- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.861
:)) kur delisiii oldukk.. yumurtalar kafayi yiyor habire kur habire ilac..
arkadaşlar bugün 15.00 de beşiktaşta epilasyon kontrol randevum var oradanda eşimin yoğun isteği üzerine Amerikan hastanesi Ramazan beyle görüşmeye gideceğim.. saat 16.00 da görüşeceğim.. eşim muayene parası önemli değil orası ilede görüş bakalım diyor.. gitmeye karar verdim lapraskopiyi görüşeceğim..
Bir arkadaşımın da Ramazan By. tedavisi ile bebişine kavuşmuştu. Cerrahi müdahalelerin riskleri de olabiliyor, inş. en az müdahale ile bebişine kavuşursun...
Eki Görüntüle 1133586 canım acnelyse soyuyor...iki günde bir sür ve asla güneşe çıkma...dışarı çıktığında güneş kremi sür...expigmenti ben kullanamadım lekenin üstünden taşırmaman lazım...ve bu da asla ışık dahi görmemeli...gece sürüyorsun yani bunları...Lipoid...kortizonluydu sanırım....çok kullanmadım ama çok tahriş olduğunda yüzüm kullandım.....dikkat et yani.... Gündüzleri mutlaka 50 faktör koruyucu. Hergün eve gelince ılık duş alıp yüzümdeki güneş kremini çıkardım ve cildim nefes aldıktan sonra bepanten sürdüm...bazen medacassol.....not kışın yap... Yazın olmaz yün daha çok yanar....
Sevgili Miranda bazen kalabalıklar içinde yalnız bazen de yalnızken kalabalıklar içinde oluyoruz... İyi ol yeter ki... Buralardayız her daim, hiç gitmemişsin gibi karşılarız ancak bıraktığın gibi bulma bizi, tedavisi olanlar hamile, hamile olanlar anne olmuş olsunHepinize selamlar olsun biraz uzak kalmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah
arkadaşlar bugün 15.00 de beşiktaşta epilasyon kontrol randevum var oradanda eşimin yoğun isteği üzerine Amerikan hastanesi Ramazan beyle görüşmeye gideceğim.. saat 16.00 da görüşeceğim.. eşim muayene parası önemli değil orası ilede görüş bakalım diyor.. gitmeye karar verdim lapraskopiyi görüşeceğim..
canım tm ölçüsü vardı bildiğim kadarıyla mesela bir şay kaşığmı hepsinden göz kararımı koydun canım..canım aklıma çok takılan bişey adetim 5 gün gecikti hala gelen giden yok hayıta kullandım acabamı diyorum bebişmi var 3 tüp bebek tutmadı şimdimi tutucak diye..bugün kan testi yaptırcam spora başlamıştım yüyrüyüşler yapıyorum acabamı diyorum yinede korkuyorum bişey olucak diye..
Arkadaşlar selamlar olsun! Simdi klinikten döndüm. Kantestine gitmiştim ya. Ama sabah banyoda zaten almıştım cevabı😢. Yine gel dediler, emin olmak için.Testin sonucunu beklemiyorum,çünkü sadece birsey olursa arayın dedim.Pes etmek yok,aynı hızla devam!! Simdi program şu: Crinone yi bırakıyorum. Ayın 1inde, yani zyklusun 5.günü, 5gün Femara içiyorum. Ondan sonra 5gün bişey yok, ayın 10unda, ultrason kontrolü. Ve ogün Transfer günü belli olcak. Tabiiki yumurtalar difrizden sağlam çıkarsa. Arkadaşlar iyiki bulmuşum burayı. Hani sizleri tanımasamda, ortak bir hedef varya, bunları size anlatabiliyorum ya. Bi rahatlıyorum sormayın.Ben ve eşim kendi aramızda tutuyorduk hep bunları. Aileden, arkadaşlardan kimsenin haberi yok. Benim kocacık,allah razı olsun,ne kadar iyi hoş olsa,erkek sonuçta.Kadının iç dünyasını anlamıyor.Bende fazla bişey söylemiyince,herşey yolunda sanıyor.. Benim bir kızım var ama,yinede onunla bir bebeğimiz olsun çok istiyorum. Herkesin yolu açık olsun. Görüşürüz.
Vallahi öyle ya arızalı kadınım derdim derdim (40 kere mi dedim ki) demesemiydim bilemedim :) Dondurucuda buz tuttular vallahi... Diyorum hazır yumurta varken değerlendirsek ama mümkün de değil ki tüpler kapalı nasıl gitsin süpermenlerEnteresan kadınsın vallahi. Hakkında en hayırlısı, en güzeli neyse o olur inşallah. Yumurta üretemezsem senin donmuşlara talibim ona göre
Gülnevacım gerçekten ben de çok meraktayım yaaa hadi git yaptır şu testi....inşallah hamilesindir canım..ateş düştü 2 gün geçti hala tık yok!!
İnşallahhh inşaallahhhhhbence hemen kan yaptır arkadaşım kafan rahatlasın
İnş.sen güzel haber alırsın. Benimde 4 gün gecikti, şiştimde şiştim, test te negatif çıktı, acaba kist yada kistler mi etkili oluyordur?
ben goz karari koydum cnm zaten karisimin bal haric diger iceriklerini Arifoglu baharattan almistim onlar bu kur konularinda cok uzman oradaki adam goz karari koy ne cok kati ne cok sivi demisti.. birde bu karisimi kesinlikle erkeklere yedirmemek gerekli cunku corek otu ostorojeni arttirdi icin spermlere yaramiyormus..insallah bebis vardir hayatim.. genc kizken adet olunca uzulurdum buda nerden cikti diye simdi ise dort gozle adet tarihlerimi bekliyorum acaba bu adeti nasil degerlendirsem tedaviye kure baslasammi diye..
cmas1 Dr. Bülent Bey ile başlayan bu tedavin 9 ay sonra seni anne hepimizi teyze yapsın inşallah :) Şansın bol, yolun açık olsun... Yukarıda yazdıkların ne için canım? Merak ettim uzun süredir sir ağdadan vazgeçmiş olsam da, sırf bu yüzden artık solaryuma girmiyor olsam da iple alınmasına rağmen güneşi görünce şu "gri bıyık izi" görüyorum ya deliriyorum...Karbonatlı limonlu ovalamadan tut da dünya para verdiğim kremlere rağmen yok geçmedi... Epilasyon da yaptırmadım malum kıl olması için traş gerekiyor, kıl kökleri kabuk bağlıyor ofise öyle gelemem diye... Hani işe yararsa bunu da deneyeyim yoksa şezlongda dudağının üstüne bant ile oturan bir kadın görürseniz herhangi bir yerde onun ben olma ihtimali yüksek! En son uyguladığım çözüm bu, izi biraz azaltıyor :) Sevgiler
Sevgili Miranda bazen kalabalıklar içinde yalnız bazen de yalnızken kalabalıklar içinde oluyoruz... İyi ol yeter ki... Buralardayız her daim, hiç gitmemişsin gibi karşılarız ancak bıraktığın gibi bulma bizi, tedavisi olanlar hamile, hamile olanlar anne olmuş olsunSevgiler
Ensu kafan karışsa da her şeyi sorgulamak ve gereğinde hakkını aramak iyi boşver... Bizler bilinçli kadınlarız, tedaviyi bilmek kadar nasıl? niye? neden? diye de sorgulamalıyız... Sorgulamalıyız ki gözden kaçırdıkları bir şey varsa ders çıkarsınlar böylece bizden sonrakilere de faydamız olsun... Histeroskopi için de hiç ama hiç tereddüt etme lütfen, bence şimdiye kadar çoktan yaptırılmış olmalıydı. Daha önce kendi operasyonumla ilgili detaylı yazmıştım, mutlaka içeride neler oluyor bilinmeli... Hiç bir kan testimde iltihap gözükmüyordu mesela (blast embriyoya rağmen tutmamıştı) histeroskopide yapışıklıkların açılmasının yanı sıra patoloji sonucundan iltihap olduğunu öğrenmiştik... Antibiyotiklerle iyileştirmeden de dondurulmuş transferi yapmama kararı almıştı doktorum... Hoş şimdi de yumurtalar oyun oynuyor ya o da ayrı.. Sonuç olarak sağlıklı embriyo sağlıklı rahim şartKolaylıklar diliyorum canım. Şansın bol olsun
gulneva77 bir tarafın üzülmemek için yok yok değildir diyordur bir tarafında heyecanla ya? diyordur eminim... En azından ben öyle hissederdim sanırım... Olsa bir dert olmasa bir dert ama sonucu hepimizi endişeden uzaklaştırır umarım... Hayal ediyorum da biz de sevincine ortak olsak, hayat bulan bir can'ın olsa bizim de canımız olsa coşkuyla kutlasak... Ne güzel olurdu
CapsLocked hoşgeldin, hayırlı olsun her şey... Aynı dili konuştuğumuz, olgun yetişkin kadınlarla bir arada olmak harika... Sanırım dondurulmuşlarla ilerliyeceksin. Şansın bol, yolun açık olsun.Kötüyü düşünme sağlıklısız çözünme oranları çok ama çok düşük... Önce bedenine sonra kollarına sağlıkla, keyifle alacağın bir süreç olsun... Dondurulmuş öncesi hangi hazırlıklardan geçtiğinden bahsettiysen seyahat ve sonrasındaki yoğunluğumdan pek okuma fırsatım olmadı... Benim 2. kez dondurulmuş transferim ertelendi :) literatüre geçeceğim az kaldı onca ilaca rağmen baskılanmıyor yumurtalar 40 yaş coşkusundalar... Yumurtlayıp duruyorum :) Sevgiler
Vallahi öyle ya arızalı kadınım derdim derdim (40 kere mi dedim ki) demesemiydim bilemedim :) Dondurucuda buz tuttular vallahi... Diyorum hazır yumurta varken değerlendirsek ama mümkün de değil ki tüpler kapalı nasıl gitsin süpermenlerNe yaman çelişki gelinecek yer hazır, gidilecek yerde rezerv var yollar tıkalı :) Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için... Yumurtanın alasını üretirsin tektaşın belki de 7 taş olur Benim donmuşlar halt etsin Bereketin bol, şansın çooook olsun canım
duova, acmila, celina1, cedrus, dnzdry, Bcemre3, belki37 adını yazamadığım diğer eski yeni tüm yol arkadaşlarım hepinize sevgiler, yeni gelenler hoşgeldiniz ayrıca...
bu arada selcan ve breezy den haber var mı? belki gözden kaçırmışımdır, güzel haberleri olsun hep...
seni seviyorum akıllı arkadaşım benim!!! neyse evet o kremler lekeler için....ben de sizlerle tanışmadan ve şu tüple dalışa başlamadan önce ilk işim yğzğmdeki lekelere çare aramaktı.. kk da buldum çözümü.... acnelyse diye arattır bulursun topikleri... yüzümü yeniledikten sonra botoxumu falan yaptırdım.. sonra gittim dr. a çocuk istiyorum ikiz olsun falan diye...1.denememin transferin 1. günü kk.ya üye oldum ve burdayım halaaa.... wishduygucum leke çıkarma işlemi kışın yapılmalı .. bilgin olsun... yazın olmaz... tahriş oluyor soyuluyor ve alttan çıkan ince cilt dokusu daha çok güneşe maruz kalıp daha da kararıyor.... bu arada bıyık bölgesini bilmiyrum olur heralde.. ama expigmenti kullanma oraya .. korkuyorum ben o ilaçtan sanki daha da karartıyor gibi....cmas1 Dr. Bülent Bey ile başlayan bu tedavin 9 ay sonra seni anne hepimizi teyze yapsın inşallah :) Şansın bol, yolun açık olsun... Yukarıda yazdıkların ne için canım? Merak ettim uzun süredir sir ağdadan vazgeçmiş olsam da, sırf bu yüzden artık solaryuma girmiyor olsam da iple alınmasına rağmen güneşi görünce şu "gri bıyık izi" görüyorum ya deliriyorum...Karbonatlı limonlu ovalamadan tut da dünya para verdiğim kremlere rağmen yok geçmedi... Epilasyon da yaptırmadım malum kıl olması için traş gerekiyor, kıl kökleri kabuk bağlıyor ofise öyle gelemem diye... Hani işe yararsa bunu da deneyeyim yoksa şezlongda dudağının üstüne bant ile oturan bir kadın görürseniz herhangi bir yerde onun ben olma ihtimali yüksek! En son uyguladığım çözüm bu, izi biraz azaltıyor :) Sevgiler
Sevgili Miranda bazen kalabalıklar içinde yalnız bazen de yalnızken kalabalıklar içinde oluyoruz... İyi ol yeter ki... Buralardayız her daim, hiç gitmemişsin gibi karşılarız ancak bıraktığın gibi bulma bizi, tedavisi olanlar hamile, hamile olanlar anne olmuş olsunSevgiler
Ensu kafan karışsa da her şeyi sorgulamak ve gereğinde hakkını aramak iyi boşver... Bizler bilinçli kadınlarız, tedaviyi bilmek kadar nasıl? niye? neden? diye de sorgulamalıyız... Sorgulamalıyız ki gözden kaçırdıkları bir şey varsa ders çıkarsınlar böylece bizden sonrakilere de faydamız olsun... Histeroskopi için de hiç ama hiç tereddüt etme lütfen, bence şimdiye kadar çoktan yaptırılmış olmalıydı. Daha önce kendi operasyonumla ilgili detaylı yazmıştım, mutlaka içeride neler oluyor bilinmeli... Hiç bir kan testimde iltihap gözükmüyordu mesela (blast embriyoya rağmen tutmamıştı) histeroskopide yapışıklıkların açılmasının yanı sıra patoloji sonucundan iltihap olduğunu öğrenmiştik... Antibiyotiklerle iyileştirmeden de dondurulmuş transferi yapmama kararı almıştı doktorum... Hoş şimdi de yumurtalar oyun oynuyor ya o da ayrı.. Sonuç olarak sağlıklı embriyo sağlıklı rahim şartKolaylıklar diliyorum canım. Şansın bol olsun
gulneva77 bir tarafın üzülmemek için yok yok değildir diyordur bir tarafında heyecanla ya? diyordur eminim... En azından ben öyle hissederdim sanırım... Olsa bir dert olmasa bir dert ama sonucu hepimizi endişeden uzaklaştırır umarım... Hayal ediyorum da biz de sevincine ortak olsak, hayat bulan bir can'ın olsa bizim de canımız olsa coşkuyla kutlasak... Ne güzel olurdu
CapsLocked hoşgeldin, hayırlı olsun her şey... Aynı dili konuştuğumuz, olgun yetişkin kadınlarla bir arada olmak harika... Sanırım dondurulmuşlarla ilerliyeceksin. Şansın bol, yolun açık olsun.Kötüyü düşünme sağlıklısız çözünme oranları çok ama çok düşük... Önce bedenine sonra kollarına sağlıkla, keyifle alacağın bir süreç olsun... Dondurulmuş öncesi hangi hazırlıklardan geçtiğinden bahsettiysen seyahat ve sonrasındaki yoğunluğumdan pek okuma fırsatım olmadı... Benim 2. kez dondurulmuş transferim ertelendi :) literatüre geçeceğim az kaldı onca ilaca rağmen baskılanmıyor yumurtalar 40 yaş coşkusundalar... Yumurtlayıp duruyorum :) Sevgiler
Vallahi öyle ya arızalı kadınım derdim derdim (40 kere mi dedim ki) demesemiydim bilemedim :) Dondurucuda buz tuttular vallahi... Diyorum hazır yumurta varken değerlendirsek ama mümkün de değil ki tüpler kapalı nasıl gitsin süpermenlerNe yaman çelişki gelinecek yer hazır, gidilecek yerde rezerv var yollar tıkalı :) Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için... Yumurtanın alasını üretirsin tektaşın belki de 7 taş olur Benim donmuşlar halt etsin Bereketin bol, şansın çooook olsun canım
duova, acmila, celina1, cedrus, dnzdry, Bcemre3, belki37 adını yazamadığım diğer eski yeni tüm yol arkadaşlarım hepinize sevgiler, yeni gelenler hoşgeldiniz ayrıca...
bu arada selcan ve breezy den haber var mı? belki gözden kaçırmışımdır, güzel haberleri olsun hep...
cmas1 Dr. Bülent Bey ile başlayan bu tedavin 9 ay sonra seni anne hepimizi teyze yapsın inşallah :) Şansın bol, yolun açık olsun... Yukarıda yazdıkların ne için canım? Merak ettim uzun süredir sir ağdadan vazgeçmiş olsam da, sırf bu yüzden artık solaryuma girmiyor olsam da iple alınmasına rağmen güneşi görünce şu "gri bıyık izi" görüyorum ya deliriyorum...Karbonatlı limonlu ovalamadan tut da dünya para verdiğim kremlere rağmen yok geçmedi... Epilasyon da yaptırmadım malum kıl olması için traş gerekiyor, kıl kökleri kabuk bağlıyor ofise öyle gelemem diye... Hani işe yararsa bunu da deneyeyim yoksa şezlongda dudağının üstüne bant ile oturan bir kadın görürseniz herhangi bir yerde onun ben olma ihtimali yüksek! En son uyguladığım çözüm bu, izi biraz azaltıyor :) Sevgiler
Ensu kafan karışsa da her şeyi sorgulamak ve gereğinde hakkını aramak iyi boşver... Bizler bilinçli kadınlarız, tedaviyi bilmek kadar nasıl? niye? neden? diye de sorgulamalıyız... Sorgulamalıyız ki gözden kaçırdıkları bir şey varsa ders çıkarsınlar böylece bizden sonrakilere de faydamız olsun... Histeroskopi için de hiç ama hiç tereddüt etme lütfen, bence şimdiye kadar çoktan yaptırılmış olmalıydı. Daha önce kendi operasyonumla ilgili detaylı yazmıştım, mutlaka içeride neler oluyor bilinmeli... Hiç bir kan testimde iltihap gözükmüyordu mesela (blast embriyoya rağmen tutmamıştı) histeroskopide yapışıklıkların açılmasının yanı sıra patoloji sonucundan iltihap olduğunu öğrenmiştik... Antibiyotiklerle iyileştirmeden de dondurulmuş transferi yapmama kararı almıştı doktorum... Hoş şimdi de yumurtalar oyun oynuyor ya o da ayrı.. Sonuç olarak sağlıklı embriyo sağlıklı rahim şartKolaylıklar diliyorum canım. ...
teşekkür ederim canlar güzel dileklerinizi için burda bazen birlikte seviniyoruz bazen birlikte üzülüyoruz bazen ailemizden daha yakın olabiliyoruz burda sizlerle..inş rabim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..önceden adetim geciksin hemen idrar testi yapardım evde şimdi hiç içimden gelmiyor nedense..saat 5 gibi kan vericem hiç umudum olmasada çıkarsa büyük şok yaşarım..size bişey itiraf edeyim canlar diğer topikte serozi diye bir arkadaşımız vardı amh 0 değerlerdeydi kullandığı bitkisel haplar vardı diayabakırdaki bir aktardan getirtmiş ve doktoru ona melantonin hapını tavsiye etmiş ve bunları kullanarak hamile kaldı saolsun elinde kalan hapları bana gönderdi melantoninide kullandım doktorumdan izin alarak..yinede acabamı diyorum..serozi arkadaşımız gibi banadamı işe yarıycak..işe yararsa canlar hepinize tavsiye edicem..inş Allahın izniylede hepimiz hamiş kalıcaz..
teşekkür ederim canlar güzel dileklerinizi için burda bazen birlikte seviniyoruz bazen birlikte üzülüyoruz bazen ailemizden daha yakın olabiliyoruz burda sizlerle..inş rabim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..önceden adetim geciksin hemen idrar testi yapardım evde şimdi hiç içimden gelmiyor nedense..saat 5 gibi kan vericem hiç umudum olmasada çıkarsa büyük şok yaşarım..size bişey itiraf edeyim canlar diğer topikte serozi diye bir arkadaşımız vardı amh 0 değerlerdeydi kullandığı bitkisel haplar vardı diayabakırdaki bir aktardan getirtmiş ve doktoru ona melantonin hapını tavsiye etmiş ve bunları kullanarak hamile kaldı saolsun elinde kalan hapları bana gönderdi melantoninide kullandım doktorumdan izin alarak..yinede acabamı diyorum..serozi arkadaşımız gibi banadamı işe yarıycak..işe yararsa canlar hepinize tavsiye edicem..inş Allahın izniylede hepimiz hamiş kalıcaz..
amiiinnn!!!.............
canim dun Samatya hastanesinde bir bayanla tanistim sirada beklerken kadin su anda 37 yasinda ve 14 yil once 4. bebegini dogurduktan sonra menopaza girmis son 14 yildir tek bir damla bile adet olmamis ve doktor demiski erken menapoza girmissin amh de 0 ve artik hic korunmana gerek yok cocugun olmaz zaten..ama kadin bu yil adet bile olamazken hamile kalmis 5. ye. hamile oldugunuda ilk iki uc ay anlamamis bile su anda 4 aylik hamileydi doktorda kendiside soktaydi bu nasil olur diye.. hayat mucizelerden ibaret her an hersey olabilir hepimiz icin..
canım ateşimi ölçmeye devam ediyorum 36.1 düşmüştü sonraki gün yine yükseldi şimdi36.6 seyrediyor..ben ateş ölçme yöntemiyle yumoşun çatldığı günü bularak çalışma yaptım..çok çalışştık inş sınfta kalmayız
anca yazdım canım çok acıktım bir yandanda bişeyler atıştırdım:))
hoşgeldin canım topiğe.. okadar konuşmalı ve sıcak bi topikki hemen herkezi tanırsın canım..
Nar suyu, nar ekşisi de tutunmayı artırıyor. Annem çok içerdi nar ekşisini. İçine ekmek doğrar, sarımsak ezer, maydonoz kıyar, öğün niyetine kaşıklardı. Adet düzensizliği vardı, nodüllü tiroidi vardı (sonradan öğrendik) ona rağmen yaptırdığı kürtajların sayısını bilmiyor. Unutmazdığım sürece ben de şişeden içiyorum akşamları. İki üç yudum kadar. Bir de düzenli yapabilsem...
valla kaçgündür aslında en çok seni merak ediyorum durmadan bakıyorum yazmışmısın diye... Allahım inşallah inşallah hamilesindir!
CAMAS1
Canim harika cok harika vallahi bence bu yolda devam canim harika bir program hayirli ugurlu olsun gec olsun güc olmasin
bebisler olsun insallah bu arada san uzundur sorcam sorcam ya yazamiyorum yada unutmus oluyorum sen bir ara guzelik icin birseyler yazmin görbegim catladi ara ara ara bulamadimya yüz icin bir krem lekleri yok ediyo demistin anacim acil yaz bana bunlari cok ihtiyacim var simdiden öptüm
ya sayfa dolusu yazcam biktircam hepinizi bu sayfalari da az ben doldurayim
Wishhduygu canim nasilsin niye sende az girer oldun bir geliyisun demec veri gidiyosun bir hafta yetiyo yani harikasin yaaa
Bcemre3 moralini bozma herseyin hayirlisi olmaz bu ay olur diger ay canim yeterki hayirlusi olsun
BELKI37 Anacim Altonaya ugramayali yill oluyo ben Altonaya yakinim ama vaktim yok calis calis yani hep ayni mutlaka goruselim hic olmasa beni anlayan bir arkadasim olur
senin tedavin nerde kime gidiyosun Kocak deme sakin ... herkes ona gidiyo bense direniyorum hayirlisi canim yazarim sana özel den
2220 canim ya berden buluyon bukadar bilgiyi hayatim ya anlatis teknigine kadar harika fefkalade mucuk oldu
Gulneva77, Dnzdry, Celina1, copslocked, herkese bolsan insallah kimseyi unutmamisimdir arkadaslar dualarimdasiniz
Papatyamm topige hos geldin
Canım benim öncelikle tedavinde dizi dizi dondurulmuşların olsun...seni seviyorum akıllı arkadaşım benim!!! neyse evet o kremler lekeler için....ben de sizlerle tanışmadan ve şu tüple dalışa başlamadan önce ilk işim yğzğmdeki lekelere çare aramaktı.. kk da buldum çözümü.... acnelyse diye arattır bulursun topikleri... yüzümü yeniledikten sonra botoxumu falan yaptırdım.. sonra gittim dr. a çocuk istiyorum ikiz olsun falan diye...1.denememin transferin 1. günü kk.ya üye oldum ve burdayım halaaa.... wishduygucum leke çıkarma işlemi kışın yapılmalı .. bilgin olsun... yazın olmaz... tahriş oluyor soyuluyor ve alttan çıkan ince cilt dokusu daha çok güneşe maruz kalıp daha da kararıyor.... bu arada bıyık bölgesini bilmiyrum olur heralde.. ama expigmenti kullanma oraya .. korkuyorum ben o ilaçtan sanki daha da karartıyor gibi....
sevgiler.....
ha bi de ben de senin gibi dondurmalara başlıycam .... inşallah senin de en yakın zamanda transferin başarıyla olsun canım.. amin...
gulnevacım sevineyim mi üzüleyim mi karar veremedim :) Olmaması bir dert olması bir dert her bedene göre bazen iyi bazen kötü... Açıkcası şaştık kaldık... Evet bugüne kadar hep iyi sonuçlar aldım. 14 tane toplanmıştı yanlış hatırlamıyorsam OPU'da 12 tane olgun çıkmış 10 u döllenmişti... 4 ü 2 saat geriden geliyor diye vazgeçmiştik... Bakınca bu değerlere gerçekten çok iyi, doktorum bir iki yeni başlayan doktoru da antral folikül vs. konularda her yaş hasta aynı olmuyor diyerek yerinde gözlemlemeleri için iznimle muayeneye almıştı ultrasondan beraber incelemişlerdi.canım nasıl besleniyorsun yaşına göre yumoşların gerşeçten süper..bizede taktik ver canım..bizim yumoşlar tembel anam..32 yaşımda tüketim yumoşları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?