Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

troid testlerim cok iyi seviyede yoksa bu vucut kimyasal gebelik yasaya yasaya kendini hamilemi sandi:)) diger kotu secenegi dusunmek istemiyorum.. dostinex adinda bi ilac var onu cok kullanan olmus bakalim doktor ne diyecek son sonuca gore..

zanorkcum yazın benıde etkıledı.dıyceksınkı yazdıklarıma uzakmısın ne uzağı?allah beterinden korusun ama bence facıa.gerıde bıraktığım 39 yıl.ve donup baktığımda acılarla yıtırılen umutlarla dolu koskoca bomboş 39 yıl.anne bana evınde yokluk anneye uygulanan sıddet.her an annemın kaçacağını düşünülerek gecırılen cocuklugum.sonra babanın tayın ettıgı bır evlılık.9 yıl ayrılıkla gecen bır evlılık.ve ustune kaybettıgım bır bebegım.sonra yıne baba evı. kucucuk dedıkoducu ınsanların yasadıgı bır kasaba .basında hasa azraıl gıbı bır baba ve dul genç bır kadın.ne yapar.yanlısı doğru yapar kendınce.sımdıkı evlılıgım.esımın bır oglu ben cocuksuz. ve 15 yas farkı.onuda asla sorun etmedımya.sımarık yetıstırılen bır cocuk .karsısındakı korunmasız caresız bır kadın.ne yapar o kadını kralın soytarısı yapar.babada bunu göremez duyamaz.4 yılımda bole gectı.sımdı evlendı oglu ama ben o yasadıklarımı uzerımden atamıyorum.esım ıyı bırısı aslında.sadece oğluna aşırı duskunlugu var .onuda anlıyorum evlat sonuçta.ama benım yaralarımı gormuyor.sarıp sarmalasın ıstıyorum.o ya anlayarak ya anlamayarak tuz basıyor bazan.kendımı yalnız mutsuz hıssedıyorum.ıstıyorumkı bana bu yoksulluklarımı unuttursun.ama o bugunun saraylısındaki ata bey gıbı sadece susuyor.oturdugum evın bıle acaba benım evımmı dıye düşünüyorum.konusurken esıme hep senın senın vsçdıyorum.bana bunu lanse etmısler.ben hatalıda olabılırım abartabılırımde ama benı anlıycak olan esım aslında.ben saten maça 1 -0 yenık başlamışım.anlıycanız herkesın hayatı bır kesmekes.rabbım beterinden korusun

belkı banada dıyceksınızkı bu caresızlıgın mutsuzluğun ıcınde bebegın ne ısı var.sımdı eskısı kadar karanlık degıl gunlerım.sadece bılıyorumkı anne olursam tam olacağım .eksıklıklerım gıdecek.benıde tam anlamıyla seven bırısı olacak ve benımde sevdıgım.ama olmaz ısede vardır bır hayır dıyecegım.

Canim benim o kadar ictenlikleanlatmissin ki hayatını inan çok etkilendim ve üzüldüm ama diğer taraftan senin adına yine çok seviniyorum ki çektiğin onca acıya rağmen umutların hayallerin var inşallah bebişine kavuşur ve eksikliklerin biter tam olursun.evet ccanım herseye rağmen hayat çok güzel
yeterki mutlu olmak isteyelim bizler güçlü kadınların herseyin ustesinden geliriz ve annede oluruz kariyerde yapariz mutlu da oluruz.sevgilerimle

canim benim asil bebek yapmazsan sasiririm.. erkekler icin cocuk yada bebek kavrami cok onemli degil onlar tup bebekle her yasta bu sansi yakaliyorlar bizler kendimizi dusunerek yapmaliyiz.. ben bebek icin bukadar ugrasi sadece kendim icin veriyorum, esimi baba etmek umrumda bile degil ama ben anne olmak ve bebegimle yasantimi gecirmek istiyorum.. babasida cok istiyorsa bize uyum saglar:))
sakin pes etme cokda guzel bi yastasin tedavilerine agirlik ver cnm, hem bebeklerimiz olunca belki eslerimizlede daha farkli boyutta tam bir evliligimiz olur.. bebekli evlilik nasil oluyor onuda bilmiyoruzki.. nazimiz kaprisimiz daha cok gecer belki..

hayırlısı olsun canım. ilk tüp denemem medicalpark b.evler deydi.hiçbir şey bilmeden kuzu kuzu yapmışım denemyi.şimdi inanamıyorum kendime nasıl olurda bu kadar bilinçsizce hareket ettim diye. hiç bir tahlil film vs. kontrolü olmadan körü körüne bir deneyim işte.giden parayı mı yanayım, kendime mi kızayım yoksa hem kendime hem eşime yaşattıklarıma mı yanayım bilemedim.konunun hassasiyeti yaş ilerledikçe daha fazla arttı bende.memorıal den ve nur hn dan sonra medicalpark hastane ekibinin ne kadar berbat ve bilinçsiz sadece parayı bakıp tedavi ettiğini.tedavi de demek doğru değil aslında boşu boşuna giitim geldim işte.neyse hatırladıkça daha fazla kızıyorum kendime.2.tüp bebek ise memorıal şişli ve yine nur hn... evet sonucum negatif ama yılmadan şu an 3.denemeyi de orada başlıycam aynı dr.la....o kadar ilgililer ki moral, bilgi-tecrübe,sevgi ,samimiyet ne ararsan sadece kendi doktorumda değil tüm çalışan personel ve ekip mükemmel bence.

teşekkür ederim dileğin için.inşallah herkesin sonucu pozitif olur..

Hoşgeldin, sorunsuz şekilde bebişine kavuşman dileğiyle.
Dr. Tarlusal ile Cyclo progynova verdi. Bu ilaçları kullanan var mı?
ben kullandım canım. fsh değerim yüksekti onu dengelemek için almıştım işe yaradı bende 20 küsür olan fsh ilaçtan sonra 6.8 e düşmüştü...sende de problem fsh mıydı?

canım prolokatin hormonuda hamileliğe engel diye biliyorum..hata burda bir arkadaşım var çok genç yaşında evlenmiş ama 5 sene çocuk olmamaş prolokatin hormonu yüzünden..sonra tedaviler görmüş tam ayrıntılı konuşmadım ama prolkotin hormonu düşüncemi tam bilmiyorum 5 sene sonra doğal hamile kalmış şimdi kızı 7 yaşında birde oğluşu oldu oğluda 3 yaşında..bence mutlaka tedavisini ol canım her hormonun hamile kalmamızda büyük rolleri var..bende adet olayım bütün hormon testlerimi yaptırcam..uzun zamandan beri fsh ölçtürmüyordum bu ay onuda ölçtürcem..inş tavan yapmamıştır fsh..

bayanlar bu yazının ustune bırde esımle güzel bır tartıştık.ben en son 4 cu denememı 6 cı ayda gecen yıl yanı yaptırmıştım memorıalde.esım ısten ızın alamam dıye benı bu zamana kadar salladı.acıkcası pek yaptırma taraftarıda degıl.tutunma olmadı dıye bu dıyor 100 kadının 5 sınde belkı tutuyordur deyıp çıkıyor ısın ıcınden.bende tamam dıyorum belkı o 5 ın ıcınde bende olabılırım dıyorum.ama maddı olarakta yaklasmıyorçturkıye gıt gel vs cok para gıdıyor ve boşu boşuna dıyor.tabı bu benı ıcten ıce cok uzuyor.sızlerı okuyorumda turkıye sartlarında elınızden geldıgınce maddı manevı koşturuyorsunuz.ve esımde ıyı kazanıyor.aylık aldığı para ıle her ay tup yaptırabılırım.ve sımdıde ben gelememı tutturdu.hatta turkıyede kardesıne artı oğluna ev yaptırmak ıstıyor.buda cabası yanı.bende sunu öğrenmek ıstıyorum acaba sperm donduruyorlarmı.bunu tabıkı memorıalden murat beye soracağım.e-maıl atarım .ama sız belkı duydunuz sayet dondurulurıse donmuşlarla tazenın arasında fark varmı.onu bu cıleden kurtarmak ıstıyorum

troid testlerim cok iyi seviyede yoksa bu vucut kimyasal gebelik yasaya yasaya kendini hamilemi sandi:)) diger kotu secenegi dusunmek istemiyorum.. dostinex adinda bi ilac var onu cok kullanan olmus bakalim doktor ne diyecek son sonuca gore..

Sanırım ona benzer bir ilaçtı benim kullandığımda. İnşallah önemsiz bir şeydir. Geçenlerde Omayra 34 ile sinüsleri konuştuk. Göğsün yandan bir kesitini çizmişler ve süt kanallarının yapısını anlatıyorlardı. Kanal sandığım bir yapının adının sinüs olduğunu farkettim. Ve baştaki sinüslerle de ilintili. Yani sinüzit varsa göğüsten de süt benzeri sıvı akışı olabilir. Ki bende kronik olarak 9 yaşımdan beri var. Anlatmak istediğim, doktor sadece iki sebep olabilir dedi ama başka sebeplerde olabiliyormuş. Aslı nedir bilmiyorum ama nette mantar hastalıkları üzerine yazılar yazan bir adam vardı bir ara. O da yaygın candidiazis hastalığında (bir çeşit mantar) prolaktin yükselebileceğini, göğüsten sıvı akışı olabileceğini anlatıyordu. Herkes bir şey söylüyor. Allah derman olacak insanlarla karşılaştırsın...

Bak ne diyeceğim. Gel biz atalım bu kocaları, ikimiz yaşayalım. Yurt dışında sperm bankasına gider bir de oradan deneriz anne olmayı. Bakarsın tutar

Canım ya, tartışmayalım kocalarla, bu üzüntüde bizim hormonları alt üst ediyor. Ama gel anlat. En son transferden sonra,sadece yorulma,onu kaldırma,bunu yapma,diyerek destek olunduğu sanılıyor.Ama değil,moralli ve huzurlu olmak çok çok daha önemli. Bizim evdede bu aralar bir resmiyet var,eften püften sebeblerden.Eskiden oturup ağlardım,şimdi boşver,arasıra mesafe iyi geliyor.kafamı dinliyorum,diyorum.Bi kaç güne kalmaz yanaşır yine😆

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

merhaba canım bende yazdıklarından ço ketkilendim inş. Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere bebek nasip eder :26::26::26:

inşallah canım allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh

açıkçası donasyondan bahseytiği zaman ya öğle bir şeye maruz kalırsam diye evde çok ağlamıştım başkasının bebeyini aşimin spremleriy kavuşturup o bebbeyi ben taşıyacam kabullenmek çok zor ama ben umutluyum allahın izniyle kendi çocuğumu doğuracam inşallah

canım ben bu testi şubatta rapor çıkartırken Süleymaniye Devlet hastanesi istemişti yaptırmıştım ama orada tedavi olmadım biliyorsun.. Aret beye sordum önemli değil dedi.. iki tedavimi böyle yüksek olarak geçirdim.
Semra hanım yüksekliğe dikatimi çekti bunu düşürmeliyiz ama önce bi test al bakalım ne durumda dedi.. ilk tedten bu yana beş ay geçmişya ondan.. şimdi bir kaç güne kadar yeni testim çıkacak bakalım ne çıkacak.. bende internette araştırdım önemli bir hormonmuş.. gebeliği etkiliyormuş ne yazıkki.. embriyo tutunmasınıda..

Hiç bir çabamız boşu boşuna değil biz elimizden geleni yapıyoruz belkide o beşten biri biziz takma kafana memorial gni gelişmiş bir hastanede sperm dondurma olmalı dıye düşünüyorum ama tabiiki detaylı bılgıyı ordan almak gerek...para her zaman bulunur ev mal mülk hepsı olur sen eşini takma yolunda devam et arkadasım ...hersey her zaman dort dortluk olmuyor benımkıde tutturmus bu ay baslayalım dıye (mayıs 11 de bıyokımyasal olmustu)anlıycan bunların bı ortası yok :))) kendını ıyı hısset olumlu dusun bebişimiz olacak allahın ıznıyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…