Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bendede kronik sinüzit var... zaten birşey oldumu kesin kronik oluyor bende:)) tomografide öyle çıkmıştı
bu hafta yeni testim çıksın bakalım canım ne diyecek Nur hanım merak ediyorum.. tabi umarım düşmüştür.. bu arada bir arkadaş prolaktin yüksekliğini Saraçoğlu ile telefonda görüşmüş, Saraçoğlu kendisine maden suyu, dere otu, incirden uzak dur demiş..
bende göğüsten hiç sıvı akışı gelmiyor canım..

bende negatiflerin sucunu ilk başta doktorlara yüklemem canım.. doktor elinden geleni yapar ama tutmayabilir illaki ikinci bir şans vermek gerek.. gittiğim yerlerdede bunu yaptım. benimde hiç araştırmasız hiç testsiz bazı tedavilerim oldu:)) bu adette gel hemen başlayalım derlerdi..
inşallah bunlar son denemelerimiz olur cnm..

benim duyduğum, bu tip işlemlerden önce genelde önceden yumurta ları toplatıyorlar..böylece 6 ay sonrada yaptırsan bi sıkıntın olmayacaktır...yani önce yumurta toplatıp, daha sonra ameliyat olmak..

aslında buda mantıklı yumurtaları taplatıp döllenirse tabi dondurulur ondan sonra ameliyat olursa en azından deyerler düşerse fazla sıkıntı yaşamayız aslında en büyük sıkıntım tedavi göreceğim hastaneden çok uzakta olmam yakınında olsaydım çok daha farklı olacaktı belki de

Aynen tartısmayın kocalarla bırakın dagınık kalsınlar.... Biraz umursamaz olmak gerekıyor ozellikle bu hassas donemde ...kendımızı ve gelecek bebıslerımızı dusunmek zorundayız kocalar gorevını yapsın yeter...(allahtan koca okumuyor bunları...:)

canım benim eşinin çocuğu var o yüzden birazda rahat sanırım.. oda belki artık senin tedavilerden dolayı yıpranman korkuyordur.. maddiyatı değilde seni düşünüyor olabilir. uzaktan gelmekte ayrı bir yorgunluk ve stres çünkü biz bile bukadar yakın mesaferlerdeki hastanelerde eşlerimizle bazen sorun yaşayabiliyoruız.. ben birçok tedavimde eşimle sıradan sebeplerle tartışma geçirdim işine ağırlık vermesi herşeyle yeterince ilgilenmemesi beni üzüyordu..ağlayarak transfere girdiğim bile oldu.. içinden geçenleri güzelce anlat istersen yaşının gençliğini ve annelik duygularını bebek yetiştirme özlemini oda sonuçta baba ve illaki evlat özlemininde eninde sonunda sana destek olması gerektiğini anlar.. eşinin sperm sayısı ve hareketi kaçtı cnm..sizde sadece eşindemi sıkıntı vardı..

Arkadaşlar selam, ben fazla yazışamıyorum sizinle ama günlük gelişmelerin takibindeyim. Hepimiz burada bir aile olduk.Hepinizi merakla takip ediyorum. Ben geçen ay başarısız denemelerden sonra fazla ilaç kullanmadan yumurta biriktirmeye karar verdim. Bunu doktoruma da söyledim tamam naturel siklus tedavisi uygulayalım dedi. Geçen ay 3 günlük iğne takviyesiyle tek yumurtam döllendi ve şu an 1 dondurulmuşum var. Bu ay ise tedaviye başladım çarşamba günü doktora gittim 3 yumurta var gelişmesini destekleyelim dedi, hemşirelere yönlendirdi beni ve bana 5 günlük iğne tedavisi vereceklerini söyledi bende hayır ben fazla iğne kullanmak istemiyorum 5 gün çok fazla dedim, doktora sordu tamam kendisi bilir pazartesi tekrar gelsin bakalım demiş.Bende tamam dedim. Çünkü benim daha önceki tedavilerimde hep 3-4 yumurta oluyor sadece birisi gelişiyordu.Fazla iğnenin döllenmeyi engellediğine inanıyorum.Hemde benim gibi tedaviye hiç ara vermeyen birisi için bu kadar iğnenin vücuduma zararlı olacağına inanıyorum.. Zaten fazlasıyla kilo aldım.. Artı her tedavide 1.000-1500TL iğne parası... İnşallah pişman olmam. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum, yumurta geliştimi, çatladımı korkusuda var tabiki. Ama başarılı olursa bu şekilde az masrafla bayağı bir yumurta biriktirebiliriz diye düşünüyorum..

İnşallah kaliteli yumoşların olur...çatlamadan yakalayıp depoya koyarsınız:)

Daha önüne gelmeyen şey için üzülme arkadaşım. Donasyon alternatifine varmak için çok erken. İnşallah güzel bir tedavi programıyla bebeğine kavuşacaksın.

Normalde benden de gelmiyordu. Ama doktor öyle bir sıktı ki, koparacak sandım. Şimdi zaman zaman kendim sıkıyorum aynı şekilde, yine sıvı gelmeye devam ediyor. Prolaktin değerlerim normal. Maden suyu, dereotu evime hiç girmeyen şeyler. İnciri de kür için almıştım bitti. Dalından taze olunca severim inciri ama kurusunu sevemedim bir türlü. Kronik sinüzit bende de var. Ara sıra tuzlu su çekerim burnuma. Bir süre idare ediyor. Bir de babam, kardeşime bir tedavi uygulamış. Soğanı rendeleyip suyunu sıkıyor. Eşit miktarda balla karıştırıp ılıyıncaya kadar ateşe tutuyor. Zaten yarım kahve fincanı bir şey oluyor o. İçiliyor. Gerçi alerjin var. Yapabilir misin bilmiyorum ama 3 gün, günde iki kere uygulandığında sinüsleri temizliyor. Ben ona ihtiyaç duymadım henüz. Yine de uygulayabilene tavsiye ederim. Ben 6 ayda bir tuzlu su yapıyorum, kardeşim 3 sene sonra tekrar soğan suyuna bal yaptı

Dengeyi kurabilmek için bazen saçlarını bile yolmak gerek. BAZEN... Görevlerini yapsalar kimse rahatsız olmayacak hem. Sorun oradan çıkıyor genellikle. Onların genişliği ile işler sarpa sarınca, devreye cadaloz eşler giriyor.

Hoşgeldin. Kaçaklardan birisi bulundu. Neyse ki geçerli mazeret beyan ettin. Hayırlı olsun tedavin. İnşallah gönlüne göre de sonuçlar alır, bebeklerine tez zamanda kavuşursun...

Bakın ne anlatayım size.Buda bir umut olur.Eski bir iş arkadaşim hatta benden bi yaş daha büyük. Birlikte havayollarında uçuculuk yaptık.Kızlarımıza aynı vakit hamile kaldık.Böyle olunca ben 7sene sonra ayrıldım.Ama o halen görevde,yani nerdeyse 20 yılı aşkın bir uçuculuk hayatı var.Derlerki Kabin memurlarınn rahimleri bir zaman sonra sarkar,ve çocuk tutmaz.Arkadaş şu an doğum iznindeymiş,2,5 aylık bebeği var.Ama tüpmü normalmi onu sormaya utandım.Eşini gördüm bugün çok uzun zaman sonra,oda Pilot.Soramadım nasıl oldu diye.Yani nasıl olduysa oldu, olayı yaşa getirenlere bir örnek daha.Bizim de kesin olcak diye çok positif oldum.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bizi zıvanadan çıkarmasalar hiç sorun olnaz da nerdeee öyle adamlar varsa da bize denk gelmemiş sanırım son transfere giderken öyle bi suratsızdı ki görende silah zoruyla götürdüm sanır şimdide ara vermeyelim diyo dengesiz biunların çoğu..eşi bu kategorinin dışında olanları tebrık ve tenzih ederim

Beni öldürmeyen şey güçlendirir. Bu hızla giderse, iki sene sonra dünya ağır sıklet halter şampiyonu benim. Hehe

selam, benim eşimde sperm veremedi, hem de stres yaptı...sonuç operasyon ile sperm alındı ,ilk 2 denememizde negatifi gördük...ama eşimin 3 tüp spermi var daha önceden alındığı için tekrar sperm verme gibi bi derdimiz olmayacak...

ıyı senınkı yanaşıyor yıne.kaf dağını benımkısı yaratmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…