Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım arkadaşım, heyecanını birebir paylaşıyorum ve topiğin ilaççı kocakarısı olarak yapma diyorum. Eğer kist, miyom, polip veya iltihap sorunun yoksa rahmi incelttiği için embriyonun tutunmasına engel oluyor. Fazla temizlik iyi değil yani.

Sıkıntın problemin yoksa yapma aradaşım lifli ürünler tüket bol su iç varsa vitaminlerini al ve tabiiki yürüyüş vs gbi spor yap ..

Valla keşke her kocakarı senin gibi olsa senin ağzından bal damlıyor ..seviyoruz seni bilinçli anne adayı:)

Dogru söylüyorsun.Hani tutmuyoya, niye diye çözüm düşünür oldum. Olayı ben 100% yaşa bağlamak istemediğimdendir. Canım sağol.olacak olacakta, ne zaman? Yumurtlamaya devam😆

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

😄fazla temizlik iyi değil, sevdim bu lafı. Çok yaşa emi!

Sıkıntın problemin yoksa yapma aradaşım lifli ürünler tüket bol su iç varsa vitaminlerini al ve tabiiki yürüyüş vs gbi spor yap ..

Haklısınız, yapmım o zaman. fazla temizlik iyi değil gerçekten. Sağol canım

Yumurtladığımız müddetçe bize karada ölüm yok :))))

test yaptırdım canlar tahmin etiğim gibi tabiki sıfırrrrr...hakımda hayrılısı buymuş..hamile kalmak kim ben kim..Allahım sabır versin..

test yaptırdım canlar tahmin etiğim gibi tabiki sıfırrrrr...hakımda hayrılısı buymuş..hamile kalmak kim ben kim..Allahım sabır versin..

Aynı duyguları bende yasamistim canım ssıkma canını napalım bizim kısmette bu varmış. Hayal ede ede en sonunda kavusucaz bebislere inşallah. Parola neydi yumurta varsa mücadeleye devam canimcim

Allah hayırlısını versin. Ama deme öyle, sen Allah'a inan, mutlaka senin için de bir güzellik yazmıştır... Biz her şeyi olmayan bebeğe endeksliyoruz ama bize sunulan başka mucizeleri farketmiyoruz. Hem tedavi şansın hala var. Rabbim yolumuza ışık tutsun ki, verdiği başka mucizeleri kaçırmayalım...

canım sağlık olsun ben ilk tedavime başlarken o kadar umutluydum ki ama maalesef çok kısa sürede bitti ve şok olmuştum demekki olmayınca olmuyor ama pes etmek yok elimizden geleni yapacaz kısmetimizde varsa elbet olacak yoksada canımız sağolsun ne yapalım ben amh sonucunu bekliyorum bugün yarın çıkacak ayriyeten yarın rahim filmim var bütün tahlilleri alıp memorıal a gidecez bakalım ne diyecekler

birkaç arkadaşım gerek yok demiş! Tabi miyom falan yokmuş ama yine de şöyle üstten bir temizlik olsa iyi olabilirde bence...Yani öyle birkaç ay değil de 10-15 gün kadar! arkasından da incir ve bal tarçın çörekotu ...... Ben kürtajımdan sonra adet olana kadar 1 ay bekledim ve adet bittikten sonra da 10-15 gün sadece sabahları kaynattım iki bardak içtim ılık ılık...

Nasılsın canım! Boşver üzülme! Olursa olur artık diyelim! Zaten olacaksa hayırlısı olsun! Allahtan bunu isteyelim! Son cümlen beni üzdü! yapma böyle canım ne olur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…