- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.061
Sanırım ona benzer bir ilaçtı benim kullandığımda. İnşallah önemsiz bir şeydir. Geçenlerde Omayra 34 ile sinüsleri konuştuk. Göğsün yandan bir kesitini çizmişler ve süt kanallarının yapısını anlatıyorlardı. Kanal sandığım bir yapının adının sinüs olduğunu farkettim. Ve baştaki sinüslerle de ilintili. Yani sinüzit varsa göğüsten de süt benzeri sıvı akışı olabilir. Ki bende kronik olarak 9 yaşımdan beri var. Anlatmak istediğim, doktor sadece iki sebep olabilir dedi ama başka sebeplerde olabiliyormuş. Aslı nedir bilmiyorum ama nette mantar hastalıkları üzerine yazılar yazan bir adam vardı bir ara. O da yaygın candidiazis hastalığında (bir çeşit mantar) prolaktin yükselebileceğini, göğüsten sıvı akışı olabileceğini anlatıyordu. Herkes bir şey söylüyor. Allah derman olacak insanlarla karşılaştırsın...
hayırlısı olsun canım. ilk tüp denemem medicalpark b.evler deydi.hiçbir şey bilmeden kuzu kuzu yapmışım denemyi.şimdi inanamıyorum kendime nasıl olurda bu kadar bilinçsizce hareket ettim diye. hiç bir tahlil film vs. kontrolü olmadan körü körüne bir deneyim işte.giden parayı mı yanayım, kendime mi kızayım yoksa hem kendime hem eşime yaşattıklarıma mı yanayım bilemedim.konunun hassasiyeti yaş ilerledikçe daha fazla arttı bende.memorıal den ve nur hn dan sonra medicalpark hastane ekibinin ne kadar berbat ve bilinçsiz sadece parayı bakıp tedavi ettiğini.tedavi de demek doğru değil aslında boşu boşuna giitim geldim işte.neyse hatırladıkça daha fazla kızıyorum kendime.2.tüp bebek ise memorıal şişli ve yine nur hn... evet sonucum negatif ama yılmadan şu an 3.denemeyi de orada başlıycam aynı dr.la....o kadar ilgililer ki moral, bilgi-tecrübe,sevgi ,samimiyet ne ararsan sadece kendi doktorumda değil tüm çalışan personel ve ekip mükemmel bence.
benim duyduğum, bu tip işlemlerden önce genelde önceden yumurta ları toplatıyorlar..böylece 6 ay sonrada yaptırsan bi sıkıntın olmayacaktır...yani önce yumurta toplatıp, daha sonra ameliyat olmak..
Canım ya, tartışmayalım kocalarla, bu üzüntüde bizim hormonları alt üst ediyor. Ama gel anlat. En son transferden sonra,sadece yorulma,onu kaldırma,bunu yapma,diyerek destek olunduğu sanılıyor.Ama değil,moralli ve huzurlu olmak çok çok daha önemli. Bizim evdede bu aralar bir resmiyet var,eften püften sebeblerden.Eskiden oturup ağlardım,şimdi boşver,arasıra mesafe iyi geliyor.kafamı dinliyorum,diyorum.Bi kaç güne kalmaz yanaşır yine😆
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
bayanlar bu yazının ustune bırde esımle güzel bır tartıştık.ben en son 4 cu denememı 6 cı ayda gecen yıl yanı yaptırmıştım memorıalde.esım ısten ızın alamam dıye benı bu zamana kadar salladı.acıkcası pek yaptırma taraftarıda degıl.tutunma olmadı dıye bu dıyor 100 kadının 5 sınde belkı tutuyordur deyıp çıkıyor ısın ıcınden.bende tamam dıyorum belkı o 5 ın ıcınde bende olabılırım dıyorum.ama maddı olarakta yaklasmıyorçturkıye gıt gel vs cok para gıdıyor ve boşu boşuna dıyor.tabı bu benı ıcten ıce cok uzuyor.sızlerı okuyorumda turkıye sartlarında elınızden geldıgınce maddı manevı koşturuyorsunuz.ve esımde ıyı kazanıyor.aylık aldığı para ıle her ay tup yaptırabılırım.ve sımdıde ben gelememı tutturdu.hatta turkıyede kardesıne artı oğluna ev yaptırmak ıstıyor.buda cabası yanı.bende sunu öğrenmek ıstıyorum acaba sperm donduruyorlarmı.bunu tabıkı memorıalden murat beye soracağım.e-maıl atarım .ama sız belkı duydunuz sayet dondurulurıse donmuşlarla tazenın arasında fark varmı.onu bu cıleden kurtarmak ıstıyorum
Arkadaşlar selam, ben fazla yazışamıyorum sizinle ama günlük gelişmelerin takibindeyim. Hepimiz burada bir aile olduk.Hepinizi merakla takip ediyorum. Ben geçen ay başarısız denemelerden sonra fazla ilaç kullanmadan yumurta biriktirmeye karar verdim. Bunu doktoruma da söyledim tamam naturel siklus tedavisi uygulayalım dedi. Geçen ay 3 günlük iğne takviyesiyle tek yumurtam döllendi ve şu an 1 dondurulmuşum var. Bu ay ise tedaviye başladım çarşamba günü doktora gittim 3 yumurta var gelişmesini destekleyelim dedi, hemşirelere yönlendirdi beni ve bana 5 günlük iğne tedavisi vereceklerini söyledi bende hayır ben fazla iğne kullanmak istemiyorum 5 gün çok fazla dedim, doktora sordu tamam kendisi bilir pazartesi tekrar gelsin bakalım demiş.Bende tamam dedim. Çünkü benim daha önceki tedavilerimde hep 3-4 yumurta oluyor sadece birisi gelişiyordu.Fazla iğnenin döllenmeyi engellediğine inanıyorum.Hemde benim gibi tedaviye hiç ara vermeyen birisi için bu kadar iğnenin vücuduma zararlı olacağına inanıyorum.. Zaten fazlasıyla kilo aldım.. Artı her tedavide 1.000-1500TL iğne parası... İnşallah pişman olmam. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum, yumurta geliştimi, çatladımı korkusuda var tabiki. Ama başarılı olursa bu şekilde az masrafla bayağı bir yumurta biriktirebiliriz diye düşünüyorum..
açıkçası donasyondan bahseytiği zaman ya öğle bir şeye maruz kalırsam diye evde çok ağlamıştım başkasının bebeyini aşimin spremleriy kavuşturup o bebbeyi ben taşıyacam kabullenmek çok zor ama ben umutluyum allahın izniyle kendi çocuğumu doğuracam inşallah
bendede kronik sinüzit var... zaten birşey oldumu kesin kronik oluyor bende:)) tomografide öyle çıkmıştı
bu hafta yeni testim çıksın bakalım canım ne diyecek Nur hanım merak ediyorum.. tabi umarım düşmüştür.. bu arada bir arkadaş prolaktin yüksekliğini Saraçoğlu ile telefonda görüşmüş, Saraçoğlu kendisine maden suyu, dere otu, incirden uzak dur demiş..
bende göğüsten hiç sıvı akışı gelmiyor canım..
Aynen tartısmayın kocalarla bırakın dagınık kalsınlar.... Biraz umursamaz olmak gerekıyor ozellikle bu hassas donemde ...kendımızı ve gelecek bebıslerımızı dusunmek zorundayız kocalar gorevını yapsın yeter...(allahtan koca okumuyor bunları...:)
Arkadaşlar selam, ben fazla yazışamıyorum sizinle ama günlük gelişmelerin takibindeyim. Hepimiz burada bir aile olduk.Hepinizi merakla takip ediyorum. Ben geçen ay başarısız denemelerden sonra fazla ilaç kullanmadan yumurta biriktirmeye karar verdim. Bunu doktoruma da söyledim tamam naturel siklus tedavisi uygulayalım dedi. Geçen ay 3 günlük iğne takviyesiyle tek yumurtam döllendi ve şu an 1 dondurulmuşum var. Bu ay ise tedaviye başladım çarşamba günü doktora gittim 3 yumurta var gelişmesini destekleyelim dedi, hemşirelere yönlendirdi beni ve bana 5 günlük iğne tedavisi vereceklerini söyledi bende hayır ben fazla iğne kullanmak istemiyorum 5 gün çok fazla dedim, doktora sordu tamam kendisi bilir pazartesi tekrar gelsin bakalım demiş.Bende tamam dedim. Çünkü benim daha önceki tedavilerimde hep 3-4 yumurta oluyor sadece birisi gelişiyordu.Fazla iğnenin döllenmeyi engellediğine inanıyorum.Hemde benim gibi tedaviye hiç ara vermeyen birisi için bu kadar iğnenin vücuduma zararlı olacağına inanıyorum.. Zaten fazlasıyla kilo aldım.. Artı her tedavide 1.000-1500TL iğne parası... İnşallah pişman olmam. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum, yumurta geliştimi, çatladımı korkusuda var tabiki. Ama başarılı olursa bu şekilde az masrafla bayağı bir yumurta biriktirebiliriz diye düşünüyorum..
Dengeyi kurabilmek için bazen saçlarını bile yolmak gerek. BAZEN... Görevlerini yapsalar kimse rahatsız olmayacak hem. Sorun oradan çıkıyor genellikle. Onların genişliği ile işler sarpa sarınca, devreye cadaloz eşler giriyor.
Bizi zıvanadan çıkarmasalar hiç sorun olnaz da nerdeee öyle adamlar varsa da bize denk gelmemiş sanırım son transfere giderken öyle bi suratsızdı ki görende silah zoruyla götürdüm sanır şimdide ara vermeyelim diyo dengesiz biunların çoğu..eşi bu kategorinin dışında olanları tebrık ve tenzih ederim
bayanlar bu yazının ustune bırde esımle güzel bır tartıştık.ben en son 4 cu denememı 6 cı ayda gecen yıl yanı yaptırmıştım memorıalde.esım ısten ızın alamam dıye benı bu zamana kadar salladı.acıkcası pek yaptırma taraftarıda degıl.tutunma olmadı dıye bu dıyor 100 kadının 5 sınde belkı tutuyordur deyıp çıkıyor ısın ıcınden.bende tamam dıyorum belkı o 5 ın ıcınde bende olabılırım dıyorum.ama maddı olarakta yaklasmıyorçturkıye gıt gel vs cok para gıdıyor ve boşu boşuna dıyor.tabı bu benı ıcten ıce cok uzuyor.sızlerı okuyorumda turkıye sartlarında elınızden geldıgınce maddı manevı koşturuyorsunuz.ve esımde ıyı kazanıyor.aylık aldığı para ıle her ay tup yaptırabılırım.ve sımdıde ben gelememı tutturdu.hatta turkıyede kardesıne artı oğluna ev yaptırmak ıstıyor.buda cabası yanı.bende sunu öğrenmek ıstıyorum acaba sperm donduruyorlarmı.bunu tabıkı memorıalden murat beye soracağım.e-maıl atarım .ama sız belkı duydunuz sayet dondurulurıse donmuşlarla tazenın arasında fark varmı.onu bu cıleden kurtarmak ıstıyorum
Beni öldürmeyen şey güçlendirir. Bu hızla giderse, iki sene sonra dünya ağır sıklet halter şampiyonu benim. Hehe
Bak ne diyeceğim. Gel biz atalım bu kocaları, ikimiz yaşayalım. Yurt dışında sperm bankasına gider bir de oradan deneriz anne olmayı. Bakarsın tutar
Canım ya, tartışmayalım kocalarla, bu üzüntüde bizim hormonları alt üst ediyor. Ama gel anlat. En son transferden sonra,sadece yorulma,onu kaldırma,bunu yapma,diyerek destek olunduğu sanılıyor.Ama değil,moralli ve huzurlu olmak çok çok daha önemli. Bizim evdede bu aralar bir resmiyet var,eften püften sebeblerden.Eskiden oturup ağlardım,şimdi boşver,arasıra mesafe iyi geliyor.kafamı dinliyorum,diyorum.Bi kaç güne kalmaz yanaşır yine😆
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?