Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bir arkadaşımın da Ramazan By. tedavisi ile bebişine kavuşmuştu. Cerrahi müdahalelerin riskleri de olabiliyor, inş. en az müdahale ile bebişine kavuşursun...

Bir arkadaşımın da Ramazan By. tedavisi ile bebişine kavuşmuştu. Cerrahi müdahalelerin riskleri de olabiliyor, inş. en az müdahale ile bebişine kavuşursun...

evdekiler amerikana geri donmen konusunda cok israrci ama ben orada hic mutlu olamamistim sadece gorusecegim donmek istemiyorum, ilk transferime bana sormadan 20 tane stajyer ogrenciyi izlesin diye soktular cok psikolojimi bozdular ondan sonra bir yil tedaviye bile yanasmamistim.. sevmiyorum o yuzden orayi ama esimle ablam cok israr etti gidip gorusecegim..

Arkadaşlar, bu topiğin 267.inci sayfadında Ays73 diye bir arkadaşın mucizesini okudum. Bilmiyorsanız bi okuyun valla! Bilmem halen buralardamı!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

cmas1 Dr. Bülent Bey ile başlayan bu tedavin 9 ay sonra seni anne hepimizi teyze yapsın inşallah :) Şansın bol, yolun açık olsun... Yukarıda yazdıkların ne için canım? Merak ettim uzun süredir sir ağdadan vazgeçmiş olsam da, sırf bu yüzden artık solaryuma girmiyor olsam da iple alınmasına rağmen güneşi görünce şu "gri bıyık izi" görüyorum ya deliriyorum... Karbonatlı limonlu ovalamadan tut da dünya para verdiğim kremlere rağmen yok geçmedi... Epilasyon da yaptırmadım malum kıl olması için traş gerekiyor, kıl kökleri kabuk bağlıyor ofise öyle gelemem diye... Hani işe yararsa bunu da deneyeyim yoksa şezlongda dudağının üstüne bant ile oturan bir kadın görürseniz herhangi bir yerde onun ben olma ihtimali yüksek! En son uyguladığım çözüm bu, izi biraz azaltıyor :) Sevgiler

Hepinize selamlar olsun biraz uzak kalmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah
Sevgili Miranda bazen kalabalıklar içinde yalnız bazen de yalnızken kalabalıklar içinde oluyoruz... İyi ol yeter ki... Buralardayız her daim, hiç gitmemişsin gibi karşılarız ancak bıraktığın gibi bulma bizi, tedavisi olanlar hamile, hamile olanlar anne olmuş olsun Sevgiler

Ensu kafan karışsa da her şeyi sorgulamak ve gereğinde hakkını aramak iyi boşver... Bizler bilinçli kadınlarız, tedaviyi bilmek kadar nasıl? niye? neden? diye de sorgulamalıyız... Sorgulamalıyız ki gözden kaçırdıkları bir şey varsa ders çıkarsınlar böylece bizden sonrakilere de faydamız olsun... Histeroskopi için de hiç ama hiç tereddüt etme lütfen, bence şimdiye kadar çoktan yaptırılmış olmalıydı. Daha önce kendi operasyonumla ilgili detaylı yazmıştım, mutlaka içeride neler oluyor bilinmeli... Hiç bir kan testimde iltihap gözükmüyordu mesela (blast embriyoya rağmen tutmamıştı) histeroskopide yapışıklıkların açılmasının yanı sıra patoloji sonucundan iltihap olduğunu öğrenmiştik... Antibiyotiklerle iyileştirmeden de dondurulmuş transferi yapmama kararı almıştı doktorum... Hoş şimdi de yumurtalar oyun oynuyor ya o da ayrı.. Sonuç olarak sağlıklı embriyo sağlıklı rahim şart Kolaylıklar diliyorum canım. Şansın bol olsun

gulneva77 bir tarafın üzülmemek için yok yok değildir diyordur bir tarafında heyecanla ya? diyordur eminim... En azından ben öyle hissederdim sanırım... Olsa bir dert olmasa bir dert ama sonucu hepimizi endişeden uzaklaştırır umarım... Hayal ediyorum da biz de sevincine ortak olsak, hayat bulan bir can'ın olsa bizim de canımız olsa coşkuyla kutlasak... Ne güzel olurdu

CapsLocked hoşgeldin, hayırlı olsun her şey... Aynı dili konuştuğumuz, olgun yetişkin kadınlarla bir arada olmak harika... Sanırım dondurulmuşlarla ilerliyeceksin. Şansın bol, yolun açık olsun. Kötüyü düşünme sağlıklısız çözünme oranları çok ama çok düşük... Önce bedenine sonra kollarına sağlıkla, keyifle alacağın bir süreç olsun... Dondurulmuş öncesi hangi hazırlıklardan geçtiğinden bahsettiysen seyahat ve sonrasındaki yoğunluğumdan pek okuma fırsatım olmadı... Benim 2. kez dondurulmuş transferim ertelendi :) literatüre geçeceğim az kaldı onca ilaca rağmen baskılanmıyor yumurtalar 40 yaş coşkusundalar... Yumurtlayıp duruyorum :) Sevgiler

Enteresan kadınsın vallahi. Hakkında en hayırlısı, en güzeli neyse o olur inşallah. Yumurta üretemezsem senin donmuşlara talibim ona göre
Vallahi öyle ya arızalı kadınım derdim derdim (40 kere mi dedim ki) demesemiydim bilemedim :) Dondurucuda buz tuttular vallahi... Diyorum hazır yumurta varken değerlendirsek ama mümkün de değil ki tüpler kapalı nasıl gitsin süpermenler Ne yaman çelişki gelinecek yer hazır, gidilecek yerde rezerv var yollar tıkalı :) Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için... Yumurtanın alasını üretirsin tektaşın belki de 7 taş olur Benim donmuşlar halt etsin Bereketin bol, şansın çooook olsun canım

duova, acmila, celina1, cedrus, dnzdry, Bcemre3, belki37 adını yazamadığım diğer eski yeni tüm yol arkadaşlarım hepinize sevgiler, yeni gelenler hoşgeldiniz ayrıca...

bu arada selcan ve breezy den haber var mı? belki gözden kaçırmışımdır, güzel haberleri olsun hep...

Gülnevacım gerçekten ben de çok meraktayım yaaa hadi git yaptır şu testi....inşallah hamilesindir canım..ateş düştü 2 gün geçti hala tık yok!!

İnşallahhh inşaallahhhhhbence hemen kan yaptır arkadaşım kafan rahatlasın

İnş.sen güzel haber alırsın. Benimde 4 gün gecikti, şiştimde şiştim, test te negatif çıktı, acaba kist yada kistler mi etkili oluyordur?

teşekkür ederim canlar güzel dileklerinizi için burda bazen birlikte seviniyoruz bazen birlikte üzülüyoruz bazen ailemizden daha yakın olabiliyoruz burda sizlerle..inş rabim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..önceden adetim geciksin hemen idrar testi yapardım evde şimdi hiç içimden gelmiyor nedense..saat 5 gibi kan vericem hiç umudum olmasada çıkarsa büyük şok yaşarım..size bişey itiraf edeyim canlar diğer topikte serozi diye bir arkadaşımız vardı amh 0 değerlerdeydi kullandığı bitkisel haplar vardı diayabakırdaki bir aktardan getirtmiş ve doktoru ona melantonin hapını tavsiye etmiş ve bunları kullanarak hamile kaldı saolsun elinde kalan hapları bana gönderdi melantoninide kullandım doktorumdan izin alarak..yinede acabamı diyorum..serozi arkadaşımız gibi banadamı işe yarıycak..işe yararsa canlar hepinize tavsiye edicem..inş Allahın izniylede hepimiz hamiş kalıcaz..

seni seviyorum akıllı arkadaşım benim!!! neyse evet o kremler lekeler için....ben de sizlerle tanışmadan ve şu tüple dalışa başlamadan önce ilk işim yğzğmdeki lekelere çare aramaktı.. kk da buldum çözümü.... acnelyse diye arattır bulursun topikleri... yüzümü yeniledikten sonra botoxumu falan yaptırdım.. sonra gittim dr. a çocuk istiyorum ikiz olsun falan diye...1.denememin transferin 1. günü kk.ya üye oldum ve burdayım halaaa.... wishduygucum leke çıkarma işlemi kışın yapılmalı .. bilgin olsun... yazın olmaz... tahriş oluyor soyuluyor ve alttan çıkan ince cilt dokusu daha çok güneşe maruz kalıp daha da kararıyor.... bu arada bıyık bölgesini bilmiyrum olur heralde.. ama expigmenti kullanma oraya .. korkuyorum ben o ilaçtan sanki daha da karartıyor gibi....

sevgiler.....

ha bi de ben de senin gibi dondurmalara başlıycam .... inşallah senin de en yakın zamanda transferin başarıyla olsun canım.. amin...

canım nasıl besleniyorsun yaşına göre yumoşların gerşeçten süper..bizede taktik ver canım..bizim yumoşlar tembel anam..32 yaşımda tüketim yumoşları..

sagoll canim benim haklisin, zaten sen bana gecmistede mutlaka histereskopi yaptir demistinde ben doktorumu bir turlu ikna edememistim.. her doktor ayri birsey diyor.. bakalim burasi ne diyecek canim.. bekliyorum su anda..

Ben geçen sene eylülde ilk defa tedaviye başladım.

Simdiye kadar iki kere fresh, iki kere dondurulmuş transfer oldum.

İşte sizin bildiğiniz gibi, haplar iğneler. Sonra yumurtalar toplandığında, fazla olan yumurtalarımı dondurttum.

Doktorum, fresh veya dondurulmuşun arasında bir fark olmadığını söyledi.

Fakat geçen sene 6 adet saklanmış yumurtam varken, kullanılacak yumurtaları açarken, diğer yarısı çöp oldu.Buda bunun riski.

Şimdi başka bir klinikteyim. Yine yeniden iğne işlemleri felan,bu seferde fazla olanlar buzlukta. Yani tek ilaç ve iğne tedavisiyle,yine
kısmetse 3. kere transfer olabilecem.

Bu arada hiç bahsetmedim. Ben isviçredeyim.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canim dun Samatya hastanesinde bir bayanla tanistim sirada beklerken kadin su anda 37 yasinda ve 14 yil once 4. bebegini dogurduktan sonra menopaza girmis son 14 yildir tek bir damla bile adet olmamis ve doktor demiski erken menapoza girmissin amh de 0 ve artik hic korunmana gerek yok cocugun olmaz zaten..ama kadin bu yil adet bile olamazken hamile kalmis 5. ye. hamile oldugunuda ilk iki uc ay anlamamis bile su anda 4 aylik hamileydi doktorda kendiside soktaydi bu nasil olur diye.. hayat mucizelerden ibaret her an hersey olabilir hepimiz icin..

amiiinnn!!!.............

amiiinnn!!!.............

canım ateşimi ölçmeye devam ediyorum 36.1 düşmüştü sonraki gün yine yükseldi şimdi36.6 seyrediyor..ben ateş ölçme yöntemiyle yumoşun çatldığı günü bularak çalışma yaptım..çok çalışştık inş sınfta kalmayız

canım hayat mucizelerle dolu..inş rabim bizede yaşatır o mucizeyi..canım inş bu doktorda kafanı bulandırmaz..hem histerskopi hem laproskopi yapılabiliyormuşmu aynı gün içinde bence onuda sor canım..

valla kaçgündür aslında en çok seni merak ediyorum durmadan bakıyorum yazmışmısın diye... Allahım inşallah inşallah hamilesindir!

anca yazdım canım çok acıktım bir yandanda bişeyler atıştırdım:))

hoşgeldin canım topiğe.. okadar konuşmalı ve sıcak bi topikki hemen herkezi tanırsın canım..

hoşbulduk canım fırsat buldukça girmeye çalışıyorum işte olduğum için her zaman giremiyorum

nar ekşisini salatalarda çok severim

valla kaçgündür aslında en çok seni merak ediyorum durmadan bakıyorum yazmışmısın diye... Allahım inşallah inşallah hamilesindir!

canım daha öncede yaşamıştım bu tür gecikmeler..bende hiç heycan yok..hakımzda hayırlısı canım..sende başlamışsın ilaçlara inş yumoş sayın ikiye katlar hepsi dolu çıkar 1 kalite dölenirler..bende Bülent tıraşı düşünmüştüm sonra vazgeçti fiyatlar çok yüksek geldi..

hoşbulduk canım

Canım benim öncelikle tedavinde dizi dizi dondurulmuşların olsun... Her opu biraz sıkıntı verecektir ama olsun, dondurulmuşların var olması rahatlatıyor, daha iyi hissettiriyor. Umarım dinlenmiş rahimle, sağlıklı şekilde yerleşir ve tutunur hemen... Ve sonrasında da hep katlanan değerlerle seninle birlikte bizi de mutluluk sarhoşu eder Bol bereketli bir süreç olsun :)

Leke için de ilgili dosyama print alıp ekliyorum :) Kışın bilahare deneyebilirim...
Genetik olarak sivilcesi çıkmayan (ergenlikte sivilcesi çıkanlara bakıp ben ergen olamayacak mıyım diye hayıflanacak kadar) lekeleri olmayan birisiyim ama bu bıyık izi yok mu bıyık izi beni illet ediyor :) Takıntılı olduğum için baktığımda ben görüyorum başkası bakıp görmüyor çoğu zaman... Diğer kişilerde de görürsem ilk farkettiğim o oluyor :) Kurtulamayacağız mı bilemiyorum :) Bu kadar yoğun olmasa da eğer 100 derece koruma ve bant takmazsam böyle olma potansiyeli var

canım nasıl besleniyorsun yaşına göre yumoşların gerşeçten süper..bizede taktik ver canım..bizim yumoşlar tembel anam..32 yaşımda tüketim yumoşları..
gulnevacım sevineyim mi üzüleyim mi karar veremedim :) Olmaması bir dert olması bir dert her bedene göre bazen iyi bazen kötü... Açıkcası şaştık kaldık... Evet bugüne kadar hep iyi sonuçlar aldım. 14 tane toplanmıştı yanlış hatırlamıyorsam OPU'da 12 tane olgun çıkmış 10 u döllenmişti... 4 ü 2 saat geriden geliyor diye vazgeçmiştik... Bakınca bu değerlere gerçekten çok iyi, doktorum bir iki yeni başlayan doktoru da antral folikül vs. konularda her yaş hasta aynı olmuyor diyerek yerinde gözlemlemeleri için iznimle muayeneye almıştı ultrasondan beraber incelemişlerdi.

Fakat şimdi de doktorumla taktığımız lakap ile yaramaz yumurtalar durumundalar.. Söz dinlemiyorlar...

Umutsuz bir durum yaratmak istemem ama bence bu durum tamamiyle genetik veya yaradılış kodlarından... Çünkü özel bir beslenmem olmadığı gibi (şu anda dahil olmak üzere) sigara içerim, içiyorum... Her gece olmasa da sosyal içiciyim alkol alırım özellikle yoğun ve stresli iş günlerinde... Sağlıklıyı geçtim düzenli beslenme desen keza yine iş yoğunluğu ile evlere şenlik... Sabah kahvaltısı ı ıh yok (çünkü yersem öğlen yemek yemiyorum) akşam desen 21 den önce evde olduğumuz zaman nadir... Dolayısıyla ya canımız ne istiyorsa hazır sipariş ya da geç yenmiş uzun yemeklerle dolu... Meyve desen bir türlü alışamadık üşeniyorum suyun içerim daha çok o da %100 doğal denen hazırından ancak... Stres desen yoğun iş hayatının olmazsa olmazı... Üstüne bir de İstanbul trafiği stresi de ekleyebilirsiniz cinnet geçirmemek mümkün değil daha bu sabah emniyet şeridinden giden şahsiyetsiz ile birbirimize girecektik neyse ki trafik polisi geldi... Bitti mi yok hayır havaalanına yetişmem lazım yalanını yemiş gibi yaptı polis ona ayrıca sinirlendim...

3-4 sene öncesine kadar 0 kahve içerdim yeni başladım şimdi bol bol içiyorum... Sigara desen 26'lardan sonra başladım ama şimdi acısını çıkartıyorum, yine o yaşlara kadar hiç et yemezdim yeni yeni alışıyoruz (hala dana hariç bir et yiyemem) sütten nefret ederdim çocukluğum boyunca hiççç içmedim şimdi kırk yılda bir aklıma gelirse soğuk 1 bardak belki... Spor desen eğitim hayatım boyunca koşardım bol bol, şimdi tek sporum otoparktaki arabaya yürümek :)

Operasyonlar narkoz vs. azaltıyor dense lazer göz operasyonu ve opu yu saymazsam 4 kez operasyonum var :) Daha ne olsun...

İyi yaptığım tek şey bol su içmek, bol yoğurt ve peynir yemek (1 kalıbı verin yerim) bol ve uzun seyahatlere çıkmak, bol bol yüzmek, doymak için değil tatmak için yemek yemek ve iş stresi dışında çok mutlu olmak... E bunlarla yumurta mı olur :)

Tıp beni incelemeli :) Arızalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…