Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, ben komplekse giriyorum...Dr.sormama rağmen ne vitamin ne de yiyeceklerde değişiklik yapmamı önerdi..Bir ara hayıt-aslan pençesi-civan perçemi çayları, bir ara bal-polen tüketmiştim, sonra da kistlere mi neden oluyor diye bıraktım..Her sabah 1 kaşık bal-tereyağı ile çörek otu-susam karışmını tüketirim. Sizin vitaminleri de kullansam mı, acaba kiste sebebiyet verirmiki? Bir de klomen adet düzensizliğine sebep olurmu ki?

Canim bence hazır tedaviye de başlamışken doktoruna sormadan içme zarar da verebilir ayrıca etkileşimleri nasıl olur bilmiyoruz.tedavide iken daha dikkatli davranmamiz gerekiyor.ben bal tarçın çörekotu keten tohumu na ceviz de katiyorum.

Sagol canim bende artık öyle diyorum yapacak bişey yok hiç olmazsa bedenim iyice dinlenmiş olur

arkadaşlar bugün 15.00 de beşiktaşta epilasyon kontrol randevum var oradanda eşimin yoğun isteği üzerine Amerikan hastanesi Ramazan beyle görüşmeye gideceğim.. saat 16.00 da görüşeceğim.. eşim muayene parası önemli değil orası ilede görüş bakalım diyor.. gitmeye karar verdim lapraskopiyi görüşeceğim..

dr. daha iyi bilir tabi..

haklısın canım..o halde omaga-3 , quenzim q10- krill oil- folik asit- elevit vitamin almıyorum.. çünkü sadece biosteron verdiler....
ama ben yine de bal tarçın çörekotu sabahları yiyeceğim..bir sıkıntı olmaz heralde..ben geçen sefer kendim yaşadım ve yumurtalar arttı ve hamile kaldım...hem dr bana ıspanak da ye demedi ya da mercimek çorbası ya da taze fasulye.... aslında bana hiçbirşey demedi.. yani açlıktan öleyim mi o halde!..... su bile iç demediler!! şaka şaka

hayıt tohumu içmiycem yemiycem ama!!
Hepinize selamlar olsun biraz uzak kalmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah

MERHABA canım iyi yaptın.. mart nisanda ben de uzak kalmıştım iyi oluyor arada...iyiyiz canım . ben dün bülent tıraşta tedaviye başladım...yaklaşık 12 gün sonra opum olur inşallah.. bu sefer yum biriktirilip dondurulacak birkaç sefer . sonra da fish pgt..ve 5. gün transferi..inşallah.. sen nasılsın oğlucun nasıl?

e git bakalım ya..ne diyecek.. şimdi öğrendiklerimizi toparlıycak olursak histeroskopi rahim içine girilip muayene ve işlem demek... laporoskopi ise karnın içine girilip rahim dışından muayene ve müdahale demek...semra hanım rahmin hem iç yüzeyinden hem dış yüzeyinden tam bir gözlem yapacak ve gerekli müdahaleleri yapacak...sabahtan beri semra hn.ın videolarını izliyorum .. daha önce de defalarca dinledim kendisini , hayranım kadına!

İğnelere de başladıysan bırak artık. İlaçlar da zaten aynı işi görüyor, hepsi birden fazla gelmesin. İnşallah bu tedavin sana bebeğini getirsin

Rast gitsin ve inşallh kafan netleşmiş bi şekilde cıkarsın canım...

Bal tereyağı karışımı sürekli tükettiğimiz şeyler bence sakıncası olmamalı ama hayıt vs hormonlarla ılgılı dıye ilclarlada etkileşmesin dıye acaba içmesen mi .ben şahsen tedavi süreci dışında bu bitkisel kürleri yapmayı düşünüyorum çünkü tedavi sırasında kullandığımız iğneler bayağı vücudumuzu yoruyor hormonları depreştiriyor ..

canım tm ölçüsü vardı bildiğim kadarıyla mesela bir şay kaşığmı hepsinden göz kararımı koydun canım..canım aklıma çok takılan bişey adetim 5 gün gecikti hala gelen giden yok hayıta kullandım acabamı diyorum bebişmi var 3 tüp bebek tutmadı şimdimi tutucak diye..bugün kan testi yaptırcam spora başlamıştım yüyrüyüşler yapıyorum acabamı diyorum yinede korkuyorum bişey olucak diye..

Gülnevacım gerçekten ben de çok meraktayım yaaa hadi git yaptır şu testi....inşallah hamilesindir canım..ateş düştü 2 gün geçti hala tık yok!!

İnşallahhh inşaallahhhhhbence hemen kan yaptır arkadaşım kafan rahatlasın

Arkadaşlar selamlar olsun! Simdi klinikten döndüm. Kantestine gitmiştim ya. Ama sabah banyoda zaten almıştım cevabı😢. Yine gel dediler, emin olmak için.Testin sonucunu beklemiyorum,çünkü sadece birsey olursa arayın dedim.Pes etmek yok,aynı hızla devam!!

Simdi program şu: Crinone yi bırakıyorum. Ayın 1inde, yani zyklusun 5.günü, 5gün Femara içiyorum. Ondan sonra 5gün bişey yok, ayın 10unda, ultrason kontrolü. Ve ogün Transfer günü belli olcak. Tabiiki yumurtalar difrizden sağlam çıkarsa.

Arkadaşlar iyiki bulmuşum burayı. Hani sizleri tanımasamda, ortak bir hedef varya, bunları size anlatabiliyorum ya. Bi rahatlıyorum sormayın.Ben ve eşim kendi aramızda tutuyorduk hep bunları. Aileden, arkadaşlardan kimsenin haberi yok. Benim kocacık,allah razı olsun,ne kadar iyi hoş olsa,erkek sonuçta.Kadının iç dünyasını anlamıyor.Bende fazla bişey söylemiyince,herşey yolunda sanıyor.. Benim bir kızım var ama,yinede onunla bir bebeğimiz olsun çok istiyorum.

Herkesin yolu açık olsun. Görüşürüz.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

İnş.sen güzel haber alırsın. Benimde 4 gün gecikti, şiştimde şiştim, test te negatif çıktı, acaba kist yada kistler mi etkili oluyordur?

ben goz karari koydum cnm zaten karisimin bal haric diger iceriklerini Arifoglu baharattan almistim onlar bu kur konularinda cok uzman oradaki adam goz karari koy ne cok kati ne cok sivi demisti.. birde bu karisimi kesinlikle erkeklere yedirmemek gerekli cunku corek otu ostorojeni arttirdi icin spermlere yaramiyormus..insallah bebis vardir hayatim.. genc kizken adet olunca uzulurdum buda nerden cikti diye simdi ise dort gozle adet tarihlerimi bekliyorum acaba bu adeti nasil degerlendirsem tedaviye kure baslasammi diye..

Ne kadar doğru demişsin eskiden offf yine regli olacağım deyip karalar bağlardım şimdi ise olup tedavime kürüme başlayayım telaşı ...

canim karisimin cok guzelmis ben alerjik oldugum icin polen kullanamiyorum ama eczaneden polenssiz olan ari sutlu propolisli apiteradan aliyorum.. oda cok iyi geliyor..
ilaclara acilen bende baslamaliyim ama once su son negatiften sonra basladigim sigaradan kurtulmaliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…