- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.981
Bu yanlışlıkla inşallah 4mm e geriler :)Yanlış yazmışım cm.olacak. Adette bir türlü gelmiyor...Yoluna güller saçıyorum ama gelen giden yok.....
Tekrar hoşgeldin
Ben listeye ekliyorum seni şimdi. Umarım bu son olur 3. de dileğin gerçekleşir...
Kesinlikle çok şey öğreniyoruz...
Aynı merkezde yeni tedavileri başlayan-başlayacak olanlar var... Ensu mesela :)
Umarım istisnasız hepimiz için pozitif sonuca gitmesini gönülden dilediğimiz süreçlerimizde keyifli paylaşımlarla su gibi akıp geçer zaman...
Sevgiler
merhaba ben de varım.aranıza yeni katıldım ama listeye eklerseniz sevirim. kk den o kadar çok şey öğrendim ki nerdeyse hergün takip eder olsum. yaşım 40 ve 1 aşılama 2 tüp bebek denemsi negatif şimdi memorıal şişli dr.nur dokuzeylül kontrolünde 3.tüp bebek denemesine başlayacağım adet olmayı bekliyorum testlerde anormallik olmazsa haziran da tedavim başlayacak inşallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba ben de varım.aranıza yeni katıldım ama listeye eklerseniz sevirim. kk den o kadar çok şey öğrendim ki nerdeyse hergün takip eder olsum. yaşım 40 ve 1 aşılama 2 tüp bebek denemsi negatif şimdi memorıal şişli dr.nur dokuzeylül kontrolünde 3.tüp bebek denemesine başlayacağım adet olmayı bekliyorum testlerde anormallik olmazsa haziran da tedavim başlayacak inşallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hoşgeldin, sorunsuz şekilde bebişine kavuşman dileğiyle.
Dr. Tarlusal ile Cyclo progynova verdi. Bu ilaçları kullanan var mı?
canımsınnn seni seviyorumm:)
canım bu arada söylemeden geçemiycem amh na göre fsh çook iyi ve fsh düşüken yumurtlar sorunsuz büyüyor..bence fsh bu kadar düşüken tüp bebek denemeni tavsiye ediyorum..benim fsh tavanlarda canım..fsh tavan yapınca adetlerde de azalma ve adetlerin düzensileşiyor..
Dün doktordaydım. Yine kist buldu. İlaç verdi. Bir de tüplerin birisinde (daha önce 3 doktorun baktığı ve birisinin tüp bebek denediği filme bakarak) problem olduğunu söyledi. Tüplerim ilk HSG çekiminde kapalıydı. 4 poz film alındı ve son iki filmde bir tüpün açıldığı görüldü. Diğeri kapalı kaldı. Aralık ayında çekilen film için, çeken doktor temiz dedi, sadece polip vardı, o da filmde görünmüyor, muayenede bulmuştu. Bir uzman görüp onay verdi sorun yok diye, bir de tüpçü doktor gördü, hepsi de temiz dedi tüpler için. Yeniden tüp deneyeceğim deyince, yumurta sayını artıralım öyle dene dedi, ilaç verdi. Bakalım ilerleyen aylarda neler olacak...
Yanlış yazmışım cm.olacak. Adette bir türlü gelmiyor...Yoluna güller saçıyorum ama gelen giden yok.....
Dün doktordaydım. Yine kist buldu. İlaç verdi. Bir de tüplerin birisinde (daha önce 3 doktorun baktığı ve birisinin tüp bebek denediği filme bakarak) problem olduğunu söyledi. Tüplerim ilk HSG çekiminde kapalıydı. 4 poz film alındı ve son iki filmde bir tüpün açıldığı görüldü. Diğeri kapalı kaldı. Aralık ayında çekilen film için, çeken doktor temiz dedi, sadece polip vardı, o da filmde görünmüyor, muayenede bulmuştu. Bir uzman görüp onay verdi sorun yok diye, bir de tüpçü doktor gördü, hepsi de temiz dedi tüpler için. Yeniden tüp deneyeceğim deyince, yumurta sayını artıralım öyle dene dedi, ilaç verdi. Bakalım ilerleyen aylarda neler olacak...
Hoşgeldin, sorunsuz şekilde bebişine kavuşman dileğiyle.
Dr. Tarlusal ile Cyclo progynova verdi. Bu ilaçları kullanan var mı?
canım benim doktorum tarlusalı adet tarihi geçince vermişti ve ilç bitikten 1 hafta sonra adet oluyorsun..cyloyu daha önce 4 ay kullandım adetlerim düzene girsin diye..cylco adetin 5 günü başlatıyor doktorum..
Doğru diyorsun da, uygulaması biraz zor..... Benim de geçen yıl ilk dr.gittiğimde fsh 5'ti. Kist yoktu, hayatımda heyecan ve iş stresi (kukla-karakteri oturmamış-sığ yönetici, kaynaklı) vardı, stresle fsh en son 11'i bulmuştu..Ama değersiz birisi mutsuzluk kaynağım olamaz diyip işi stres nedeni yapmıyorum..
Sorun ile yüzleşip ortadan kaldırmaya çalışırım ama bu kistten kurtulamıyorum.... Benden uzak dur, seninle olmak istemiyorum diyorum, yüzsüz yumurtalığa yapışmış çıkmıyor...Bunun da üstesinden gelirim...
Senin bebiş dışında mutsuzluk kaynağın varsa nasıl başa çıkıyorsun?
canım yumurta sayısı değişmiyor biliyorsun anne karnında yumoş sayımız belirleniyor..yumurtamızı fazlaştıracak ilaç yok mallesef...her ay depoda olandan gidiyor belki kalan yumurtalar kaliteli olduracak ilaç vardır..bu fsh denen ilet yükselemeye başlayınca her ay düşüş değilde yükselme gösteriyor..canım sen neden emriyolarını dondurmayı düşünmüyorsun..bir yandan tedavinde devam eder..bizim amh 0 rajkamlarda canım bizden en fazla 2 emriyo çıkar..
Geçen sefer ilk tedavimdi, tek embriyo oluştu. Bunda ne olur bilemem. Yalnız ben yumurta rezervimizin bittiği konusunda şüpheliyim. 72 yaşında kadına adet gördürüp kendi yumurtasını alabildilerse rezerv sıfırlanmıyor bence. Sadece yüzeye çıkmasında sorun oluyor. Neyse, zaten bu son tedavi olacak. Hepsini de alsa olur.
canım benim filmimede Aret bey bakmış hiç sorun yok demişti. Semra Hanım sorun var herkez aynı gözle bakmıyor bu filmlere dedi.
bakış açısı doktorun tüp tedavilerinde izlediği yola göre değişiyormuş. bazı doktorlar tüplerdeki tıkanıklığı yapışıklığı kesinlikle sorun olarak görmüyor bazıları sorun olarak görüyor..
sğl cnm arkadaşım bu nisanda içti hemen kaldı şimdi hamile işte
canım ya 4mm kist çok büyük değil bence..çok kafana takma adetle atarsın onu..adet geldi zaman kasıklarına siıcak su torbası koy..bak kist nasıl gidicek..benim 2cm yakın kistim var..seninkistin çok küçük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?