- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.941
CANIM DNZDRY inan ki seni de hep merak ettim ama anlamadım noldu bu ay size böyle! Ara ara geri dönüp senin mesajlarını bulmaya çalıştım aslında yanlış mı hatırlıyorum diye.. neyse lafı uzatmama gerek yok . canım inşallah en kısa zamanda hayallerimiz gerçek olsun diyelim.. sen neler yapmıştın da uzadı böyle tekrar anlatır mısın?
Anladım canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Ben biraz bebek fikrinden uzaklaşmak istedim içsel rahatlama oldu sonra gittim tüm hormon tahlillerimi yaptırdım maşallah sorun çıkmadı pcos haricinde bakalım beklemedeyim.canımm çok sağol Erbil beyinde çok methini duydum bu güne kadar hiç Bahceci gruba gitmemiş olsaydım sanırım ilk gideceğim doktorlar sırasında Bahceci grupda Erbil bey olurdu.. bir beş seneyi Bahceci Umutta geçirdim ben uygulamalar hemen hemen aynı çok fark yok tabi doktorda çok önemli faktör ama laboratuvar ve genel işleyiş tamamen aynı o yüzden tekrar Bahceci gruba gitmek bana sıcak gelmedi.. birazda farklı hastaneleri denemek istiyorum o sebepten Semra hanıma yöneldim.. hayırlısı artık diyorum..
sen nasılsın canım sık girmiyorsun artıkk özletme kendini hayatım..
Kaç yıldır niyetleniyordum ama nasip olmuyordu yağmur suyu allah razı oldun 2220 zanorkcum benim için topladı ve bu ay ictik eşimle bizde inşallah şifa olsun hepimizedeteklerinizi için teşekkürler canlar ya çok duygulandım şimdi..birbirimizin hakında o kadar güzel dualar ve dilekler içindeyiz ki gerçekten beni çok duygulandırdı..Allah razı olsun hepinizden..mücadeleye devam negtif sonuçlar beni daha bir güçlü yapıyor..dün biraz umutsuzdum negit sonuçtan sonra bugün daha iyiyim..Allah yar ve yardımcımız olsun..Allahım 3 aylar hürmetine rabim dualarımızı kabul etsin tez zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuştursun..kızlar bu arada mayıs 14 kadar nisan yağmuru biriktirmiştim..biraz bekletmiştim yağmur suyunu konusu gitsin diye ..geçen pazar günü duasını bitirdim..pazartesi içmeye başladım sabah aç karınla abdestli eşin içirmesi gerekmiş yedi gün ..inş ALLAHIM ŞİFA NİYETİNE YARASIN..
1. Kalite | Early blastosist,kavitasyon ve full morula ve herhangi bir anomali (fragmantasyon, vakuolizasyon gibi) içermeyen |
2. Kalite | Morula veya compact embriyo morfolojisine sahip en az bir anomalinin eşlik ettiği embriyo |
3. kalite | Morula veya compact embriyo morfolojisine sahip 2 veya 3 anomalinin eşlik ettiği veya 10 hücre ve üzeri blastomer sayısına sahip birleşmeye başlamış embriyo |
4. Kalite | Blastomer sayısı 10 veya daha az sayıda olan herhangi bir birleşme bulgusu gözlenmeyen embriyo |
Skor |
Birbirine sıkıca bağlı birçok hücreden oluşan epitel yapı |
Daha gevşek bağlı birkaç hücreden oluşan epitel yapı |
Çok az ve büyük hücrelerden oluşan epitel yapı |
Skor | İç hücre kitlesi kalitesi |
Sıkı paket halinde çok hücre içermesi | |
Gevşek ama birçok hücre içermesi | |
Çok az sayıda hücre içermesi |
Anladım canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Ben biraz bebek fikrinden uzaklaşmak istedim içsel rahatlama oldu sonra gittim tüm hormon tahlillerimi yaptırdım maşallah sorun çıkmadı pcos haricinde bakalım beklemedeyim.
Kaç yıldır niyetleniyordum ama nasip olmuyordu yağmur suyu allah razı oldun 2220 zanorkcum benim için topladı ve bu ay ictik eşimle bizde inşallah şifa olsun hepimize
Anladım canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Ben biraz bebek fikrinden uzaklaşmak istedim içsel rahatlama oldu sonra gittim tüm hormon tahlillerimi yaptırdım maşallah sorun çıkmadı pcos haricinde bakalım beklemedeyim.
Kaç yıldır niyetleniyordum ama nasip olmuyordu yağmur suyu allah razı oldun 2220 zanorkcum benim için topladı ve bu ay ictik eşimle bizde inşallah şifa olsun hepimize
Yanlış hatırlamıyorsam doğal yoldan hamileliği deneyenlerden ovulasyon testi kullananlar olmuştu... Doktorum kan testi ve ultrason dışındaki testler için zaten yönlendirecek ama bilgiç hasta modunda gittiğim için malum araştırmalarıma başladım... Bu konuda tükürük ve idrar ile yapılan test çeşitleri mevcut... Hangisi daha randımanlı? Marka önerisi olan? Tavsiyeleriniz nelerdir? 10-15 günlük test yeter mi? Daha çok mu almalı? Son 1 yılda farklı aralıklarla ilerlemişim ama sanırım 28 gün ile hesaplayacağım...
Basit matematikle hepsinin aralığını topladım ortalamasını aldımvarsa fikir, görüş ve yönlendirmelerinizi rica ederim
Şu tüpler açık olaydı hazır takip ederken direkt mevzuyu halletseydik
[TABLE="width: 350"]
[TR]
[TD="width: 162"] 16 Mayıs 2013 Perşembe
[/TD]
[TD="width: 38"][/TD]25
[TD="width: 142"] Regl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 11 Haziran 2013 Salı[/TD]
[TD="width: 38"][/TD]26
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 09 Temmuz 2013 Salı[/TD]
[TD="width: 38"][/TD]28
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 04 Ağustos 2013 Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 30 Ağustos 2013 Cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 26 Eylül 2013 Perşembe[/TD]
[TD="width: 38"][/TD]27
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 23 Ekim 2013 Çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 19 Kasım 2013 Salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 25 Aralık 2013 Çarşamba[/TD]
[TD="width: 38"][/TD]36
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 20 Ocak 2014 Pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 17 Şubat 2014 Pazartesi[/TD]
[TD="width: 38"][/TD]28
[TD="width: 142"] Regl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 16 Mart 2014 Pazar[/TD]
[TD="width: 142"] Regl (21.30 sonrası)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 11 Nisan 2014 Cuma[/TD]
[TD="width: 142"] Regl (22.30 sonrası)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162"] 11 Mayıs 2014 Pazar[/TD]
[TD="width: 38"][/TD]30
[TD="width: 142"] Regl (23.00 sonrası)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Düzeltme notu: Yoğunluktan kaçırıyorum bazen de telefondan bakıyorum (telefonla pcdeki sayfa sayıları farklı... hepten karıştırıyorum) alıntı ile "quote" veya özel mesaj ile hatırlatırsanız çok mutlu olurum, kaçırmayayım
29 Mayıs / Dün dünya şey eklemiştim ancak mesajı düzelt yapmışım onda da 30 dk sınırı varmış öyle geri gel mesajı bul falan işe yaramadıNeyse bugün biraz daha ekleme yapıyorum... Aklınıza gelenler oldukça ilave edin lütfen... Unutuyoruz bazen ne neydi :) Sevgiler
Merhaba, elinize sağlık, insanları bilgilendirdiğiniz için teşekkürler....
deteklerinizi için teşekkürler canlar ya çok duygulandım şimdi..birbirimizin hakında o kadar güzel dualar ve dilekler içindeyiz ki gerçekten beni çok duygulandırdı..Allah razı olsun hepinizden..mücadeleye devam negtif sonuçlar beni daha bir güçlü yapıyor..dün biraz umutsuzdum negit sonuçtan sonra bugün daha iyiyim..Allah yar ve yardımcımız olsun..Allahım 3 aylar hürmetine rabim dualarımızı kabul etsin tez zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuştursun..kızlar bu arada mayıs 14 kadar nisan yağmuru biriktirmiştim..biraz bekletmiştim yağmur suyunu konusu gitsin diye ..geçen pazar günü duasını bitirdim..pazartesi içmeye başladım sabah aç karınla abdestli eşin içirmesi gerekmiş yedi gün ..inş ALLAHIM ŞİFA NİYETİNE YARASIN..
CapsLocked
Histeroskopim sonrası patoloji'de rahim iltihabı teşhisi de konmuş biri olarak transfer işlemi sürecindeyken bu kürü yapmadım... Oysa ki tam bana uygun kür... Ama bir nevi peeling işlemi yaptığı için, zaten her şey hassas giderken bir de olası bir negatifte "soğan kürü yaptım acaba ondan mı?" demek istemedim... Fazlasıyla evham yapacak şey buluyoruz yenisini eklemeyeyim
En iyisini sen bilirsin elbette ama tespit edilmiş bir durumun yoksa, transfer aşamasındayken ben yapmamanı öneririm nacizane.
Sevgiler
Önerileriniz için sağol. Sizlerin önerileri kafamdaki soru işaretlerini cevapladı.Bişey olmadığı sürece, gerçekten yapmım.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Yaptım canım yaptım duaları Namazda kıldım allah kabul eder inşallah biz sabah akşam aç 1 er bardak ictikcanım nisan yağmurunun duası var dualarını yaptınmı canım..ben yılmadan 4 saat durmaksızın duasını yaptım..inş şifa olsun yarasın canım..bende içerken bardakta kalan son bir yudum eşimede içiriyorum..
canımm ,nşallah doğal yolla bebeğine kavuşacaksın.. Allah bağışlasın çocuğun var ve yaşında daha çok genç.. yıllar içinde doğal yolla olma ihtimali doğum yapan bayanlarda çok yüksek..
Doktordan geliyorum bir dondurulmuş embriyomun transferi için ilaç kullanıyordum Daha önce progesteron yüksek olduğu için tedavi kesilmişti Şimdi de rahim kalınlığı fazla olduğu için kesildi. Ne yapmalıyım bunun tedavisi yok mu?
Şu yukardaki liste, adet günlerinin notumu?
Akıllı telefon uygulamasında, bir App var. Ladytimer diye. Bilmen işinize yararmı?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Geçmiş olsun yaaa hep ince rahim kalınlaşşın diye beklenir sen de tersi olmuş dr bi sebep söyledimi neden olduğuna dair?Doktordan geliyorum bir dondurulmuş embriyomun transferi için ilaç kullanıyordum Daha önce progesteron yüksek olduğu için tedavi kesilmişti Şimdi de rahim kalınlığı fazla olduğu için kesildi. Ne yapmalıyım bunun tedavisi yok mu?
Geçmiş olsun minervametis... Tam hazırlan, ilaçlara adapte ol, daha kolay iğne yok vs de hopp iptal olsun bu da bir başka enterasan oluyor...
Benim de dondurulmuşlar için tedavim iptal oldu... İlkinde ilaç ve bantlara rağmen gününden önce regl olmuştum (çok stresli bir döneme denk gelmişti) ama yine de şaşırmıştık. Regl'le beraber 7 altına düştüğü için iptal etmiştik. Bu kez de dozu artırılmış estrofeme rağmen yumurtlama! olduğu tespit edildi. Kandan progestron da yüksek çıkınca yine iptal ettik. Endometrium kalınlık sorunu yaşamadım tam kalınlaşamadan 8 civarındayken hep bir şeyler oldu... Normal siklus ile yumurtlama takip edilerek ilerleyeceğiz biz büyük olasılıkla..
Sanırım 14mm ve üstünde sorun oluyor? Regl 2. günü yapılan kontrollerde de normalden kalın mıydı? Yoksa ilaçlarla beraber beklenmedik şekilde mi kalınlaşıyor? Önerisi, görüşü ne oldu doktorun? Progestron hormonu kalınlaşmayı durdurur oysa ki? bende öyle oldu :26: Nedeni belli olursa tedavisi kolay olur diye umut ediyorum... Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun minervametis... Tam hazırlan, ilaçlara adapte ol, daha kolay iğne yok vs de hopp iptal olsun bu da bir başka enterasan oluyor...
Benim de dondurulmuşlar için tedavim iptal oldu... İlkinde ilaç ve bantlara rağmen gününden önce regl olmuştum (çok stresli bir döneme denk gelmişti) ama yine de şaşırmıştık. Regl'le beraber 7 altına düştüğü için iptal etmiştik. Bu kez de dozu artırılmış estrofeme rağmen yumurtlama! olduğu tespit edildi. Kandan progestron da yüksek çıkınca yine iptal ettik. Endometrium kalınlık sorunu yaşamadım tam kalınlaşamadan 8 civarındayken hep bir şeyler oldu... Normal siklus ile yumurtlama takip edilerek ilerleyeceğiz biz büyük olasılıkla..
Sanırım 14mm ve üstünde sorun oluyor? Regl 2. günü yapılan kontrollerde de normalden kalın mıydı? Yoksa ilaçlarla beraber beklenmedik şekilde mi kalınlaşıyor? Önerisi, görüşü ne oldu doktorun? Progestron hormonu kalınlaşmayı durdurur oysa ki? bende öyle oldu :26: Nedeni belli olursa tedavisi kolay olur diye umut ediyorum... Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun yaaa hep ince rahim kalınlaşşın diye beklenir sen de tersi olmuş dr bi sebep söyledimi neden olduğuna dair?
Hiç bilgim yok histeroskopi den bahsetti
nisan yağmurunu bende duydum canım hatta bi arkadaşım içmişti şimdi hamile hangi dualar okunuyo onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?