- 25 Ekim 2013
- 10.124
- 33.844
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.921
test yaptırdım canlar tahmin etiğim gibi tabiki sıfırrrrr...hakımda hayrılısı buymuş..hamile kalmak kim ben kim..Allahım sabır versin..
test yaptırdım canlar tahmin etiğim gibi tabiki sıfırrrrr...hakımda hayrılısı buymuş..hamile kalmak kim ben kim..Allahım sabır versin..
Tedavin hayirli ugurlu bebekli olsun kuzum.Ben iyiyim şükürler olsun biraz kendimi yenileme fırsatı buldum içsel olarak 2 kısa tatil yaptık eşimle çok iyi geldi ogluşum iyi teyzesi yıl sonu gösterisine hazırlanıyor çok heyecanlı telaşlı çok fırlama oldu konuşmaları öldürüyor beni :)dr. daha iyi bilir tabi..
haklısın canım..o halde omaga-3 , quenzim q10- krill oil- folik asit- elevit vitamin almıyorum.. çünkü sadece biosteron verdiler....
ama ben yine de bal tarçın çörekotu sabahları yiyeceğim..bir sıkıntı olmaz heralde..ben geçen sefer kendim yaşadım ve yumurtalar arttı ve hamile kaldım...hem dr bana ıspanak da ye demedi ya da mercimek çorbası ya da taze fasulye.... aslında bana hiçbirşey demedi.. yani açlıktan öleyim mi o halde!..... su bile iç demediler!! şaka şaka
hayıt tohumu içmiycem yemiycem ama!!
MERHABA canım iyi yaptın.. mart nisanda ben de uzak kalmıştım iyi oluyor arada...iyiyiz canım . ben dün bülent tıraşta tedaviye başladım...yaklaşık 12 gün sonra opum olur inşallah.. bu sefer yum biriktirilip dondurulacak birkaç sefer . sonra da fish pgt..ve 5. gün transferi..inşallah.. sen nasılsın oğlucun nasıl?
Hakkında hayırlısı inşallah arkadasimteşekkür ederim canlar güzel dileklerinizi için burda bazen birlikte seviniyoruz bazen birlikte üzülüyoruz bazen ailemizden daha yakın olabiliyoruz burda sizlerle..inş rabim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..önceden adetim geciksin hemen idrar testi yapardım evde şimdi hiç içimden gelmiyor nedense..saat 5 gibi kan vericem hiç umudum olmasada çıkarsa büyük şok yaşarım..size bişey itiraf edeyim canlar diğer topikte serozi diye bir arkadaşımız vardı amh 0 değerlerdeydi kullandığı bitkisel haplar vardı diayabakırdaki bir aktardan getirtmiş ve doktoru ona melantonin hapını tavsiye etmiş ve bunları kullanarak hamile kaldı saolsun elinde kalan hapları bana gönderdi melantoninide kullandım doktorumdan izin alarak..yinede acabamı diyorum..serozi arkadaşımız gibi banadamı işe yarıycak..işe yararsa canlar hepinize tavsiye edicem..inş Allahın izniylede hepimiz hamiş kalıcaz..
Ensucum geçmişi okuyamadigimdan semra hanima nasıl karar verdiğini bilmiyorum kafanı karıştırmak ta istemem fakat ben sana Fulya Bahçeci erbil beyi tavsiye ederim bir de onunla görüş 2 hafta evvel 8. Deneme sini kendisinde yapan arkadaşım hamile kaldı çok şükür çok değişik bir tedavi uyguladı kendisine ve erbil beyde hamile kalan 7. Arkadaşım oldu kendisi tekrarlayan negatiflerde çok başarılı gercektencnm benim bilgilerimi hastaneyi Memorial Sisli doktoru Semra Kahraman deneme sayimi 8. olarak guncellersen sevinirimm.. optumm..
Eki Görüntüle 1135170
kızlar bu sıralar bu kitabı okuyorum..şiddetle tavsiye ediyorum...düngece en son okuduğum sayfada micro array cgh yöntemini anlatıyordu...
haa mikro array cgh demişken ben salı günü 1-2 dk bülent beye muayene olduktan sonra derya hn. odasına geçip bilgiliendirildim biliyorsunuz.. ortalama 3 opu olacağım emb.biriktirilecek çözülecek pgt ye gidecek.. vsvsv.. işte o noktada sordum:
-klasik pgt mi olacak?
-yoksa microarray cgh mi?
cevap: klasik fish yöntemi ile 9 kromozoma bakılacakmış! array cgh yapmıyorlarmış! (acıbadem maslak-bülent tıraş)
(Biliyorsunuz micro array yönteminde 46 kromozoma birden hepsine bakılır...En son teknoloji bu! Şişli memorial böyle genetik tanı yapıyor!)
Eki Görüntüle 1135170
kızlar bu sıralar bu kitabı okuyorum..şiddetle tavsiye ediyorum...düngece en son okuduğum sayfada micro array cgh yöntemini anlatıyordu...
haa mikro array cgh demişken ben salı günü 1-2 dk bülent beye muayene olduktan sonra derya hn. odasına geçip bilgiliendirildim biliyorsunuz.. ortalama 3 opu olacağım emb.biriktirilecek çözülecek pgt ye gidecek.. vsvsv.. işte o noktada sordum:
-klasik pgt mi olacak?
-yoksa microarray cgh mi?
cevap: klasik fish yöntemi ile 9 kromozoma bakılacakmış! array cgh yapmıyorlarmış! (acıbadem maslak-bülent tıraş)
(Biliyorsunuz micro array yönteminde 46 kromozoma birden hepsine bakılır...En son teknoloji bu! Şişli memorial böyle genetik tanı yapıyor!)
[/QUOTE]Arkadaşlar çok güzel bu tip paylaşımlar. Hadi birbirimize şiddetle okumamızı önerebileceğimiz kitapları paylaşalım
Kendi listem:trevanianın tüm kitapları
kürk mantolu maddona sabahattin ali
sana gul bahcesi vadetmedim
anna kararina
hakan günday'ın tüm kitaparı
yuzuklerin efendisi
bir cift yurek
zen kaçkınları
Aslında o kadar çoook kii, şimdi bu listeleri tek tek yazarsak işin içinden de çıkılmayabilinir.
Kızlar www.bahrikaracay.com a girin... ben şimdi bir taraftan çalışıyorken birtaraftan da kulaklıkla bahri karaçayın postcastlerini dinliyorum şu anda. 7. post cast'i dinliyorum.....
bahri karaçay en son gen bilimini vs anlatıyor.. eminim bayılacaksınız!! çok okuyan araştırmacı arkadaşlarım tam bizlik!
Tedavin hayirli ugurlu bebekli olsun kuzum.Ben iyiyim şükürler olsun biraz kendimi yenileme fırsatı buldum içsel olarak 2 kısa tatil yaptık eşimle çok iyi geldi ogluşum iyi teyzesi yıl sonu gösterisine hazırlanıyor çok heyecanlı telaşlı çok fırlama oldu konuşmaları öldürüyor beni :)
Hakkında hayırlısı inşallah arkadasim
Ensucum geçmişi okuyamadigimdan semra hanima nasıl karar verdiğini bilmiyorum kafanı karıştırmak ta istemem fakat ben sana Fulya Bahçeci erbil beyi tavsiye ederim bir de onunla görüş 2 hafta evvel 8. Deneme sini kendisinde yapan arkadaşım hamile kaldı çok şükür çok değişik bir tedavi uyguladı kendisine ve erbil beyde hamile kalan 7. Arkadaşım oldu kendisi tekrarlayan negatiflerde çok başarılı gercekten
Microary acgh Fulya Bahçeci yapıyor canım yurtdışına gidiyor embriyolar
Merhaba, moralini fazla bozma inş.kırmızılar bir an önce gelir...insan umutlanıyor, acaba mı diyorsun, sonra da büyük bir fooossssss. Test yaptırdığım akşam çok kötü olmuştum. Acaba soğan kürü mü neden oldu? Cmt.ye kadar gelen olmaz ise dr.gideceğim, sen dr.gittin mi?
Aynı duyguları bende yasamistim canım ssıkma canını napalım bizim kısmette bu varmış. Hayal ede ede en sonunda kavusucaz bebislere inşallah. Parola neydi yumurta varsa mücadeleye devam canimcim
Allah hayırlısını versin. Ama deme öyle, sen Allah'a inan, mutlaka senin için de bir güzellik yazmıştır... Biz her şeyi olmayan bebeğe endeksliyoruz ama bize sunulan başka mucizeleri farketmiyoruz. Hem tedavi şansın hala var. Rabbim yolumuza ışık tutsun ki, verdiği başka mucizeleri kaçırmayalım...
canım sağlık olsun ben ilk tedavime başlarken o kadar umutluydum ki ama maalesef çok kısa sürede bitti ve şok olmuştum demekki olmayınca olmuyor ama pes etmek yok elimizden geleni yapacaz kısmetimizde varsa elbet olacak yoksada canımız sağolsun ne yapalım ben amh sonucunu bekliyorum bugün yarın çıkacak ayriyeten yarın rahim filmim var bütün tahlilleri alıp memorıal a gidecez bakalım ne diyecekler
birkaç arkadaşım gerek yok demiş! Tabi miyom falan yokmuş ama yine de şöyle üstten bir temizlik olsa iyi olabilirde bence...Yani öyle birkaç ay değil de 10-15 gün kadar! arkasından da incir ve bal tarçın çörekotu ...... Ben kürtajımdan sonra adet olana kadar 1 ay bekledim ve adet bittikten sonra da 10-15 gün sadece sabahları kaynattım iki bardak içtim ılık ılık...
Nasılsın canım! Boşver üzülme! Olursa olur artık diyelim! Zaten olacaksa hayırlısı olsun! Allahtan bunu isteyelim! Son cümlen beni üzdü! yapma böyle canım ne olur!
Sıkma canını arkadaşım olması gereken zaman daha değilmiş...umutsuzluk yok ...
üzülme demiyecem çünkü üzülmemek elde değil ama demekki vakti saati gelmemiş be tatlım kendini böyle kahretme
gulnevacım "ya hamileysem?" diye düşünmedin mi? Bu düşünce içimizden geçtiği sürece öyle "hamile kalmak kim ben kim..." demek yok, yasak
:26: Üzüntünü azaltamayız belki ama seni ne çok anladığımızı biliyorsun... Hemen toparlanıp yola koyulmalıŞans yanımızda olsun "ya tutarsa?" demekten vücudumuz ve imkanlarımız el verdiğince vazgeçmek yok...
Sevgiler
merhaba arkadaşım, geçmiş olsun, ama sakın umudunu yitirme ..bizler amazon kadınlarıyız,mücadele etmeliyiz,sakın umudunu yitirme..hem ne demek hamile olmak kim ben kim.(kızdım valla)..elbette birgün anne olacağız.
canımm neden böyle karamsarsın.. hepimiz hamiş kalacağızzz eninde sonundaa. ben buna çok inanıyorum pes etmeden peşini bırakmadan bebeğimize kavuşana kadar tedavi olacağız..
moralini bozma canım Rabbim en kısa zamanda nasip eder inş. sabır sabır elden bişe gelmiyo :26::26::26:
Merhaba, moralini fazla bozma inş.kırmızılar bir an önce gelir...insan umutlanıyor, acaba mı diyorsun, sonra da büyük bir fooossssss. Test yaptırdığım akşam çok kötü olmuştum. Acaba soğan kürü mü neden oldu? Cmt.ye kadar gelen olmaz ise dr.gideceğim, sen dr.gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?