şimdi arkadaşlar biliyorsunuz benim sonuncu tedavimde b+t+ç karışımından çok yemiştim..birkaç kere de incir kürü yapmıştım..ve 8 adet yum. toplanmıştı.. (öncekilerde 3 ve 4 toplanmasına rağmen)..ve ben biliyorsunuz sonucu üzücü de olsa hamile kalmıştım (malesef 1 mart 2014 de kürtaj oldum)
biosterona devam edecekmişim...bende quenzim q10 ve omega3 var evde hatta krill oil de var.. ne dersiniz q10 ve omega3 ya da krill oil de alayım mı biosteron yanında!!! folik asit ve elevitim bitmişti zaten bu dr.da birşey demedi...
CAMAS1
Canim harika cok harika vallahi bence bu yolda devam canim harika bir program hayirli ugurlu olsun gec olsun güc olmasin
bebisler olsun insallah bu arada san uzundur sorcam sorcam ya yazamiyorum yada unutmus oluyorum sen bir ara guzelik icin birseyler yazmin görbegim catladi ara ara ara bulamadimya yüz icin bir krem lekleri yok ediyo demistin anacim acil yaz bana bunlari cok ihtiyacim var simdiden öptüm
ya sayfa dolusu yazcam biktircam hepinizi bu sayfalari da az ben doldurayim
Wishhduygu canim nasilsin niye sende az girer oldun bir geliyisun demec veri gidiyosun bir hafta yetiyo yani harikasin yaaa
Bcemre3 moralini bozma herseyin hayirlisi olmaz bu ay olur diger ay canim yeterki hayirlusi olsun
BELKI37 Anacim Altonaya ugramayali yill oluyo ben Altonaya yakinim ama vaktim yok calis calis yani hep ayni mutlaka goruselim hic olmasa beni anlayan bir arkadasim olur
senin tedavin nerde kime gidiyosun Kocak deme sakin ... herkes ona gidiyo bense direniyorum hayirlisi canim yazarim sana özel den
2220 canim ya berden buluyon bukadar bilgiyi hayatim ya anlatis teknigine kadar harika fefkalade mucuk oldu
Gulneva77, Dnzdry, Celina1, copslocked, herkese bolsan insallah kimseyi unutmamisimdir arkadaslar dualarimdasiniz
Papatyamm topige hos geldin
dr. daha iyi bilir tabi..Merhaba, ben komplekse giriyorum...Dr.sormama rağmen ne vitamin ne de yiyeceklerde değişiklik yapmamı önerdi..Bir ara hayıt-aslan pençesi-civan perçemi çayları, bir ara bal-polen tüketmiştim, sonra da kistlere mi neden oluyor diye bıraktım..Her sabah 1 kaşık bal-tereyağı ile çörek otu-susam karışmını tüketirim. Sizin vitaminleri de kullansam mı, acaba kiste sebebiyet verirmiki? Bir de klomen adet düzensizliğine sebep olurmu ki?
Canim bence hazır tedaviye de başlamışken doktoruna sormadan içme zarar da verebilir ayrıca etkileşimleri nasıl olur bilmiyoruz.tedavide iken daha dikkatli davranmamiz gerekiyor.ben bal tarçın çörekotu keten tohumu na ceviz de katiyorum.
Hepinize selamlar olsun biraz uzak kalmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah
e git bakalım ya..ne diyecek.. şimdi öğrendiklerimizi toparlıycak olursak histeroskopi rahim içine girilip muayene ve işlem demek... laporoskopi ise karnın içine girilip rahim dışından muayene ve müdahale demek...semra hanım rahmin hem iç yüzeyinden hem dış yüzeyinden tam bir gözlem yapacak ve gerekli müdahaleleri yapacak...sabahtan beri semra hn.ın videolarını izliyorum .. daha önce de defalarca dinledim kendisini , hayranım kadına!arkadaşlar bugün 15.00 de beşiktaşta epilasyon kontrol randevum var oradanda eşimin yoğun isteği üzerine Amerikan hastanesi Ramazan beyle görüşmeye gideceğim.. saat 16.00 da görüşeceğim.. eşim muayene parası önemli değil orası ilede görüş bakalım diyor.. gitmeye karar verdim lapraskopiyi görüşeceğim..
Şimdi bırakırsam belki de dengem mi bozulur ilaçlara da başladık ama.... Yani siklusun ilk döneminde kullanılmalıya progesteron içeriyomuş... Bilemedim şimdi böyle birden bire kesersem iyice tepetaklak olur mu? Ne dersin zanork. Ben epeydir tohumunu çaya katıp çiğniyip yedim...adetin başında da sonunda da açıkçası....yanlış oldu.......bugün adetin 3.günü dünde iğnelere başladık
3 adet döneminden fazla kullanmıyorsun ama. Adetin2 günü başlayıp sonraki adete 10 gün kala bırakmak şeklinde 3 defa. Sonrası Allah Kerim...
arkadaşlar bugün 15.00 de beşiktaşta epilasyon kontrol randevum var oradanda eşimin yoğun isteği üzerine Amerikan hastanesi Ramazan beyle görüşmeye gideceğim.. saat 16.00 da görüşeceğim.. eşim muayene parası önemli değil orası ilede görüş bakalım diyor.. gitmeye karar verdim lapraskopiyi görüşeceğim..
Merhaba, ben komplekse giriyorum...Dr.sormama rağmen ne vitamin ne de yiyeceklerde değişiklik yapmamı önerdi..Bir ara hayıt-aslan pençesi-civan perçemi çayları, bir ara bal-polen tüketmiştim, sonra da kistlere mi neden oluyor diye bıraktım..Her sabah 1 kaşık bal-tereyağı ile çörek otu-susam karışmını tüketirim. Sizin vitaminleri de kullansam mı, acaba kiste sebebiyet verirmiki? Bir de klomen adet düzensizliğine sebep olurmu ki?
haklısın canım ya sonuçta olacağım ben bu operasyonları.. birşeyleri nekadar araştırırsan okadar kafan karışıyor..
canım benim karışımım şu evde doğal bal vardı babam hobi olarak 1 kovan arıcılık yapıyor yazları karadenizde oradan gelme olduğu için doğallığı garanti, buna gidip aktardan çörek otu, keten tohumu ve toz karanfil alıp evde kendim karıştırdım.. karışım çok koyu değil ama çok sıvıda değil orta karar birşey oldu.. geniş bi kapta iyice karıştırıp kavanoza koydum.. günde iki defa birer tatlı kaşığı yedim.. yalnız o içine katılacakları kapalı olandan alın açıkta satılanlar hava ile çok karıştığından özelliğini kaybediyor..
banada yumurta rezerv topiğimizden bir arkadaş anlatmıştı..
canım tm ölçüsü vardı bildiğim kadarıyla mesela bir şay kaşığmı hepsinden göz kararımı koydun canım..canım aklıma çok takılan bişey adetim 5 gün gecikti hala gelen giden yok hayıta kullandım acabamı diyorum bebişmi var 3 tüp bebek tutmadı şimdimi tutucak diye..bugün kan testi yaptırcam spora başlamıştım yüyrüyüşler yapıyorum acabamı diyorum yinede korkuyorum bişey olucak diye..
canım tm ölçüsü vardı bildiğim kadarıyla mesela bir şay kaşığmı hepsinden göz kararımı koydun canım..canım aklıma çok takılan bişey adetim 5 gün gecikti hala gelen giden yok hayıta kullandım acabamı diyorum bebişmi var 3 tüp bebek tutmadı şimdimi tutucak diye..bugün kan testi yaptırcam spora başlamıştım yüyrüyüşler yapıyorum acabamı diyorum yinede korkuyorum bişey olucak diye..
Arkadaşlar selamlar olsun! Simdi klinikten döndüm. Kantestine gitmiştim ya. Ama sabah banyoda zaten almıştım cevabı😢. Yine gel dediler, emin olmak için.Testin sonucunu beklemiyorum,çünkü sadece birsey olursa arayın dedim.Pes etmek yok,aynı hızla devam!!
Simdi program şu: Crinone yi bırakıyorum. Ayın 1inde, yani zyklusun 5.günü, 5gün Femara içiyorum. Ondan sonra 5gün bişey yok, ayın 10unda, ultrason kontrolü. Ve ogün Transfer günü belli olcak. Tabiiki yumurtalar difrizden sağlam çıkarsa.
Arkadaşlar iyiki bulmuşum burayı. Hani sizleri tanımasamda, ortak bir hedef varya, bunları size anlatabiliyorum ya. Bi rahatlıyorum sormayın.Ben ve eşim kendi aramızda tutuyorduk hep bunları. Aileden, arkadaşlardan kimsenin haberi yok. Benim kocacık,allah razı olsun,ne kadar iyi hoş olsa,erkek sonuçta.Kadının iç dünyasını anlamıyor.Bende fazla bişey söylemiyince,herşey yolunda sanıyor.. Benim bir kızım var ama,yinede onunla bir bebeğimiz olsun çok istiyorum.
Herkesin yolu açık olsun. Görüşürüz.
Ortak hedef belli hepimizin inşallah bebiş ve/veya bebişleri olması ve biz ortak hedefe yürüyrn şahane bi grubuz.Sanki herkesi bizzat tanıyoruz ve görüşemediğimiz zamanları yazışarak kapatan kızlar grubu gibiyızsenin dondurulmışlar sağlam cıkar inşallah gönlünü ferah tut stresten uzak dur ayın 10 una bişi kalmadı ...
ben goz karari koydum cnm zaten karisimin bal haric diger iceriklerini Arifoglu baharattan almistim onlar bu kur konularinda cok uzman oradaki adam goz karari koy ne cok kati ne cok sivi demisti.. birde bu karisimi kesinlikle erkeklere yedirmemek gerekli cunku corek otu ostorojeni arttirdi icin spermlere yaramiyormus..insallah bebis vardir hayatim.. genc kizken adet olunca uzulurdum buda nerden cikti diye simdi ise dort gozle adet tarihlerimi bekliyorum acaba bu adeti nasil degerlendirsem tedaviye kure baslasammi diye..
Ne kadar doğru demişsin eskiden offf yine regli olacağım deyip karalar bağlardım şimdi ise olup tedavime kürüme başlayayım telaşı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?